Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
puttputt #17030 üzenetére
Nos, én a fater AMS magazanjaiból kaptam az első élményt az F1-ről. Meg néha odafigyeltem, hogyha a légkör engedte a jugoszláv adót. No mikor 84 fináléján a győztes Prost nem örült, hanem hátrafelé tekingetve kereste Laudát - aki hát ott is volt... - nos azután végignyaltam a hetvenes évek beszámolóinak többségét...
A sajtó persze akkor Sennát sztárolta, úgyhogy kb. Senna fanként nyitottam, de hamar kiábrándsultam belőle és de Angelisnek és Mansellnek drukkoltam. de Angelis meghalt, Mansell rajongó maradtam. Aztán hogy Senna és Schumaher büntetlenül követhették el a disznóságaikat megrüheltette velem a cirkuszt. Hillt még figyeltem, és rendszeresen sasoltam, mikor a Jordan fuatmokat kezdett nyerni, és drukkoltam Fretzennek, hogy nyerje meg a Jordannal a Vb.-t. De végleg csak Webber ültetett vissza TV elé újra. -
Ricardo
titán
válasz
puttputt #15283 üzenetére
"Mondjuk még szintén fel lehetne tenni a kérdést, hogy miért kell a VB első napjaiban két sportcsatornának egyidőben Megye XY-os meccseket élőben közvetítenie"
A VB most fontosabb,a megye XY-os meccsek ellenére is. Több oka van.
Egyrészt "kicsit"több ember kíváncsi rá, csak négy évente van, és sokan gondolják azt, (a tv-nél is) hogy ez csak egy időmérő.
Ezt a gondolkodást bizonyítja hogy ezt eltolták, a futam meg megy élőben annalk ellenére hogy lesz átfedés a vb-vel. Van aki örül hogy így csinálják, valaki nem.darál0w:
Én sem néztem meg az eredményt -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
puttputt #15277 üzenetére
Azért nehogymár egy adott sporttal kapcsolatos totyikba ne lehessen kitárgyalni az aktuális futam eredményeit csak azért, mert vki nem látta az élő közvetítést...
Ha meg még az ismétlést se tudod megnézni, akkor mit számít, hogy olvasol-e spoilert? Holnap a versenyen úgyis kiderül az időmérő eredménye, nem?
-
ronaldo
őstag
válasz
puttputt #12298 üzenetére
Persze, nincs vele semmi baj, nem is mondtam. Csak mielőtt Alonsora rárontana (amiről nem volt eddig szó, csak tegyük fel...), nézzen szét a közelmúltban
Hamilton "megrovása" meg lol. Nem azt mondták múltkor, hogy ez egy figyelmeztetés, és a következő után büntetés? Csak azért, mert végülis ez volt a következő, nem?
Persze nem ugyanazt csinálta, de ugyanúgy szabálytalan, vagy legalábbis veszélyes volt. Ez olyan, mintha egy focimeccsen valaki felrúgja a másikat és kap egy sárgát, de ha mondjuk lerántja a 16-oson belül/vagy kezezik utána akkor nem jön a következő sárga (és piros), hanem egy új lapot nyit, mert kiállítani csak akkor lehet, ha megint felrúg valakit.
((((pár lappal ezelőtt valaki azt írta, hogy hamilton volt előrébb a boxban. Motion amit linkelt képet, ott igencsak nem úgy tűnik. az hogyvan? mivel speed limit be van kapcsolva, a box folyamán (persze ha már a limitált sebességgel mennek) aligha változhatna a különbség kettejük között)))9
-
brownus
veterán
válasz
puttputt #9103 üzenetére
dánke!
az espn formula1-et nem közvetít...
most ezt nézem épp: http://www.coolstreaming.us/hp.php?lang=uk -
attisx
addikt
válasz
puttputt #8240 üzenetére
Egy idő után meg is lehet unni a Currywurst mit Pommes menüt...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest