Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok AMD 6450-et szeretnék tenni a gépembe. Az érdekelne van e olyan, amihez adnak low profile hátlapot? Más már panaszkodott erre, hogy nem volt hozzá.
-
sb
veterán
Ígértem 24p témában egy leírást.
Csak rövidre van időm, összefoglalva:1. Eset: Aszinkron fps és frissítés esetén, ha a frissítés nem egész számú többszöröse az fps-nek. Megoldás lehet a film felgyorsítása. A 23.976fps képet le lehet játszani 30fps-sel. Így gyorsabb esz a film, magasabb lesz a hangszín. A kép lejátszása viszont pontos.
2. Különböző pulldown módszerekkel a megfelelő sebességgel fut a film. Nem részletezném, neten rá lehet keresni. A megoldás lényege, hogy egy-egy képkocka több időegységre jelenik meg mint a többi. Ezek félképenként össze vannak mosva.
[link]3. 23.976fps lejátszás 24.000Hz-en. Itt kicsit az eltérés a két szám között, Intelen ez az elhíresült 41mp-es plussz képes probléma. Tehát megy szinkronban a lejátszás egészen 41mp-ig, amikor már 1 frame előnyben van a lejátszás, így ott betesz egy plussz frame-et.
4. Ennek ritkítására van az Intelnél 23.800Hz-es mód is, itt ua. történik, csak ritkább a +frmae beszúrás.
5. A fenti 3-4. pont alatt írt pontatlanságok XBMC (és Ion) alatt úgy jelentkeznek, hogy sajnos randomra akad a kép, nem 41mp-nként. Annál több frame drop és akadás keletkezik még pontosabb freki esetén is. Tehát a fenti módszereken felül még rosszabb az eredmény.
-
sb
veterán
válasz
Enszuke
üzenetére
Senki nem írta, hogy mindent lejátszik. Bármilyen szart lehet gyártani, amit semmi nem játszik le. Ahogy olyan gép sincs, amin minden játék jól fut. Előbb-utóbb lesz egy amit szarul írnak meg és semmi nem elég neki.
És ez a kulcs: láthatod, hogy van hozzávetőlegesen 842357842db olyan film a neten, amit dxva kompatibilisen kódoltak. Meg biztos van 80-90db amit nem. Utóbbi fele lehet, hogy rendes 2 magos procin sem futna. Persze ez most félig irónikus, de sztem az arányokat kb. jól mutatja.
Ennek két oka van:
1. Ez a hw-sw összeállítás teljesen használható konstrukció. Nem vérzik olyan sebekből amit ne tudnának betömni.
2. Betömés alatt azt értem, hogy ha nem is tökéletes, de viszonylag egyszerű dxva kompatibilis filmet gyártani. Ezt a készítők meg is teszik.Tehát a fentiekből és a gyakorlatból az következik, hogy valós probléma ezzel nincsen. Öngyógyító a rendszer egy kritikus tömeg fölött, és az bőven megvan. Ha van is 1-1 release évente ami nem játszható 10 perc múlva csinálnak egy másikat ami jó. Ezt szerintem az is jól mutatja, hogy mennyi a dxva felhasználó. Az ion-brazos felhasználók sem szívni szeretnek kéthetente szar filmekkel, hanem filmet nézni. Mégsem gyújtották fel az alaplapokat tömegesen.
Egy szó mint száz: értem én, hogy procira gyúrni biztosabb és te még 1-2-3 évente sem találkozol olyan filmmel, amit nem játszik le, de kérdés, hogy érdemes-e. Ez olyan mintha arra mennél, hogy ha befut a házadba egy kamion akkor ne legyen gond. Láttunk már ilyet, újra meg újra meg is történik néha, de mégsem erre gyúr a fél világ. Kicsit felesleges.
-
knbs
senior tag
Tudom en hogy megy ez 18 evig eltem panelban
azert szepen megoldottad a feladatot. A kep pedig tenyleg csaloka, de mostmar ertem. Az 50-s tv-hez a 2.5m meg okes a HD-hoz.
Tetszik, hogy bevizezted az egeszet ahogy van(tudom megmaradt alkatresz, de akkor is poen) Grat a cucchoz. -
Joshi
titán
Hát ha egy panel lakás nagyszobája nappalinak nevezhető akkor legyen nappali
. A TV 50"-os és mivel a szoba szélessége 3,5m ezért kb 2,5 méterről nézzük a filmeket mivel az ülőgarnitúra is csökkenti ezt a távolságot. Egyébként a kép csalóka, a valóságban sokkal közelebbinek tűnik minden. -
Tomix24
addikt
válasz
Enszuke
üzenetére
Oblivion . Dirt3, Rage. Ezek miatt főleg.
80K iop-os SSD-m van, így a netezés nem változott, pár tized másodperc egy oldal itt is és Brazoson is. Konvertálás valamiről valamire hosszabb idő volt Brazoson, de azt a havi egy két kamerafelvételt a Brazos is megtudta oldani

-
knbs
senior tag
Jo lett nekem tetszik. Egy kerdesem van, neztem a kepeket a nappilidrol es igy szemre nem tudom pontosan megitelni, de nem veszited el a HD tartalmak minoseget ilyen nezesi tavolsaggal(3,5 meter), vagy nem is nagyon neztek HD-t?
Jobb amugy a tv-t falra rakni vagy az alacsony butor miatt kivanta a megemelest? -
Joshi
titán
Én így építettem HTPC-t, igaz hogy a vízhűtés nem feltétlenül szükséges de nekem sok alkatrészem volt elfekvőben ezért döntöttem mellette.
A hardverek a következők:
Alaplap - Gigabyte GA-MA69G-S3H
Proci - Athlon X2 5000BE (Brisbane)
Vidkari - Gainward GeForce210 512Mb
Mem - 2x1Gb A-DATA DDR2 800Mhz
Merevlemez - WD Caviar Blue 500Gb
SSD - Silicon Power 2x4GB Raid (Ubuntunak lett volna de inkább nem kínlódom vele)
optikai - egyenlőre DVD író de később BD író lesz
Ház - Thermaltake Mozart VC4001SNS (iMON VFD-vel)Azért ezt a házat választottam mert ehhez alapból jár az iMON VFD ráadásul ebbe a házba beleférnek a hagyományos ATX-es alaplapok. Ja és nem utolsó sorban nincs horrorisztikus ára.

-
Tomix24
addikt
válasz
Enszuke
üzenetére
A harmadik választ én adtam. 3 hónapomba telt mire az "akadozó filmek" problémát megoldottam. Egy átlagos Média lejátszó, ami mindent visz, 300-600Mhz-es, 256mb rammal rendelkezik a piacon(Wdtv-Ac.Ryan,stb).A Brazos 1600mhz duplán+ a videókari.
Tehát teljesen szoftveres a megoldás, legyen az egy ION, Corei3-5,vagy Llano , amim most van. Nálam minden futott Brazos-on a végére, pedig én minden szart letöltöttem
Most hogy van 3 mag 2400Mhz,turbo core, sokkal bikább videókari a Llano-nál, gondoltam nem használom az eddigi tapasztalatokat, és csak elindítom a nem DXVA-s filmjeimet. Hát mind akadt, hiába a Procierő, stb. Szóval ez a filmnézés tiszta szoftver és beállítás kérdése. Csináld meg amiket leírtam, és ne panaszkodj
Főleg ne a Brazosra, hisz azon minden megy. -
REZNOV
csendes tag
Na, akkor azt már sikerült eldönteni, hogy HTPC lesz belőle.

Kép és hang. Na igen, még semmi sincs meg, de ami konkrétum, hogy Full HD Tv lesz és a hangzás nagyon fontos, tehát nem egy alsókategóriás hangfalszettet választanék az auditív élmények fokozására.
-
python1
veterán
válasz
REZNOV
üzenetére
Ha "moziszoba" lenne filmezésre mindenképp gondolj a hangra is ami a leglényegesebb,akkor mindenképpen olyan megoldásban kell gondolkodnod,hogy bővíthető legyen a későbbiekben.
Pont én is most ebben a problémában szenvedek,HTPC megfelelő hardverekkel elég nehéz feladat főleg úgy,hogy nekem sem belépőszintű a mozi felszerelésem,és hát nekem kimagasló hangminőség az elsődleges.
Tehát mindenképp valamilyen alaplap,proci,vidkari,hangkari kombináció jöhet szóba,egybe cucc nem igen játszik.Bár nem tudom,hogy a te moziszobád hang-képminőségileg milyen szintet képvisel.
Ahhoz kell igazítanod az igényeidet. -
canniball
nagyúr
válasz
REZNOV
üzenetére
Nekem volt AC Ryan lejátszóm, nem futottam bele olyanokba amit írtál. Ettől függetlenül a torrent és az univerzalitás azt hiszem tényleg a PC felé billenti a mérleg nyelvét.
Ha minél olcsóbb legyen akkor Ion vagy Brazos, ezekre a lapokra (szinte) minden integrálva van, viszik a fHD-t is, az áruk kb. 25k-tól indul. Ami még kell hozzá: RAM, merevlemez, ház és táp, valamint igény szerint ODD, távirányító, tuner stb. stb.
Hangszigetelni nem kell, az én Asrock E350 lapomon pl. a kis venti filmnézés közben egyáltalán nem zavaró (pedig én is kényes vagyok rá). Ami zajonghat:
- az ATX táp ventije, de ezekhez elég egy paneltáp/PicoPSU, ezek drágábbak de némák, előbbit házzal együtt (kvázi) olcsón beszerezheted
- a HDD, nem tudom ez mennyire zavar
- ház ha átveszi a vinyó rezgését, de ez sem mindenkit ingerel
- a házhűtés, de ezt nyilván majd úgy alakítod hogy halk legyen. -
REZNOV
csendes tag
Üdv!
Lenne egy "moziszoba" ahol csak a filmlejátszás a cél. Nézelődtem a HTPC-k és a médialejátszók közt, de mivel torrentezés is szóbajönne (sőt, ez az elsődleges szempont) így a HTPC-t látom előnyösebbnek. Csak hát nem tudom, hol kell kezdeni... Nagyon megköszönném ha valaki összerakna nekem egy gépet erre a célra, minél olcsóbban szeretnék kijönni természetesen. A hangszigetelés is egy elég fontos tényező, zavaró az ha egy esti filmezésnél zúg valami a szobában. Azért is döntöttem inkább a HTPC-k mellett mert olvastam, hogy a médialejátszók küzködnek különböző formátumokkal, tömörítéseknél szaggatások jelentkeznek, kódekhiány stb..ezeket el szeretném kerülni.
Előre is köszönöm.
-
knbs
senior tag
WIndows 7-re palyazom Os gyanant a HTPC-be, de 32 bit vagy 64 bit? A 32- fele tendalok inkabb...
Ezzel engem mar majdnem meggyozott, azert kivancsi lennek itt mik a tapasztalatok?'Windows Media Center of Windows 64-bit is a 64-bit application and hence you can’t use a couple
of useful 32-bit DirectShow filters with its internal video player (e.g. madFlac Decoder, ReClock,
ArcSoft Audio Decoder, ArcSoft Video Decoder, CyberLink Video Decoder). This is not a fatal
disadvantage however even if you use Windows Media Center as a front end; you can always use
an external 32-bit media player such as Media Player Classic HomeCinema.'' -
knbs
senior tag
Valaki venne a faradsagot es osszeallitana egy HTPC-t nekem konkret tartozeklistara gondolok.
A gep NAS-ra lesz kotve szoval a sok tarhely nem fontos inkabb a kompakt es szep dizajn. Olyasmit szeretnek epiteni aminel nem kell kompromisszumot kotni semmilyen teren, igy nem az ar, hanem az ar\ertek tenyezo ami fontos.
Szeretnek hd adast is rogziteni vele a kabeltv-rol(nem tudom ez menni fog-e beepitett vinyo nelkul?)
Akad par 3D HD filmem is mkv formatumban ezeket is le kene tudni jatszania. Egy Panasonic plazmara lenne rakotve.
Nagyon halas lennek ha megdobnatok egy amolyan bevasarlo listaval. Segitsegeteket elore is koszonom! -
róland
veterán
Llano-s APU-k milyen árban vannak mostanában?
-
bozsozso
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Hát akkor így jártam, pedig valami megoldás jó lenne rá

Nekem pedig Sadu van -
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. XBMC alatt a médiatár a port.hu-ról frissül. Forrásként egy filmek könyvtár van hozzáadva. Ebben a könyvtárban található a Rio című animációs film. A port.hu-n vannak is róla adatok dvd illetve blu-ray is. Ennek ellenére nem találja meg sem kézi sem automata módban. Esetleg a rövid cím miatt? Hogyan lehetne mégis megtaláltani vele?
-
elmouse
aktív tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Ha jól olvasom, akkor létre kell hozni egy advancedsettings.xml file-t a Userdata mappában és ebben kell maszatolni.
(Keress rá a szövegben arra, hogy "seek".) -
Salvador20
őstag
az xbmcben hol kell piszkálnom, hogy a jobbra-balra (előre-hátra) seek ne ugorjon 45 mp-et, hanem csak mondjuk 10-et, 5-öt?
-
-
sanp
tag
válasz
canniball
üzenetére
Nem valószínű hogy valaha lesz menüs Blu-Ray lejátszás XBMC-vel. Itt tudod megnézni az XBMC fejlesztési ütemtervet: Roadmap
A menüs Blu-Ray lejátszás licenszdíjas ami elég távol áll az XBMC ingyenes és open source jellegétől. Windows-on talán megoldható hogy XBMC-ből valamelyik launcher alkalmazással elindítjuk a TotalMedia vagy a Cyberlink megoldását és akkor minden meg van oldva. -
Joshi
titán
válasz
canniball
üzenetére
"Menüvel ellátott BR iso-t mivel tudok lejátszani? XBMC, VLC, MPCHC nem viszi."
Tudtommal pc-re a legjobb menükezeléses BD lejátszó progi a TotalMedia Theatre 5 de a 3-as verzió is jó. Sajnos fizetős.
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
Ezt most nem egészen értem:
Itt írják a 3D vision szükségleteknél pl. a GT 520-at:
http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html
Itt meg nincs 3D vision ready pipa:
http://www.nvidia.com/object/graphics_cards_buy_now.htmlAkkor most kinek lehet hinni, ha HD / Blu-ray 3D visionre kész ócó kártyát akar az ember?
Köszi!
-
Barnes
aktív tag
na már rég írtam. Ígértem, hogy rakok fel képeket, majd a nap végén próbálok feltenni. Ez az antec ház egyébként nagyon ütősen néz ki, egy bajom van csak a gyári x2 250-es proci hűtője. milyent hűtőt ajánlotok, ami jóval halkabb? help me pls

-
mr_ricsi
veterán
válasz
Tomix24
üzenetére
Ezt visszaküldetem. Remélem, ami helyette jön, az már jó lesz.
De hogy most működik nálad, nem jelenti azt, hogy pár hónap múlva nem nyomja szét a HDD-t, amikor a száradó kondik miatt még tovább romlik a feszstabilitás. (Már persze abban az esetben, ha nálad is hibás paneltáp van.)
-
róland
veterán
1 TB-os 2,5"-os SATA HDD-t tud valaki olcsón?
-
varmi2
nagyúr
2 szerepe lesz, 1: mint htpc, film lejátszás hdmi-n kersztül egy lcd tv-n. 2: közben egy másik asztalon a monitoron net+ torrent futtatás.
Azt meg lehet oldani, hogy pl xbmc menne a filmlejátszás, és a hdmi vinné a hangot a tv-hez, közben az alaplapi hangkarin meg menne mondjuk a winamp? A két hang teljesen független lenne egymástól, erre van esély? -
canniball
nagyúr
válasz
Bitlisz
üzenetére
Szóval macerás és egyáltalán nem éri meg a belefeccölt energiát, akkor ez felejtős, köszi az infót!
laca500!
Nálam úgy van megoldva a dolog hogy a szerveren lévő megosztott mappából készítettem a HTPC-n egy virtuális meghajtót, így gond nélkül kezeli az XBMC is (máshogy nem is próbáltam).Más.
Menüvel ellátott BR iso-t mivel tudok lejátszani? XBMC, VLC, MPCHC nem viszi. -
sb
veterán
Van egy hasonló konfigom:
880G
Sempron @X2 2.7GHz rendesen alulfeszelve
1db 7200-es HDDEz (vélhetően nem túl jó hatásfokú) SFX táppal így 40W körül van idle, HD lejátszás 50-55W, prime alatt 75-80W.
És ehhez jön még a fenti konfignál +1HDD és a +vga. Ja és kicsit gyorsabb a proci.Varmi2, a Brazos azért 20-30W között megáll. Persze jóval lassabb. Attól függ mire kell... az lesz a jobb választás.

-
oz82
senior tag
válasz
varmi2
üzenetére
A brazos az csak net meg fim, ennyi.
Egy "régi" rendeszermen mértem egyébként ~60 wattot net közben.
-
laca500
aktív tag
Hali.
Egy kis segítség kellene.
A HTPC-men Win 7 mellé tettem fel a 10.1-es XBMC-t.
Lenne egy másik Pc-m is amin a filmjeim vannak. Hálózaton keresztül szeretném ezeket lejátszani. A HTPC-n lévő Win 7 alatt megjelenik a filmek mappája és szépen le is tudom játszani, de az XBMC csak a Pc-t látja. Mindíg azt írja ki, hogy hálózati kapcsolat hiánya. Mit kellene beállítani, hogy működjön? -
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy ez a htpc mennyit fogaszt, és mennyi lehet a legkisebb fogyasztás ha mindent alul feszelek, amit csak lehet. Íme: Alaplap: Gigabyte GA-MA78GM-S2H,CPU : AMD Athlon II X2 250 RAM: 3 GB DDR2, VGA:AMD 6570 1GB DDR3, 2 vinyó, egy 7200 és egy 5400,
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Tomix24
üzenetére
Hozzám került egy ilyen ház, benne a vadi új 120W-os paneltáppal.
A tápteszter fütyül, mert az 5V a megengedett 5,25V helyett 5,32V, a 3.3V 3.465V helyett 3.51V. (az értékeket már digit multiméterrel mértem.)
A 12V pedig nincs kapcsolgatva. Leállított gép esetén csak az 5Vsb ágon lehetne feszültség, de ennél a 12V-on is ott van.Ha leállított gépnél dugsz a molexre egy ventilátort, azonnal kiderül, hogy nálad is állandó-e a 12V.
-
Champipi
aktív tag
Hi,
Jelenelg egy Popbox V8 médialejátszót használok, de jó lenne egy HTPC is, mert például azon tudnék netezni is a fotelből.
Mi most a legjobb választás HTPC-nek, ha nem akarok sokat hackelgetni?
Acer Revo például, vagy Zotac?
Tudnátok ajánlani jó cuccokat, nem kell a legolcsóbb legyen, inkább jó.
-
priti
addikt
válasz
dabadab
üzenetére
Ja hogy az Llano is a CCC-ben van és semmi külön driver mi? Ó hát akkor felesleges tényleg, azt hittem valami alaplaphoz kiadott driverrel megy. Ó ez így fincsi. Pláne ha még valami venti is lenne a külsőn, mi a fenének zúgjon ott még az is, ha meg nem zúg akkor meg még fűt is. Á biztos nem. Ha alaplapot cserélnék tuti én is ilyet vennék, így már tényleg semmi értelme a külsőnek ha csak filmre kell. Mondjuk elég drágák ezek a kis ITX-es belépő szutyik, meg mér' PCI-E van rajtuk, mér' nem PCI a hangkarinak? Minek bele a külső VGA akkor? CFX-ben a belsővel? Búúú, de minek? Van aki ITX lapos mini géppel Llano-val játszik? pff, nemtom én ezt követni.
-
priti
addikt
válasz
dabadab
üzenetére
Azoknak jobb már a grafikus beállításoknál a színkezelése mint a régi integráltaknak?
Én annó egy régi Foxconn lappal próbáltam inteles integrált VGA-ról mozizni, de nagyon gyenge volt. Én is úgy voltam vele, hogy minek külső, úgyis a proci számol jó lesz az, de aztán meg mégsem. A film nem akadt meg, más volt a gond.
Az a gondom, hogy egy picit emelnem kell a VGA alapértelmezett fényerején, mert a projektor gyengesége miatt alapértelmezett fényerővel a film sötétben játszódó jeleneteinél a fele képet nem látni. A projektoron meg hiába emelek fényerőt a menüben csak rosszabb lesz szóval szoftveresen kell. Viszont az integrált VGA grafikus beállításainál ha bármit elmozdítottam alapértelmezett értékről rögtön az egész kép élvezhetetlen lett, vagy borzasztó fakó, vagy a kontraszt volt olyan, hogy ha besütött a nap az ablakon a filmben nem is lehetett látni a kinnti udvarból semmit, szóval kb. használhatatlan volt már egy ősrégi külső VGA-hoz képest is. Így jutottam arra, hogy tökmindegy csak legyen valami forceware vagy ccc, mert azokban simán ki lehet javítani a projektor hibáját és minden ok a vetített képpel... -
priti
addikt
válasz
python1
üzenetére
A hatos sorozatú AMD-re már felkerült az 1.4-es HDMI, szóval minden földi jó adott. Ilyen gyenge VGA-kat nem szoktam ugyan venni, mert én játszom is a frissebb géppel, a régi meg projektorhoz van kötve ami meg 800x600 natív, de valszeg 3D filmet is lazán nézhetsz majd vele ha van megfelelő projektor / tv hozzá a rendszerben. Az ötös sorozattal még trükközni kellett ezen a vonalon, nem volt teljesen kész a támogatás.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
XBMC-vel van egy kis gondom megpedig egy sorozattal.Berakaom a tv műsorok közé,beállítom a tartalmat de mivel csak 5 rész van a tvdb- adatbázisában a 85-ből ezért csak azt az 5 részt látom médiatár módban.Van erre valami megoldás hogy minden rész választható legyen?

-
python1
veterán
Köszi neked is!

Erre gondoltam én is,hogy "komolyabb" gépet építek akadás és trükközés nélkül fusson,lazán.
Nemigen érdekel a fogyasztás csak filmezésre lesz bekapcsolva,másra vannak még gépek itthon,amúgy is az erősítők csak magukban legalább 1,5 KW-ot esznek.
Majd nézek valami kártyát ATI 6450-re gondoltam elsőre,meg ASUS Xsonar hangkarit a többit még kitalálom. -
priti
addikt
válasz
python1
üzenetére
Persze. Még az ingyenes VLC player 1.1.10-es verziójával is simán megy a tru HD is. Ha teszel a fogyasztásra és gyakorlatilag összeraksz egy erős kvázi asztali gépet egy fekvő mATX házba, amit mondtál akkor nagyon még érteni sem kell hozzá. Olyan lejátszót telepítesz amilyet akarsz, mind repülni fog rajta. Egy mai PC-nek nem kihívás lejátszani egy filmet meg egy zenét. Látod milyen vackokat használnak HTPC alaplapnak, tök lassú cuccok amúgy... Így hogy a hangot nem is HDMI-n akarod vinni simán elég egy régi sorozatú olcsó VGA ami alá megkapod ugyanazt a grafikus állítási lehetőséget, mint az új alá miután feltetted a legfrissebb forceware-t vagy ccc-t, teszel bele még egy faxa hangkártyát amin ott figyel a hang hardveres gyorsítással hatszáz szólamon max mintavétellel, rajta az SPDIF, hát szerintem nem könnyű elszarni. Izomból ez nem téma, ez onnan kezd érdekes lenni, amikor spórolni akarsz. Legalábbis szerintem.
-
python1
veterán
válasz
Salvador20
üzenetére
Köszi az infót!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, akkor tényleg unalmas....
azert szepen megoldottad a feladatot. A kep pedig tenyleg csaloka, de mostmar ertem. Az 50-s tv-hez a 2.5m meg okes a HD-hoz.
. A TV 50"-os és mivel a szoba szélessége 3,5m ezért kb 2,5 méterről nézzük a filmeket mivel az ülőgarnitúra is csökkenti ezt a távolságot. Egyébként a kép csalóka, a valóságban sokkal közelebbinek tűnik minden.
Főleg ne a Brazosra, hisz azon minden megy.

Tápra most nincs pénzem, ami tényleg jó. Bízok a szerencsémben
Foggalmam sincs. A gép megy, fullra is terheltem már. Eddig nem panaszkodott. Lehet kifogtam egy jó tápot.
Amit lehetett mindent összedugtam az alaplappal.