- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
proof88
addikt
-
prmcsk
addikt
Ne legyél már ennyire negatív ! Nem az autója jó hanem ő maga. Egy fostalicskában is VB. lenne, akkora zseni...
Csak a lába + 50Le, így már májusban eldőlt a VB. cím.Súlyosan tévedtem, mikor azt mondtam az évad első versenye után, hogy kb. augusztusra VB. lesz.
Ez az utóbbi 20 év legunalmasabb évada, ami az egyéni és csapat VB.-t illeti.
-
hunnylander
őstag
Most nézem a Lemans 24 -et és volt egy óriási baleset.
Az időpont alapján a Mike Rockenfeller balesetre utalsz; korábban meg volt ez, Allan McNish.
-
DigitXT
félisten
Hát ha még ezen két kecskén kívül az 1000 Ft-os parkolási díjért
mást is le tudtam volna fényképezni.És ugye nem kellett volna
előtte 2 órát araszolni a dugóban (ahol a végén már a gyalogosok
is gyorsabbak voltak - csak éppen parkolni nem lehetett sehol).Mentségemre legyen szólva, hogy előző nap késő estig a 10 éves
érettségi találkozómon voltam, emiatt ugye nem voltam túl motivált
a koránkelésben: gondoltam kiugrunk a futamokra - sima ügy lesz.
(Ja, és ha jól emlékszem, említettem a bőrig ázást. Szó szerint, s
persze váltóruházat nista: nem készültünk fel eléggé na.Persze,
ha motorral megyek, akár járhattam volna így is, de az más tészta.)Mondjuk ha Fót előtt visszafordulunk rögtön az első körforgalomban,
ahol feltűnt, hogy valami fennforgás van arrafelé, mert állt meg a sor,
akkor nézhettem volna otthonról, kényelmes fotelből a futamokat.És akkor a hazafelé "véletlen terepezést" a Bajcsy-Zsilinszky úton
még nem is meséltem. Élmény volt na. Sok kaland - kevés WTCC.
(F1-re ha mennék, akkor kb. reggel 6-kor indulás, mert az a tuti.)
-
rocket
nagyúr
-
Mastre
tag
Egyelőre nem mondanám, hogy az újkori Schumacher. Megvan az esélye, hogy jópár rekordját megdöntse, de azért várjuk meg azt, amíg majd harcolnia is kell egy-két futamon. Zavartalanul már tud futamokat nyerni egy nagyon jó autóval, mezőnyben viszont még nem az igazi szerintem. Kíváncsi lennék rá egy másik csapatnál. Habár hülye lenne innen elmenni, amíg verhetetlenek. Majd meglátjuk.
Viszont én úgy tartom, hogy a "nagy pilóta"-ság körülbelül 3 vb-címnél kezdődik. 1 vb-t lehet nyerni egy nagyon jól eltalált kocsival. 2-t egy jól eltalált kocsival, ami még a 2. évben is megy. 3-hoz pedig már nem elég a szerencse. Pláne, ha az nem sorozatban születik...Hamilton és Vettel is top autóba ült bele rögtön, így könnyű. Meglátjuk, hogy fönn tudnak-e maradni, vagy Villeneuve módra eltűnnek a süllyesztőben...
Az utóbbi 15 évből Hakkinen, Schumacher és Alonso azok, akik maradandót alkottak. Mindannyian rossz autóból tudtak évek alatt jót csinálni, amíg a következő nem csinált egy jobbat... -
Oliverda
titán
Ebben tényleg van valami. Elég sok a párhuzam a két pilóta között. Amikor köréjük építenek egy komplett csapatot, és megkapják a mezőny leggyorsabb autóját, valamint még a szerencse is szünet nélkül a kezükre játszik, akkor sorra nyerik a versenyeket. Aztán ha ezek nincsenek meg, akkor jön szenvedés és a csetlés-botlás.
-
sekli
addikt
Az is meg a közvetítés is... Annyi mindent lehetett volna ismételni még és idő is lett volna rá bőven. Az én lassú felfogásommal megnéztem volna még Schumacher rajtját (belső kamerából) Barichello előzését, a boxban lévő bénázásokat... stb. No meg a piros zászlót okozó balesetet is helikopterről lehetett volna jobban látni.
-
Sherman
tag
Nagy sebességgel, légörvényben autózva látszik jól a Red Bull első szárnyának a mozgása, Webber vs Button onboard
ugyanez McLarenben ülve, Hami vs di Resta -
hunnylander
őstag
Nézegettem az elmúlt hetekben az RB7 hosszirányú dőlését (rake) és tényleg nagyon extrém és ez is hozzájárul ahhoz, hogy az első szárny a középrészével együtt közelebb lehet az úthoz.
Az orr és a szárnytartó rugalmassága felett gyanú van, de leginkább csak a szurkolók között. Az ilyen gyanú édeskevés ahhoz, hogy az FIA elkezdje kivizsgálni ezen elemeket.
Szóval megbékéltem a dologgal. Szerintem ez már így fog maradni erre az évre, talán még jövőre is és majd jön az új formula 2013-tól, kicsi első szárnyakkal.
Amit az FIA tehetett volna, hogy a tavalyi év huzavonái tükrében, hogy egyszerűen lentebb engedi az első szárnyat. Jelenleg úgy 7-8 cm-re van fentebb a vezérsíknál, (minden autón, a Red Bullon is). Egyszerűen feloldanám ezt az előírása. Olyan lentre teszed, ahogy csak tudod. Esetleg a szárnyoldallapok talpaira előírnék pl. Jabroc kopóréteget és ugyanolyan kopási szabályokat, mint a padlólemezre, tehát 1 mm-nél nem koptathatsz belőle többet a futamon, különben DSQ.
Ezzel meg is lenne oldva, hogy ilyen hajlékony szárnyakkal nem játszanának, mert nem lenne értelme, a szárny közel lenne az úthoz.
Pluszban, hogy a leszorítóerő-mérték visszább legyen vágva a közeledés miatt, rövidíteném a szélességét is a szárnynak, így is túl széles.
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
jó esély van rá, hogy az összes futamon ezt látjuk majd, még meg is unod
én mondjuk még örülök is, mert már régóta óta az f1-es futamok köré szerveztem a hétvégéimet, de most már kezd annyira fos lenni az egész, hogy végre újra elmehetek vasárnaponként otthonról, aztán a futamot majd megnézem felvételről, végigpörgetve...
-
kpal
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest