- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kilozsul
aktív tag
Windows alatt: Even Ghost... Be lehet lőni bármihez.
-
-
Bitlisz
aktív tag
Esetleg ajánlanám a HomeSys szoftverét.
TV része egész jó, szal egy próbát megérhet (kb olyan mint XBMC, de tud tunert kezelni).
Fórum itt.
Ez viszont tudtommal a Blu-Rayt menüvel nem viszi (fájlokat vitte).
Mielőtt kérdeznél, én vagy 1éve próbáltam, de kábeles UPC-m van és az csak az ő beltérijükkel megy...PC így kizárva. -
canniball
nagyúr
Nekem egy Yamaha RX-V361-re van kötve a gép az is csak DTS-ig tudja a hangot, úgy emlékszem amikor DTS-HD-t küldtem rá abból 5.1 lett. Hogy a gép/az XBMC keverte le vagy az erősítő azt nem tudom, de úgy tudom az optikai is csak max. DTS-t visz át így én az előzőre tippelek.
-
Joshi
titán
Hát ha egy panel lakás nagyszobája nappalinak nevezhető akkor legyen nappali
. A TV 50"-os és mivel a szoba szélessége 3,5m ezért kb 2,5 méterről nézzük a filmeket mivel az ülőgarnitúra is csökkenti ezt a távolságot. Egyébként a kép csalóka, a valóságban sokkal közelebbinek tűnik minden.
-
pH03N1xM
tag
Silverstone LC20am van hasonlo modon (6 HDD, optikai meghajto, kartyaolvaso, 3.5 floppy drive
, videokartyam nincs (DVB-T tuner, parhuzamos port, es egy nonlinear MJPEG vagokartya van), de a vinyokat tudod ugy rendezni h. beferjen. Az a fura, h. legalabb 2 fajta silverstone lc20as haz volt: a regebbinel 2x3-as rackben vannak a vinyok vizszintesen, zajcsillapitas nelkul, amit en nemreg vettem, itt fuggolegesen van a 6 vinyo egyben, zajcsillapitott keretben. Itt konnyebb varialni a dolgokat. Most 1db 92mm-es ventillatorom van a vinyoknal, es igy az egyetlen monitorozasra kepes HDDm 38 fokot mer, ugy h. 3 napja megy a cucc. (a tobbi vinyo raidben van, es a ott a raid vezerlo nem tamogatja a hofokolvasast)
Ha nem jatszol floppymeghajtoval, oda is kerulhet vinyo, sot elvileg a kartyaolvaso helyere is. SSD plane elfer barhol. -
Osibaa
senior tag
Ég és föld a két platform minden szempontból.
Nagyon hosszú lenne felsorolni minden különbséget (teljesítmény, fogyasztás, konfig mérete, stb), inkább úgy mondom, hogy ha szigorúan HTPC-nek használja az ember a gépet (film lejátszás, zene hallgatás, kép nézegetés) és emellett 1-2 olyan alkalmazást futtat, ami a procit csak minimálisan terheli (torrent, fájlszerver, stb), akkor az ION+Atom az ideális platform, minden másra már valamilyen asztali konfig javasolt.
-
Jag
senior tag
Én nem vagyok profi, de ha a pénz nem számít, akkor egy valamilyen Atomos lapot vennék.
Hogy milyet, az kérdés, de ezek picik, hangtalanok és minden van benn, ami kell. Az integrál VGA legyen benne HD képes és kész.
Egy szintén hangtalan SSD-re tenném az oprendszert. A "néma" vas meg is van, jöhet a háttértár.
Az biztos, hogy egy NAS-t szereznék be, amit olyan helyre tennék, ahol nem zavar, nem lehet hallani. Azon tárolnám a médiát és a torrent is azon futna, így még a htpc-t sem kell bekapcsolni. A NAS-t eléred távolról is. Illetve WOL-al bármelyik gépet eléred távolról, ez nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest