- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skillet
addikt
válasz
zolaas #33803 üzenetére
Igen, nálam az volt. Gondolom addig nyomkodtam össze, állítgattam, hogy a master user helyett minden bekapcsolásnál betöltött egy általam korábban készített profilt, amiben még teljesen más beállításokat használtam.
De elképzelhető, hogy nálad teljesen más gond van. Ha bekapcsolás után nincs hang és leellenőrzöd a hangbeállításokat és minden rendben, akkor passz. De ha el van állítva pár dolog, akkor a profilokat is érdemes lehet megnézni. -
drdr
senior tag
válasz
zolaas #33661 üzenetére
Nem kell a realtek driver, még FM1-es alaplapom volt, akkor nekem is a realtek kavart be. Tiszta windows telepítés, az alaplapi relatek hang eszközt (ha van) jobb ha kikapcsolod biosban (nég a Win telepítése előtt), vagy legalábbis amíg nem sikerül rendesen telepíteni a Catalyst-ot.
Amikor felment a Catalyst Omega, A végén nézd meg a riportot, nincs-e valami "failed" a telepítés során. Nekem most -igaz- Win10-en, de nem akar felmenni a AMD audio drivere, Korábbi catalysttal nem volt gond....és csak annyit ír a catalyst manager, hogy warning keletkezett a telepítés során. (Szerintem azt kellene írnia, hogy full sz@r lett az audio felepítés...)
Szóval szerintem nyoma se legyen a rendszeredben realtek-nek, se a XBMC/KODI-ban se a Device Managerben, látszódjanak a frekvenciák egész 192kHz-ig, 24bit... és a HDCP támogatás. Majd a Kodi beállítások....
-
törölt tag
válasz
zolaas #33659 üzenetére
Annyit érdemes tudni a DTS-HD HRA és Kodi vagy MPC kapcsolatáról, hogy bizonyos erősítőkkel az audio engine nem tud együttműködni (egyszerűen fogalmazva hibás információcsere miatt), ezért vagy kussban lesz az AVR, vagy lejátssza DTS HD MA-nak felismerve, de halkan, pocsék hangminőségben.
Ezzel ellentétben pl a Power DVD ugyanezen HRA anyagokat HRA-ként szép tisztán kiadja. Valószínűleg jobban megírták az audio kijáratot. Összességében sem sok HRA Blu-ray jelent meg, de azért vannak, ezért kérdeztem, hogy csak ezzel van-e gondod, mert az erősítőd beleeshet azon típusokba, ahol ez említett jelenség fennáll. Természetesen TrueHD, DTS-HD MA vagy LPCM hangfolyam esetén nincs semmi gond.
...Azért kell a Realtek driver, mert ha csak simán a Cata vann fenn akkor csak pcm-ben hajlandó a jelet kiküldeni. ...
Mondjuk ez abnormális jelenség, valószínűleg össze van már kutyulva a rendszer.
-
törölt tag
válasz
zolaas #33650 üzenetére
Ugye nem ezzel az egy darab HD audio anyaggal próbálkozol, egyéb filmmel, koncerttel is tesztelted? Ráadásul DTS-HD HRA, ami nem ugyanaz, mint a HD MA, de addig nem térek ki a lehetséges hibára, amíg ezt megerősíted vagy cáfolod.
Egy biztos, AMD>HDMI out HTPC esetén semmi szükség Realtek driverre, irtani kell. Egyedül az AMD Catalyst Omega drivert kell telepíteni. Magyarul az utolsó stabil Omega (14.12) AMD szoftvert. Ez megoldja a kép és HDMI hangátvitel egymagában, ahogy egyébként az összes visszafelé is.
Mellékesen, Adele: Live at the Royal Albert Hall Blu-ray koncertje HD MA, nem HRA. Ez valami demó anyag, esetleg torrentkirály kókányolta?
-
válasz
zolaas #33650 üzenetére
XBMC-ben nem elég a HD hangsávra váltani, hanem az "Audio menüben" be kell állítani a passthrough-t
Ezután aktívak lesznek azok a pontok, ahol bepipálhatod, hogy az erősítőd mit képes dekódolni (DD, DTS, stb.) Ezeket mind be kell pöttyözni, ha azt akarod, hogy a kódolt hangot kiküldje az XBMC az erősítőnek.
-
drdr
senior tag
válasz
zolaas #33614 üzenetére
Nem tudom elhangzott-e már a kérdés, de a tálca ikonoknál a hangerőszabályzón jobb-klikk és lejátszó eszközöknék, ha megnézed a tulajdonságokat, akkor látszik hogy a HD formátumokat is tudja és a magasabb bitrátát és felbontásokat? Milyen OS ez? (csak azért mert most nekem is meggyűl a bajom a catalyst omegával audio driver terén, mondjuk ez Windows 10)....
-
válasz
zolaas #33596 üzenetére
"...esetleg ilyen "noname" HDMI kábeljeim vannak csak itthon, az lehet a probléma oka?"
Mivel írtad, hogy eddig ment a kép + DD és DTS velük, ezért egyértelműen nem. Ha ezek eddig mentek probléma nélkül, akkor a HD hangoknak is menniük kell.
Esetleg XBMC-t cserélhetnéd Kodi-ra, nem írtad hanyas verziójú XBMC. Kodi-ban - ha jól rémlik - a hangért felelős részt is erősen frissítették.
Catalyst-ra is nézz rá, hogy van-e frissebb, bár szereti saját magát frissíteni.
Hogy hol keresd a beállítást? Passz. Pár éve már átálltam Inteles vonalra.
-
válasz
zolaas #33582 üzenetére
XBMC alatt akkor gondolom Win alap van.
Ha igen, akkor ez szerintem sima diver probléma. Nézz szét a hangkártya beállításai között, amikor be van kapcsolva az erősítő is és HDMI-n látja (mutatja) a gép az erősítőt. A tulajdonságok között nézz szét, hogy ott engedélyezve van-e a HD hang. Esetleg AMD-hez kellhet egy HDMI Audio driver is, bár ennek benne kellene lennie a legfrissebb Catalystben.
-
SUPREME7
őstag
válasz
zolaas #33395 üzenetére
Amíg nem telepíted a Bonjour-t addig nem fogod tudni a Zeroconf-ot bekapcsolni. De ha a webui-t bekapcsoltad, és a Yatse jól be van állítva (jó az ip + port akkor meg kell találnia. Ha van beállítva user+pass akkor azt csak utána fogja kérni. Ha nem találja akkor tűzfal beállítás lehet még gond.
-
wopi
aktív tag
-
SUPREME7
őstag
válasz
zolaas #33380 üzenetére
Apple bonjour:
https://support.apple.com/kb/dl999?locale=en_US
Telepítés után menni fog a Zeroconf bekapcsolása és a Yatse
-
FishAir
senior tag
válasz
zolaas #24969 üzenetére
Parancsolj
Mondjuk aki megmondja, hogy mi az ami Neked nem kell, attól vagy menekülj vagy már elvetted feleségül. -
elmouse
aktív tag
válasz
zolaas #19943 üzenetére
Lehet. Billentyűn mindig a Q-val adsz hozzá dolgokat a lejátszási listához. Utána Space-szel bemész a lejátszási listába, itt nyomsz egy balra nyilat és a menüben el is mentheted.
Win7-en a c:\Users\<user>\AppData\Roaming\XBMC\userdata\playlists\music mappába menti m3u kiterjesztéssel. Ezt a mappát hozzá kell adni a Zenéknél a forrásokhoz.
Viszont az AppData mappa rejtett, tehát alapból nem látszik. Engedélyezni kell az XBMC-nek, hogy lássa a rejtett fájlokat és mappákat is (Rendszer -> Beállítások -> Megjelenés -> Fájllisták -> Rejtett fájlok és mappák megjelenítése).
Amiket leírtam, azok alap (Confluence) skin-re és billentyűzettel való vezérlésre érvényesek. -
elmouse
aktív tag
válasz
zolaas #19938 üzenetére
A zenéket két féle módon tárolhatod:
1. File mód: Ez az egyszerű. Olyan mappákat csinálsz, amiket akarsz. Pl. blues és belemásolod a Muddy Waters összest.
2. Library: Na ez a bonyibb. Alapja, hogy minden(!) file-nak (mp3, m4a, flac stb.) normális ki legyen töltve az ID3 Tag-je. Ugyanis ez alapján teszi be őket a Library-be. Tehát minimum a cím, előadó, album, sorszám, műfaj, év legyen kitöltve.Amúgy én az első módszert használom, valahogy a Library-mód a zenéknél nem az igazi.
-
sb
veterán
válasz
zolaas #19913 üzenetére
A pár hetet úgy értettem, hogy pár héten keresztül többször 2-3 óra. De ez a kezdeti szarakodás volt:
1. X évvel ezelőtt, amikor még korántsem volt ennyire kiforrva a "HTPC ipar"
2. Kezdőként, segítség nélkül.Itt a fórum alapján ma egy hétvége 2x3-4 órájából be lehet állítani egy HTPC-t szőröstül-bőröstül nulláról saját igény szerint.
Nekem, nem nulláról (meglévő konfig file-lal, Harmony beállítással) kb. fele ennyi.
Utána pedig kb kéthetente 15 perc amíg beállítom a letöltéseket (amit neked is be kell), majd a play gomb megnyomási ideje.Hány éve használsz lejátszót? Mennyi időd megy el pár naponta a másolgatásokra és addícionális rendezgetésekre?
-
cekkk
veterán
-
sb
veterán
válasz
zolaas #19896 üzenetére
"És én nem akarom a HTPC vs MP vitát szítani, de akár elhiszitek akár nem, nem mindenki szeret ennyit konfigolni."
Erről van szó.
Meg arról, hogy mások az igények. Amit nem ért meg a posztolók nagy része.
Van akinek kell médiatár van akinek nem. A kényelemnek és testreszabásnak meg ára van időben és konfigolásban.
Mondjuk én épp azért írtam két (saját példámat) mert szerintem nagyon jól mutatja, hogy mindkét irányra jó megoldás a HTCP. Egyik az enyém, ami rendes HTPC, de nem PC, a másik aminél a cél az volt, hogy a legkevesebb gomblenyomással, 0 hozzáértéssel lehessen használni.
Mindkettőre ez vált be, a kezdeti konfigolás ellenére is.Egy mp-vel hosszabb távon sokkal többet vacakolnék. Cserébe ezzel az elején elment pár hét.
-
Ijk
nagyúr
válasz
zolaas #19896 üzenetére
Soha nem kínlódtam jukebox-szal és ilyen plakátozással, rendezéssel. Egyszerűen semmi értelmét nem látom. Mappákból is ugyanolyan gyorsan megkeresek bármit, nem kell frissíteni sem.
Én egyébként nem értem miért akar valaki htpc-t, ha amire szüksége van mindent lejátszik egy médialejátszó. Nekem egyedül Hi10 miatt kellene, egyébként meg sem fordulna a fejemben ezzel szórakozni.regger: Popi a210-em van, és az egyetlen bajom hogy nem viszi a Hi10-et, de ez 99%-ot nem érint. Nyilván nem vennék ilyen bugos lejátszót, de nem csak ezek vannak a piacon. Mint ahogy htpc-ből is lehet jót meg szart építeni, jót inkább drágán.
-
mandju
senior tag
válasz
zolaas #19896 üzenetére
Én is végigolvastam az elmúlt 100 hsz-t... most értem haza melóból... én tulajdonképpen xbmc miatt váltottam HTPC-re... megfogott, pedig előtte a popin is YAMJ Jukeboxot használtam, nem volt ismeretlen a téma... azt is kellett konfigolni nem is keveset.
XBMC-vel először notin kezdtem ismerkedni. Láttam benne a lehetőségeket, ezért úgy döntöttem lesz htpc!
Aztán pár hét dilemma, Brazos vs Trinity... aztán végül a Brazosra esett a választásom. Nem indult felhőtlenül a dolog. Visszasírtam az a210-et. Ha akkor valaki azt mondja, adjam el a brazos-t, szó nélkül vihette volna... Aztán kapott még egy esélyt... amit nem bántam meg.
regger fórumtárstól nagyon sok segítséget kaptam. Az Ő leírása alapján higgadt, hideg fejjel 2 óra leforgása alatt sikerült beállítani. Semmivel nem érzem rosszabbnak, mint a popit. Pedig van olyan rendszer alatta, ami megmutatná a különbséget.
Nálam működik minden. Gyönyörű médiatár, zenék, filmek, sorozatok... élmény használni.
Aztán jöttek az extra dolgok... logmein szoftverrel távoli eléréssel tudom bárhonnan menedzselni. Egy egyszerű server alkalmazással "unified remote" -vel tudom vezérelni az egész pc-t. Távolról fel tudom kelteni. Yatse-vel kezelem az XBMC-t...Aztán Zsigus leírása alapján megszerkesztettem magamnak a keyboard.xml-t. Olyannak, amilyennek én akartam. Jó pár óra volt, de megérte. Jelen pillanatban egy Logitech Harmony One Plus távossal kezlem. Érintőkijelzőn ikonok, egy érintéssel indul az mpc-hc, az xbmc, a splashpro stb... amit akarok...
gombnyomásra lehet feliratot váltani, eltolni, hangsávot váltani, eltolni... info menü, trailer, stb... csak egyszer kellett logikusan felépíteni... úgy konfigoltam az xml fájlt, hogy ugyanazon gombok vezéreljék az mpc-hc-t a foobart és a splash pro-t is...
keretem egy képet a távról, paintshopban a gombok mellé szerkesztettem a funkciókat. kinyomtattam, lelamináltam... mivel logikusan épül nekem egy-két nap elég volt megszoknom. A párom is közel egy hét alatt elsajátította a kezelését.
Én most már soha nem cserélném vissza a popira. óriási kényelmet és szabadságot ad.
Bocs az ömlengésért, de lássuk, hogy van ellenpélda is. -
drdr
senior tag
válasz
zolaas #19809 üzenetére
Nekem rendszerint megtalálja a filmeket. iso-kat és mkv-ket csak benyomom a "film" könyvtárba nevük a film angol neve, a BD mappáknak a film angol nevét adom. Themoviedb.org-ot használom. Ha valamit nem talál, akkor megkeresem a themoviedb.org-on és azt a nevet adom meg neki.... és ekkor a magyar címet adja vissza. Ritka eset ha vmi nem lesz meg..., ha még sem találná meg, akkor csinálok neki nfo-t, egy meglévőt kopizok és tartalmát átírom....
Zenével vannak problémáim, de nagyon nem is foglalkoztam vele eddig.
-
sb
veterán
válasz
zolaas #19809 üzenetére
Nem tudom mi ez a nagy szenvedés.
Van kb. 3-400 filmem, jó ha ebből 20-30db-ot adtam hozzá kézzel. Ott is csak annyi volt, hogy kézi keresésre rányomtam, ott a listából kiválasztottam a filmet, mert nem ment neki automatikusan. Soha egy nfo-t nem szerkesztettem még.Szóval az esetek 90-95%-ában csak lejön a torrent én meg rábökök a csillivilli poszteren a play gombra.
Se kitömörítgetni, se másolgatni, se rendezgetni... semmit nem kell csinálni.
Csak install után egyszer bekonfigolni. Arra rámegy 2-3x pár óra, most is ezért húzom az Eden installt.@cekk: A filmcímeken se változtatok soha, se pontot, se mást nem szedek ki. Ahogy a torrentben van és kész. Így találja meg a fenti kb. 90%-os hatásfokkal. a maradék 10% meg épp az aminél aposztróf, vessző kettőspont anyámkínája miatt nem találja meg a filmet. Ilyenkor a kézi keresésnél csak a backspace táv billre ütök rá és kész.
szerk: Anyáméknál is ezért lett HTPC. 50 évesen nem IT zsenik, mondanom sem kell.
De egyszer bekonfigoltam az XBMC-t, távot, nyelvváltás, méretezés, stb gombokra kötve.
Innentől ugyanaz a játék: havonta hazaviszek 10-20 filmet, felmásolom, felismeri nagy részét a scraper magyarul (ez is fontos nekik), a maradék 1-2db filmet 2x47mp alatt kézi kereséssel belövöm. Ennyi.
Innentől elindítják a gépet kézzel - ez vállalható - aztán scrollozás a filmek között, lejátszás. -
cekkk
veterán
válasz
zolaas #19809 üzenetére
De mégis mit vársz?
Az ilyen néven hogy: fil.cime.5.darab.fel.pontozve.lehet.te.se.érted.meg.BD.Valaki.csinálta és hasonló nevekkel szerinted mit kezdjen szerencsétlen program? elég megtartani a film címét szóközökkel és nem pont karakterekkel közöttük valamint az évet és szépen mindent megtalál nekem.
A zenéket leírtam már, hogy mit kell velük csinálni. Amikor volt squezzeboxom azzal is hasonlóan szépen rendezni stb-t kellett ilyen tagelos programokkal. Azért, hogy valami jó legyen meg kell dolgozni, a média lejátszóknál isA dunes Jukeboxok, meg szarok voltak, mert semmit nem találtak meg automatikusan.
Most az IMONnal van a bajod?
Ha igen mi?
-
Pista0001
addikt
válasz
zolaas #19806 üzenetére
Én zenélésre nem használom, filmezésre meg jó nekem a fájl mód, eléggé rendszerezve vannak hozzá a filmek. Így nekem tökéletes a Win7+XBMC+MCE táv+Yatse(Android) összeállítás. Utóbbi is igazából csak hang és felirat váltás miatt kell (már ha éppen kell), mert lusta vagyok variálni a beállításokat. Majd ha nyugdíjas leszek (hehe) akkor talán...
-
canniball
nagyúr
válasz
zolaas #19806 üzenetére
Ez alapján próbáltad már?
-
zsigus
őstag
válasz
zolaas #19532 üzenetére
Írtam erről egy bejegyzést, amiben részletesen le van írva az XBMC használata. Még nem végleges, de ezt itt nem magyaráznám el, mert hosszú lenne... így publikussá tettem.
Itt találod: [link]
A sorozatok a Nox skin alatt külön vannak választva, tehát ha felveszed a médiatárba a sorozatokat, akkor a főmenüből a "Sorozatok" menüpontban találod őket.
-
cekkk
veterán
válasz
zolaas #19039 üzenetére
IMON Manager Version 8.12.1202 Download ezt szedd le az oldalról. A felsőt a frame nem kell neked.
-
zsigus
őstag
válasz
zolaas #18988 üzenetére
Az iMon-hoz kiegészítőt kell telepíteni. Ha belemész a beállítások -> Kiegészítők -> Kiegészítő letöltése -> Minden kiegészítő menüpontba, ott ha jól emlékszem a szolgáltatásoknál lesz az imon addon, majd újraindítás kell ha beállítottad (ha egyáltalán lehet konfigurálni, mert nem minden kiegészítőt lehet).
A kijelzőt pedig a beállításokban lehet belőni, bár nem használok iMon-t, szóval lehet, hogy nem is kell, és elég a kiegészítő.
Fogalmam sincs, hogy nálatok mi lehet a gond, én már több mint egy éve használok OpenELEC-et, és legelőször sem kellett semmit bonyolítani. Az, hogy nincs médiatár pedig nem az OpenELEC baja, mert ahhoz az op. rendszernek semmi köze. Ez csak az XBMC-n múlik.
Nem is lehet az op. rendszerbe belenyúlni, mert zárt, és külön Linux-os programokat nem is lehet telepíteni pl. Szóval nem tudom, hogy hová kell a programozói szint.
"Pl.: ilyenek, hogy nyomtam egy space-t azt azóta nem megy a bill..."
Milyen verziót telepítettél? Nem egy fejlesztői bétát pl.? Mert azoknál még ezt talán el tudom képzelni.
"nem megy a média tár. csak file módban használható. Stb....."
Ezt szintén nem értem... Megjelennek a merevlemezek a fájl módban? Vagy ha hálózatról szeretnél valamit felvenni, akkor rajta van a gép a hálón?
De ha elmondod, hogy eddig hogy és mit csináltál akkor talán segíthetek.
TCr: "na de pl. mondjuk DTS hangot kicsalni az erősítő felé, hogy az dekódolja..."
Ehhez szerintem csak be kell állítani a Beállítások -> Rendszer -> Hangkimenetben, hogy HDMI kimenet, DTS/DD képes erősítő. Vagy így nem működött?
Teljesen egyszerű beállítani az OE-t, mindent grafikus felületen lehet megcsinálni, az XBMC-s felületen.
Nyilván meg kell szokni mert más mint a Win, de nem értem, hogy ez miért ilyen bonyolult. Bár én nem használok erősítőt, szóval a hangsávokat illetően nincs konkrét tapasztalatom.
-
TCr
veterán
válasz
zolaas #18978 üzenetére
Az Ubuntu-t én is pikkpakk eldobtam, nekem ne mondja azt senki, hogy ezeket a Linux disztrókat 100%-osan meg lehet csinálni minőségi házimozizásra.
A képet még esetleg (nagy kínlódás árán, ráadásul úgy, hogy közelsem adja magát a dolog), na de pl. mondjuk DTS hangot kicsalni az erősítő felé, hogy az dekódolja...
Minden elismerésem azoké, akiknek van türelmük és leginkább idejük szopni az ilyesmivel.Telepíts Win7-et és told rá az új XBMC-t.
-
canniball
nagyúr
válasz
zolaas #18858 üzenetére
Ha pendrivera akarod akkor igen. Ezzel kezdődik a how-to...
-
zolaas
senior tag
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
-
rigo88
aktív tag
válasz
zolaas #17759 üzenetére
Üdv
igen vinné, ha megtanítod a harmonynak a beépített távot.rbalint88: sajna. most jött csak meg. és nem, nem akarok körszakállt
canniball: ja, a nem működő táv miatt. amúgy nagyon tetszik és PONT befér a kijelölt helyére.
ebaynál nyitva az ügy felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondják, h ahogy látják 100% h visszakapom a teljes vételárat postaktg-stül, és a visszapostát az ebay fizeti tehát 0 centet bukok, csak gondoltam valakinek jól jönne egy otthon - majdnem - féláron. és az eladó se szívjon a postaköltség-vesztesége miatt, ha van másik megoldás.bájdövéj már vettem egy ugyanilyet ami bontatlan érintetlen "visszáru" annyi lehetett a bűne hogy karcos a csomagolás és így itt ez már "eladhatatlan" a rendes 90-110euros árán, így 65ért postával hozzámvágták.
az ebay 14-áig dönt, ezért tűztem ki ma meló végét én határidőnek hogy mindenki időben értesüljön mindenről.
amúgy valami alaplap issue lehet az hogy nem tudom bekapcsolni távval, már írtam asus supportnak, h közöljék a megfelelő bios beállításokat, merthogy ha már mértem az infra panelt, és belelendültem a mérésbe, megmértem és az összes alaplapi usb-n van +5V kikapcsolt állapotban.
a kocka ir-jéről annyit, hogy arra a 25mp-re amíg működött úgy láttam, hogy a gép (linux-> evtest) úgy érzékeli hogy van KÉT infra a lapon, az egyik csak a bekapcsológombra reagált és normális esetben gondolom küldené a rövidzár-jelet az alaplap bekapcsoló "jumperére", a másik meg az összes többi gombra.
TCr: szvsz a távon található gombok számának függvényében tudod a gépet irányítani. amennyi jelet bevesz annyi funkciót tudsz beállítani ez már csak "programozás" kérdése. nekem pont azért nem jó az asus deluxe gyári távja mert csak 4-5 "extra" billentyűt tudtam használni. ami ugye normális kényelmes irányításhoz elég kevés.
tehát fog a gép egy jelet, te meg a programnak (pl xbmc) megmondod hogy erre a jelre azt csinálja hogy...
ha nem így értettétek akkor sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Tesla topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest