- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kilozsul
aktív tag
Windows alatt: Even Ghost... Be lehet lőni bármihez.
-
-
Bitlisz
aktív tag
Esetleg ajánlanám a HomeSys szoftverét.
TV része egész jó, szal egy próbát megérhet (kb olyan mint XBMC, de tud tunert kezelni).
Fórum itt.
Ez viszont tudtommal a Blu-Rayt menüvel nem viszi (fájlokat vitte).
Mielőtt kérdeznél, én vagy 1éve próbáltam, de kábeles UPC-m van és az csak az ő beltérijükkel megy...PC így kizárva. -
canniball
nagyúr
Nekem egy Yamaha RX-V361-re van kötve a gép az is csak DTS-ig tudja a hangot, úgy emlékszem amikor DTS-HD-t küldtem rá abból 5.1 lett. Hogy a gép/az XBMC keverte le vagy az erősítő azt nem tudom, de úgy tudom az optikai is csak max. DTS-t visz át így én az előzőre tippelek.
-
Joshi
titán
Hát ha egy panel lakás nagyszobája nappalinak nevezhető akkor legyen nappali
. A TV 50"-os és mivel a szoba szélessége 3,5m ezért kb 2,5 méterről nézzük a filmeket mivel az ülőgarnitúra is csökkenti ezt a távolságot. Egyébként a kép csalóka, a valóságban sokkal közelebbinek tűnik minden.
-
pH03N1xM
tag
Silverstone LC20am van hasonlo modon (6 HDD, optikai meghajto, kartyaolvaso, 3.5 floppy drive
, videokartyam nincs (DVB-T tuner, parhuzamos port, es egy nonlinear MJPEG vagokartya van), de a vinyokat tudod ugy rendezni h. beferjen. Az a fura, h. legalabb 2 fajta silverstone lc20as haz volt: a regebbinel 2x3-as rackben vannak a vinyok vizszintesen, zajcsillapitas nelkul, amit en nemreg vettem, itt fuggolegesen van a 6 vinyo egyben, zajcsillapitott keretben. Itt konnyebb varialni a dolgokat. Most 1db 92mm-es ventillatorom van a vinyoknal, es igy az egyetlen monitorozasra kepes HDDm 38 fokot mer, ugy h. 3 napja megy a cucc. (a tobbi vinyo raidben van, es a ott a raid vezerlo nem tamogatja a hofokolvasast)
Ha nem jatszol floppymeghajtoval, oda is kerulhet vinyo, sot elvileg a kartyaolvaso helyere is. SSD plane elfer barhol. -
Osibaa
senior tag
Ég és föld a két platform minden szempontból.
Nagyon hosszú lenne felsorolni minden különbséget (teljesítmény, fogyasztás, konfig mérete, stb), inkább úgy mondom, hogy ha szigorúan HTPC-nek használja az ember a gépet (film lejátszás, zene hallgatás, kép nézegetés) és emellett 1-2 olyan alkalmazást futtat, ami a procit csak minimálisan terheli (torrent, fájlszerver, stb), akkor az ION+Atom az ideális platform, minden másra már valamilyen asztali konfig javasolt.
-
Jag
senior tag
Én nem vagyok profi, de ha a pénz nem számít, akkor egy valamilyen Atomos lapot vennék.
Hogy milyet, az kérdés, de ezek picik, hangtalanok és minden van benn, ami kell. Az integrál VGA legyen benne HD képes és kész.
Egy szintén hangtalan SSD-re tenném az oprendszert. A "néma" vas meg is van, jöhet a háttértár.
Az biztos, hogy egy NAS-t szereznék be, amit olyan helyre tennék, ahol nem zavar, nem lehet hallani. Azon tárolnám a médiát és a torrent is azon futna, így még a htpc-t sem kell bekapcsolni. A NAS-t eléred távolról is. Illetve WOL-al bármelyik gépet eléred távolról, ez nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest