- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Media Companion a filmekhez a sorozatokhoz Ember Media Manager. Ma már lehet elég lenne egyet használni de régen a Media companion-nak rettenetes volt a sorozat része viszont a filmek része meg jobb mint az Emberé. Manapság már elképzelhető hogy bármelyik jó választás mindkettőre de nálam már kialakult a rendszer....
-
slashing
senior tag
Nem hagyja figyelmen kívül a könyvtárakat. Beállítás kérdése. Amikor kiválasztod az elérési utat és hogy melyik scraper-el akarod lehúzni az infókat, ott van hogy:
"A filmcímnek megfelelő találatok külön mappákban találhatók"
Ez vonatkozik arra ha a könyvtár nevével akarsz kerestetni a scraper-el.
A Rekurzív akkor kell ha ömlesztve vannak a filmek egy könyvtáron belül de nincsenek könyvtárba szedve.
A kiválasztott mappa egyetlen videót tartalmaz. Ez egyértelmű mit jelent.
Kiválasztod melyik scrapert akarod használni és mielőtt leokéznád rámész a beállításokra és ellenőrzöd hogy tényleg úgy van minden beállítva ahogy szeretnéd.
Én ugyan külső programot használok de be van állítva az universal is, itt vannak róla a képek:
http://www.imagebam.com/gallery/o354v1ob2ny3kwfp6enbhmkvsexs386s/
-
Celtis
veterán
Nálam 99%-ban mindent megold az universal scraper, bármiféle manuális beavatkozás nélkül.
Az universal scraper ahogy a neve is mutatja, meglehetősen univerzális, sokféleképpen lehet beállítani. Ezért szerintem a beállításokkal lesz a gond.Például milyen adatbázisokat állítottál be? A port.hu tűnik kézenfekvőnek, de én pl. a tmdb-t használom.
Ha nagyritkán egy-egy film címe vagy tartalma nincs meg magyarul, felmegyek a weboldalukra és hozzáadom. Ez az a bizonyos 1% manuális tevékenység. -
Katsu
aktív tag
Kicsit korai volt az öröm.
Rengeteg Filmnek angol címet adott, hiába találta meg a magyar címet. Valahol se cím, se borító, csak leírás.
És szerkeszteni nem tudom őket. Marad az ember media manager használata. Kicsit lassabb lesz, kicsit pepecselősebb, de legalább úgy lesz ahogy én akarom. Remélem az artwork downloader úgy is fog letölteni plusz képeket...
Nem gondoltam, hogy ennyire különbözhet ugyanazok a scraperek működése más "oprendszeren".
Kicsit sajnálom, hogy a plex-nek nincs ilyen "openelec" féle megoldása. Annak nagyon jól működik a keresője. Persze azt is csak windowson próbáltam eddig. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged