- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
vjozsef #25896 üzenetére
Az XBMC-ben a LiveTv megjelenése és szolgáltatásai mondjuk a filmes médiatárhoz képest elképesztően szegényes.
Tegyük újra hozzá, hogy én műholdazok, ahol több ezer csatornát kell kezelni, és nem pár tízet, mint egy földi tuner esetén.Csatorna csoportok listából közvetlen kiválasztása nincs, csak körbeléptetés
Csatorna nevek sorba rendezési lehetőség nincs, semmilyen szempont szerint
Csatorrna keresési lehetőség nincs
Csatorna szűrési lehetőség (szolgáltató, műhold, típus, stb szerint) nincs.A TVheadend csatorna web-es felülete teljességgel használhatatlan ilyen sok csatorna esetén. Kénytelen voltam egy alkalmazást írni, pedig nem vagyok programozó.
Bármilyen kicsi módosítás esetén a TVheadend lsitában, az XBMC totálisan összekeveri a csatornákat, azaz mindig törölni kell az adatbázist, ami nem vészes, csak felesleges klikkelgetés.Az egészből az látszik, hogy kevesen használták eddig és ezért nemigen fejlesztették. Elvileg a Gothamben sok újítás lesz.
-
Celtis
veterán
válasz
vjozsef #25880 üzenetére
A DVB-S az ugye digitális. Olyan ritkán veszek fel, mint a fehér holló. Az biztos, hogy a timeshift nem túl stabil.
Reklámot legfeljebb áttekerem, mert a felvételeket nem tartom meg. A TVHeadend elvileg el tud indítani külső reklám eltávolítót a felvétel elkészülte után. -
canniball
nagyúr
válasz
vjozsef #25357 üzenetére
Mint "süket" felhasználó úgy vélem a logika azt diktálja, hogy ezeken az alap rendszereken (nekem is csak egy olcsó erősítőm van 5.0 szettel) mi nem nagyon hallanánk a különbséget. Persze személyes tapasztalatom nincs (és prémium rendszert sem hallottam soha), így én is érdeklődve várok egy konkrét tapasztalatot ez ügyben.
-
törölt tag
válasz
vjozsef #25357 üzenetére
Bonyolult kérdés, erőteljesen függ az igényeidtől és a rendszeredtől. Ha megérdemli, hogy jobban kiszolgálják, akkor érdemes, esetleg külső USB-s megoldáson is gondolkodhatsz. Úgy emlékszem a topikból is néhányan próbálkoztak, talán megosztják a tapasztalataikat, én HTPC esetén eddig VGA és vagy proci plusz alaplapi HDMI kijárttal moziztam.
-
KisTücsök
addikt
válasz
vjozsef #25333 üzenetére
Tényleg jól néz ki. Jól látom, hogy ebben rendes ATX-es lap is belemegy?
Kár, hogy MO-n nem lehet kapni, bár akkor is max csak használtan jöhetne szóba.
Most eszembe jutott még egy lehetőség. Olyan ház, ami hasonló méretekkel rendelkezik, mint ez a Thermaltake pl, de belemegy rendes ATX-es lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest