- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Neoteric #47505 üzenetére
Én is ott voltam! Ami nagyon megfogott az a himinusz alatti TOTÁLIS csend. A 10 méterre lévő darázs zümmögését hallottam az egyes kanyar elötti lelátón. Nagy volt.
2006-ban egy olasz nagyvárosban a főtéri kivetitő előtt néztem a foci VB döntő 11-es rugásait. (ugye tudjuk kik nyertek) Nnna az sem öregek otthába való volt.... -
Neoteric
addikt
válasz
Neoteric #47505 üzenetére
Lejárt a szerkesztés sorry, itt egy YouTube videó róla. 6:30-tól válik érdekessé a dolog.
-
Motion_Blur
félisten
-
Oliverda
titán
válasz
Neoteric #31584 üzenetére
Szerintem csak erre a futamra. Ergo a VB-t nem fogja befolyásolni. Max. ezt az egy versenyt nem az RB nyeri és ennyi.
Érdekese lesz, mert ugye a rönyó megbízhatósági problémákra hivatkozik. Na most ha nem fognak elfüstölni és még gyorsak is lesznek, akkor érdekes lesz majd a kuncsorgás a következő verseny előtt.
-
Ice!?
őstag
válasz
Neoteric #31388 üzenetére
mi is, lehet.
amúgy az utolsó kanyarnál levő tribünökhöz érdemes ülni. az utolsó kanyarokra (szóismétlés on) szépen rálátsz, felvételek készítésére is ideális, és mintha a kivetítőt is látni lehetne. (bár erre nem nagyon emlékszem) viszont, ha a díjkiosztó is érdekel, akkor a célegyenesnél levő tribün fölött van pár kiugró, ahonnan tökéletes panoráma nyílik rá, és a kivetítőre is.
vagy menjetek az első kanyarba. hihetetlen jó hangjuk van visszagangnál. az autogp futamon odamentünk, azt hittem elcseppenek annyira jó volt.. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Neoteric #31388 üzenetére
Tavaly mi a első kanyarnál voltunk, ott látszik a rajt, az első féktáv (majdhogynem az egyetlen előzési pont), és utána még 1 kanyart tisztán belátni. A programok főleg a célegyenesben vannak, így azon a részen érdemes lenni. A célegyenes elején van kivetítő, meg látod a díjátadót. Az utolsó kanyargos rész meg lassú, ott a kocsikat lehet jól látni. Előzés ott nem nagyon van, ha oda jutnak, akkor már megvárják a célegyenes végi féktávot. Az egyenes rész viszont már nem jó, mert csak elsuhannak az autók, a kivetőn nézni meg nem sokkal lenne jobb, mint a tv-ben. Szóval az utolsó vagy az első kanyar. Ott még a show-k is látszanak.
Képet, videót én megtanultam, hogy csak a pálya körül, meg a boxlátogatásnál érdemes csinálni, a pályán az autókat, meg az eseményeket nem érdemes a fényképező, vagy kamera kijelzőjén nézni, az nem buli. -
hunnylander
őstag
válasz
Neoteric #25656 üzenetére
Látni helyette könnyű DRS-es előzést!
Ha az a csata úgy fejeződik be, hogy nincs sikeres előzés, akkor is egy fantasztikus csata. És ha már Gilles Villeneuve, neki van olyan győzelme, amit azzal nyert, hogy egy lassabb autóval feltartott/kivédekezett (szóhasználat egyéni nézőpont kérdése) egy fél mezőnyt a futam legvégéig.
Miért kell egyből hatékonyabb DRS-ért, meg hosszabb használati zónáért sírnia a szurkolók egyes rétegeinek, csak mert a közvetítés rendezője rengeteget mutatta a Button Massa csatát, ahol Button nem tudott hipp-hopp előzni. Bezzeg vagy fél tucat DRS-sel támogatott nevetségesen könnyű előzés nem volt ennyire mutatva, sem felvetve a probléma, amire utal, miszerint a DRS túlságosan megkönnyítheti az előzéseket és elvette a párbajok savát-borsát.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Neoteric #23801 üzenetére
A stájer politika sok fáradozás után elérte, hogy a pályát újra üzembe helyezzék és emellett az autóipar számára is tesztpályát biztosítsanak. Partnerként ismét a Red Bull, illetve a KTM, VW és Magna cégek merültek fel. Az új pálya építésének kezdetét 2007-re tervezték. A Volkswagen végleges kiszállásával krízis merült fel és mára már csak egy kis esély van a projekt realizálására.
A 2008. február 4-ei ülésén a befektetők arra az eredményre jutottak, hogy a projekt ebben a formájában nem kivitelezhető. Amikor az egyik osztrák újság áprilisi címlapjára tűzte, hogy a pálya újra megnyílik, a motorsportok szerelmesei fellélegezhettek.
forrás: wiki
-
Oliverda
titán
válasz
Neoteric #23469 üzenetére
"Kötve hiszem, hogy HD-ba menne, mert még sehol nem adják HD-ba."
Jó, valóban nem adják még sehol mert még nem kezdődött el a szezon.
"Tavaly nyilatkozott erről pont Eclesstone asszem, hogy még a pálya menti kamerákat meg-megoldanák, de a kocsikra nem tudnának rendes miniatűr HD kamerákat rakni. Vagyis nem érné még meg anyagilag a dolog."
Már megoldották. Anyagilag valóban lehet, hogy nem éri meg rövid távon, de mégis megcsinálták már.
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest