- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
[link] ezekről van valakinek tapasztalata? ilyet akarok venni Bár lehet nem a legjobb topic erre a kérdésre
[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
válasz Celtis #25400 üzenetére
Gyorsan rákerestem és úgy néz ki, hogy ez a hiba 3.2.4-en jött be, viszont általában nem okoz gondot, folytatódik a boot, ezért a case-t le is zárták.
CaseAzt javaslom, hogy próbáld ki 3.2.3-mal. Ha nem találod a hivatalos forrást,
itt találsz régebbi image-eket. Igaz ezek custom buildek, de minimális az eltérés. Én is ezeket használom.Ha szánsz rá időt, nyiss egy új case-t a problémádra. Szerintem nagyon hasznos lenne.
A 3.2.0 működik és alatta. 3.2.1-től nem. Kiírja a verzót kicsit megvillantja a HDD ledet és megáll...
A 3.2.0 és alatta is úgy indult be, hogy a VGA supportot a biosban Auto-ra kellett tenni, különben nem indult vagy a Fast boot-ot ki kell kapcsolni...Nem tudom mi történt 3.2.1-től, de már a vinyókat is lehúztam, alaplapi hangkártya is letiltva... Szóval az én gépemmel valsz. nem kompatibilis sem a Fusion sem a Generic változat....
[ Szerkesztve ]
-
zsola32
senior tag
sziasztok
nem tudom volt e már téma:
mit szóltok az új generációs intel atom platformhoz? (Bay Trail)
szerintetek milyen htpc építhető belőle? -
Rederik
tag
Sziasztok,
Ha bárki, akinek hasonló konfigurációja van megnézné, hogy nála is így működik, azt megköszönném.
Szóval, PC ATI VGA HDMI kimenete az AVR-re kötve, AVR pedig a TV-re. így a TV-n látszódik a pc képe (nekem extended desktop)
mit csinál nektek, ha kikapcsoljátok a TV-t? mert nekem képernyőt frissít/ újra detektál. S ezt szeretném valahogy kiküszöbölni, ilyenkor ugyanis egy pillanatra lefagy a hangkártya (ami ugye az AVR), s néha kék halál lesz belőle. Ugyanezt csinálja, ha az erősítőt kapcsolgatom (ezt mondjuk még megértem)
Kérem, akinek hasonló a konfiguráció, nézze már meg nekem, hogy mi a helyzet. Igaz nem akarom elhinni, hogy csak én kötök PC-t AVR-en keresztül TV-re, s csak nekem lenne bajom.
Köszönöm,
Rederik -
slashing
senior tag
Nem hagyja figyelmen kívül a könyvtárakat. Beállítás kérdése. Amikor kiválasztod az elérési utat és hogy melyik scraper-el akarod lehúzni az infókat, ott van hogy:
"A filmcímnek megfelelő találatok külön mappákban találhatók"
Ez vonatkozik arra ha a könyvtár nevével akarsz kerestetni a scraper-el.
A Rekurzív akkor kell ha ömlesztve vannak a filmek egy könyvtáron belül de nincsenek könyvtárba szedve.
A kiválasztott mappa egyetlen videót tartalmaz. Ez egyértelmű mit jelent.
Kiválasztod melyik scrapert akarod használni és mielőtt leokéznád rámész a beállításokra és ellenőrzöd hogy tényleg úgy van minden beállítva ahogy szeretnéd.
Én ugyan külső programot használok de be van állítva az universal is, itt vannak róla a képek:
http://www.imagebam.com/gallery/o354v1ob2ny3kwfp6enbhmkvsexs386s/
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy a Radeon HD 5450 VGA-m a 12.3-as hivatalos XBMC-vel tearing effect lép fel a kép alján. CCC-ben a V-sync always on és az XBMC system\system\video output\Vertical blank sync - always enabled. DXVA2 belőve. A System info szerint csak 44fps ez lehet gond? Továbbá az LCD TV-n az info gomb 1920*1080p@60Hz van amikor megy a video vagy film. Hogy kellene helyesen beállítanom, mert a múltkori konfigomban ugyanígy volt beállítva csak egy 6950-es Radeon volt. Előre is köszi!
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Katsu
aktív tag
válasz Celtis #25464 üzenetére
Nem mondom, hogy nem lehet nálam a hiba. Az universal scraperben , ha jól emlékszem, akkor csak a leírást lehet a port.hu-ra állítani. A Film cím az IMDB vagy TMDB lehet. A könyvtáraim magyar elnevezésűek évszámmal, a fájlok pedig angolul vannak ellátva. Azt vettem észre, hogy a scraperek a könyvtárakat abszolút figyelmen kívül hagyják. De ha tudnál lőni nekem egy képet a scrapered beállításáról, azt nagyon megköszönném. Nem lennék rest kipróbálni.
-
slashing
senior tag
Nálam win-es környezetben SpeedFan. Amúgy érdemes megnézni hogy van-e frissebb bios verizó. Nálam a legutóbbi bios frissítés után már nem csak 10 fix lépésben lehet szabályozni a ventiket hanem százalékosan amivel sokkal lejjebb is tudtam állítani a ventit mint előtte. Hátha beleraktak valamit egy újabb verzióban...
-
slashing
senior tag
Shurikenekel nem lehet mellélőni, évek óta bejáratott rengeteg ember által használ hűtő, nem emlékszem rá hogy valaha is olvastam volna negatív jelzőket rá. Artic cooler-nek vannak még lapos 5 cm körülő hűtői, olcsók és zajban sem tűnnek rossznak. Nagyon sokáig akartam egy Freezer 11 LP-t de nem mertem megrendelni mert nekem úgy tűnt hogy rálógna a memóriamodulra, kockáztatni meg nem akartam.
A fent linkelt noctua is nagyon tetszik, és mint került van intel verziója is!!! Én most azt venném meg, nekem 7 centim van lehet jobb választás lenne mint a shuriken mert akkor a ház tetjétől lenne úgy 1 centi és lehet a közelsége miatt felerősítené a hangját. A noctua meg laposabb, lenne kellő távolság a gép teteje között.
Most kitakarítottam minden ventit a gépben még a tápét is. 7 fokkal lett kisebb a cpu hőfoka a kerregése eltűnt, kapott pasztát is. De mintha suhogósabb lenne a hangja
[ Szerkesztve ]
-
vjozsef
senior tag
válasz Pgabor79 #25469 üzenetére
Akkor ezek maradnak:
Scythe Big Shuriken 2 Rev. B, CPU hűtő
Scythe Shuriken Rev.B (64mm magas), CPU hűtőAz utolso az tenyleg nagyon lapos, de igazabol nagyon minimal hutes.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Celtis #25465 üzenetére
Csak azt írtam amit olvastam.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Celtis
veterán
válasz canniball #25462 üzenetére
Szerintem az OE, ahol legkevésbé fordulhat elő ilyen. Az oprendszer fix, nem kell piszkálni. Amit a user hozzáad plugin, beállítás stb, az meg mind tökéletesen el van szeparálva.
Nem mondom, nekem is volt többször, hogy nem értettem a viselkedést vagy az eltérést két rendszer között. Volt, hogy újrahúztam egy szűnni nem akaró hülyeség miatt, ami meg is javult, de elég hamar rájöttem, egy gombnyomással ki/bekapcsolható az a bizonyos viselkedés...Szóval és inkább user errort gyanítok.
-
Celtis
veterán
Nálam 99%-ban mindent megold az universal scraper, bármiféle manuális beavatkozás nélkül.
Az universal scraper ahogy a neve is mutatja, meglehetősen univerzális, sokféleképpen lehet beállítani. Ezért szerintem a beállításokkal lesz a gond.Például milyen adatbázisokat állítottál be? A port.hu tűnik kézenfekvőnek, de én pl. a tmdb-t használom.
Ha nagyritkán egy-egy film címe vagy tartalma nincs meg magyarul, felmegyek a weboldalukra és hozzáadom. Ez az a bizonyos 1% manuális tevékenység. -
slashing
senior tag
Amúgy meg a külső scraper használat szerintem még gyorsabb is mint a belső és nem mondanám pepecselősnek, sőt ha ott valamilyen információt nem húz le akkor azt egyből látod nem kell még a médatárban meg fájlnézetben bogarászni hogy melyik filmhez nincs információ. Egy esetleges újratelepítésnél sem kell babrálni azzal hogy az adatbázist kimentse az ember....
-
canniball
nagyúr
Ez érdekes...és egyben elszomorító is.
A brazos topikban panaszkodott az egyik kolléga, hogy valami nem működött neki OE alatt, újratelepítés után valami más nem volt jó, végül a 3. vagy a 4. telepítés után működött úgy ahogy kell.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
slashing
senior tag
Én biztos vagyok benne hogy semmi köze ahhoz hogy win, openelec vagy akármin futtatod. A scraper kódja az egyféleképpen van megírva. Az minden rendszeren ugyan úgy fut le. Ez nem befolyásolhatja.
Nálam a Magyar könyvtárnév, angol fájlnévvel csak szélsőséges esetekben(pl. 3 karakteres cím stb...) van csak gond, oda kell egy .nfo vagy egy évszám a könyvtár neve után. A magyar címet mindig a port.hu-ról nevezem el ahogy az oldalon megjelenik, ott már látni lehet egy keresésnél hogy hány hasonló találatot dob ki. Ha van hasonló című másik film akkor odarakom az évszámot.
A the movie db meg amúgy is hiányos a port.hu-hoz képest abból is sok gond adódhat.
-
Katsu
aktív tag
Kicsit korai volt az öröm.
Rengeteg Filmnek angol címet adott, hiába találta meg a magyar címet. Valahol se cím, se borító, csak leírás.
És szerkeszteni nem tudom őket. Marad az ember media manager használata. Kicsit lassabb lesz, kicsit pepecselősebb, de legalább úgy lesz ahogy én akarom. Remélem az artwork downloader úgy is fog letölteni plusz képeket...
Nem gondoltam, hogy ennyire különbözhet ugyanazok a scraperek működése más "oprendszeren".
Kicsit sajnálom, hogy a plex-nek nincs ilyen "openelec" féle megoldása. Annak nagyon jól működik a keresője. Persze azt is csak windowson próbáltam eddig.[ Szerkesztve ]
-
slashing
senior tag
válasz Pgabor79 #25457 üzenetére
A noctua az csak AM2(+), AM3(+), FM1, FM2(+)-ra van ha esetleg intel rendszered van akkor felejtős, de nagyon tetszetős darab. Eddig még nem találkoztam vele. Nálam is esélyes egy hűtő, elkezdett kerregni néhány napja .
Én évek óta szemezek a Shuriken rev. 2-el. A CM az egyértelműen Shuriken koppintás és én úgy emlékszem nem hozza ugyan azt a szintet de lényegesen olcsóbb. Szóval shuriken!
-
Pgabor79
aktív tag
Milyen hűtőt ajánlotok htpc-be?
Az alábbiak?:
Noctua NH-L9a
Big Shuriken 2 Rev. B
Cooler Master Gemini II M4Esetleg más?
-
Katsu
aktív tag
válasz kopidoo #25455 üzenetére
Én már leírtam, hogy nekem mi hozott eredményt. A megfelelő név konvenció. Illetve a "Video"-n belül előhoztam az oldalsó menüt és bekapcsoltam Az "egyesítés be" opciót. A Aeon nox felületet használok. Universal Movies Scraper-rel. Ahol beállítottam, hogy magyarul (hu, hun) szedjen le, amit csak lehet. Ha valamit nem talál, akkor angolul. Persze utó munkák vannak így is. De lényegesen kevesebb. De inkább kérdezz konkrétan, hogy mi nem megy, mert ami nekem jó, az lehet, hogy neked nem.
-
slashing
senior tag
Hát ne ******* 1-2 gigával, ha olyan napot fogsz ki hogy néhány skint kipróbálsz meg néhány kiegészítőt meg nagy az adatbázisod akkor az 1-2 giga úgy elfogy mint a huzat. Menj tutira a többszörösével sz.tem
-
Celtis
veterán
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Brazos alapú HTPC-be (XBMC) jól sejtem, hogy a legolcsóbb Kingfast SSD is bőven jó lehet?
Mivel gondolom, ha már egyszer összeáll a rendszer (kész a telepítés) akkor max olvasni fogja.
Netán egy 1GB-s pendrive is elég lehet? Vagy ez már szörnyen lassú lenne?Köszi előre is!
-
cekkk
veterán
Ki használ server 2012 r2-t amdvel?
Annyi a bajom, hogy a legfrissebb catalystban tudom széthúzni a képet. Merre lett az a funkció?
-
canniball
nagyúr
"...elméletileg sorba kéne raknia a részeket és nem ABC sorrendbe, ha minden igaz."
Minden igaz,sorba kéne raknia.Jól értem a dilemmát: windowson is már használtad az XBMC-t és ott működött ami(ke)t szerettél volna, de most OE alatt nem jön össze?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Katsu
aktív tag
Akkor a kálvária:
Többféle mappa-fájlnév konvenciót kipróbáltam.
Mappa magyar évszámmal - fájlnév magyar
Mappa magyar - fájlnév magyar évszámmal
Mappa magyar - fájlnév magyar
Mappa angol évszámmal - fájlnév magyar
Mappa angol - fájlnév magyar évszámmal
Mappa angol - fájlnév angol
Mappa angol - fájlnév angol évszámmalAmi a leginkább sikeres volt:
Mappa magyar évszámmal - fájlnév angol
Illetve az összes angol variáció, ahol fájlnév is angol.Amit viszont észrevettem, hogy a példa fájljaimmal (gyűrűk ura 3 rész) pont nem tudott mit kezdeni magától a port.hu scraper. Az universal movie scraper pedig az angol fájlneveket kultiválja inkább. De így is lesz mit manuálisan rendbe tenni. Azt nem értem, hogy a plex media server is használja a port.hu scrapert, de ott sokkal jobb az algoritmusa, illetve a windows-os xbmc-nek is.
De szerencsére csak egyszer kell beállítani. Én az Aeon Nox-ot használom skin-nek. Nagyon tetszik.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy miként lehet beállítani rajta, hogy a CDart animáció előjöjjön. Azaz beguruljon az aktuális film lemeze. Egy videón láttam. Valami plugin kellhet hozzá?
Mindenkinek további szép napot! -
-
-
Katsu
aktív tag
válasz MasterMark #25431 üzenetére
A gyűjtemény be van kapcsolva. A frissítés is be van kapcsolva.
Nekem az a bajom, hogyha a Filmeken lefuttatom a frissítést, akkor sem változik semmi. Csak és kizárólag, ha a egészen a fájlt tartalmazó mappáig megyek és azon futtatom le a "film információ"-t. Pedig nem vagyok egy hülye gyerek ezekhez és nem is tartom bonyolultnak a beállításokat.
Ha a médiatár frissítésére nyomok a Filmek mappámon, akkor sem történik semmi. Lefut a kereső és nem talál semmit. Pedig be van állítva, hogy a tartalma Film és, hogy a port.hu legyen a scraper. A port.hu-t is beállítottam, de nyilván azzal nincs gond, mert a fájlon már megtalálja a dolgokat. Majd elmerülök benne otthon jobban. De félek, hogy nem jutok előrébb. -
Yodafon
senior tag
Hülye kérdés de ha nincs dual channel támogatás az alaplapon akkor 2x1 GB vagy 1x2 GB ramot érdemesebb -e bele venni?
I'm gangsta!
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis információt szeretnék kérni tőletek. A napokban otthon feltettem egy vasra az OpenELEC-et. Nagyon jól szuperál, mindent be tudtam állítani. Egyedül a film információk automatikus leszedésével van gondom. Port.hu-t állítottam le. Megnéztem, hogy milyen fájlnév konvenciót kell használni, hogy legyen találat. Eszerint Hoztam létre a könyvtár struktúrát. Viszont magától meg sem akar mozdulni. Gyorsan vázolom a gyűrűk urával.
Filmek:
Boxset - Gyűrűk Ura
Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége (2001)
Gyűrűk Ura A Gyűrű Szövetsége.mkvGyűrűk Ura - A Két Torony (2002)
Gyűrűk Ura A Két Torony.mkvGyűrűk Ura - A Király Visszatér (2003)
Gyűrűk Ura A Király Visszatér.mkvSajnos sem a gyűjtemény funkció nem működik, sem a film információ automatikus leszedése sem.
Persze, amint rányomok a filmre manuálisan, hogy "film információ", azonnal ki is dobja a megfelelő találatot és egy enter után le is szedi.
A gyűjtemény funkciót viszont még sosem használtam, elméletileg sorba kéne raknia a részeket és nem ABC sorrendbe, ha minden igaz. De ez sem jött még össze,Van esetleg ötletetek, hogy mit kéne másképpen csinálnom? Az egyik, hogy ki fogom próbálni azt az Universal scrapert, amit most olvastam először.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
LC-1360mi házról van valakinek tapasztalata?
-
mpierre
veterán
válasz Warter #25417 üzenetére
Eddig csak 3 filmnél jelentkezett, de ezek közül kettő 1280×720-as, egy pedig 1920×1080-as. Lehet ránézek még egy pár ilyenre.
Hd204ui-ról mennek a filmek ebben az esetben.bajnokpityu: Xbmc 12.3
sb: Igen, mindig ugyanazoknál a jelenetnél történik. Akkor ez lesz a megoldás, de azért a dxva-ra még ránézek, mert az engedélyezve van.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
sb
veterán
válasz realmadrid92 #25409 üzenetére
Extended mód nem jó és mindig egyszerre megy a két kimenet?
XBMC-ben asszem meg lehet adni melyiken induljon. (az energiagazdálkodás miatt mondjuk rosszabb így)[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
válasz realmadrid92 #25409 üzenetére
akkor nem tudsz valtani, lesz ket asztalod, az egyiken start menuvel, de ez 7790-el is megy.
a 7790-en egyszerubb lenne clone desktoppal hasznalni a ket kimenetet persze egyforma felbontas kell oda.
kulonben marad a valtogatas.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
sb
veterán
válasz mpierre #25416 üzenetére
Forrás is lehet rossz, de akkor mindig ugyanazon jelenetnél és ugyanúgy kellene kockásodnia azonos lejátszóval.
Újabb IGP-kel ezt tartanám valószínűbbnek, de ez elég régi. Tudtommal akkoriban voltak még DXVA kompatibilitási problémák az Intel IGP-kkel, ha jól emlékszem nálam is volt ilyen random színes/zöld kockásodás, akár jelent ugrás/tekerés után.
Nézd meg DXVA nélkül. Ha úgy jó akkor másik lejátszóval/driverrel még lehet próbálkozni esetleg, de nem biztos, hogy javítható lesz. DXVA nélkül viszont mindenképpen jónak kéne lennie ha a forrás jó.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Belefutottam egy érdekes jelenségbe. Egy core i3 530-cal szerelt htpc a sima hd filmeknél átmegy itt-ott inverzbe. (utolsó stabil xbmc van fent) Ha gyors mozgásnál történne csak, akkor még érteném. De néha "statikus" jeleneteknél is csinál ilyet.
Lehet az igp nem szereti a hd-t? Vagy az intel driver sz@r?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
dabadab
titán
válasz szuszinho #25411 üzenetére
A RasPiben azert eleg harmatos HW van - igazabol a legnagyobb baja az, hogy az USB vezerlo rettenetesen fogja a processzort, a nagyobb bitrate-u anyagoknal kemenyen dobalni fogja a frame-eket.
Ha csak HTPC-nek kell, akkor szerintem en is Brazost valasztanek.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
-
szuszinho
őstag
Vagy esetleg Raspberry Pi? (Ezt abszolút nem ismerem)
-
szuszinho
őstag
Hi!
Lassan szeretném lecserélni a médialejátszómat. A HTPC-t nem használnám játékra. Elkezdtem nézelődni, hogy mit is kellene építenem. Alaplapból B85M-et néztem ki, csak nem tudom, hogy ASRock, vagy ASUS legyen. Proci Pentuim G3420. Tápból érdemesebb PICU PSU-t beletenni? Ramból sem tudom milyet kellene pontosan. Házból fekete, lehetőleg fekvőt szeretnék. Jelenlegi asztali gépből (ASUS P5B Deluxe, Core2 E6400, Chieftec 500W, 9600GT) menne bele SSD (nem tudom, hogy mást is fel lehet esetleg használni belőle). Távirányítóra is szükség van. 3D-t ritkán nézek, de az is menjen. HDMI-n menne az erősítőbe. Szükséges egy dedikált videokártya még pluszban? Esetleg egyszerűbb/olcsóbb konfig?
Köszi a segítséget!
-
sb
veterán
Spotify addont használ valaki?
Melyik jó?Spotyxbmc2 tűnik a legprofibbnak, de azt be kell fordítani az XBMC-be ahogy nézem.
-
MasterMark
titán
-
Fanatikus39
csendes tag
Szisztok!
Nagyon tanácstalan vagyok XBMC ügyben.
Sokáig használtam a programot nagy élvezettel,szeretettel.
Aztán erősítőt,és videokártyát cseréltem,és azóta nem tudom beállítani a progit.
Eleinte csak szaggatott ha átkapcsoltam DTS-HD-ra,vagy TRUE-HD-ra.A hang átkapcsolása után azonnal szaggatni kezdett a kép.A hang pedig megszűnt!
Mostanra már semmi nem működik rendesen,ahogy megszoktam.A DOLBY DIGITAL sem megy már néha.
Két hete próbálok rájönni mi a fene lehet vele,de semmi ötletem már.
Újraraktam a Windows-t és az XBMC-t is vagy 20 szor..................de nem jó!
Lehet,hogy a progi nem okés?Próbáltam a 11,12.1,12,2.12,3-as verziókat is............semmi eredmény!
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm -
hétalvó
addikt
válasz realmadrid92 #25401 üzenetére
igen, 2 vgad lesz egyszerre, biosban kell beallitani, hogy menjen mind a 2 egyszerre es melyik legyen az elso.
nem minden esetben lesz kezdokepernyo ne ilyedj meg, de a 7790- en is van 2 kimenet egyszerubb ugy.kulon szoktam elkuldeni a hdmi hangot akkor szoktam csak igy hasznalni, mert az intelet jobban szeretem.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
realmadrid92
tag
A8-as apu processzort (A8 5500)-at szeretnék használni htpc-nek és pc-nek egyaránt, de pc-nek lenne egy külön vga is (7790), tehát az alaplapi hdmi-n kötném össze az erősítővel.
Lehetséges ez, hogy az alaplapi hdmi és a vga dvi/hdmi kimenetét egyszerre használjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest