- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #80163 üzenetére
Közben megtaláltam az izzót hozzá. Megtaláltam a lámpa hibáját, gyenge pontját. A rugó és amibe belemegy furat korrodálódik el valamiért, pedig ez egy zárt lámpa. Valószínűleg a kifolyó elemek tehetnek róla. A foncsor előtti üveg az igazából valami plexiféle, mert az isopropyl alkohol valahogy megmarta.
Lidl fürdőszobai tisztító segít és némi alufólia utána alá. Valaki a krómtisztító pasztát javasolja.
-
Tartarus
tag
válasz
Ciccuka #63452 üzenetére
Sofirn New SC31B például hasonló, micro USB töltés, 18650 akkus, ~1000Lm fényáram körüli.. SST20 miatt vélhetően hotspot-osabb. Nem mechanikus, hanem elektronikus a kapcsolója.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Ciccuka #52124 üzenetére
Felettem szólóval egyetértve kérlek inkább az eBay-es kütyük kis pénzért topikba linkeld az akciókat, ez inkább maradjon meg szakmaibb topiknak.
Köszönöm!
-
lkristóf
senior tag
válasz
Ciccuka #52124 üzenetére
Azért az ebayes fórum után nem kéne ide is behánynod minden akciót. Amúgy is nehéz lenne odaírnod, hogy forint vagy dollár vagy akármi? Egyébként olcsóbb AliExpressen: Sofirn SP10 V2.0 12.59$ (akciósan szokott lenni 9.3$ körül)
-
Ra3
őstag
válasz
Ciccuka #52008 üzenetére
Nekem speciel nem kell rá a digitális kijelző, ha egy slotos USB-s töltő akkor Zanflare Lii100 1200ft-ért, vagy méginkább Xtar SC1 1600-ért, ez utóbbi 2 amperrel tolja a töltést, ami ezek közt nem túl gyakori.
Szerk.: szerintem a 18650 csak véletlen maradt ki.
Igazából ha li-ion-t tud tölteni akkor mindegy hogy milyen hosszú, azt valójában a töltő sem tudja, csak azért szokták ráírni hogy fizikailag mi fér bele. -
bwoay
nagyúr
válasz
Ciccuka #51689 üzenetére
na, azért te a high módban történő step downt is taglaltad, meg azt, hogy eleve 580 lumenről indul, és onnan lép vissza perceken belül. azt, hogy 1200 lument tudna tartósan, senki nem állította, de ennek érthető oka van, ilyen méretben ez nem oldható meg veszélyes túlmelegedés nélkül. az F1-nek pont az az egyik (nagy) előnye, hogy biztonsággal használhatja egy "laikus" is, mert a nagy teljesítményű turbo mód 30 mp után automatikusan lekapcsol, ezt követően azonban ismét aktiválható újabb 30 mp-re. így nem lehet bekapcsolva hagyni, és a lámpa nem okoz kárt sem magában, sem másban.
-
gyapo11
őstag
válasz
Ciccuka #51567 üzenetére
Szerintem nagyon hiányzik egy általános mérési módszer, amit mindenki a saját lámpáján el tudna végezni. Nyilván nem fog mindenki venni egy luxmérőt, de fotózni kb. mindenki tud egyéb beruházás nélkül. Persze itt csak a manuális beállítási lehetőségek jöhetnek szóba, de ezt tudhatja egy androidos teló is.
Most néztem egy fénymérő appot, és szépen reagál a lámpa távolítására. Azt nem tudom mennyire pontos, de amúgy sem a pontos lux számít, csak legalább hozzávetőleges adat.
Pl. ha kinézzük ZozzV6 táblázatából a szürke S2+-t 6 áramgenerátorral, 1 m-en 3220 luxot ad, ehhez lehetne hasonlítani a lámpákat. Ha még a hotspot is akkora, akkor közelítőleg összehasonlítható a két lámpa ereje. -
Gargouille
őstag
válasz
Ciccuka #51560 üzenetére
Valamit akkor félreolvastál vagy nem tudom. Nekem van Zanflare F1 lámpám NW színhőmérséklettel és baromira nem esik vissza sehová a fényerő a high fokozaton, nemhogy percek után, de fél óra alatt sem. Az elméleti 1200lm tényleg csak pillanatnyi turbo, ami jelentősen függ ám az akkutól is, tehát csak nagy áramú és fullra töltött akkuval produkálja, azt is csak rövid ideig. De ez oda is van írva, senki nem állított mást.
Ha olyan lámpát akarsz venni ami 1000+ lm-et tart neked huzamosabban akkor ne ebbe a méretkategóriába keresgélj mert ilyen lámpa, ebben a kicsi méretben nincsen. Ha ragaszkodsz ehhez a mérethez és fényáramhoz, akkor 4 fajta lámpát fogsz találni:
1. Kamu a ráírt lumen szám, valójában fele, harmada annyit se fog tudni a lámpa
2. Tényleg tudja azt a fényáramot és nem is szabályoz le, tartja a fényerőt. Pár perc után szó szerint nem fogod tudni kézben tartani, csak maximum azbeszt kesztyűben és a lámpában szétég a led vagy az elektronika kb negyed-fél óra múlva, majd dobhatod ki a kukába az egészet
3. Időlimites mint az F1, tehát tudja valóban azt a fényerőt, de csak előre beállított ideig világít ennyire, aztán visszakapcsol alacsonyabb fokozatba
4. Hőmérséklet limites, tehát tudja valóban azt a fényerőt, de ahogy melegszik a lámpa és elér egy előre beállított hőmérséklet értéket, az elektronika elkezd visszább venni a fényerőből de csak annyit, hogy a lámpa hőmérsékletét a limit értéken tartsa. Itt a fényerő környezet függő, ha mínusz 10 fokban és erős szélben használod, akkor a jó hűtés miatt sokkal magasabb fényáramot tud tartani folyamatosan, mint mondjuk egy +35 fokos zárt térben
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Ciccuka #51567 üzenetére
4 cm -es fejjel, a XM-L2 led, fullra hajtva, nem fog 1 órán keresztül működni. Fűtőtesté válik. Ráadásul magának a lednek is kb 100 lm/W -ra csökken a hatásfoka (ha nem rosszabbra), és még ott az elektronika is (ezért az árért az elektronika sem lehet valami fejlett), ami tovább rontja a helyzetet. Az 1 óra, teljes fényerőn (már a teljes fényerő egész idő alatt is kamu), nagy kamu. Vagy pedig a fényáram (lm) a kevesebb.
Ha XHP50 led lenne, azzal már elhinném az 1 üzemórát, 1200 lm fényárammal.
Azért pár lámpa már megfordult az én kezemben is.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Ciccuka #51548 üzenetére
Úgy nézem, a csodalámpa a Nitecore EC25 klónja. Az sem tud 1000 lm -t. Névlegesen 960 lm. Már 2013 óta gyártják, kb 70 $ -ért vesztegetik. CREE XM-L2 T6 leddel árulják jelenleg, régebben XM-L leddel kezdték, akkor még 860 lm -nal. Mindvégig 2 perc TURBO fokozatról beszélünk (bár 1,5 óra van rá írva), ezután 540 lm -ra (erre meg 2 óra) vált. 0,1 V pontossággal megmutatja az akku töltöttségét, és már ez is tudott kék helyzetjelzést. 60, 120, 285, 540, 860 lm fokozattal rendelkezett a régebbi modell. Egyébként, nem furcsa, hogy a 540 lm -nal 2 órát, a 860 lm -nal meg 1,5 órát bír? Az sem furcsa, hogy a klón erősebb mint az eredeti?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Ciccuka #51560 üzenetére
Igen. 30 perc után esik 30 lument ami mérési hiba is lehet, hogy elmozdult a fénymérő. Aztán 120 perc felett esik vissza mivel ott az akku elkezdett lemerülni. Nem értem mi a gond? Több mint két óra stabil üzemidő. A képeket néztem banggoodon a noname-ről és összevissza állnak a rugók, a forrasztás gagyi és a menetek se szépek. mindezt pár gyenge képből látom. Én biztos nem áldozok erre pénzt. A kezdők akiknek első erősebb lámpájuk azok adhattak rá jó értékelést ezért van 4,72.
4000 Ft-ot nem ér a kíváncsiságom. De ha kifizetem a postázást ami oda-vissza 1400 Ft akkor elküldöd lemérni? Kívánom hogy legyen igazad és legyen pozitív csalódás és akarjak ilyet venni. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Ciccuka #51555 üzenetére
Ezzel az adatlappal és a korábbi led képpel nem tudom mit akartál. Kifejted?
Ismerem a ledeket ha nekem szólt volna. A Cree adatlapot hiába nézegeted Lattice bright ledekhez. Az, hogy így néz ki majdnem igaz de csak nagyon hasonló.
Az hogy a Convoy C8 kevesebbet tud funkciókra igaz de jóval minőségibb és tartósabb cucc. A sok extra funkció olcsón a minőség rovására megy és ha a minőség nem adja el a lámpát beleszúrnak sok extrát amivel talán kelendőbb. de ettől nem jobb. egy 18650-ből power bank funkciónak sem látom értelmét. OK vész esetén ad egy löketet a telefonnak de másra nem jó.
-
Ra3
őstag
válasz
Ciccuka #51550 üzenetére
Láttál már egy rendes XML2 ledes lámpát amivel össze tudod hasonlítani? Mondjuk egy ugyanennyibe kerülő Convoy C8-at?
Csak mert a régi izzós lámpák után bármelyik csilliárd lumenes kínai csoda is egy atomvillanás, persze hogy mindenki hanyatt van esve tőle.
Kidolgozásban is lehetnek különbségek amúgy, menetek, kapcsoló, stbstb. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Ciccuka #51543 üzenetére
Pont azért csak pár másodpercig mert az valóban tud 1200 lument és melegszik. Csodát a noname gyártó sem tud tenni. ha egy órát megy maxon és nem melegszik akkor annak sem tud 5-600 lumennél többet a maximuma. Csak a Zanflare esetében 40 másodpercig ott van egy kis extra boost amit a noname nem tud egyáltalán. Az hogy a lehetőség adott az mindig jobb mintha nem is lenne.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Ciccuka #51539 üzenetére
Ne haragudj, de ez a BG-s lámpa a tudását és az árát figyelembe véve túl szép, hogy igaz legyen.
Eleve az gyanús, hogy a lámpa pontosan annyi lument ígér, mint amit a LED gyártója megadott 3 amperes terhelés esetén (bár nem értem, hogy a Cree oldalán a bevezetőben miért 1198, a leírásban pedig 1052 lumen van feltüntetve ugyanakkora(?) áram esetén, részletkérdés). Tegyük fel, hogy ez igaz és tényleg 3 A-val hajtja a lámpa a LED-et, ekkor viszont egy 3500 mAh-s akksit használva (ami a legnagyobb elérhető) elvben kb 1 óra 10 percet fog menni a lámpa, a gyakorlatban ez persze máshogy fog alakulni az áramfelvétel csökkenés miatt, de most ezt hagyjuk figyelmen kívül. Ez az adat viszont ütközik a leírásban megadott 3 órás üzemidővel.
Szóval két eset lehetséges: 1) Vagy a gyártó által megadott fényerő stimmel és az üzemidő nem 2) Vagy az üzemidő stimmel és a lumen nem.
A korábbi tapasztalatok alapján inkább az utóbbi esélyes, szóval ne lepődj meg ha az F1 fényesebb lesz max módban.Vagy az a helyzet, amit ZozzV6 is mond, hogy nem Cree LED van benne, de a lényegen nem változtat.
-
-
jmuranyi
tag
válasz
Ciccuka #51529 üzenetére
F1: az enyém nem zörög
Viszont nem tetszik, hogy még mindig kicsi a zipzár a hozzá adott szütyőn.
Illetve a klipszet is meg lehetett volna oldani szerencsésebben.Van előnye is ennek a fajta gombelhelyezésnek.
A végén lévő gomb nehezebben nyomódik be véletlenül, pl táskában.
Valamint módváltásnál nem fog tévedésből kikapcsolódni a lámpa,
ez mondjuk kerékpározás közben azért jóJó pofa az is, ami a BG-n van, bár más stílus.
Én az F1-et olyan valakinek ajánlanám, aki meg akarja próbálni
egy kicsit ezt a fajta lámpázást, viszonylag olcsón, és nem akar külön töltőt venni.
Aztán ha megtetszik neki, úgyis vesz még néhányat -
Vertigo18
addikt
válasz
Ciccuka #28229 üzenetére
Igen, én is így gondolom, ahogy Westbam írta, hogy az SK-68 az már egyfajta gyűjtőfogalomként van használva, nem pedig egy konkrét márkát nevezünk így. Mindegy mi van ráírva, ha ilyen "alakú" (a lámpatest megegyezik), AA-s akkuval megy ÉS Q5-ös led van benne, akkor azt SK68-nak tituláljuk. De nem csak itt, hanem más, külföldi fórumokban is. És abban is igazatok van, hogy egyre rosszabb a minősége, már mindenki lassan legyárt egy "SK-68"-ast, mert olcsó, és viszik. Az, amit linkeltél, az elég jó fénnyel rendelkezik, a hamisítványok hamisítványaihoz képest! Nameg a királykék a kedvenc színem...
Mondjuk én még nem láttam AA-s "Sk-68"-at T6-os leddel (pedig ITT is van egy, bár az árát is megkérik, DE ez nem AA-s!). De Wombatot se láttam még, aztán meg az is létezik...
Westbam: tehát kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag az S2 és az S3 ugyanaz. Ezért is nevezted többször is "ikertestvéreknek" őket. Köszönjük a hiánypótló írást, linkként akár az összefoglalóba is bekerülhetne, úgyis felvetődik majd még többször is a kérdés, hogy mi a különbség a kettő között.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Ciccuka #28229 üzenetére
Az AA elemes verziót szoktuk SK68-nak hívni, a nagyobb 18650-es akkuval és T6-os LED-del reklámozott változatát pedig SK98-nak. Aztán mivel már a hamisítványt is hamisítják van már midnenféle fantázianéven és már vannak minimálisan változtatott külsővel is. Mondjuk a minőségük egyre gyengébb, hiszen mindeki olcsóbban szeretné adni így Cree LED-del talán már nem is lehet kapni, talán a 10$ körüliekben még lehet az. Annyit meg nem ér ez a felépítés szerintem.
verybigboyMindegyiknek undorító árnyalata van, vettem már BG-GB-ebay-ről és talán még FT-ről is régebben. Mind ilyen kékeslilás fényű és 99%, hogy LB LED van bennük. Mondjuk ennyi pénzért ha minden frankó lenne akkor a többi gyártó már éhen halt volna, de mégis a piacon vannak, szóval ezt el kell fogadni
-
-
zazenke
őstag
válasz
Ciccuka #25121 üzenetére
nekem van ilyenem és nem ajánlom . hamar el kezd kontaktozni a meneteknél .nekem rozsdamentes változat van de akkor se jó. egykézzél nehézkes működtetni mert pici és meg kell fogni úgy stabilan a kezedbe és még meg is tekerni. úgy van megcsinálva a két fokozata hogy először egy laprugóból kialakított mikrokapcsolónak tekered neki az érintkező felültetet. vagyis egy szokványos (lemez mikrokapcsolónak). ha most ennél még tovább szorítod össze akkor a lemez átpattan és bekapcsolja az erősebb fokozatot. na most jön a csavar mert ha véletlen még tovább tekered akkor kialszik a lámpa.és ez a hiba pár hét elteltével csak rosszabb lett. na most ha ezen túltetted magad nem mindegy mennyire tekered lazítod szét mert van az az állapot amikor nem világít már de ha kisebb feszülés éri a fejet zsebben akkor mégiscsak bekapcsol. ez mondjuk nem olyan nagy baj. ezt a lámpát "biztosan" csak két kézzel lehet kezelni.
-
zazenke
őstag
válasz
Ciccuka #24909 üzenetére
7491 ft . sok nem sok de oldalkapcsolóst akartam mert ezek jöttek be nekem eddig a legjobban. kis méretben a tailcap-os (hátulsó) kapcsolósak sem kényelmesek és útban van a kulcskarika is sokszor. más alternatívát meg AAA elemesben nem is találtam oldal kapcsolósat. olyat ami tartalmazza a szokásos normális lámpa funkciókat(memória mód stb) . de úgy emlékszem még olcsó megoldásban sem volt alternatívája.
-
zazenke
őstag
válasz
Ciccuka #24746 üzenetére
nekem is ilyen van és ugyanezeket írja ki ,van hogy nem is kezdi el tölteni csak x-edik berakásra mert addig hibásnak véli. annyira intelligens hogy tulajdonképpen buta mint a tök. nem tudom hogy a nitecore és társai is ilyen válogatósak e , és hogy az inteligenciájuk hátrányosan dolgozik azokban is ? nem merek venni mást. bezzeg a 800 ft os bóvli töltő annak mindegy volt . bárminek neki állt tölteni és fel is nyomta.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ciccuka #24742 üzenetére
BLF lámpába 4.10V-on állt az MJ1-es aksi, beraktam 1A-es töltésre, ha végez multiméterrel rámérek hogy hány V-nál hagyta abba a töltést.
A VP2 töltőm 4.18V-ig tölti fel az aksikat ami tökéletesnek mondható. Szerintem ennél is hasonló adat fog majd kijönni.
Keeppower-nek van töltője, de mikor kijött szidták sokan mert 4.23-4.25V-ig feltöltötte az aksikat, mostanra ez nem tudom mennyit változott, mindenesetre inkább legyen 4.18 mint 4.25..Ez mondjuk tud Ni-MH aksikat is tölteni, de mondjuk arra ott a Voltcraft IPC-1L töltőm, ami best buy. Bár az eneloop pro akkuim csak azzal töltöttem, de erre az Xtar-ra is rámerném bízni.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Ciccuka #24620 üzenetére
Direkt bolt megnevezéssel írtam honnan érdemes. Ők azért nem (sok) szemetet árulnak, elég ismert és elismert modellező bolt jó minőségű saját márkás cuccokkal (turnigy).
Amúgy egy kis széf/kulcsos szekrény tényleg jó lehet ha abban van a kis műanyag dobozokban, abban jobbak az esélyeid a tűzkár enyhítésére
-
Ra3
őstag
válasz
Ciccuka #24260 üzenetére
Köszi a bíztatást
Annyira mondjuk nem létszükséglet, de jó lenne a bontott laptopakksik helyett valami ilyesmi olcsón.
Az ilyet hogy lehet kiszúrni, jön hírlevél vagy ránézel naponta?
Ahogy nézem nálam volt valami hírlevél, de nem olvastam el rendesen, az elejére meg nem volt kirakva. -
Ra3
őstag
válasz
Ciccuka #24253 üzenetére
Basszus, pedig már tegnap este bent volt a kosárban, csak haveroknak intéztem banggoodos rendeléseket, ez meg elmaradt.
H3 Warboy-ba pedig nyugodtabb lennék ha védett akksi lenne. Gyakran szokott ez lenni akcióban amúgy?
A nem védett még olcsóbb, lehet hogy lövök abból egyet. -
206 cc
senior tag
válasz
Ciccuka #24241 üzenetére
Inkább ezt vedd!!...ezek a ....fire nevűek "fire-t" lehet tudnak de általában ami rá van írva a fele igaz csak...
-
hpsafl
tag
válasz
Ciccuka #23287 üzenetére
Azért 14,7% nem kevés, és ha egy több ledes lámpáról van szó, pl Fenix TK75 2600 vs 2900 lumen, egy szimpla led cserével.
Ugyanakkor a minőségre egy kicsit is adó gyártó nem használja a régebbi szériát, mert ott az új. A budget szériába meg néha sajnos becsúszik a kamu Cree led is
Más:
Olvasom, hogy pár embert érdekelne jó thrower, viszonylag olcsón.
Convoy L2-ből a gyári 60000 candela helyett egy led és egy driver cserével, meg némi apró tuninggal garantálni tudok 155000 candelát, ami 787,4 méterre világít el a 0,25 lux-os szabvánnyal számolva, de(reményeim szerint ez még fog feljebb menni, mert van egy ötletem a tuningra, de ezt még ki kell próbálnom, egyenlőre viszont még a ledre várok.
Akit esetleg érdekel ilyen lámpa kompletten, az írjon privátban és a többit ott megbeszéljük. -
NORBl
aktív tag
válasz
Ciccuka #23260 üzenetére
Ha esetleg valaki tudja majd, hogy a 3-as versenyző milyen névre hallgat, kérem írja meg.
Illetve, nem ragaszkodom foggal-körömmel ehhez, ha van bestbuy lámpa szívesen várom.
Legyen compact
legyen jó a fénye
legyen több mód benne
legyen zoom-olható
Nem menne egyfolytában sokat, alkalomadtán lenne használva pár perc erejéig.Nem muszáj, de jó lenne, ha lenne hozzá akku, (pl 18650-es) és töltő.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ciccuka #23003 üzenetére
Miért akarnád azt a cellát a felső határ közelébe járatni? Direkt ezért vannak 10-15-20A-es akksik hogy azoknak nem számít a nagy terhelés. Nem arról van szó hogy nem bírna el 5A-el, viszont a fesz hamarabb beesik illetve nem lehet annyit kiszedni az akksiból, mint pl. egy LG MJ1-ből amit lehet 10A-el is terhelni.
-
hpsafl
tag
válasz
Ciccuka #23003 üzenetére
Elméletileg igen, a gyakorlatban máshogy van, és hamarabb beesik a feszültség, valamint a leadott áram sem lesz akkora.
Egy kérdés: miért van az, hogy direktbe kotve egy cella egy leddel, és van amelyik több áramot tol át a leden, és van amelyik kevesebbet. Természetesen új akkuk 4.2V-ra töltve.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Ciccuka #22977 üzenetére
Ezeket az állításokat egyébként mire alapozod? Hasonlót már sokszor olvastam tőled, különbőző topikokban, amiket hadonló magabiztonsággal hirdetsz, és az amatőr kérdező számára nagyon megtécesztő lehet. Az nem elég, hogy láttad már itt a fórumon linkelve...
Szimplán egy jó tanács, hogy jobb lenne ezzel felhagyni. Többet olvasni és kevesebbet írni. -
zoli03
őstag
válasz
Ciccuka #22979 üzenetére
Az NCR18650B 739 mAh/$, az ICR18650 - 26FM ha 2 db-ot veszel, akkor 823 mAh/$ (amikor én vettem, akkor pl ez a szám 856 volt a 4-es csomagnál), ez meg akárhogy is nézem, több mint 10% különbség. Ez csak 1 példa volt, ha 4,35V-os is szóba jöhet, akkor megint van pár Samsung, ha nem kell védett, akkor ott van pl a Sanyo UR18650FM 1139 mAh/$-os aránnyal.
Ma már elég jó ár/érték aránya van az NCR18650B-nek, de nem a legjobb, soha nem is lesz a legjobb (legjobb termékeknek nem is szokott az lenni). -
Kernel
nagyúr
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ciccuka #22911 üzenetére
Nekem elsőre feltűnt, mert vastagabb a fejrész, vékonyabb a "törzs". Mint amit én is rendeltem, bár még nem ért ide:
http://www.ebay.com/itm/221934514376
Ez persze egy olcsósított lámpa, de csak annyi a cél, hogy AAA akkuval világítson, nincsenek nagy elvárások.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ciccuka #22857 üzenetére
Persze értem én. Bangiról pár napja jött meg 2db NCR18650B akksi, becsomagolva külön zacsiba, 3.62V-al. Ha többe is kerül Banggoodon mint GB-n, inkább onnan rendelek mert eddig nem csalódtam bennük soha. Gyorsan is megjönnek a csomagok.. Viszont GB meg sokat ül a csomagon amíg Postázzák.
(#22855) BullZeye
Skyrc termékek nagyon jók! Én amikor modelleztem (repülő, drón) akkor SKYRC-s töltőket használtam, és meg voltam velük elégedve teljes mértékben! Szóval biztosan nem fogsz mellé. Honnan akarod amúgy rendelni, és mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest