- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
Thrawn #48481 üzenetére
Az egészet valahol onnan kéne elkezdeni elemezni, hogy pont azért lett egy gumiszállító, hogy ne a gumin múljon a vb cím megnyerése. Most meg szerintem átestünk a ló másik oldalára, tök mindegy az aero, motor, pilóta, ha eltalálod a jó guminyomást, akkor nyersz.
Jó, most látványos hogy minden futamon más győz, de egy idő után nem lesz vb anspiráns, akinek lesz esélye megnyerni, mert kb az egész mezőny ott lesz a végelszàmolásnál. meg kezd kicsit hasonlítani a slaggal locsoljuk fel a pályát ötlethez, csak itt adjunk nekik kiismerhetetlen gumikat.
-
Xirtam
veterán
válasz
Thrawn #45618 üzenetére
Optimalizálásra gondolok. Mivel az egész üzemanyag cella kisebb lett, egyrészről a fújt diffuzor betiltása miatt nincs szükség többlet üzemanyagra. Meg az új Ferrari motor is kevesebbet eszik mint a tavalyi konstrukció. Többet én sem tudok Luca Mamorini többet tudna erről mesélni. De nem fognak. Ennyi elhangzott , hogy a motoron módosítások lettek végezve. Csak úgy ahogy a KERS akkumulátorai is kisebbek lettek.
A teljes átszabás költői túlzás volt.
-
hunnylander
őstag
-
D.Orion
veterán
válasz
Thrawn #23230 üzenetére
Én olvastam már neten pár cikket amiben említik egy esetleges amputáció szükségességét. Kubica menedzsere már azt nyilatkozta, hogy Robert túl van az életveszélyen. 2kor lesz hivatalos sajtótájékoztató. Szerintem addigra már arról fognak beszámolni, hogy mijét kellett megműteni és begipszelni.
-
Peat;)
veterán
válasz
Thrawn #23223 üzenetére
Kíváncsi vagyok ki lesz helyette, van pár srác a rönyónál tartalékban, de leginkább annak örülnék ha megszereznék Hülkenberget vagy Heidfeldet, mert rohadt nagy igazságtalanság történt velük a teljesítményükhöz mérten.
Már ha kimarad, 35 nap még a szokásos, sportolóknak kijáró kivételezett orvosi csodadolgokkal is kevésnek tűnik nekem, de a franc tudja már hol tart valójában az orvostudomány ha nem átlagemberről van szó. (na nem mintha nem járna ki nekik, elvégre nekik is köszönhetően fejlődik az orvostudomány!)
szerk: ilyen súlyos?! Fene egye meg, Rali más kategória, de hogy még máig ennyire veszélyes
-
hunnylander
őstag
válasz
Thrawn #20951 üzenetére
Edzés, időmérő, futam alatt a versenycsapat főoldalon; mclaren.com/home
(De van Commentary Log archívum is a lap alján a tegnapi napról.)
-
Male
nagyúr
válasz
Thrawn #11643 üzenetére
Egy rakás beállítása lehet a cuccnak, rengeteg dolgot követhet figyelemmel, stb. Simán lehet egy egyszerű szoftverhiba is akár, ami a tesztelés során nem jött elő.
Nem tudom a csapat ebbe mennyire nyúlhat bele, de igen, akár ők is elcseszhettek valamit.Pá: Áh, annyira nem vészes... elég mondjuk 5 másodpercenként egy kép... csak a live timing ablakáról. Ez mondjuk 86000 kép... egy ekkorát simán lenyomnak képenként 20KB méret alá, így az egész felvétel lesz másfél GB...
Ennél szerintem nagyobb gond, hogy hogyan indítod el a live timingot péntek délután... (Nem szoktam használni, el lehet egyáltalán akkor már?) ...illetve hogy ilyen esetben mindig elszáll valami.... vagy a program, vagy a net megy el, vagy áramszünet van.
-
törölt tag
válasz
Thrawn #11629 üzenetére
Nem megy a Sauber-nek...az idény egyik meglepetése számomra hogy mennyire nem.
Valami nagy keresztbeverés lehet technikai téren (főképpen), mert bődületes a visszaesés a tavalyi évhez képest, és amilyen sikeresen sikerült beültetni a Mercedes-t a volt Honda sasszéba úgy ez a Ferrari-val sem kellene hogy másként legyen, lehet persze, de nem kell.A motorvezérlő elektronika felemlegetése mint probléma elég érdekes, hisz a Ferrari erőforrásokkal már össze kellett hogy csiszolódjon.
-
Oliverda
titán
-
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest