- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
mondjuk én VGA-ról küldöm a jelet AVR-en keresztül a TV-be tehát ez 2x HDMI kábelt jelent, de az AVR-en csak átmegy a video jel belenyúlás nélkül, így a VGA-ról érkező jelet fogadja a TVm és áll át aszerint, hogy milyen a forrás.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
azt kell elérni, hogy a kijelző képfrissítése "same as source" legyen és akkor független a forrás framerate-től. Pl samsung esetében a távirányítón van egy info gomb, ami kijelzi ezt, ha tudod hogy a forrás 24p de a kijelző meg más Hz-et mutat akkor fordulhat elő ez.
-
nagyúr
próbálj másik release-t, mert az nem normális hogy droppol, ez lehet forrás hiba is. Az, hogy a film framerate-je 24p-s, az ellen nincs mit tenni, egy 24p kompatibilis kijelző kell hozzá és azzal folyamatos lesz a lejátszás. De a frame drop az nem a kijelzőtől függ.
-
moex1
tag
Azt hiszem meg van a hw vége. Teszt film alatt (Planet.Earth.2006 1080p.HDDVD-VC1.DUAL-Anonymous) durván percenként 30 framedrop van. (És 120-150% CPU usage. )
Illetve azt több helyen észrevettem, hogy néha "darabos" a horizontális kamera mozgás, főleg ha gyors. Nem emlékszem rá, hogy ez meg volt-e e350-en is. Lehet, hogy ott volt, csak nem vettem észre. Ez ellen lehet valamit tenni?
[ Szerkesztve ]
Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
moex1
tag
válasz radi8tor #27985 üzenetére
Körülbelül két méterről még hallható, ha nincs más zajforrás, és kifejezetten erre koncentrálsz.
Szerintem nem zavaró - pedig elég érzékeny vagyok erre. Fel fogom tenni a tv hátuljára, szerintem úgy még ennyire sem lesz hallható. (Hozzá tartozik, hogy én visszavettem a hűtését.)"Komolyabb" filmnek nem tudom mi számít. Ami legjobban megizzasztotta, az a 10 bites kódolású film, de az alatt sem volt hallható.
Ha van valakinek valami teszt filmje, szívesen kipróbálnám, kíváncsi lennék hol a határ.
[ Szerkesztve ]
-
moex1
tag
Közben megérkezett a hardware, úgyhogy meg van a válasz is:
DN2820FYKH lett a vége 2GB memórával.
Openelec alatt kiválóan megy minden. Hi10p, bd50, killa sample, stb... Eddig nem találtam olyat amivel gond lenne.
Ha valakinek van ezzel a géppel kapcsolatban kérdése / tesztelni kéne valamit, nyugodtan keressen.Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
törölt tag
Aki hasznal Power DVD 14-et 3D-hez, jott ma egy frissites, feltunoen gyors es kicsiny eroforras igennyel bir. Szoval porog es elso ranezesre kivaloan mukodik, jo lesz az evi egy 3D filmezeshez.
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot de bevallom, hogy néztem végig minden hozzászólást, ezért, ha olyat kérdezek, amire már volt válasz, akkor megköszönöm, ha csak annyi infót kapok, hogy merre és hogyan keressem.
Szóval, van nekem egy HTPC-m Athlon x2 4400+, 2GB, HD5450, SSD + HDD, valamint egy digitális kábel tuner, ami PCI csatlakozású. Win 7 Media Centert használok szoftvernek.
Eddig CRT TV-n néztük az "adást" és nem is volt különösebb gond de most váltottunk egy LG 42LA660S-re és elkezdtük nézegetni a 3D-s filmeket többek között BD 3D iso-kat is.
Utóbbit csak próbáltuk, mert annyira szaggat, hogy nézhetetlen és a 3D topikban már meg is mondták az okát: nincs a VGA-ban ilyen támogatás.
Igazából nem tudom, merre induljak:
a. a mostani konfigban cseréljek VGA-t (HD6450) és CPU-t (Phenom X3)
b. az egészet cseréljem, na de mire? Játékra nem használjuk a gépet csak tisztán HTPC-ként de a PCI-os kábeltuner az továbbra is kelleni fog, tehát az AM1 platform kilőve....: Aláírás helye :.
-
szuszinho
őstag
A kiegészítők esetében, hozzá kell adni a forrást (repo), aztán kiegészítő telepítése, de a tárolóba lépés előtt kényszerített frissítést kell nyomni, utána már a kompatibilis kiegészítőket fogja mutatni.
A TM pedig így lett meg: [link]
-
szuszinho
őstag
Kiegészítők is megoldódtak.
-
szuszinho
őstag
Közben a TM meglett.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Kezd a guta megütni. Csináltam egy openelec tiszta telepítést. Feltettem pár repot, de amik eddig mentek add-onok nem kompatibilisek, a szolgáltatások közül eltűnt a transmission.
Eddig is mindig a legfrissebb verziót használtam, és minden amire szükségem volt működött.Mi lehet a gond?
-
canniball
nagyúr
válasz elmouse #27971 üzenetére
Hogy őszinte legyek fogalmam sincs; elvileg gondolom igen. Egyszer készítettem vele mentést, talán amikor 11-ről 12-re ápgrédeltem, de a visszaállításra nem volt szükség mert mindenem megmaradt.
Próbáld ki (ha tutira akarsz menni akkor egy manuális backup társaságában) és kiderül.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Tomacko
őstag
Sziasztok!
próbáltam rá keresni "mentés" szóval arra, hogy miként tudnám az XBMC beállításait lementeni (win8.1-t teszek a gépre). A médiatárat simán meg találtam, hogy lementesem viszont egy olyan opció is jó lenne ha megtalálnám, hogy magát a program beállításokat is le mentsem és ne kelljen a nulláról ujra hangolnom minden apróságot. A Gotham előtti utolsó Frodo verzió van telepítve. De ha tudtok mondani egy külső megoldást az is jó lenne
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Mercutio_
félisten
Gondolom nincs az elec - ben usb3 támogatás, valamint a bios usb részében legyen a legacy alpont is engedélyezve usb2 esetén is, ha se ez, se bios frissítés nem segít próbáld másik pennel, vagy ez van és marad az usb2 - s pen használat.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
őstag
Sziasztok,
arra van ötletetek, hogy hogyan lehetne megoldani az alábbi problémát?
Van egy MSI E350IA-E45-ös lapom, és volt egy USB
2-es Silicon Image pendriveon, amiről az openelec futott. Teljesen rendben működött minden, de Időnként úgy éreztem, hogy lehetne gyorsabb a rendszer ezér egy A-Data S102-es 16GB-os USB 3-as pendrivera váltottam. USB3-as aljzatot használva nem töltődik be az openelec a pd-ról, egyből a biosba ugrik. USB-n pedig csak minden másodikra sikerült, ha egy ideje nem volt bekapcsolva a gép, mert elősszőr a biosba visz (gondolom nem találja a boot eszközt)
Próbáltam az efi shell-t is engedélyezni de, az sem hozott megoldást.Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Mercutio_
félisten
válasz Celtis #27960 üzenetére
+ AMD controll centerben (vagy hogy hívják most?) minden képjavító beállítást kikapcsolni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t.zolka
aktív tag
-
Gabesz26
senior tag
Nekem is vannak koncertek (igaz BD50, BD25 formátumban), nálam idáig azokat is kivétel nélkül megtalálta a moviedb (én nem szedtem külön őket, ott vannak a filmek között).
A kép megakadásra nem írtam semmit, mert távolról nehéz azonosítani mi lehet a hiba (és én nem használtam még sohasem az openelec verziót, nem tudom mennyire tér el a win-es verziótól). Ha leírnád, hogy milyen megjelenítőn tapasztalod ezt (24p megjelenítésre alkalmas-e) és csinálnál screenshotot a video beállításokról, akkor kicsit talán könnyebb lenne segíteni.
Nem tudom ezt olvastad-e: [link]? Ha nem akkor mindenképp érdemes, és a többi zsigus által írt logout-os xbmc-s cikket is.
[ Szerkesztve ]
-
wopi
aktív tag
válasz Gabesz26 #27954 üzenetére
Esetleg koncert DVD-k, musical-ek kategorizálására is van tipp? Amik persze nincsenek sem port.hu-n, sem a moviedb-ben. Jelenleg csak a fájlok vannak külön mappákba szedve, amit meg tudok nyitni a kezdőképernyőről, de hasonló elegáns megoldás érdekelne, mint mondjuk a filmek esetében.
-
Gabesz26
senior tag
Én teljesen újraraktam a rendszert (win 8.1 lett win7 helyett), egyúttal feltettem a gotham-et, és nekem sem talált meg mindent a port.hu scraper, még ha egyesével próbáltam rákeresni akkor sem .
Ezután átállítottam the moviedb-re, ott magyar nyelv, és egyből mindent megtalált (magyar borítóval, magyar nyelvű leírással). -
wopi
aktív tag
Szép pénteki napot Nektek!
Segítséget szeretnék kérni: Openelecet használok. Formátumtól függetlenül (divx, mkv) minden film esetében tapasztalom, hogy a lejátszás ugyan folyamatos, de szabályos időközönként, kb 1 percenként egy pillanatra megakad a kép. Alig észrevehető a dolog, egyáltalán nem szembetűnő, de néha zavaró tud lenni. Ezt már egy ideje tapasztalom, csak most jutott eszembe kicsit belemélyedni a dologba.
A másik furcsaság: Kb mióta Gothamre frissülés történt, azóta van, hogy a port.hu féle scraper nem találja meg az összes filmemet, ami az adott mappában van. Kb a fele jelenik csak meg. Érdekes, hogy kb a frissítés óta tapasztalom ezt, ha újabb filmeket pakolok be. Fent az állapotjelzőben megjelenik a fájl neve egy pillanatra, de nem társít hozzá filmet. Próbáltam teljesen kivenni a médiatárból az adott mappát, és vissza, de ezzel csak azt értem el, hogy régebbi filmjeimet sem találja. Kb 50-50%-ban vannak meg. Mi lehet a gond szerintetek?
Köszönöm szépen!
-
t.zolka
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám az mkv lejátszással, mégpedig az, hogy nem folyamatos a kép, hanem akadozik, kicsiket és nem csak néha-néha, hanem mindig. Igazából akkor nagyon zavaró, amikor lassú és távoli mozgás látható a filmen, mondjuk mikor balról jobbra "elhúz" a kamera a város felett... 720p-nél, 1080p-nél, egyaránt. A szoftver openelec, a hardver ASRock AM1H, Athlon 5350, 4 GB RAM, egy Benq w750-as projektorral társítva. Az mkv-k egy 4 lemezes NAS-ról mennek, (D-Link DNS-345) gigabites router, Cat 6a-s kábelek... (leírtam, hátha számít) Mit kéne beállítanom, hogy ez a "recegés" megszűnjön? Szoftveresen megszüntethető? Vagy tegyek bele egy videokártyát? Porosodik itt egy Radeon HD6450, próbáljam meg azt? Elbírja a lap a 19V-os téglatápról, vagy ahhoz már rendes belső táp kéne? -
canniball
nagyúr
válasz Warter #27911 üzenetére
Nálam most Transparency van, de korábban a Confluence-szel is így működött; próbáltam távirányítóval és billentyűvel is, mindkettővel ugyanúgy dolgozik.
Majd meglátjuk mit mutat frissen telepítve.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Ekkosh
tag
Sziasztok. Nagytöbbségben stereo zenére használom a HTPC-emet, Jriver is és XBMC is volt rajta. A Jriver valami frissítés folyamán behalt, és kényelmes használat miatt átszoktam az XBMC-re. Teljesen véletlenül beraktam valami Foobar-ba, és egyből hallatszott hogy ez jobb. Gondolom a Jriverrel is hasonló véleményen lennék. Van e valami lehetőpség hogy felturbózzam az XBMC-hangját? Nagyon kényelmes a hasznlata, szép a UI-s, és a HP távval tökéletesen működik. Esetleg valami manual? Tippek trükkök? Jelenleg Musiland Digital Times-al megy Wasapi driverrel. Köszi
-
BullZeye
veterán
Van már Kabini-vel szerelt mini ITX-es lap itthon? Iponon nem találtam semmit kabini-re.
Vagy ennél a J1900nál létezik jobb megoldás? Mert ez eléggé szimpatikus, csak fura, hogy még senki se használta. Mindenképpen olyat szeretnék amiben van proci és abban gpu, mert nem szeretnék dedikáltat bele.És még 1 nem igazán tisztázódott kérdés: ha én nem szeretnék belső tápot, hanem van valahol 1-2 laptop-hoz való adapterem (5,5mm külső, 2,5mm belső diameter csatlakozóval) 19V-ot ad le az egyik, másik 12V-ot, viszont mindkettő más áramerősséggel dolgozik (és így mindkettő 60 wattos adapter) akkor lényegében bármelyiket használhatom, hisz 60 watt megvan, és az ilyen DC-s megoldásoknál az ajánlás 9-19V, és hogy legyen meg a 30 watt (1 vinyó, 1 memória), ugye? Szóval adapter-t nem kell vennem külön hozzá, és használhatom azt ami van?
Tegnap este keresgéltem égen földön olyan mini ITX-es házat, ami relatíve szellős és nem régi VHS lejátszókra hasonlít, hanem picit kerekített, és esetleg belefér egy 15cm-es venti, bár ez már tényleg lehetetlenség.
Jaj és majd elfelejtettem, mini itx háznál, jól láttam, hogy van lehetőség, hogy ne az alaplap legyen DC csatlakozós, hanem maga a ház küldje ki DC csatlakozóról a 12V-os ágat az alaplapba?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
olahjana
tag
válasz bigdee888 #27935 üzenetére
igazaból mindkettővel lehet. Ha a powedvd csinálja akkor nagyobb mélységet tudsz neki adni. Nagyobb az állítási lehetőség mint a tv menüjében.
pl LG 3D tv esetében több fórumon is előjött, hogy a tv saját lejátszóján keresztül nem olyan erős a 3d hatás mintha ezt PC-ről tolja az ember. -
MM
őstag
válasz HollywoodBoy #27796 üzenetére
Ha aktuális még:
Hiányolom az XBMC-ből az audio kompresszort, ami halk esti filmnézésnél (főleg szinkronizált filmeknél) nagyon jó lenne.
KMPlayer pl. ezt évek óta hibátlanul tudja. -
bigdee888
tag
válasz olahjana #27931 üzenetére
Nem sokkal teszteltem, de 2 db BD25 es 1 db BD50 3D-n vagyok tul.
Kb 30%-os processzorterhelessel jatsza a PowerDVD ugy, hogy a hangot nem piszkalja, hanem egybol engedi az erositonek.Viszont az irasod elso reszet nem ertem... Ha felezett 3D-t nezel, akkor nem a PowerDVD-vel kell 'osszemosni', hanem azt a TV csinalja meg sajat maganak.
[ Szerkesztve ]
-
maci74
tag
Sziasztok.
HTPC épitésében vagyok nyakig.Az lenne a kérdésem h. ki milyen vidiokarit javasol bd3d filmek lejátszásához?
Árban jo lenne minél olcsobban kijönni,akár régebbi kártyajavaslatok is jöhetnek.Ati ill. Nvidia kinek mi a szimpibb.Köszönöm szépen
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
-
bigdee888
tag
Rendben, elfogadom, de meggyozve nem vagyok...
Ezek szerint a S.M.A.R.T. ajanlas mit sem er...[ Szerkesztve ]
-
bigdee888
tag
válasz dabadab #27921 üzenetére
Amit PuMbA idezett: le van irva benne, hogy mennyi a S.M.A.R.T. altal ajanlott optimalis homerseklet. Akkor az is hulyeseg? Amikor letrehoztak ezt az ajanlast, akkor direkt meg akartak szivatni a felhasznalokat?
Lehet, hogy nincsenek tenyek, se bizonyitekok a kezemben, de az az idezet nekem akkor is santit.
-
-
dabadab
titán
válasz bigdee888 #27920 üzenetére
"Oooo, most oszinten: Te ezt elhiszed? "
A, dehogy, ezek hulyek, nem ertenek hozza, meg csak par millio vincsesztert uzemeltetnek, mernek, naploznak, miert kellene hinni nekik?
"En nem nagyon szeretnem 40°C felett tudni a winchester homersekletet"
Na, ez viszont olyan biztos, tudomanyos alap, amire bizvast epitkezhet barki!
DRM is theft
-
PuMbA
titán
válasz bigdee888 #27912 üzenetére
45 fok az elég jó, de az 50 jobb Lásd: "A 2007 study published by Google suggested very little correlation between failure rates and either high temperature or activity level. Indeed, the Google study indicated that "lower temperatures are associated with higher failure rates". Hard drives with S.M.A.R.T.-reported average temperatures below 27 °C (81 °F) had higher failure rates than hard drives with the highest reported average temperature of 50 °C (122 °F), failure rates at least twice as high as the optimum S.M.A.R.T.-reported temperature range of 36 °C (97 °F) to 47 °C (117 °F). The correlation between manufacturer/model and failure rate was relatively strong."
[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Nem találtam egyértelmű válasz külföldi fórumokon sem.
Van értelme diszkrét vga-nak 1080p-s magas bitrátájú mkv-k lejátszásakor? Esetleg a plex transcoding nagy részét is levehetné a cpu válláról. Ugyanis jelenleg a J1800 nem bírja, ha lokálisan nézünk rajta hd filmet hdmi-n kiküldve tv-re, egyidőben egy hd film távoli lejátszásával (a távolban plexweb megy). -
bigdee888
tag
Sziasztok!
Kb. ket hete van meg a HTPC-m (egy Asrock Q1900-ITX, 4GB RAM es egy notebook winchester), es egy kis helyzetjelentest teszek, mert a J1900-as Intel-es alaplapokkal nem volt minden kerdes megvalaszolva itt a forumon.
Tehat: kerdes volt, hogy a BD3D-t le tudja-e jatszani. Jelentem, igen: zokkenomentesen jatsza a 3D tartalmakat a PowerDVD legfrissebb verziojaval.
A HDMI csatlakozoja a TV-re van kotve a DVI csatlakozo pedig egy atalakitoval (DVI apa - HDMI anya) egy hazimozi erositore, es kellemes meglepeteskent ert, hogy a DVI-on keresztul is kikuldi a hangot az erositore.
Homerseklet: a processzor (passziv hutesrol beszelunk) terhelestol fuggoen 50 es 55 celsius fok kozott mozgott. Ezzel meg alapvetoen nem lett volna baj, de egy nagyon kicsi hazba van nalam beszoritva, igy a winchester is felszaladt 45 celsius fok koruli homersekletre (ami mar piszkalgatja az ingerkuszobomet, tekintettel arra, hogy meg nincsenek azok az igazan nagy melegek). Ezert tettem ra egy 120mm-es csendes Coolink ventilatort, igy ~10 fokot csokkent altalanosan a ho.Ami problemam akadt, hogy valami oknal fogva nem tudja kikuldeni az erosito fele a HD hangokat (DTS-HD, Dolby TrueHD). Mar felvettem a gyartoval a kapcsolatot, meglatjuk tudnak-e segiteni.
Ha valakinek van valami kerdese, igyekszek megvalaszolni!
-
canniball
nagyúr
válasz Warter #27903 üzenetére
Nekem ígérted.
Érdekes, nálam csak akkor működik ha előhívom a lejátszót, amúgy nem; és más is megerősítette hogy nála is ilyen, akkor nem tudom ez mitől függ. No mindegy, lassan úgyis érik egy újratelepítés, majd megnézem frissen mit mutat.
Köszönöm hogy megnézted!slashing!
Nem emiatt van, ha kikapcsoltam a HDD-alvást akkor sem változott a helyzet.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
slashing
senior tag
válasz canniball #27827 üzenetére
Nem lehet hogy elmegy sleep-be a vinyó? Előpufferel az xbmc nincs adatmozgás aztán leparkol a fej mikor elfogy a puffer fel kell pörögjön ami akadást okoz mivel megakad az egész folyamat ezért szétesik a kép.
Egyszer kétszer tapasztaltam ezt.... egy olyan vinyónál aminél én beállítottam hogy 5 perc tétlenség után kapcsolja le magát mert hangos volt az idle zaja.
Bár én inkább a kisebb fájloknál vettem észre ahol egy egyszeri buffer sokkal tovább tart mint egy 1080p-nél
de minden esetre érdemes lenne ránézni az energiagazdálkodásra hátha...
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Az én Openelec-em nem enged semmit sem telepíteni. Csak ha magadnak fordítod és ott beleteszed.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok! Haswell alapú htpcn keresztül, egy realtek chipes usbs dvb-t tunerrel néznék tv-t. Sikerült xbmc+ mediaportal pluginnal beizzitani a tunert, de a képminőség elmarad a tvm beépitett tunerjéhez képest. Milyen software-rel vagy beállítással tudnék jobb minőséget kihozni a fenti eszközökből?
-
Mercutio_
félisten
Kétségeim vannak, de mivel ilyennel még nem találkoztam, és azt se tudom openELEC/XBMC+Linux mire képes ezen, így nem akarok hülyeséget írni majd aki jobban ismeri ezek lelkivilágát megírja.
-
moex1
tag
válasz Mercutio_ #27900 üzenetére
Köszönöm a választ, meglesem az ajánlott configot.
Indokolt egyébként ekkora teljesítmény? Az 1 magos atom harmatos lenne erre a célra, vagy megbírkózna a feladattal?
(Nem feltétlenül a 7w, inkább a kompakt kialakítás és méret miatt érdekel ennyire a téma. )[ Szerkesztve ]
-
wopi
aktív tag
Kicsit off téma, de érdeklődöm, hogy Openelec alá próbált már valaki alap tudású http webservert telepiteni?
-
Warter
addikt
Nem tudom kinek ígértem a "pause"-t, ma végre volt időm megnézni. Nekem 2 kivétellel mindenhol megy a zene megállítása, a 2 kivétel természetesen a képnézegető és a film lejátszás. Elsőnél ugye a diavetítést pauseolja, a másodiknál meg ugye leáll a zene, amikor a film indul, szóval tök mind1. De ha csak zene megy, ott bárhol megyek a menüben, meg tudom állítani. Ja és ez most épp 13.1
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest