- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#51736960 #32138 üzenetére
Amint visszatérhet Kubica, Nick-nek távoznia kell. Elvileg ez lehetne az idei utolsó pár futam, de szerintem ez nem fog menni, és még ha papíron menne is, nem fogják megpróbálni.
Eric Boullier:
„Elég egyértelmű a helyzet. Megállapodásunk van Roberttel és Nick is teljes mértékben tisztában van azzal, hogy ha Robert felépül és képes lesz a visszatérésre, akkor vissza fog térni. Ennyi a történet” – magyarázta a szakember.
„Nincs más lehetőség. Tudnom kell, hiszen én voltam az, aki aláírtam a szerződést!” -
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#51736960 #23991 üzenetére
Ezen az oldalon lehet a legjobban követni az eseményeket (1 percenként frissül)
-
cyberkind
félisten
válasz
#51736960 #22039 üzenetére
Vettel Hamilton, nem lenne rosz párosítás !
Az lett volna a hihetetlen, ha Vettel, vagy Webber a legjobb kocsival, nem nyer vb-t !
Alonso a Ferrari-ból, bőven többet hozott ki, mint amit várna tőle az ember !
Erről vélemény ?
És még a Ferrari-t szidták, akkor ez mi !!!!!!!! -
Oliverda
titán
válasz
#51736960 #21913 üzenetére
A mai verseny mást mutatott. Megszámoljam neked, hogy hányszor járt ma a pályán kívül? A tiszta ívről mutatott rajtjáról nem is beszélve.
Meg lett az eredménye a túlzott elvárásoknak. Az idei spanyol sporteredmények, még Karcsit is kivitték a versenyre, Lauda-tól kezdve szinte mindenki azt mondta, hogy biztos ő lesz a VB. Úgy látszik ennyi bőven elég volt neki ahhoz, hogy fejben szétessen.
Bár a végére már annyira lenyugodott, hogy még arra is volt ideje, hogy integessen a közönségnek...
-
Integra
titán
válasz
#51736960 #21913 üzenetére
kár ezen rugózni, ez nem az ő versenye volt. és még csak nem is kockáztatott. de a falra felkente briós utasítására az autót emlékeim szerint, szóval..
amúgy meg ez egy újabb szánalmas év volt, kőrözgetés, laposodás, széfti kár meg időmérő dönt majdnem mindent el, ilyen egyszerű. lehet fejet a homokba dugni, csak nem tudom van e értelme. lehet önigazolni meg magunknak hazudni, de az f1 már sok éve nagy bajban van ilyen téren, egy szerencséje van, az elképesztően sok elvakult fan, akinek nem inge, természetesen ne vegye magára. egyszerűbb technika, erősebb motorok, jóbb leszorító erő, manuális váltó, aztán hagy szóljon, hamar kiderül ki a legény a gáton.
-
MPowerPH
félisten
válasz
#51736960 #21871 üzenetére
Massa -hoz nem fűznék semmit sem. Így év végére a csapattársi erőviszonyokat nézve Massa volt az egyik leggyengébb láncszem. Nem tudom, hogy a Ferrari miért akar vele jövőt építeni, mi lehet ezzel a céljuk...
Remélem jövőre olyan autót fejlesztenek, ami nem lesz körönként 0.5s -el lassabb az élen állóknál, és előzni is alkalmas lesz. Mert az is látszott egész évben, hogy a Ferrari szélárnyékban használhatatlan. Leszorító erő is kevés volt mindig, lásd az alacsony végsebességek a futamon, amit pont ez miatt áldoztak be. -
Oliverda
titán
válasz
#51736960 #21807 üzenetére
Mi lett volna ha elengedi? Semmi. Még ott lett volna előtte Rosberg is. A Mercedes is erős volt az egyenesekben. Kubica a friss szuperlágy gumikkal sem tudta utolérni.
Amúgy én megértem Alonso-t. Idén minden vittek a spanyolok a sportokban. Még a király is kint volt most a pályán aztán Alonso fent akadt egy újoncot aki ráadásul a tavalyi csapatának autójában ült. Ez elég ciki.
Bibby: Ne hiányolj olyat ami sosem volt.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Maradj mar, 40 kor alatt 3x nezett ki mogule, meg miert is kellett volna elengednie eleve?
Par eve bezzeg o Imolaban ennel sokkal drasztikusabban tartotta fel MS-t, vagy ott volt regen a Senna vs Mansell tema Monacoban, ahol a brazil szo szerint kacsazott a sokkal lassabb kocsijaval az angol elott. -
_seth_
veterán
válasz
Tévedésben élsz. Verseny volt.... elengedni csak lekörözéskor kell max az első futamon tiszteletből de ilyen meg nincs már régen. Ő is versenyezni akar és ez lehet megmentette őt attól, hogy új munka után nézzen... Amúgy meg mi az, hogy fékeznie kellett? A gázt kellett volna nyomni jó helyen és megelőzni
Ne engem keverj bele... mióta F1-et nézek alonsonak mindig más miatt van baja, most is ő mutogat petrovnak? nem hiszem, hogy dicsérte, hogy jajj de frankó voltál.... veszíteni pedig eddig sem tudott. Most vezetni sem tudott jobban, ez van. A ferrari is rossz de nem hiszem, hogy a renault jobb volt...
-
oxox
addikt
válasz
hát még szép, hogy fékezett, nem volt előzési pozicióban.....
verseny, ss verseny között nincs különbség....ha ez lett volna az első futam, vagy a koreai, akkor meg mindenki hülyének nézte volna....persze Rosberg-nek, meg Kubicának is "el kellett volna" engedni, mert ők már nincsenek vb-i versenybe.... -
PazsitZ
addikt
válasz
#51736960 #21790 üzenetére
Amíg az RBR gyors, addig minden oké, ha nem így lesz, akkor majd meg kell tanítani előzni.
Szép volt, Vettel hozta, amit kellett.
Webber meg sehol nem volt, az a kipördülés valószínűleg már megtörte. Sajnálom, mert ez a hétvége már csak körözés volt tőle, nem versenyzés. -
Psychonaut
veterán
válasz
#51736960 #21776 üzenetére
Végülis Alonso csak 25 pontot kapott ajándékba Vetteltől Koreában, tehát az esélyeit nem csak ő tartotta életben.
Amúgy igen, Vettel csinált buta hibákat az év során, de azért a második félévben keményen dolgozott ezért a címért.Szerintem ő érdemelte meg leginkább, úgyhogy respekt neki!
-
-
hunnylander
őstag
válasz
#51736960 #19254 üzenetére
Ha 2008-ban néztél F1-et, akkor látnod kellet. Ez a 2008-as McLaren, az MP4-23-as, akkori aero-val, Dumbo-fülek (orrszárnyak) nélkül. Szóval még azt se mondhatom, hogy a full verziójában, ahogy a szezon végén versenyzett. Az oldaldobozról előre nyúló elemek az úgynevezett pajzs-légterelők. Akkoriban minden autón volt ilyen, a mai autókon is van ennek folyománya, csak kisebb és a padlólemezre van levezetve.
A lényeget leírtam, Hamilton vs Facebokk. A hollandiai Vodafone vezeték nélküli internet sebessége ellenében volt a verseny, annak promóciója érdekében. Egy adott mérető adatmennyiséget kellett letölteni az ellenfélnek, ahogy láttam 3 összecsapásban. 2:1 lett Hamiltonnak. Az esemény neve, pedig arra utal, hogy az adathalmaz Facebook profilképek, olyanoktól akik regisztráltak a játékra.
-
törölt tag
válasz
#51736960 #19078 üzenetére
Nagyon úgy néz ki (számomra) hogy a McLaren-nél hagyják a két versenyzőt szabadon dönteni, ezt Button okosabban használja fel....tudatosan versenyez, míg Hamilton inkább a képességeiben bízik.
..hogy melyik jobb?
Én sztem a képesség, mert tapasztalni és okosodni még lehet, képességet szerezni nehezebb.
..és ezért remek társnak néz ki Button, a tavalyi évben én még inkább Alonso-t vagy Rosberg-t raktam volna Hamilton mellé...idénre ezt kicsit felülbírálom
Lehet Button-tól tanulni..nem is keveset.
Sztem Lewis feszülni fog holnap, mert bár erős lesz a végsebben, és ha ráérez a telitankos autó határaira, akkor fog tudni előzni.
...ha viszont elkoptatja a gumijait, akkor keményen visszaeshet...én azért szorítok hogy ne így legyen
-
-
hunnylander
őstag
válasz
#51736960 #12611 üzenetére
A McLarent csak tavalyig hívták ezüstnyílnak a németek, mert az volt a 'gyári Mercedes' csapat.
Silberpfeil, ezüstnyíl, a Mercedes versenyautóinak tradicionális neve.
A McLaren alapszíne 'chrome', mert ez megy legjobban 'a változó főszponzorhoz'. A csapat ezután is ennél fog maradni.
-
Integra
titán
válasz
#51736960 #4819 üzenetére
nekem önmagával briatore stílusával úgy nincsen bajom, hogy emiatt ő ne szerepelhetne f1-ben. szerepeljen, seggfej, bunkó, ráadásul ordas nagyokat tud lódítani, legyen.
de ilyet ne csináljon, ez tabu, tilos, ilyen nincsen. és ezt ő is tudta jól. az pedig, hogy amúgy mennyire egy gané embertípus, a lebukása utáni reakciói tökéletesen alátámasztják.
szvsz. -
JJános
addikt
válasz
#51736960 #4821 üzenetére
"annyit még hozzátennék, hogy régebben eléggé utáltam alonsót a nagy arca miatt, csak mostanra rájöttem, hogy van mire felvágnia"
Egyértelmű, hogy ő 2010 favotitja. Mármint Alonso. Természetesen Ferrarival.
Nekem sem tetszett Lonzi, de 2010-ben neki fogok drukkolni. És a Ferrarinak.
Elsősorban. Aztán Vettelnek, és az F1-nek. Jó lenne ha összeszedné magát az egész cirkusz.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest