Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
kopidoo
üzenetére
igen, nem paszta gond lesz szerintem sem, hanem egyszerűen gagyi ez a ház... hogy bátyámnál miért jobb ennyivel a hőfok? talán azért mert neki tv szekrény tetején van, mindenhonnan éri a levegő, nekem pedig egy tv asztal polcán, ami igaz, hogy elég tágas, de azért mégiscsak "zárt" tér... de ennek a kis háznak már elég is
a nyári meleg előtt mindenképp le lesz cserélve, nem akarom megfőzni a gépet 
-
kovy79
őstag
válasz
kopidoo
üzenetére
Köszi a tanácsokat, már minden működik.

BIOS-t frissítettem és egyből jó lett. Régebben állítottam már be, minden jó volt. Most is úgy állítgattam be a dolgokat és nem akart működni. Ez a BIOS jól megszivatott...
A Harmony-m beállítása is maradhatott, nem kellett átállítani az eszközt. -
Celtis
veterán
válasz
kopidoo
üzenetére
Ezek Asrock lapok tudják az USB-ről történő bekapcsolást. Érzésre azt mondanám, hogy az MCE távirányítókhoz való USB IR vevő jó kell legyen.
Igaz drágább, de az Asrock Q1900TM-ITX-n van ugyanolyan CIR csati, ráadásul DC tápbemenetes, így a meglévő (panel)tápodat pénzzé teheted, igaz kell egy új hálózati adapter (kb. 3e ft) -
-
BullZeye
veterán
válasz
kopidoo
üzenetére
Igen, de én nem webes felületen szeretném programozni, hanem W7 vagy SSHn keresztül. Ha már "programozható", ezért gondolom van ennek egy programozási nyelve,vagy valami ehhez hasonló dolog pl a JP1, és ehhez kéne egy program (és leírás) ami tutira felismeri és használni tudom, és esetleg komplexebb dolgokat tudjak vele csinálni.
-
Domy
aktív tag
válasz
kopidoo
üzenetére
Az Openelecben kiválasztható ugyanaz a skálázási mód, mint a Win alatti 13-asban, csak nem változik a képminőség.
"nearest neighbour" talán, és feltételezem hogy ez csak bug
de nálam marad a Win. 
Win 8.1 elmegy 2giga rammal, az enyémben 4g van, és kb. 25%-át használja.
-
Celtis
veterán
válasz
kopidoo
üzenetére
Először is engedélyezned kell a samba megosztást az openelecben. (Programok/Openelec conf). Utána a Win7-ben a Számítógép/Hálózatokban tudod betallózni a HTPC-t, és azon belül a megosztott mappákat.
Ha nem jelenne meg a gép neve, akkor a keresősorba a \\htpc_ip_cime\ írd be.
Az OE-t SSH-n is el lehet érni. Ehhez az ingyenes "putty" alkalmazást kell használni. root/openelec a login.
-
Katsu
aktív tag
válasz
kopidoo
üzenetére
Én már leírtam, hogy nekem mi hozott eredményt. A megfelelő név konvenció. Illetve a "Video"-n belül előhoztam az oldalsó menüt és bekapcsoltam Az "egyesítés be" opciót. A Aeon nox felületet használok. Universal Movies Scraper-rel. Ahol beállítottam, hogy magyarul (hu, hun) szedjen le, amit csak lehet. Ha valamit nem talál, akkor angolul. Persze utó munkák vannak így is. De lényegesen kevesebb. De inkább kérdezz konkrétan, hogy mi nem megy, mert ami nekem jó, az lehet, hogy neked nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- weiss: Autó költségek
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Arch Linux
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GLS
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"nearest neighbour" talán, és feltételezem hogy ez csak bug