- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
Nem ki oktatalak csak nem látom/tam értelmét,egy ilyen hsz-nek "hogy visszatalaljak..." és gondoltam szolok,hogy meglehet oldani másképpen is. Igen,miért nem írtad,hogy sajnálom Kubicát értelmesebb lett volna mint ez "hogy visszatalaljak..."?
Semmi közöm nincs és nem is érdekel,hogy mi van neked a kedvencek között és mi nem de nem hiszem,hogy pont egy nem fért már be oda.
Azon kívül,hogy verseny közben beírtam ezt "igeeeennnn" más is beírt 1-2 szavas dolgokat akárcsak te.Azt magyarázd meg a tiéd (hogy visszatalaljak...) miért jobb az enyémnél(IGENNN) mivel értelmesebb,mennyivel ér többet.Azért mert te írtad?"Mindenkitol sorry az offert, de nem szeretem ha valaki nyilvanosan oszt." Ez aztán k@va nagy osztás volt,hogy annyit írtam "kedvencek" komolyan életed osztása lehetett,elnézést,hogy ekkora törést okoztam ezzel.
-
IreN!CuS
addikt
Sokkal egyszerűbb leírni ezt "hogy visszatalaljak..."mint berakni kedvencek közé?
Tőlem aztán minden topicba beírhatod ezt "hogy visszatalaljak..." mástól is megfogod kapni.Tipikus nem írom ki mentalitás,hogy nem elismered,hogy valamit rosszul csináltál nem jössz és kötekszel ezer éves hsz-kel grat színvonal megint üti a padlót
-
Nowhereman
őstag
Akkor menne a gyászmenet, és jövőre kötelező kabin lenne.
Az elmúlt években volt néhány fejveszejtős szitu, ami centiken múlt:
Sumi rámpájára Liuzzi-féle szembe-ráhajtás, Webbo-féle hátra szaltó Kova nevű hirtelen fékes dobbantóról, Maszatka-féle rugómegfigyelés, Wurtz-Kocka-féle félköríves rúgás RBR hátsókerékkel... -
hunnylander
őstag
Az a Williams. Nekik volt és van 'lendkerekes' KERS rendszerük, illetve egy hibrid technológiás külön cégük, ami pl. a Porsche-t is ellátja. (De 2009-ben nem versenyeztek KERS-szel egy futam erejéig sem, csak tesztelték.)
Viszont az F1-ben nem fognak lendkerekes energiatárolást alkalmazni jövőre, mert jellegéből adódóan 'nem csomagolható/formázható gazdaságosan, helytakarékosan'. Ők is akkumulátorokat fognak használni, mert azok formázhatóak, rugalmasabban alakíthatóak és helytakarékosabban elhelyezhetőek, közel az autó aljához.
Olyat olvastam, hogy a csapatok javarészt a 2009-es McLaren megoldást fogják választani az akkumulátorok elhelyezésére (oldaldobozban, 'a padlólemezen').
-
ronaldo
őstag
Azért nézzem meg a többi futamot most egyesével, hogy az utolsóról tudjak véleményt mondani?
Nem igazán értelek. Petrov ezen a pályán pontosan ugyanolyan gyors volt, mint Kubica. Nagy végsebesség, jól működő F-csatorna. Nem látok köztük semmi különbséget a mai napon. Hamilton autója viszont gyorsabb volt ma, mint Alonsoé, mégse tudta megelőzni a rönót. Szóval mielőtt lepuhapöcsözné valaki Alonsot, számoljátok meg, mennyi előzés történt ma.
Az, hogy végén ezt Alonso hogy reagálta le, egy dolog. A mai esélyek közül mindegyik hasonlóan értékelte volna. Max. ha még Button versenyben lett volna és így jár, talán ő nem.
-
Nowhereman
őstag
Figyusz, a turbókorszak elején nem volt olyan pilóta, akinek nem volt egy halom nullázása, szimplán mert a túlhegyezett motorok fele nem bírta a célig. Állj már le ezzel a hülyeséggel!
Prost mai napig is a vajkezűség etalonja, Mansell pedig talán a legnagyobb előzőgép az F1 történetében - és az elképesztő előzési manőverei rendre sikerültek. Rossz példákkal jössz!
-
törölt tag
színesbőr is volt már...a lényeg hogy ez nem ilyen hipp-hopp történik, röpködnek a millák....nem számít a szponzor akarata, nem számít hogy a kétszeres világbajnok nagynevű versenyző mit sejt/tud/nyilatkozik...nem számít hogy a saját beálljaival gyengébb mint a másik a számára idegen beállal...ezek hirtelen fogyszthatóak lettek mert egy elgondolást kellenek hogy alátámasszanak...de azért ezeket vizsgáld meg alaposan.
Én most ellépek lovagolni,..később leszek. -
törölt tag
Ebbe a képbe több dolog van beleerőltetve
Az egyik hogy Alonso soha..soha nem bocsátaná meg hogy elnyomják, azaz agyoncsaptad azt a végkimenetelt hogy ha na bumm Alonso nyer akkor szintén nyersz..kecsét-káposztát.
Ez elég egyszerű volt.
Nézzünk másikat:
Az hogy valakit szerződtet a McLaren gokartos korában az nem ám valami hűha dolog, teszem azt:
polik_sanyika_a_mclaren_tehetsegkutato_programjaban
vagy:
"-Meglepetten láttunk itt téged is. Erre nem számítottunk, de gratulálunk. Hogy találtatok egymásra Anthonyval? [Hamilton apja, szerk: b-type]
Szabó Áron: "Egy kis "hóka-móka" gokartozáson voltam a belga Mariembourgi pályán, amikor egyszer csak megláttam Ron Denissel. Éppen indulni készültek, de még megvárták az utolsó menetemet. A 30 perc gokartozásom után kiderült, fiatal pilótákat keresnek, ezért elkérték a telefonszámomat. Nem is hittem a szememnek, amikor a telefonom megcsörrent a születésnapomon 44-es körzetszámmal. Ez volt a legszebb születésnapi ajándék amit kaphattam. Innentől pedig már történelem, megbeszéltük a részleteket és most itt vagyok. Köszönetet kell mondjak mindenkinek aki eddig támogatott pályafutásom során."
"
ez a gokartmagazinban jelent meg de most nem keresek rá, megteheted.
Az meg hogy valaki fekete....hát van egy pár angliában
A csaj is nagy dobás lenne még sincs az F1-ben..Szal nem jó...sok benne az erőltetetés
-
törölt tag
A legegyszerűbb ha magadra vetíted az egészet. Akkor van a legkisebb esélye annak hogy elszállj.
Szal itt van az egyik legtehetségesebb újonc, a GP2 bajnoka, aki belázadt ...elvihette volna más csapat, aki fellépteti az F1-be.
...és itt volt Alonso aki jön 20 milláért, kétszeres világbajnok....Alonso simán eljött volna, nem véletlenül lépett le a Renault-tól...maradhatott volna is akár..
Szóval mit tettél volna?- Felhozod Hamilton-t kategóriaújoncként, fizeted neki a minimumot, és elnyomás alá helyezed a 20 millával fizetett kétszeres világbajnok Alonso-t?
...Teszed ezt olyan jól hogy Hamilton le se száll a dobogóról fél évig, közben persze Alonso saját beállításait használva, Alonso rejtélyes módon elnyomva, és rákényszerítve hogy a következő évi autót azért fejlessze..
Sztem ennek szinte semmi realitása nincs.vagy
- ...felhozod a tehetséged egy kétszeres világbajnok mellé, tanulni, tanulópénzért, míg a zászlóshajód hasít a vízen és fejleszti a következő évi autót ahol már egymásnak feszülnek.
Csak aztán máshogy alakult...Szerk:
Azt mondod hogy ALonso nem hazudott volna?
..hát mit tett amikor bezsarolta Dennis-t a kémüggyel, mit tett a tévé előtt amikor Massa elengedte??!
...a Pique esetnél a rákom tudja, lehet hogy ott tényleg nem tudott semmit.. -
törölt tag
Ez azért nem frankó, mert egy Angol csapatban jó egy angol tehetség, de ritkán fizetnek neki százezret míg az elnyomottnak 20 millát..
Alonso a saját rá szabott beállal volt lassabb mint az aki az övét használta..Sza vigyázni kell ezekkel az érvekkel, mert visszafele is jól durranak.
Meg aztán ki tudja mi ezeknek az alapja....lehet annyi mint hogy ALonso fizetett a szerelőinek ha Hamilton előtt végez... -
törölt tag
ezen el lehetne filózgatni, de én nem vagyok benne biztos, Alonso-t megverni csapattársként nem kis fegyvertény nálam.
Tény hogy Vettel gyors, de ez az autó a piszok gyors...és igazán Webber az akinél szintén fegyver van....emlékszel Silverstone-ban hogy ugrott rá Vettel mindenki másra a gyors kanyarokban? ...egyszerűen ijesztő volt mekkora a különbség.
Ez az autó annyira jó, hogy pont ez árnyékolja be Vettel megítélését, az ziher hogy gyors tud vele lenni, nagyon imponáló volt ahogy a HunRing-n is elverte qual-n a mezőnyt, de egyben elég beszédes is szvsz. -
törölt tag
De ez csak papíron ennyire ilyen izé...a pontszerzése pl. nem ment volna erőből, pont a csapattárssá lett Heidfeld technikai problémája és kiállása kellett hozzá.
Az első győzelemhez kellett az is hogy Hamilton és Kimi a 15-16 vagy 16/17. helyről rajtoljon, pontosan nem tudok melyik volt de szinte tök mindegy.
..és az esetleges világbajnoki cím sem fog menni erőből...kell hozzá hogy Alonso 3. helynél hátrébb végezzen.
...Vettel jó gyors az ziher, briliáns volt ahogy csapdázott Monza-ban, vagy a pole-jai is elég meggyőzőek,...de ennek az autónak nincs párja, a McLaren eleinte versenyben ott tudott lenni, de ehhez Button jó taktikai húzásai és Hamilton vehemenciája kellett, pl. mikor a két Red Bull egymásnak ment..
A Ferka a végére felébredt, de nincsenek pariban, mindenki számára nyílvánvaló hogy a Red Bull a jelenlegi legjobb technika a mezőnyben, és senki nincs akit komoly vetélytársnak lehetne hívni...
...
..és ebben a felállásban Webber jobban szerepelt eddig, azaz a mezőny egyetlen kihívója, a csapattárs annak ellenére jobban szerepelt, hogy elég jól lejön hogy Vettel-ben lát a Red Bull több fantáziát, és kapott is előnyöket. -
oxox
addikt
Nowheremanvisszavonok mindent....nincs ertelme vitatkoznunk....raszurtem a hozzaszolasaidra, majd Vettel-re kerestem....azt hiszem, ha vilagbajnok lesz (tok mindegy mikor, es hanyszor) akkor sem fogsz rola egyetlen elismero szot sem irni.....meghat aki montoyat hianyolja az F1-bol azzal se szeretnek vitatkozni
Reszemrol itt befejeztem.....szerintem tehetseges, szerinted egy forrofeju kis....aki nem tud elozni. Az eddigi eredmenyei, es az ezutaniak szerencsere majd igazolnak mindent.
-
Nowhereman
őstag
Pihenned kellene: ha már az "előzésfóbiát" "edzésfóbiának" olvasod, akkor neked már az agyad kőkeményen dolgozik a világképedet megzavaró impulzusok ellen.
Különben Prosttal baromira mellélőttél. Sose volt egy autógyilkos csim-bumjankó, és mindig is tudott előzni, nála kb. annyi volt a változás, hogy Laudától megtanulta az agyát is használni. Ettől lett professzor.
És ha Prost Renaultjában tönkrement cuccokból csak a turbók árát hozzám vágnák... -
mephi666
nagyúr
-
Nowhereman
őstag
Kubica szerintem a fogyókúrás csodaszereknél is jó lenne, Buemi arca pedig az abortusztabletták piacán tudna aratni.
Vettel pedig ha megnézed, bár fiatal, rohadtul nem kezdő. És nem kell nyomogatni a HA-kat, mert annak csak ellenőrizhetetlen marhaságokba torkolni. Vettel se villantott nagyobbat azzal a Torro Rossoval, mint Webber a Minardival. Hogy nem szerződtették? Mondjak olyan nevet, aki éveken át futott még autóval ment, és kvázi véletlen ült be egy jobb autóba és VB. lett? kb. Sauber és Williams az utolsó két dinó, akik még a pályán látottak alapján képesek kihalászni igazi tehetségeket, a többieknél leginkább a marketing-management malomrendszer őrli ki a leendő pilótákat...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest