- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Szerintetek ezen átmegy a 3D BD50? Csak mert valahol olyat olvastam hogy a 10 méter a határ ahonnan már nem biztos hogy hiba nélkül átér az olcsóbb kábeleken ez a sávszél. Szóval meg merjem venni vagy inkább a 7,5 méteres variánsát?
-
_Smooth
senior tag
válasz
Vikthor #26696 üzenetére
Igen, működik is
Én voltam a suta, ki volt kapcsolva (pontosabban disabled volt) a WOL biosban. Korábban be volt állítva, csak aztán volt egy bios reset és nem ellenőriztem.
De most megy remekül. Sőt, ha már ott voltam, beállítottam billzetre és egérre is, amik szintén remekül működnek - viszont ezzel lesz egy baj a jövőben, szerintem. Ugyanis a vez.nélküli billzetemen nincs hardveres áramtalanítás. Így, ha csak takarítas közben, vagy pakolászáskor stb megbökjük, már be is kapcsolja a gépet. Szal ezen még finomítani kell majd.Úgyhogy akkor marad a master/slave verzió, és akkor reményeim szerint (még sosem használtam ilyen elosztót, most is egy Monster HTS 800 van betéve alájuk) nem kell majd a merevlemezt és a hangfalat sem kapcsolgatnom.
(amúgy teamviewer remekül működik a windowsos telefonomról, már csak a wake on lan hiányzott)
-
_Smooth
senior tag
válasz
canniball #26693 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors választ.
- droidos eszköz nincs (illetve egy van, amit párom ébresztőnek használ), inkább WP8 és iOS.
A tableten most fent van egy XBMC remote, tök jól működik is a program, de a WOL nem igazán akart sikerülni. Ráadásul semmit nem csinál, amíg az XBMC nem fut.
- ha azokkal a távirányítókkal bekapcsolható a gép, akkor a microsoft MC távirányítójára is reagálnia kell (ezt majd kipróbálom - amúgy is be akartam üzemelni XBMC alatt... persze azóta meg most a tabletes lapozgatást használom)
- BIOS-ban még nem kerestem ilyen beállítást (már csak azért sem, mert nem éreztem egészségesnek, hogy erre induljon el).Ha master/slave elosztón van, akkor a masteren használt eszköz ugyanúgy kap áramot, mintha sima elosztóra lenne dugva? Csak annak kikapcsolt állapotában a többi eszköztől vonja meg?
-
válasz
canniball #26693 üzenetére
tény és való, hogy én is a Z1-es telómról tudom bárhonnan az országban bekapcsolni az otthoni PCmet és teamviewerrel vagy rdp-vel kezelni és irányítani sőt XBMC remote kontrollerek is szép számban vannak a google playen... ettől függetlenül mondjuk csak bekapcsolásra a távkapcsot használom azt leteszem...
-
canniball
nagyúr
válasz
Vikthor #26691 üzenetére
Ismerem az iMont (nekem is volt), azzal az a baj, hogy:
- olyan ház kell amiben benne van/van hely a külön panelnek
- a sw-t már úgy tudom nem fejlesztik, az új tulaj pedig jókorát szenvedett vele hogy XBMC alatt is működjön (arra már nem is emlékszem hogy végül teljes volt-e a siker)
- kb. tízszer annyiba került mint amit most használok és szerintem már nem is kapható.
A többi funkciót pedig amit említettél sokkal kényelmesebben elérem tabletről.(#26692)
Nekem ugyan nem!Erről jut eszembe: _Smooth!
Ha van androidos eszközöd csak egy wol app.-ra van szükséged (a m/s elosztó mellé), nem is kell külön fizikai távirányító. -
válasz
canniball #26690 üzenetére
iMON panelt és software-t használok és a házhoz mellékelt távirányítóval nemhogy bekapcsolni meg ki tudom a gépet de még joystick -> egér is van rajta meg virtuális keyboard-ot is tud, természetesen programozható a távkapcs, mint egy komolyabb keyboard, igaz, hogy a házhoz kaptam, de szerintem beszerezhető külön egységként is.
-
canniball
nagyúr
válasz
_Smooth #26688 üzenetére
Nekem egy ilyen távirányítóm van, egész pontosan ennek a vevője van a gépre dugva, így (készenlétből) be tudom kapcsolni a gépet, nem kell odamenni hozzá és a ház gombját nyomkodni.
Ilyesmi megoldással+egy általad is említett m/s elosztóval megvalósítható amit akarsz.
Vagy az elosztó helyett egy Logitech Harmony (szerű) távirányítóval, ami képes egyszerre több eszközt be/kikapcsolni. -
_Smooth
senior tag
Ti alkalmaztok bármilyen megoldást az alábbi, nem régiben felmerült igényre?
Adott a HTPC, azon egy külső tápos extHDD, meg egy PC hangfalszett.
Jelenleg a be- és kikapcsolás 3 gomb megnyomásával zajlik, amiből 2 kicsit nehézkesebben hozzáférhető.A cél az lenne, ha egy készülék bekapcsolásával a többit is indítani. A hab a tortán pedig az lenne, ha ez távvezérelhető lenne.
Az egyik ötletem egy master/slave elosztó volt. Ezzel elvileg megoldható(?) lenne, hogy a HTPC indításával áramot a kap a többi, már eleve "ON" állásban hagyott eszköz is. De ehhez még így oda kell mennem még mindig a géphez.
A másik verzió az egy távkapcsolós 220as aljzat lenne. De ekkor még csak áramot kapnak az arra kötött eszközök (ami a merevlemez és a hangfal esetén a bekapcsolást is jelenti), de a PC ettől még nem fog elindulni - és nem is annyira érzem egészségesnek, hogy áramlökésre induljon.Van esetleg bármi tippetek ezzel kapcsolatban?
Van egy Microsoft MC távirányítom. Elképzelhető, hogy azzal tudok indítani egy gépet? Meg tudom adni neki valahogy, hogy egy USB-n kapott jelre induljon?
(ez mondjuk a master/slave esetén lehet érdekes) -
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #26680 üzenetére
Meg a frame interpolációhoz 60 Hz-re.....
-
-
kopidoo
senior tag
Dobjatok már be ide egy madVR beállítást, amivel meg tudom fingatni a gpu-t. Ja meg, hogy milyen videóval teszteljem (felbontás, bitráta, stb)
Köszi. -
PuMbA
titán
válasz
#75912448 #26670 üzenetére
"Egyébként az eddig látottak alapján nincsenek nagy elvárásaim, úgy vélem aki a legmagasabb algoritmust szeretné, vár az A8-7600-ra, amire nekem a szaktopikban azt mondták se híre, se hamva."
Csak megjegyzem, hogy a legmagasabb minőségű algoritmushoz elég jó és sokat fogyasztó VGA kell, kb. Radeon 7790 szint
A HTPC DVGA-m (Geforce G210) bármikor kinyúvasztom egy 1080p filmmel és akkor még ne is beszéljünk egy kétszeres képkockaszámú koncertfilmről...tehát ezek az integrált VGA-k nem madVR-re valók.
-
-
törölt tag
válasz
Vikthor #26668 üzenetére
Ok, de ő ezt írta: Amire használom, NAS-ról FHD film (xbmc, külső mpc-hc, madVR) és zene (flac, akár 24/192-ig, sacd iso, BD audio), úgy érzem neki pénzkidobás lenne a számodra álomgépet jelentő konfig, ami valóban egy jó kis erőgép, melyet HTPC-nek is használsz.
Néhány nap és talán be tudok számolni mit tud az 5350 madVR alatt, épül saját és haver számára is 1-1 darab. Egyébként az eddig látottak alapján nincsenek nagy elvárásaim, úgy vélem aki a legmagasabb algoritmust szeretné, vár az A8-7600-ra, amire nekem a szaktopikban azt mondták se híre, se hamva.
-
válasz
#75912448 #26665 üzenetére
nézd nekem nem csak filmnézésre kell a HTPC-m, hanem WOT-ra is használom és emiatt nélkülözhetetlen a passzív 270-es VGA. Integrált VGA-k jelenleg halott hardvert jelentenek számomra. Ja a másik, hogy 50 körül már simán van S-es i7 de lehet lejjebb is menni i5 is elég erős tud lenni.
-
Celtis
veterán
válasz
Vikthor #26659 üzenetére
Ez eléggé overkillnek tűnik egy HTPC-hez.
Szerintem ez most a tuti: Kabini és Sempron topic
-
válasz
zsozso1 #26658 üzenetére
ajánlott a következő:
- i7xxxxS CPU alacsony fogyasztás cirka 60W, nekem K-s van és azt is tudom passzívan hűteni Zalman FX100 coolerral
- passzív VGA ha játékra kell akkor van Powercolor SCS3 270-es ha nem akkor elég bármelyik egyéb gyártótól egy 128 bites passzív VGA pl. 7750 vagy variánsai
- hybrid táp, aminek a ventije nem kapcsol be csak ha elérte a 30%+ terhelést és 60%-ig is csak 16 db
- masszív ház jelentős zaj/vibráció csökkentéssel, ebben jeleskedik a Silverstone cégA fentieket ha követed tutter halk és bitang gyors PCd lesz hosszú évekig, én ezt tettem és imádom semmi pénzért le nem cserélném, mert nagyon eltaláltam a rendszert és a receptjét sem őrzöm 7 lakat alatt...
-
zsozso1
tag
Arra gondoltam megérett a htpc-m "belseje" a cserére és elkezdtem kutakodni, olvasgatni mire is kellene váltanom. Mivel régóta nem követem a változásokat sok száz hozzászólást vissza olvastam de csak még jobban össze zavart, ezért inkább kérdezek. Tehát amit cserélni szeretnék az a lap, proci, memória, ami marad az a Chieftec ház, ssd. Amire használom, NAS-ról FHD film (xbmc, külső mpc-hc, madVR) és zene (flac, akár 24/192-ig, sacd iso, BD audio). Szóval erre keresek egy jó kis konfigot a fogyasztás nem zavar de azért ne legyen 300W viszont a zaj igen tehát a lehető legcsendesebb legyen. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
san2000
tag
válasz
BullZeye #26654 üzenetére
De igen fel lehet.
kb 90% fel is töltöttem.Itt viszont egy helyen megtalálható minden.
Sokan lehet ,hogy nem azt az oldalt használják sorozatokhoz.
Nálam is előfordult olyan hogy egy adott sorozatnál az új évad magyar bélyegképét automatikusan nem töltötte le.
Ilyenkor marad a manuális hozzáadás. -
Immy
őstag
Ubuntu alatt használ valaki valamilyen ventilátor fordulatszám állító alkalmazást? Olyasmire lenne szükségem, ami 60fokos cpu hőmérséklet esetén bekapcsolja a ventillátort. Asus H81T alaplapot fogok használni, de kételkedek benne, hogy a biosban lehet ilyet állítani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nyitottam egy topicot AMD AM1 platformnak.
-
tozso76
aktív tag
Bocs, a mini itx topic #20689-hszban található a mérés.
Msata ssd még beszerzés alatt van.
Undervolt-ot a fogyasztás sem és a hőmérséklet sem indokolna, ezért nem lesz.
Természetesen ha megjön a lapos venti, befedem-berácsozom a házikót. Tehát amit a képeken látsz, az még a tesztüzemi állapot. -
slashing
senior tag
válasz
san2000 #26637 üzenetére
Dropox-hoz sajna nem tudok hozzászólni, de ImageBam jó megoldás lehet akár nagy(és sok) képek megosztására is. Bár ekkora mennyiségnél ez sem feltételen jó.
De ha indulna egy kezdeményezés ahol minőségi nagy felbontású(min 680x1000 de inkább 1000x1500) xbmc borítók készülnének, szigorúan az eredeti angol alapján vagy poszter alapján, nem egyéni ötlet alapján abban szívesen részt vennék.
FullCovers-t ezért nem kedvelem, mert bár nagyon jó minőségűek én szeretem az eredeti borítókat még ha sokat kell pöcsölnöm is vele hogy megcsináljam az magyart az angol alapján, és persze hogy fizetős.
Én amiket eddig csináltam az ment is fel a themoviedb-re. -
Immy
őstag
válasz
tozso76 #26631 üzenetére
1. Milyen msata ssd-t használsz?
2. CPU milyen?
2/a Undervoltage-ben gondolkodtál?
3 Visszakerestem, de a Te neveden ebben a topikban nem látok fogyasztásról szóló hozzászólást._SPD_:az optikai meghajtóra nincs szükségem, a telepítést is már pendrive-ról csinálom. Mindenképp paneltápos vagy adapteres tápegységet akarok a hang miatt. Illetve olyan helyen lesz, ahol a ventilátor csak a port keverné...
-
san2000
tag
Sziasztok!
A HTPC-hez és az XBMC kapcsolódó téma amiről szeretnék most kérdezni.
Nagyon sok segítséget kaptam ezen a fórumon rengeteg felhasználótól amit szeretnék valahogy viszonozni.
Ma már profin beállítok ,XBMC , HTPC.
Telepítek Nasra , Transmissiont , Dropboxot,minidlna stb...Szólva sok infóm szereztem be itt amiért hálás vagyok.
Már sok éve használok Photoshopot ,és szerkesztek különféle covereket ...
Az XBMC-vel jó 4-5 éve foglalkozom igazán.
Csináltam rengeteg sorozathoz magyar bannereket, évadképeket,Boxseteketpl.ezeket.
Szóval adott kb.3000 kép amit szeretnék megosztani azoknak akiknek tetszik amit csinálok.
Dropboxra gondoltam a 3GB free tárhely elég lenne erre a célra.
Be lehet-e állítani egy Egy DB fiókot úgy, hogy publikus ,de csak olvasható legyen?
Többen kérnek tőlem emailbe bélyegképeket így talán egyszerűbb lenne ezek megosztása.Így bárki tudna egy ilyen disney gyűjteményt összehozni.
.
-
BullZeye
veterán
Semmilyen késése nincs (és igen, Harmonynál olvastam külföldi fórumokon ezt a hibát, volt aki emiatt cserélte le az olcsóbb one4all-ra). De itt tényleg a gombok mozgása a szokásos távolság töredéke, és a kattanás pillanatában már küldi a jelet és tévén hajtja is végre a copy parancsokat érzékelhető késés nélkül.
Jobb/gyorsabb mint az eredeti Samsung távirányító, és folyamatosan tolja a jelet ütemesen és gyorsan, ez jól meg is szívatott elsőre, mert pl PCn a sleep gomb-ot 2-3x nyomta meg
de már megoldottam, csak átállítottam, hogy ne 150ms legyen, hanem 300ms a 2 jel fogadása közötti minimális idő, így már tökéletes, és még így is elég gyorsan XBMC aljára érek vele, de nem nyomok duplán semmit.
Előző távdihoz képes durva, mert ezzel már a falról visszaverődő jeleket is fogja a gagyi ezer éves infrám, szóval rá se kell látnia, ha teljesen háttal van a távirányító (sőt még egy pléd is van köztük), akkor is tudok váltani
Ami használhatatlan vagy legalábbis teljesen fölöslegesnek érzem, az a Macro. Gondoltam kiiktatok pár gombot, de nem lehet, mert csak meglévő és aktív gombokból lehet macrót csinálni és azokat nyomkodja, szóval nem lehet beállítani a macro-t majd törölni a gombot, mert akkor a gomb új funkcióját használja
Szóval ezt autohotkeyyel oldom majd meg inkább windowsbanErről az adatbázisos dologról tudok, és ELMÉLETI szinten ez a készülék is tudja, csak ugye itt nincs USB amivel rá tudom kötni a gépre, viszont bármilyen gombot lehet bármire programozni adatbázisból, amihez én nem férek hozzá, viszont ELMÉLETILEG (már küldtem nekik mailt) a support elküldi az összes kódot amit csak tud.
Viszont van rajta JP1.3 csatlakozó, amihez kéne kábel, de nem igazán tudom honnan érdemes beszerezni, szóval lehet nekem kell majd házilag eszkábálni.Viszont megint csak ELMÉLETILEG, ha van egy alig működő logitech távirányítód, a copy paranccsal tulképp csinálhatsz belőle egy logitech koppintást, és ugyanazt tudja majd, mármint a speckó gombokat.
Amúgy nagyon kényelmes, és ami bónusz feature, ha hozzányúlok, bekapcsol rajta a háttérvilágítás
ez nem tudom mennyire zabálja akksit, de amíg a kezembe van, világítanak a gombok rajta, ha lerakom elalszanak.
(#26628) canniball
Kinek a pap.... én szeretem saját magam programozni a dolgaimat, és nem bízom másra
Harmonynál pedig kell ugyanúgy driver-t telepíteniszóval logitech programot használsz hozzá, de ezért jó 10k-val többet is fizetsz érte
De ha W7 magától mindenféle program telepítése nélkül tökéletesen érzékeli a távdidat, akkor leborulok nagyságod előttés veszek én is olyat
WD My Cloud-ot is azért vettem a Synology helyett, mert ugyanazt tudja mindkettő, csak az egyik 4x annyiba kerül, cserébe a másikon át kellett olvasnom pár dolgot, hogy beállítsam, viszont a zsebembe maradt 60kAzon gondolkodom, hogy beszerzek egy IRTOY-t, az oda-vissza tud küldeni infra jeleket, szóval pure fun lenne azzal vacakolni picit
-
tozso76
aktív tag
Kb. 2 hete használok egy ilyen Asus lapot htpc-nek. Nálam is fő szempont volt az alaplapi dc táp, de egyéb extrák is megérték az a pár ezer ft-t. Pl: msata ssd helye a lapon, noti ram foglalat. Mondjuk a SO-DIM ram az egyéni szocprobléma volt. (csak ddr3 noti ram-om volt polcon
)
Ha visszaolvasol, csináltam pár fogyasztásmérést is. Ami még hátra van, az a 3,5"hdd (-k) kezelésének tesztje. -
sb
veterán
válasz
BullZeye #26615 üzenetére
És a tanultatás normálisan megy?
Én Logitech-et használok, de két ok miatt nem bízom a tanításban.
- Logitech-en amit nem az adatbázisukból programozol fel, hanem eredeti távirányítóról tanítsz meg az kezelhetetlenül lassú működést eredményez. Kb. 1mp-es jelként kezeli a tanultat, tehát a tanított gombokat csak k* lassan lehet egymás után nyomkodni.
- A másik ami hasznos volt a központi adatbázisban, hogy olyan funkciókat is tud a Logitech amiket az eredeti táv nem. Pl. Samsung távon csak olyan forrás gomb volt, ami sorban kapcsolta egymás után a forrásokat. A Logitech adatbázisból viszont olyan funkciót is tudott, ami direktbe kapcsolja az egyes forrásokat. Tehát olyan funkciók is elérhetőek voltak amit a TV tudott, de a távról hiányzott hozzá a gomb.De azért kérdezem, mert érdekelne más megoldás is. A Logitechem már ropog, 1-2 gombja nehezen jár, stb... viszont nem látok értelmes alternatívát. Activity-kkel.
-
Immy
őstag
Köszönöm a választ.
Közben neten viszonylag sok problémát láttam a paneltápokkal, ezért inkább kerestem egy olyan alaplapot, ami alapból dc-in csatlakozóval rendelkezik és talán jobban bírja a 7/24-et: Asus H81T [official webpage]
Mi erről a véleményetek? 23ezer forint körül már lehet venni. -
törölt tag
Megkérdezem itt is, hátha...
Van bármi infótok a 45W TDP A8-7600 Kaveriről, azon kívül, hogy a Q1-ből Q2 lett? Konkrét vagy várható megjelenés?
-
canniball
nagyúr
-
-
BullZeye
veterán
HTPCn milyen távirányító programot használtok? Mert amit eddig használtam Intelliremote az őrületbe kerget amiért nem 1x, hanem folyamatosan küldi el a parancsokat, így 4x megy el sleepbe gép....
-
törölt tag
válasz
radi8tor #26599 üzenetére
Pedig nálam is nagyon bevált, ha eltekintek a hangminőségben történt jelentős javulástól, gyorsaságban és kényelemben is minőségi ugrás a 7-hez képest.
Egyébként a Kabini IGP néhány generációt ugrott a Brazoshoz képest, képminőség terén semmi feltűnő javulás? Azt gondolnám ott is lehet előrelépés.
-
BullZeye
veterán
One For All Smart Control Motion (URC 7962)
Ma végre kezelésbe tudtuk venni párommal. Nem tudom miért nincs jobban elterjedve, sok tapasztalatom Harmonyval nincs, de minden perifériám amúgy Logitech, szóval tisztában vagyok azzal a minőséggel amit képvisel, és azt a szintet a One4All simán hozza.
- Kellemes gumi hatású alsó rész
- Masszív, nem nyekereg, kellemes súlya van, drágább hatása van mint amennyiért vettük (6990 Ft)
- Világító gombok, de gombkiosztása elég jó, így világítás nélkül is jól megtalálható minden gomb.
- Gombok kellemesen kattognak, és csak enyhén kell benyomni
- Samsung távirányítójához képest sokkal gyorsabban lehet vele lépkedni
- 3 készülékünket simán lehetett beprogramozni 1 fülre, hangprojektor, HTPC, TV gombjai
- Alapvetően nagyon egyszerű a beprogramozás (COPY), bár időigényes, 1-1 gomb kb 15sec.
- Abszolút noname távirányító jeleit simán lehet másolni, ebből sejtem, hogy bármit, ami infra tudja menteni és használni.
- Motion része kikapcsolható, aminek nagyon örülök, bár még élesben nem teszteltem ^^
- Van rajta JP csatlakozó, ha jól olvastam interneten akkor JP1.3, viszont nem tudom itthon hol lehet ilyen kábelt szerezni, mert ebayen 6-7k-ért van 1 db Kanadából, azt inkább kihagyom, előbb csinálok sajátot inkább.
- Macro-t támogatja, de még nem próbáltam, ehhez azért kéne a JP1 -
Celtis
veterán
válasz
radi8tor #26608 üzenetére
Nem optikai kell, hanem elektromos, ahogy írtam is.
Csak valami általános benchmarkra lennék kíváncsi, hogy kb. ugyanaz a CPU teljesítmény vagy érezhetően lassabb lenne az Athlon 5350.mint a mostani A4-5300.
Azt is jó lenne tudni, hogy a Athlon 5350 GPU-ja mondjuk többet nyújt-e 3D téren vagy még mindig vannak limitációk.
Sajnos én nem találom ezeket az összehasonlító információkat. A kisebb fogyasztású gép jobban tetszene, de ha visszalépés teljesítményben, akkor nem érdekel. A mostanival végülis teljesen elégedett vagyok, habár annak idején is úgy terveztem, hogy a kabini megjelenéséig tartom meg. Arra nem gondoltam, hogy ez ennyi idő lesz.
-
Celtis
veterán
-
tozso76
aktív tag
-
canniball
nagyúr
válasz
radi8tor #26595 üzenetére
A játék engem nem érdekel, de ha nem nagy kérés kipróbálnád hogy teljesít "netezős gépként"? Jelenleg egy FM2A85X lapot és egy visszavett A4-5300-t használok e célra (ezzel a Barzost cseréltem, annál jóval fürgébb még erre a célra is), nem tudom ezt kiváltaná-e ha majd cserére kerül a sor.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dabadab #26598 üzenetére
az a srác,aki érintőleg elmgyarázta, és nekem csak annyi maradt meg,amit leirtam, benne egyelőre jobban hiszek. pláne, hogy tényleg azonnal látni. és nem holmi túlszaturáltság.
mivel nem értek hozzá, nem mászok bele az oprendszerek, driverek lelkivilágába, inkább tedd meg Te. aztán magyarázd el, miért tapasztaltunk mást.
ugyanúgy kalibráltatlan volt az összes. ja, és miért van helyiek szerint kép különbség a win7 meg a server 2012 között? ha elvileg nincs.
valamit az egész számos és a lebegőpontos számitási módról hadovált. talán, hogy osx alatt tényleg 8 bites a szinképzés, közben win alatt meg lebegőpontos 12 bites, vagy mittomén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest