- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Vistaboy #12647 üzenetére
Huhh... én is láttam azt a futamot élöben...
(és azóta is mindet....
) Mostanában lehetöségem van nézni nézni a SKY SPORT csomagot meg az ESPN Classic Sport-ot. Valamelyik nap egymás után megnéztem elejétöl végéig, 1990- usa 1989 japán 1993- donington-t. És rádöbbentem hogy mostanában miért nem dob fel anyira egy verseny, mint akkor. Az idei "szuperizgalmas" versenyek meg sem közelitik akcióban azokat. Esö nélkül is sokkal jobbak voltak mint a maiak. Aki látta azokat a versenyeket az tudja mniröl beszélek. Bár a 93-as EU nagydijon volt egy pici eső
Senna "bácsi" kis hiján lekörözte a 2. helyzett Hill "bácsit" a professzor ur pedig meg is kapta a körét a 3. helyen...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Vistaboy #12662 üzenetére
No te viszont elrontottad a többiek mókáját. Azért szegény Bergert lehetett sajnálni- beáll a pole-ra, és annyira kell spórólnia a naftával, hogy a végén még a pontról is lemarad...
Nigelről meg: 89-ben a magyaron 12. helyről gázolt át mezőnyön, franciaországban pedig a boxból rajtolva lett második...(és ez nála rendszeres volt) -ez a fazon egyedül kétszer annyit dobott a műsoron, mint Lajoska és Lonzi együtt... (a wikipédia róla készült címszava adhat tippeket arra, hogy megsasoljad azokat a futmokat, amitől egyszeres világbajnokként legendává vált valaki! - jut eszembe - a célbatolós fazon is ő volt, és nem Prost)
Különben a 90-es brittet is érdekes megsasolni. A végeredményen nem látszik, de volt ott egy Newey tervezte zöldeskék autó... -
Nowhereman
őstag
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Vistaboy #10719 üzenetére
Na igen, Hamilton is jól ment és Kubica is elég szívósan védekezett a verseny felétől kezdve, amíg el nem fogyott a mögötte levők gumija, Hamilton is támadta, de nem tudta leelőzni. Button meg a csapata megérdemelte az első helyet.
Azt viszont sajnálom, hogy Schumi ma nem tudta megmutatni magát, kár, hogy az elején visszacsúszott és csak 10-nek tudott beérni.
-
wildrain
addikt
válasz
Vistaboy #1228 üzenetére
Liuzzi-t is nagyon sajnáltam, szerintem még Raikkonen-re is veszélyes lett volna
Nem kell bekajálni a hülyeséget, amit a kommentátorok mondanak. Liuzzi pont Kimi előtt volt, és éppen a boxkiállása következett, amire Kimi még ráhúzott volna jópár gyors kört, miután kimegy egy Liuzziénál jóval rövidebb kerékcserére. Esélye sem lett volna az olasznak.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest