Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
béta4? és nem bétával?
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Arra rájöttem még, hogy DTS-HD közben van csak az akadás, ilyenkor az erősítőn is villog a DTS lámpa.
SPDIF-en menne a DTS Core át. A sima DTS nem akad. Pedig ha jól tudom a Core sem nagyobb bitrátájú.
-
MasterMark
titán
XBMC Gotham bétánál DS-nél nem megy a passthrough, WASAPI-nál meg akad a hang. Mit csináljak vele?
A másik, hogy beállítottam, hogy hol legyen a felirat, de az Oblivion-nál legalulra teszi, az Ender's Game-nél meg jó. Mindkettő 1920x1080 az Oblivion az BDMV mappás az Ender's Game pedig MKV. (Más film, most nincs, amivel ki tudnám próbálni.) Erre valami ötlet?

-
sb
veterán
válasz
PeterPH
üzenetére
Köszi.
Itt azért hozza azt, amit kell fogyasztásban. Ellentétben a computerbase-es teszttel. Jelentős az előnye a Kabinivel szemben.
BD3D-t hogy nézted meg? Kimeneten gondolom nem frame packed 3D ment ki.
Ha jól emlékszem azt írtad nincs 3D-s TV-d.szerk: Egyébként a library-t statikusan néztem. Így, scrollozás nélkül is ez fogyasztott az eddigi gépeimen a legtöbbet.

-
PeterPH
senior tag
Gigabyte GA-J1800N-D2H alaplappal megnéztem a fogyasztás adatokat a táblázatodhoz.
Konfig: Alaplap + 2db 1.5V-os 2GB SODIMM memóriamodul + SSD + 90W PicoPSU + LC-Power 75W külső kocka
Fogyasztások
Idle: 9-10W
Prime95: 15W
XBMC főmenü: 10W
XBMC library statikusan 11W, folyamatos scrollozás mellett 16W
XBMC playback: 11-12W
PDVD13 BD3D: 12-16WCPU Queen: 9679
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én is ezért csípom a NAS-ról lejátszást és USB-n kiküldést. Telefonról simán vezérelhető és csak az erősítőmet kell belőni hozzá. Akár a kertből is kapcsolgathatom, ameddig a wifi tart.

-
bajnokpityu
félisten
+regger:köszöntem a közreműködést, remélem végre teljesen csöndes lesz a gépem...
hasonló élmény volt egy estére a paneltáp egyébként,mint amikor kikapcosltam zenehallgatáshoz a TVt, és telóról browseoltam a könyvtáramat. jobban figyel az ember a zenére, nem vonja el egyik érzékszervet a számgép.
-
sb
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez így teljesen jól hangzik. Boot is csak pár másodperc, ott 8A-ig, 96W-ig nincs gond. Én amaitt nem aggódnék.
A folyamatos fogyasztást meg megnézed ahogy írtad. Ha az említett 30-40W között, idle 25-30W körül lesz, akkor az kényelmes bőven. Ha felette akkor meg azon múlik tényleg, hogy milyen hosszan tart a magasabb fogyasztás.
-
sb
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Kb. reális amit írsz szerintem. Szóval elbírja bootnál.
Utána terhelésfüggő, de ott már a két HDD 8-10W között elvan alapból, torrenttel vagy hajtva is 15W körül.
A proci+lap+többi cucc maxra terhelve azért szerintem megütheti a 60-65W-ot. Tehát 70-80W lehet max terhelésen. Ez is belefér, ha nem fogod huzamosabb ideig így terhelni, pl. renderre vagy hasonlókra.
Filmlejátszás, torrent és hasonló lightos terhelés mellett szerintem 35-40W körül ellesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Tápláld meg picoPSU-n kívülről a CPU-t és szerintem nem lesz gond.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Tehát ugye 2x3.5 HDD, SSD, Haswell 54W, és egy 120W 7A Pico. Azt mondom nálam ez a határeset, már be merném kapcsolni
Azért várjuk meg mit mondanak a többiek. -
sb
veterán
-
törölt tag
-
PuMbA
titán
válasz
üzenetére
Alatta a 400W-os ATX tápos teszt már nagyon jónak tűnik, de a táp kilétét megint nem tudjuk + érdemesebb lett volna egy 300W-ossal tesztelni, hogy minél nagyobb legyen a tápon a terhelés
:Idle és Full Load
Athlon 5350 + ITX-Mainboard 23 Watt 35 Watt
Celeron J1800 + ITX-Mainboard 17 Watt 21 Watt
Celeron J1900 + ITX-Mainboard 20 Watt 25 Watt -
sb
veterán
válasz
üzenetére
Elég fura mert mindenhonnan 45-50W körüli 5350 mérések születtek eddig komplett konfigra (de minimálisra, 1db SSD-vel mérve). Paneltáppal is, meg rendessel is... utóbbi sem okoz olyan nagy eltérést, hiába van hatásfok eltérés esetleg, ilyen tartományban az nem fogja lefelezni a fogyasztást 45-ről 25W-ra.

A J1900 is meglepő. Eddig abból meg nem láttam 20W körüli értékeket. Inkább 12-17W terhelés alatt.
Pedig a computerbase-en nem szoktak félrebeszélni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Amit mi mértünk az nagyságrendi megközelítésnek jó.
Gondolom nincs mindenkinek félmilliós fogyasztásmérője, ami minden fajta terhelés mellett pontosan mér. (ohmikus, induktív, vegyes)
Azt sem tudni ők mivel mérték. A konvertálás 21W nekem édeskevésnek tűnik. 25W TDP-je van az APU-nak, ehhez még hozzá jön az alaplap fogyasztása (+ RAM, HDD), na meg a táp vesztesége. -
törölt tag
Köszi srácok.
-
drdr
senior tag
válasz
üzenetére
Usb 5V, max 500mA terhelhetőséggel. Ez azt jelenti, hogy max. 2.5W a fogyasztás, de hatótáv max. tizen- méter, szerintem 100mA-nél nem kér többet. Ebben az esetben 0.5W. Ezt megnézheted a Windows eszközkezelőjében, az usb-vezérlők között az usb hub-oknál, ott látszik, hogy 100mA v. 500mA az adott usb port táplálása...
-
sb
veterán
válasz
üzenetére
Ez valóban nagyon kevés. Haswell bekajálja amit ráírtak, sőt...
Én a G3420-al prime95 alatt simán 65W körüli/feletti fogyasztást mértem. És ekkora a GPU még nem is dolgozott.2db HDD még 8-10W átlagban is, ha azt feltételezzük, hogy nem teker mindkettő egyszerre ezerrel, szóval már ez a 75-80W is bőven a táp 48W-os terhelhetőségén túl van.
Bootnál meg többet vesznek fel a HDD-k, bár akkor a cpu legalább nem pörög maxon, talán 40-50W között elég neki, de ugyanúgy 60-80W körül járunk.
Nálam az Ivy G2020 volt a legkisebb fogyasztású cucc. Az prime95 alatt 30W volt alulfeszelve, 2x3.5 HDD-vel 40W. Bootnál szintén 40-43W volt a legnagyobb fogyasztás amit a mérőn láttam, bár gyanítom ott lemaradhatott vmi peak érték kijelzéséről, mert ez elég kevésnek tűnik. Inkább 50W körül lehetett a max.
Táp méretezésnél még további kérdés, hogy mire fogja használni az ember. HTPC-ként lehet úgy tervezni, hogy egy prime95/full load 80-90%-ban leterhelje a tápot mert alig fog ilyen huzamosabb terhelést kapni.
Ha viszont esetleg órákig kap full terhelést akkor én ott is követném a tápméretezési szokást, hogy ilyenkor se legyen mondjuk 70% felett terhelve. Jót tesz szvsz a tápnak is.regger: Ezek az usb cuccok szerintem bőven elmennek külső táp nélkül. Bár nem fizikai mérés, de Windows eszközkezelőben kiír vmi mA értékeket ha rádugod a gépre az eszközt.
-
Játékos
addikt
válasz
_Smooth
üzenetére
Valóban írta, csak gyorsan olvastam, átsiklottam felette.
Illetve arra koncentráltam, hogy milyen ördögi mágia, ami elnémít 2 nagy vincsit? 
Nekem például volt régebben Watercool Silentstar-ban 2 vincsim, mindez 2 cm vastag szigetelt tölgyfaházban, passzív radiátorral, és akkor volt néma kb. 0,5-1 méterről a gép. De az egészet átgondoltam, és most egy HDD sincs a gépben, inkább leköltöztettem a pincébe egy kis home serverbe mindet, így valóban nem hallom őket. -
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A 2 red több volt, mint 60k, nem tenném őket kockára, én is visszaküldeném.
-
törölt tag
2x3.5hdd, 0odd,1ssd, haswell 54W,integrált gpu. ennyit kéne elviniie a 12V ágnak.
Gondoljátok, hogy amit vett képes rá rá? 12 V, 4 A, 4,5 A csúcs.
Engem anno erről nagyívűen lebeszéltetek
2-3 HDD-t tuti nem mernék rábízni. -
Játékos
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Pityu!
Milyen vincsid van neked, hogy kettő is néma?

-
hati
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Menni fog az.

-
bajnokpityu
félisten
kövezhettek, user error

egyik pciex kártát rosszul dugtam be. egyelőre HDDk nélkül, de bebootoltam paneltáppal. élvezem a siri csöndet. 2x3.5hdd, 0odd,1ssd, haswell 54W,integrált gpu. ennyit kéne elviniie a 12V ágnak.Közben kaptam még tanácsot barátomtól, ezt megosztom itt is. a haswellekben érdemes kikapcsolni picopsuval a C6/C7et. Volt,akinek eredeti picoval nem ment igy.
-
hati
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nálam a paneltáp és a 120W-os külső táp elvisz egy E2180-es C2D-t és egy ATI HD4450-es videó karit. HDD nincs rajta, csak egy SSD.
-
törölt tag
Azt megtudjátok mondani, hogy egy pendrive plusz 1-1 vez. nélküli bill és egér usb vevőegységgel kb mennyit fogyaszthat?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Úgy elvben elég lehetne. Nálam a Kabini is csinált pillanatnyi 70w (legalábbis mérő szerint) csúcsfogyasztást, 1hdd plusz ssd. Nekem is érkezik egy 90w 90% adapterem, de ott is kétségeim vannak, hogy a lap majd bírja-e a 2 hdd-t. Pico sokkal biztonságosabb, mint a panel, ahogy előttem is írták.
-
bajnokpityu
félisten
Nem használtam drágát. Hifisek ajánlottak egy 45rugós tápot, de nem láttam be, miért lenne jó nekem, egy olcsó chieftec volt eddig. Egy ismerősöm tervezett, gyártott nekünk lin szabályozásu tápot, de soha nem készül el...
Beleuntam, lévén messze a leghangosabb alkatrész a gépben a táp ventije..Köszi Regger, már rendelem is.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Valódi bizony, ezt egy ssd plusz brazos mellé is kétségekkel használnám.
-
Celtis
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez a paneltáp sz@rt sem ér, mert gyenge. 120W-osnak hazudják, de valójában 50-et bír.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Lehet kevés a 12V-s ág ami a procihoz megy.
Ezeknek a panel tápoknak ez a rákfenéjük. Legalább is én így emlékszem.
Te nem valami nagy drága tápot használtál?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Köss rá csipogót, az elcsipogja neked mi a baja. Amúgy az alaplap topicjában kérdezz rá.
(amúgy paneltáp a hivatalos neve) -
bajnokpityu
félisten
NO, beizzitottam az adapterbolt.hu ról vásárolt 90W táp+picopsu-szerűséget. [link]
Addig jut el a giga lap, hogy kirakja az első képernyőt. a segéd 12Vot rákötöttem,anélkül idáig se jut el.
Vajh mi lehet ez? -
_Smooth
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én egy ilyet vettem.
Nekem nem ugrált sehova. 100% terhelés alatt 82W +-5%, normál használat mellett stabil 62W +-10%.A6-5400K + SSD
-
sb
veterán
Én is sokallom.
G3420 16W egy SSD-vel idle-ben paneltáppal. ATX táppal olyan 19-20W. +1db Red/Green HDD az kb. 4-5W.
Tehát még ODD-vel, 1-2 ventivel együtt is 25-30W körül meg kéne állnia. Persze az mATX lap is többet eszik biztos, mint az mITX-em.De az i3 nem jelenthet többletet nagyon. Sőt, másik topicban arn írta, hogy a T-s i3-ra 13W-ot mért SSD-vel.
Valószínűleg nálam a C7 state hiányzik ahhoz a -2-3W-hoz. -
drdr
senior tag
válasz
dabadab
üzenetére
Így van. Legalább annyit megtud, hogy ilyen terhelést viszonylag pontosan mér. Nem szinuszos összetevőket ezek az olcsó "műszerek" nem fogják pontosan mérni. Abban az esetben, ha cos fi v. power factorra (egyiken így, másikon úgy nevezik), közel egyet mutat, azaz az APFC is jó a tápban, akkor a mutatott érték is valsz. jó.
(Mértem néhány tápot már, szerintem a táp hatásfoka többet számított a mutatott eredményben. Pl. Bequiet 350W és egy régebbi Seasonic 250 SFX táp. Utóbbi több wattal mutatott többet, még a cos fi azonos volt. Enermax tápom szinte mindig 1 körüli cosfi értéket mutat... (Ettől függetlenül alacsony terhelésnél annak sem jó a hatásfoka)
-
drdr
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
köss rá egy 60W-os izzót (vagy negyveneset) az tisztán hasznos-teljesítményű, azaz cos fi = 1. De egy vasalló is megteszi v. egy grill sütő....Ezeknek mind ismertek a teljesítményei...
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
"az olcsóbb 3-4e Ftos fogysztásmérő mennyire jó mérésre?"
Igazabol a taptol fugg. Ha szepen veszi fel az aramot, nem produkal csunya phi-ket, meg ugy altalaban kulturaltan viselkedik, akkor siman. Ha nincs olyan jol megcsinalva a tap es ossze-vissza veszi fel az aramot, akkor nem igazan.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nálam a konfigot egy BeQuiet! SFX350-es táp látja el árammal. Konfig: i3 4330 + Giga mATX lap, 8 GB RAM, SSD + 2TB WD RED + Optika. Lidl-ös fogyasztásmérő kb. 35-95 W konnektorból felvett "fogyasztást" mért ugrálva, bekapcsoláskor. Idle kb 40 W körül állapodott meg.
Tájékoztató jelelgűnek tartom, nem túl pontos, de ha téved is +-1-2 W-ot, akkor is nagyságrendileg rendben van amit mutat. Szerintem.
-
Celtis
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem megbízhatónak tűnt. Én egy Pico PSU-hoz vettem egy LED világításhoz használatos kínai fémkocka tápot 12V/10A.
Különböző terheléseknek vetettem alá. A 230V-on egy ilyen olcsó fogyasztásmérővel, a 12V-os ágon pedig multiméterrel mértem a be-, illetve kimenő teljesítményt. A pontos adatok most nincsenek előttem, de végig kb. 80-82%-os hatásfokot mértem, ami meglehetősen hihető. -
bajnokpityu
félisten
akik játszottak már pici tápos HTPC-vel tőlük kérdezném, hoyg az olcsóbb 3-4e Ftos fogysztásmérő mennyire jó mérésre?
nálam 12-81W között ugrál. i3, alaplapi vidkari,tuning nélkül, 1ssd, 2x3.5ös hdd. -
bajnokpityu
félisten
most olvasom,h többeknél stabilan megy AMD alatt a hackli. csak nem a sztenderd verziót kell próbálni,hanem külön hozzá gyártottat. óóhepidéj.
-
_Smooth
senior tag
válasz
Játékos
üzenetére
Nekem csak 13-14éves a PC-s "pályafutásom" - és lehet, hogy pont azon az 1-2éven múlthat a dolog - de eddig csak egy döglött táppal találkoztam, az pedig Chieftek volt - szerencsére saját.
Azt most Corsair-re cseréltem, de egyébként mindenkinek, ahol az ár erős szempont, ott minimumFPSFSP-t raktam be. Van olyan, amelyik már 12éve megy.De nem is az a legfontosabb szempont, hogy megdöglik-e (persze, hogy meg fog dögleni). Az a nem mindegy, hogy közben mit ránt még magával. Személyes tapasztalatom még nem volt, szerencsére, de beszélgettem már olyannal, akinek pl Codegen táp vitte a "szerverét" egy áramszünet után. Alaplap, RAM és egy merevlemez rögtön kuka lett. (azt most ne minősítsük, hogy milyen ember és milyen szerver lehetett ez)
Az én Chieftekem is szépen csendben halálozott el kb 6évnyi szolgálat után. Miközben öcsémnek egy Mercury tápja 10-12éven keresztül táplált 3-4 különböző konfigot hibamentesen. Szereti az hazárdjátékot - én meg inkább nyugodtan alszom, és cserélek csupán tápot egy teljes konfig helyett.
-
sb
veterán
válasz
üzenetére
Az m2ts hiba elég furcsa.
Egyébként jó, hogy kifejtetted, mert nem ilyen hibára gondoltam. Bár a forrás problémát részben úgy értettem, hogy kompatibilitása (DXVA level, stb...) is lehet.Nálam csak 13-as PDVD van egyelőre. Csak BD3D-hez használom és csak azért, mert a TMT 1080p30-ban játszik le ami kegyetlenül akad emiatt. De majd feldobom a 14-est akkor, megnézem mit tud.
-
törölt tag
14-es PowerDVD-t próbáltam ki, ajánlgatták, hogy milyen pörgős lett, ráadásul támogatni fogja az AMD Fluid Motion technológiát, ami 3D esetén is (vagy csak ott) izgalmas lehet. Az biztos, hogy barátibb a működése, mint a TMT-nek, de pl beágyazott PGS feliratokat nem lát, amit nem tudok mire vélni. Érdekességképp megnéztem az említett néhány problémás m2ts-t - szintén bekapcsolt DXVA - és játssza hiba nélkül.

-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Megint a segítségeteket kérném,két konfigon gondolkodom.
A gépekbe nem kerülne külön vga,2. gépként lenne használva HTPC,Nas,Netezés
Az i3 as előnye a kisebb fogyasztás,az amd be a4 mag erősebb igp.
Tudom a tápon lehetne faragni de ha később be kerülne egy vga elbírja azt is(kicsi esélye)
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Intel i3
Gigabyte GA-H87N-WIFI vagy MSI Z87I (szinte egyforma)
Intel Core i3 4330 Boxed
Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz
Cooler Master Elite 130
Corsair CX430M 430W moduláris tápegységAmd fm2
Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI (R3.0) vagy Asrock sFM2 FM2A88X-ITX
AMD A10 6700T dobozos Socket FM2
Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz
Cooler Master Elite 130
Corsair CX430M 430W moduláris tápegység -
Tomacko
őstag
válasz
pFEFErohni
üzenetére
Szia !
Itt már fel lettél okosítva videós oldalról maximálisan, az rendbe is van. Viszont mondtad, hogy zene oldalról is "használhatónak" kell lennie majd a gépnek. Op rendszer téren én nem tudok bele szólni, mert nem volt még rá kellő késztetésem, hogy bele kezdjek melyik szólhat jobban, de ki tudja ebbe is lehet valami, olvass utánnuk. Viszont egy ötletet adnék, hogy vegyél DAC-t a gépbe, vagy mellé, ha a gépről fog szólni a zene. Illetve nem tudom milyen DAC-l rendelkezik a házimozi erősítőd. Mert ha az jó fajta akkor ez a lépés ki hagyható. DAC téma, pedig a fejhallgató erősítős topikba pörög és elég magas szinten.
-
sb
veterán
válasz
üzenetére
Amikor írta 1 hete a madvr smmoth motion-t, akkor rákerestem, csak blending-et tud elvileg. Ami kb. elmosni jó csak a képet.
A többi PC-s megoldást még nem próbáltam, de én évek óta elvagyok a TV interpolációjával. Igaz csak közepesen, így nem vészes az artifactolás, elég észrevehetetlen.
Gorbep, igaz, hogy kell az interpolációhoz erő, de cpu-ra nagyon nem optimális. Attól, hogy PC-n csak egy i5-i7 birkózik meg vele, célhw-vel (vagy PC-n belül gpgpu-val) sokkal egyszerűbb lenne megcsinálni szvsz. Emiatt én nem gondolom, hogy a PC-s interpolációk annyival jobbak lennének, mint a TV-sek. Legalábbis, ami nem gpu-s.
Regger, PowerDVD-ben én csak fullscreen-re nyomok emlékeim szerint és máris 1080p24 3D-t ír ki a TV.
-
törölt tag
Használtok PowerDVD-t BD3D-hez? Hol tudom kicsikarni teljes képernyőn a 24Hz-es lejátszást? Eddig TMT-t használtam, itt se 2D, se 3D.
-
gorbep
őstag
válasz
üzenetére
Húú....az érdekel, mire jutsz vele.....bár nagy Intel fan vagyok, de azért váltanék AMD-re....
mert én azt hallottam azt csinálja csak amit a MADVR interpolációja, és azért az közel sem az ami nekem kell......Csodák nincsenek, ehhez kőkemény aritmetika kell, meg is lepődtem volna ha a 65ST60 tudta volna, ahhoz nincs benne elég számítási erő.... egy komoly 8 magos i7 lenne a fájint...

Bár állítólag az avisynthez is jön CUDA támogatás....
Játékos: Mert az a default, és eddig nem volt vele bajom....... de minden javaslat érdekel..... nem vagyok semmi rossznak az elrontója...

-
Játékos
addikt
válasz
gorbep
üzenetére
Igen, sejtettem ránézésből.
Régebben én is használtam, de nem tetszett mindig. Egyes jeleneteknél brutálisan jó volt, mert sokkal jobban láttam, mi történik, de sokszor kifejezetten zavart, természetellenesnek tünt. Illetve a proci nem bírta, ha a képjavítók is mentek vele együtt.
Elsősorban élesítésre, és zajszűrésre használom. Meg néha interpolálja a frame-eket.
Természerfilmeknék kifejezetten előnyös.EVR mi miatt?
Egyébként én is azt használom legszivesebben!
72 szerintem már felesleges. 48 elég simán. Mármint nekem... -
gorbep
őstag
válasz
Játékos
üzenetére
EVR Custom....
Nálam az avisynth csak a frame interpolációt csinálja, jelenleg csak 50 Hz-re, mert a nagyobb rátás FullHD anyagoknál nem bírja a Q6600 a 60Hz-et..... de 1000x jobb mint a 65ST60 IFC-je!!!!!!!
De gondolom te csak képjavításra használnád..... de megy a script, gondolom más scriptek is mennének....
Ha lesz lóvé egy i7-re akkor feltornászom 60 és 72 Hz-re..... ha az ST támogatja a 72Hz-t.... nem is tudom....
-
Játékos
addikt
válasz
gorbep
üzenetére
No! Ez sokkal bonyolultabbnak néz ki, mint az enyém! Ki fogom próbálni, mert kiváncsi vagyok, mit lehet még kifacsarni a rendszeremből. Az biztos, hogy sokat szenvedtem az avisynth-tel eddig is, de mindig megérte! Egy lejátszó/kodek sem tudta azt nyújtani számomra, mint az ffdshow+avisynth.
Melyik renderer?
-
gorbep
őstag
válasz
Játékos
üzenetére
SetMemoryMax(5120)
SetMTMode(5,8)
ffdShow_source()
SetMTMode(2)
super=MSuper(pel=1, hpad=0, vpad=0)
backward_1=MAnalyse(super, chroma=false, isb=true, blksize=16, blksizev=16, searchparam=3, plevel=0, search=3, badrange=(-24))
forward_1=MAnalyse(super, chroma=false, isb=false, blksize=16, blksizev=16, searchparam=3, plevel=0, search=3, badrange=(-24))
backward_2 = MRecalculate(super, chroma=false, backward_1, blksize=8, blksizev=8, searchparam=0, search=3)
forward_2 = MRecalculate(super, chroma=false, forward_1, blksize=8, blksizev=8, searchparam=0, search=3)
MBlockFps(super, backward_2, forward_2, num=50, den=1, mode=0)
SetMTMode(1)
GetMTMode(false) > 0 ? distributor() : last -
-
Játékos
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
úgy, ahogy mondod! Köszi!Ha már itt vagyunk, megkérdezném, hogy használ-e valaki közületek ffdshow+avisynth-et??

Én használtam eddig win7-en, és nagyon szerettem a "képét", de sajna 8.1-en nem tudom működésre bírni.
Lehetséges egyáltalán???
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lexus, Toyota topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Alig várom, hogy hazamenjek, reggel ki is próbálom! (madVR-el??)
Lehetséges egyáltalán???