- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Oliverda
titán
-
IreN!CuS
addikt
válasz
tuskooo #10557 üzenetére
nem azért nem tudom hány éves vagy -nem is érdekel- de neked sosem fordult meg a fejedben,hogy kicsit ökörködj az autódal?Vagy egyik haverodnak sem?23(asszem
) éves mellette tud vezetni,pont ő ne "hülyéskedjen",inkább mond a huszon éves apuci BMW-je raj vagyok arcoknak ezt.Meg inkább őket kéne megbüntetni
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #10557 üzenetére
Bagoly mondja verébnek. Én nem sértegettelek téged kicsillagozott jelzővel. Elnézést kérek, amiért nem egyezik a véleményünk, de te nem is nagyon voltál képben az adott szabálysértéssel sem.
(#10559) Pá: Nem. A média ereje; apám ritkán hozza fel magától az F1-et, de ma felhozta, mert Hamilton bekerült a híradóba is 'a tapadás szándékos elvesztésével'.
-
Oliverda
titán
-
törölt tag
válasz
tuskooo #10549 üzenetére
Min nem tudtok fennakadni
23 éves kirakatban élő srác...oké hogy irigylésre méltó élete van, de neki is csak annyi éve van mint másnak, nem lehet sterilizálni mint egy fogyasztásra való terméket.
Én is szeretném ha már kicsit pimaszabb lenne, azaz nem kell minden botlásért elnézést kérnie a világtól, de gondolom munkálkodott a dolog, hogy piszok rossz az időzítés.
Most kampányol az FIA a biztonságos közlekedés mellett
Szal én ennek tudom be a bocseszt. -
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #10543 üzenetére
Nem volt csapatás, csak kipörgő füstölő kerekek elinduláskor, ami egy F1-es pilótától, aki a 760 lóerős versenyautójával is így indul el, nem olyan cselekvés mint egy átlagos autóvezetőtől.
És tévedésben vagy, mert álszenteskedsz és részrehajló vagy és nem tudod, hogy milyen anti-hoon szabályok vannak Melbourneben. Alonsóék már kimerítették.
Hoon is a derogatory term used in Australia and New Zealand to refer to a younger person who engages in loutish, anti-social behaviour. In particular, it is used to refer to one who drives in a manner which is anti-social by the standards of contemporary society, that is, fast, noisily or dangerously.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
tuskooo #4317 üzenetére
Ő, amikor kiszakadt Rajkó autójából a kipufogó?
Vagy arra gondolsz amikor Malajziában kiment Massa elsimítani a sóderágyat?
Vagy az első versenyre gondolsz amikor Rai autójában lecsúszott a benzincső a tankról?(pontosabban még az időmérőn)
Amikor az angol nagydíjon a csapat jól összetaktikázta a gumiválasztást? Ennek örömére Massa végigpörögte a versenyt.
Esetleg amikor Kanadában Lewis lesimította a Ferrari hátulját?
Jah, Massa a szuperklasszis tehetség, az F1 pilóták Darth Maulja... -
sagesz93
addikt
válasz
tuskooo #3266 üzenetére
Nemúgyvolt hogy aki kicsúszott, (liuzzi?) Hirtelen visszajött, és ezt alonso úgyahogy higgadtan lereagálta, trulli egy kicsit felkapta a dolgot és ezért volt majdnem bunyó.
Félszemmel láttam szóval javitson valaki, ha nem így volt.
tuskoo: jah akkor én se értem
Kobayashi (így irják? ) elég parádésan megy
Button: VB. -
hunnylander
őstag
Olyat már nem is lehet, EU-s előírásban van pl. hogy minimálisan mekkora lehet a front stb. Az F1 már szabályellenes lenne, ha most akarnák gyártani és nem forgalmazhatnák az EU-ban.
Frank Stephenson tervezte, aki a Ferrari F430-at és a Maserati MC12-t is.
De ez angol autó, nem olasz. Vessétek össze technológiailag az új Ferrari Italia-val és sírjatok.
Ez nem F1 utód, nem is annak készült, ahhoz képest ez tömegcikk aprópénzért, viszont ár/értékben rendesen odavágnak a konkurenciának. A 'Murcielago'-kaliberű zászlóshajó McLaren csak 2015-ig érkezik valamikor. Meg lesz egy mégolcsóbb 911-konkurens.
Az ízlés meg szubjektív, én mindig is jobban kedveltem az angol design, ez meg Ron ízlése szerint mégangolosabb. Azzal akarják eladni, amit tud. És még cak nem is fognak sokat eladni az árához képest, limitáltan évi 1000-et.
-
wildrain
addikt
Hát ha tényleg így értetted, akkor elég felületesen olvastál, ugyanis már a témaindító hsz-emben is teljesen egyértelműen fogalmaztam.
-
hunnylander
őstag
De ettől még különleges. A legjobb lóerő/CO2-kibocsátás aránnyal rendelkező motor, és kicsi a bors, de erős; 600 lóerő. Nem rossz ez így első nekifutásra, egy paletta-középautónak.
Iránymutató mérföldkő.
McLaren-Ford
McLaren-BRM
McLaren-Ford
McLaren-TAG
McLaren-Honda
McLaren-Ford
McLaren-Peugeot
McLaren-Mercedes
McLaren -
hunnylander
őstag
Annyira már nem lehet, mint pl. 15 évvel ezelőtt lehetett. [link]
Amire én utaltam, hogy ha pl. ma terveznék meg az F1-et, biztonsági szabványokba ütközne és nem lehetne ugyanolyan könnyű ugyanannyi (horribilis) pénzből, sőt talán semmennyi pénzből sem. Az F1 előállítási költségeihez tartozik, hogy hiába volt elképesztően magas ára (ami azóta tovább emelkedett), a gyártása nem volt nyereséges. A McLaren csakis passzióból készítette plusz kifutatta sikeres versenyautónak.
Puritán sportkocsit lehet csinálni, de olyat, mint az F1, már nem. És nem azért mert senki sem tudna valami hasonlót, hanem mert szigorodtak a sorozatgyártású autók iránti előírások.
-
hunnylander
őstag
Nem igazán az igényesebb belső térre céloztam (a sima F1 belső tere klasszikus és okés, az üléspozíció miatt pedig különleges), hanem azon biztonsági és egyéb előírásokra, amelyek nehezebbé teszik a jelenleg gyártható közúti autókat.
Idézőjelben volt a lehet szó. Tudom, hogy nem csak Veyron van, de a szuperautók zöme manapság inkább luxusfunkciókat hajhász és a versenypályán már nem tud egy overall Le Mans győztes lenni. Az F1 prototípusokat vert meg.
Ez az RS már lassabban tűnne el a F1 GTR visszapillantójában, de eltűnne.
-
-
hunnylander
őstag
Te beszélsz szabályokról, amikor azt se tudod mi vonatkozik az esetre és én idéztem a szabályt szóról szóra?
Még azon is átsiklottál, hogy én büntettem e volna Kimit, pedig elhintettem a véleményem.
Ez nem a dögöljön meg a szomszéd tehene téma, hanem az, hogy ha most nem ölték le a veres gazda tehenét, akkor ennek fényében tavaly igazságtalanul kobozták el a szomszéd tehenét.
Te is hogy pampogtál tavaly Spa után, holott nem kevésbé volt szabályos az a győzelem se a mostaninál.
-
proof88
addikt
-
IreN!CuS
addikt
felidéznéd h ANNO,h is volt a szabály,még a spai eseményke előtt,mert én úgy tudom,h nem volt ilyen kitétel h várni kell 1 kanyart a következő előzésig.És ha ez tényleg így volt akkor ne mond azt h hamilton nem adta vissza vagy esetleg szabálytalan volt.A verseny után hozták meg ezt a szabályt ami miatt megtudták büntetni hamit.Kiv lennék a véleményedre,h a ma hoznának 1 új szabályt aminek köszönhetően megbüntetnék kimit mit írnál....
Meg milyen érdekes h a sok ferkás fan,h röfögöt tavaly amikor hamit megbüntették,h mi van ha ott fal van meg ilyenek,meg miért nem fékezett.Szóval én elhiszem h van kedvenc meg minden,de lehet normálisan is felfogni/értelmezni az eseményeket....csak hát gyakorolni kéne,mert itt ugyanúgy lehetett volna fékezni,meg mi van ha ott fal van ha?nha off
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest