-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
realmadrid92 #54227 üzenetére
Nincs meg inkább más forrásból? A HDR miatt a visszakonvertálás bajos.
-
Gombinyó
őstag
válasz
realmadrid92 #29248 üzenetére
AMD-nél működik az biztos. Itt írtam, hogy sikerült összehozni az APU meg a dedikált kártya párhuzamos működését. Intelnél passz. Kipróbálni nem tudod?
Arra figyelj, hogy BIOS-ban forced-re kell rakni az integrált kártyát és azt inicializálja először. -
Patice
Topikgazda
válasz
realmadrid92 #29245 üzenetére
Én i3 4330-at használok jelenleg és két képernyőt. A másodlagos kijelző az asztal, DVI-vel, az elsődleges kijelző a plazma HDMI-vel.
XBMC-vel (13.2) elég jól össze lehetett lőni és korrekt nagyon a képe.
Én nem vennék hozzá külön VGA-t. Teljesen rendben van a HD4600-as IGP.
-
sb
veterán
válasz
realmadrid92 #25409 üzenetére
Extended mód nem jó és mindig egyszerre megy a két kimenet?
XBMC-ben asszem meg lehet adni melyiken induljon. (az energiagazdálkodás miatt mondjuk rosszabb így) -
hétalvó
addikt
válasz
realmadrid92 #25409 üzenetére
akkor nem tudsz valtani, lesz ket asztalod, az egyiken start menuvel, de ez 7790-el is megy.
a 7790-en egyszerubb lenne clone desktoppal hasznalni a ket kimenetet persze egyforma felbontas kell oda.
kulonben marad a valtogatas. -
hétalvó
addikt
válasz
realmadrid92 #25401 üzenetére
igen, 2 vgad lesz egyszerre, biosban kell beallitani, hogy menjen mind a 2 egyszerre es melyik legyen az elso.
nem minden esetben lesz kezdokepernyo ne ilyedj meg, de a 7790- en is van 2 kimenet egyszerubb ugy.kulon szoktam elkuldeni a hdmi hangot akkor szoktam csak igy hasznalni, mert az intelet jobban szeretem.
-
BullZeye
veterán
válasz
realmadrid92 #24067 üzenetére
Na én megoldottam egyszerűen, CCCben hotkey-t a képernyők váltásához (beállítások->hotkey->Váltás a kijelzők között->Ctrl+shift+0), így nem kell aggódnom a +20 watt miatt, nincs kiterjesztett asztal, szóval egér se tűnik el, és egy szempillantás (vagyis hotkey) alatt vált normális 3Dbe a TV, és ilyenkor a monitor se fogyaszt fölöslegesen mert kikapcsol, valamint a tearing se jelentkezik egyik kijelzőn sem.
(#24072) tom_tol
Tök kezdő vagyok, egyiket se ismertem/ismerem, csak azt tudom, hogy pontosan ugyanott a TMT6 gyönyörű piros-kék-zöld-sárga vibráló csíkot csinál jobb oldalt alulról fölfelé 1/3 tájban kb 5cm hosszan mindig ugyanott és ugyanúgy, ez nem tearing, hanem tényleg mint mikor valami kábel hiba van. Viszont 3D játékoknál ez nem jelentkezik, valamint PowerDVDnél sincs semmi ilyesmi, ott viszont alul felül a fekete csík sötét szürke, ami gusztustalan, és nem találok rá opciót feketére állítani -.- -
BullZeye
veterán
válasz
realmadrid92 #24070 üzenetére
Ja csak TMT6nál azt hittem (és még mindig lehet) hdmi kábel hiba van, mert jobb oldalt egy kb 5 cm csík piros-kék-zöld-sárga színben pombázott közép tájt a kávától befelé a szélén, ha 3D-t néztem, de mindig ugyanott ugyanaz a csík volt hibás. Most Power DVDnél ilyen bajom nincs, és játékokban se vettem észre semmi ilyesmit. Sőt TMT6-al tegnap este se tűnt fel mikor kipróbáltuk a 3D-t. Na mind1, majd az idő eldönti, sajnos a legújabb XBMC még mindig nem támogatja az aktív 3D-t -.-
Amúgy jó fos ez a W7 meg az asztalkezelése, gép alapból 20 wattal eszik többet, ha rá van kötve HDMI is a DVIon kívül...hiába nem megy a tévé, az nem érdekli 65ről felugrik 85-90 wattra a fogyasztás amíg le nem tiltom. Apropó Catalystban vannak hotkeyek? Vagy lehet valahogy scriptelni, hogy 1 gombnyomásra legyen kiterjesztett asztal, és legyen alapértelmezett a TV, valamint indítsa el az egyik lejátszót, ugyanez visszafele másik scripttel?
-
BullZeye
veterán
válasz
realmadrid92 #24067 üzenetére
Amúgy milyen 3D lejátszók vannak? PowerDVDnél a halálba kerget, hogy alul felül nem fekete, hanem szürke, és nem találok megoldást rá. Total Media Theaternél pedig képhibák lennek meg (amik pl játék alatt, vagy PowerDVDnél nem...)
-
realmadrid92
tag
válasz
realmadrid92 #23236 üzenetére
Megvan, köszi, tökéletesen működik.
-
dabadab
titán
válasz
realmadrid92 #23233 üzenetére
A "Clone" uzemmod kell neked.
-
MasterMark
titán
válasz
realmadrid92 #23233 üzenetére
Semmi értelme, és nem fogod tudni külön állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest