- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Petya25 #18381 üzenetére
Pont ez az, hogy mast ezert "hivatalosan" sosem meszelnenek el. Webber vs Massa eset pl, Webber bacsit blekkflegeztek vagy csak akartak? Kapott 10 rajthely buntit vagy vmit? Na? Mivel volt masabb az? Itt RB ment ki a csikon kivulre a fal melle, ott meg Massa. Es? Mi lett?
Most hetvegen Kobayashit aki feltartotta mert koron az utso koren abban a idomero szakaszban az kapott vmit? Mar o sem tudott masikat futni. Na, -1 hely, -5 hely, -10 hely vagy volt ott is hess leghatulra a feltartonak? Vagy a mért koron feltartas idealis iven, csak akkor es csak most volt fontos amikor MS allt meg -csak idealis iv mellett raadasul- a Rascasse-ban? Vagy hogy van ez?
-
dudika10
veterán
válasz
Petya25 #18381 üzenetére
Ha bele akarnak rúgni valakibe akkor bele is fognak. Ettől engem (és nem csak engem ahogy a topikot olvasgattam) zavarhat. Tartsd tiszteletben kérlek a véleményem, én is ezt teszem a Te véleményeddel, csak ne próbáljuk meggyőzni egymást.
Annyit tettem, hogy aki beírta ide, hogy S. milyen szemét, attól 'megkérdeztem', hogy ugyan miért. Szerintem jó indoklás még nem született. Az meg, hogy a versenybírók mit gondolnak pont nem érdekel, ami ilyen szempontból az F1-ben zajlik, szerintem röhej.
Ahogy TESCO-Zsömle is írta: "ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért..." -
Pompi
nagyúr
válasz
Petya25 #18304 üzenetére
"Az tuti, hogy bárhol is legyél a lelátókon, ott csak egy kis részletét látod a pályának."
Ez hatványozottan igaz a célegyenesre, főleg a SG részre. Eltépnek előtted háromszázzal, csak kapkodod a fejed. Én is ajándékba kaptam SG-VIP pár éve, de annyi elég is volt SG-ből (mondjuk a paddock látogatás über volt). Inkább Valamelyik silver sektor, "kedvencem" a célegyenesre vezető kanyar, ott elég sokat lehet látni a vasakból. Ha tehetem kimegyek pénteken és/vagy szombaton, hogy meglegyen a feeling, a futamot viszont inkább otthon TV-ben.
-
hunnylander
őstag
válasz
Petya25 #12408 üzenetére
Nem jutott neki poló vagy épphogy kirángatták az újságírók közül egy fotó erejéig.
Az ilyen fotók nagy hepajt sugallnak de ilyenről szó sincs. Szinte szó szerint pár percig állnak össze és aztán mindenkinek folytatnia kell a kemény melót. A nagydíjak csak számunkra érnek véget a közvetítések végeztével. A csapattagok a futam után (is) rengeteget melóznak éjszakába nyúlóan, mert az egyik, ha nem a legnehezebb feladat vár rájuk; 'felszedni a sátorfát', pakolni ezerrel ezernyi cuccot rendezetten és szakszerűen. Általában másnap hajnalra ha végeznek vele.
-
törölt tag
válasz
Petya25 #3442 üzenetére
Nem hogy estek-keltek...A világbajnoki trófeát a világbajnoktól szokták elvenni, de itt a tavalyi bajnoknak nem volt autója ahoz hogy megverekedjen érte.
Sebaj, oké akkor akitől a tavalyi bajnok elvette, akkor vele kelljen meccselni, nézzük csak az ő csapatát..ja neki/nekik sem volt autója hozzá.
Na akkor azt a bajnokot akitől meg neki kellett elvennie, a 3 évvel ezelőtti világbajnokot és csapatát....hát neki meg pláne nem volt autója ahoz hogy megkűzdjön.
...
Ez az ami nincs rendben nálam.
...és ennek nem az a lényege hogy kell az autó is. -
Oliverda
titán
válasz
Petya25 #3429 üzenetére
Akkor pl. hasonlítsd össze Alonso bármelyik VB címes évét Button idei évével. Mondjuk szvsz bármelyik pilóta VB évével összevetheted mert mégegy olyat úgysem fogsz találni aki ilyen silány teljesítmény mutatott (és képtelen volt nyerni) az évad második felében.
Ez a nyilatkoztat pedig felteszi a pontot a i-re. Ebből szépen lehet következtetni hogy milyen borzasztóan nehéz lehetett neki megnyerni idén a 6 versenyt ha a tegnapi volt élete versenye.
"Hamilton szintén ajándékba kapta VB-t a sok hiba ellenére és a többek szerencsétlenkedésével."
Hamilton tavaly az utolsó előtti versenyen még versenyben lenyomta a két Ferrari-t és győzött. Emellett pedig egész évben hozta a dobogókat (nem csak a szezon első felében).
-
törölt tag
válasz
Petya25 #3429 üzenetére
De nézzük meg kiknél is volt a VB cím, mely csapatoknál...azaz hol ültek a bajnokok?
Amikor Alonso elnyerte a VB-t MS-től, akkor bár a Ferrari hátrányban volt, de Montoya és Kimi tudtak futamokat nyerni a McLaren-nel.
Több mint a felét nyerte a McLaren, mégis Alonso lett a bajnok Renault-l.
..és aztán megvédte egy feljavuló Ferrari ellen (a futamok felét hozta a Ferrari)Kimi VB címe, 8 futamot a McLaren húzott be a 17-ből, azaz a felét megint hozta a rivális, mégis a Kimi lett a bajnok a Ferrari-val.
Hamilton címénél 8 futamot tudott hozni a rivális Ferrari csapat, és 2 futamot tudott Alonso is hozni a Renault-l.
Mégis Hamilont lett a bajnok a McLaren-nel.Button:
2 futamot nyert a McLaren, 1 futamot a Ferrari, Renault semmi.
Tudod hol ültek idén a bajnokok? Adjuk össze:
1.Ferrari:70
2.McLaren:71
3.Renault:26
összesen:167 pont1.Brawn:161 pont
Azok a csapatok ahol a 3 világbajnok ül, összesen tudtak összelapátolni annyi pontot, mint az idei bajnok csapat.
3 világbajnok, a 3 világbajnoki csapatban..és összesen tudtak annyi pontot összeszedni mint a Brawn két versenyzője.
Ezek alapján le kellene borulnom, térdre kellene hullnom Button teljesítménye előtt...csak nem tudok mert az utóbbi 9 futamon tudott hozni 25 pontot, és még így is elég egy futammal a vége előtt. -
mrlujoak
veterán
válasz
Petya25 #2469 üzenetére
Nem.
"Az autó- és motorversenyeken ezek segítségével kommunikálnak a vezetővel. Ezek közül a legismertebb a fekete-fehér kockás zászló. Ezzel intik le a győztest. Sárga zászló jelzi, ha valami miatt lasabban kell menni a megszokottnál, piros zászlót pedig a verseny felfüggesztésekor használnak. Fekete zászló jelzi a büntetéseket. "
by wikipedia
-
mrlujoak
veterán
válasz
Petya25 #2469 üzenetére
Nem.
"Az autó- és motorversenyeken ezek segítségével kommunikálnak a vezetővel. Ezek közül a legismertebb a fekete-fehér kockás zászló. Ezzel intik le a győztest. Sárga zászló jelzi, ha valami miatt lasabban kell menni a megszokottnál, piros zászlót pedig a verseny felfüggesztésekor használnak. Fekete zászló jelzi a büntetéseket. "
by wikipwdia
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Autóhifi
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest