- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
XBMC-n egy gombos felirat és hangsáv váltás megoldható valahogyan?
Jelenleg androidos remote controllert használok telóról. Kicsit nehézkes a felirat váltás / kikapcsolás, és a hangsáv váltása. -
wiggen123
senior tag
Sziasztok AMD 6450-et szeretnék tenni a gépembe. Az érdekelne van e olyan, amihez adnak low profile hátlapot? Más már panaszkodott erre, hogy nem volt hozzá.
-
wiggen123
senior tag
válasz
Enszuke #10274 üzenetére
Enszuke - Nem menne állandóan. Torrent menne rajta, meg ezen tárolnám a filmeket, zenéket. 15W TDP cpu van benne. 4 2TB winyóval kb. 40W-ra számítok fogyasztásban.
Tonyo - Tudja az alvó üzemmódot, most W7 Pro van rajta, de Windows Home Server 2011-et tervezek rá véglegesre. Hangkártya nincs benne, ezért is kell a vga bele, hogy legyen hdmi kimenete és azon keresztül tudja kitolni a hangot és a képet. Wake on Lan-t használok, akár neten keresztül is fel tudom ébreszteni és távolról elérni. Ha épp nem használom semmire lekapcsolom. Nem fog menni 24/7-ben.
dabadab - én is nvidiara gondoltam, köszi, hogy megerősítettél ebben.
Miért ezt a megoldást választottam?
A későbbiekben csak mobil gépeket akarok a lakásomban tudni, nem lesz asztali monstrumom, ami csomó helyet elfoglal, így szükség lesz egy hálózati tárolóra. Ez volt az elsődleges szempont a választás során. A kész NAS-ok hasonló árban vannak, mint ez és kevésbé testre szabhatóak, amelyik hasonlóan 4 hdd hellyel rendelkezne arany árban van. Hangja nem veszélyes, most 7200rpm-es hdd van benne és így is elviselhető a hangja egy csendes szobában, de tervezem, hogy veszek 3-4 5400rpm-es 2Terás hdd-t bele, így még csendesebb lesz.
Később jött elő az az igény, hogy tv is legyen a nappaliban... (ilyenek ezek a barátnők) és ha már veszek egy méretes tv-t, inkább azon nézem majd a filmeket is.
Nektek van jobb ötletetek, amik kielégítik ezeket az igényeket?
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. HP Proliant Microserverből csinálok nas/htpc kombót. Low profile vga kártyából melyiket érdemes venni? Nvidia jobb cuda miatt, ahogy olvastam, tényleg igaz ez?
Továbbá hogyan, mivel lehetne megoldani, hogy xmbc-t + panasonic plazma tvt egy távirányítóról lehessen vezérelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest