- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Aktív témák
-
Arkar
aktív tag
Szerintem versenybeállításokat tesztelik.
318,2km/h Kimi -
Apika
addikt
Igen! Közben én is megtaláltam.
-
Nowhereman
őstag
Egyetértek. Bár szerintem Sumi ott hibádzik, hogy ez nem a Pirelli hibája: ők kénytelenek x@rt gyártani, ha a F1 urainak ez a megrendelése... Tőlük meg már mókás, hogy miközben a bekrepált váltóért a versenyzőt szívatják, a gumigyártót arra kényszerítsék, hogy 100km-t se bírjon ki az abroncs.(a Pirellinek ez egy igazi negatív reklám)
-
-
-
Zso2
őstag
Ezt nem én kértem,csak erre reagáltam...
Tudom ,hogy Gyula nem volt tökéletes,sőt továbbmegyek a jó szintet csak éppen hogy érintette, de sokkal jobban élveztem a közvetítést,mint most a szezonkezdő 2-őt.Nekem eszméletlenűl száraz, és unszimpatikus Mezei Dani közvetítése.Én a Palik pártiak körében vagyok ,ez van .Nekem sokkal jobban bejön 1-2 poén futam közben,mint a szakmai pontosság,azt én is hozzá tudom tenni magamban,amit látok,mert valljuk be eddig minden közvetítésnél ,én legalábbis hamarabb észrevettem a dolgokat,mint akármelyik kommentátor megemlítette volna.
-
mephi666
nagyúr
nálam ő a "forma1 gundel-je"
...gundel szólt olyanokat a vb-n, hogy csak pislogtam... bemondott olyan játékosneveket, akik nemhogy a pályán nem voltak, de még csak a keretben sem
meg alapvető dolgokat benézett folyamatosan... pl ellenfélről pattant ki a labda, kirúgás jött és teljesen beleélte már magát 1 szögletbe, aztán hadovált fél percig meg elmélkedett, hogy "miért nem szöglet?" ...gyula hasonló, csak f1-ben (meg mintha gundel-nek lett volna pár meccse, amin véletlenül kevesebbet bakizott, tehát fejlődőképesebbnek tűnik)
-
törölt tag
nézd meg, sztem mi piszok hálásak lehetünk ezért az F1 adásért, mert gyakorlatilag semmibe nem kerül pár külföldi közvetítéshez képest, ami viszont teli van reklámmal.
..sok esetben ezek valóban komoly szaktekintélyeket vonultatnak fel, ismert..volt versenyzők.De, Wéber Gabi jó, az ár:érték nagyon jó, és végül is összességében sztem nagyon jól járunk.
Gabi elemzései és meglátásai nyilván nem Coulthard-é, és beszédtechnikája, nyelvi fordulatai sem valami sz@rrá(direkt) csiszolt műanyag, hanem pont jó kis egyéni látásmód, ami alkalmas a nagyközönségnek, és az elemzőbb alkatúaknak is szvsz.
Mezei-vel nem igen vagyok kibékülve, de nem bántja annyira a fülem...bár az igen, hogy úgy akarja pörgetni a műsort hogy szavába vág a másiknak...ez még akár működne is, ha nem pont sokkal érdekesebb dolgokról beszélne a másikszerk:..ja és szörnyű a belső díszlet, vagy mi akar az lenni..színben, modellben, megvalósításban.
-
hoffman_
nagyúr
Nem tudom, hogy miért nem veszem észre ezeket a problémákat. Amikor én nézem(és ahol), ott ki van rakva 5.1-es házimozira a dolog, de az erősítő nem varázsol plusz hangot sehova, szóval nem értem. Nekem a motorhang, a közvetítés hangja és a csapatrádiók is rendben vannak. A legutóbbi futamon a kiesés mondjuk gáz volt, amikor vissza kellett kapcsolni a stúdióba, ezt elismerem. Tudjuk be annak, hogy gyerekcipőben jár még a dolog.
Ha megnézted a Sky-os közvetítést, akkor érdekelne a véleményed, hogy valóban ilyen gyatra a minek, vagy máshol is gond.
-
hoffman_
nagyúr
Ez lehetséges. Mindettől függetlenül nem érdemelt törlést, mivel az ncore.cc nem hordozza önmagában az illegalitást, és mind az m1 és mind az RTL Klub ingyenesen érhető el az ország területén, így ezek utólagos beszerzése se esik bele az illegális kategóriába.
mod:
Nem kötekedni szándékoztam, nincs olyan csatorna, hogy MTV, illetve van, de az az UK-ben és nálunk is zenét sugároz. m1 és m2 van, az, hogy a honlapjuk mtv.hu, az egy dolog, ott senki nem fog Forma 1-et, nézni amit nem rég többen már panaszoltak is.
mod2:
Feleslegesen törölted. Vitázni nem akarok, nem is érdemes, the end.
-
joergie
őstag
Az mondjuk tényleg egy vicc volt. Akkor csinálják legalább nyomógombosra a mikrofonjukat, és legalább amikor nem beszélnek, akkor ne szűrődjön be a hang. De nagyon boldog vagyok, hogy Gyulának már nincs köze az F1 közvetítésekhez. Inkább a motorhang, mint az ő hangja...
-
hoffman_
nagyúr
Marketen hiába kerestem, sose találtam meg. Emiatt mindig f1.com-ról navigáltam ide, és tavaly még az ingyenest szedte le, most meg csak ezt a drágát találtam. Ezesetben köszi a tippet
mod:
Igen, sejtettem, hogy nem lesz fenékig tejfel. Evvan. Tök8, úgy is minden futamot nézek élesben, csak mókás volt néha összehasonlítani a live timing-al a kommentárt meg amit láttam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wehehe.
És amúgy, még az sem kizárt, h Kimi-nek is lesz valami madaras cucca. Nézzétek a sapkát.
(#42537) TESCO-Zsömle: Jajaja, rohadt jó lett ez a bukó.
-
hunnylander
őstag
Ez bizony lúdbörzést okoz, akörül, amikor indul egy 4/4-es effekt-basszus és a narrátor mondja a "These are the masters of speed; This is Formula 1" szöveget. Még mindig a legjobb intro és zenéjében egy nagy klasszikusra építkezik, ami sokat jelentett, főleg a briteknek.
A Sky-é, amit ma debütáltak, túl melankolikus, túl szoft lett zenéjében intrónak, IMHO.
-
proof88
addikt
respekt!
nekem még az utolsó 3 nincs meg most jöttem rá, és sajnos csak a legalsó WUpload-os működik, az összes többi már nemúgyhogy onnan szedem most.
úgyhogy aki le akarja szedni, az még most onnan leszedheti. Csomó helyen meg az van hogy csak ahhoz lehet hozzáférni, amit te töltöttél fel magadnak. Vagy már eltávolították copyright miatt őket. -
Pá
addikt
A FIA gálafilm is meglesz hasonló formában?
más: akit érdekel itt vannak a versenyzői prémiumok az idei évre (ez nem a fizetésük, hanem a +, amit a teljesítményükért kapnak) Itt vannak a fizuk is
1 - Sebastian Vettel: 5.5 M €
2 - Jenson Button: 2.1 M €
3 - Mark Webber: € 500,000
4 - Fernando Alonso: 0
5 - Lewis Hamilton: 2.1 M €
6 - Felipe Massa: 1.2 M €
7 - Nico Rosberg: 2.67 M €
8 - Michael Schumacher: 5.32 M €
9 - Adrian Sutil: € 84,000
10 - Vitaly Petrov: NC
12 - Kamui Kobayashi: € 60,000
13 - Paul di Resta: NC
14 - Alguersuari: NC
15 - Sebastien Buemi: NC
16 - Sergio Perez: NC
17 - Rubens Barrichello: 0
18 - Pastor Maldonado: NC
19 - Jarno Trulli: 0
20 - Heikki Kovalainen: 0
21 - Tonio Liuzzi: NC
22 - Jerome d'Ambrosio: NC
23 - Timo Glock: NCVicces, hogy Schumi majdnem annyit kapott, mint Vettel. Biztos jó szerződése van.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- BMW topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest