Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Megjött a Wurkkos TS11, tényleg nem kellett semmi plusz díjat fizetnem már.
A legérdekesebbnek azt a megoldást találtam, hogy a rendelt 2 pótakkut úgy kézbesítették, hogy belerakták egy ajándék lámpába! -
Vertigo18
addikt
Köszönöm szépen a segítséget, megrendeltem.
-
Vertigo18
addikt
A Wrukkos honlapján elég erősen le van árazva ez a termék... Konkrétan 40 dodóból kijön két plusz akkuval, egy difivel, egy 18650-es tube-bal és egy mágneses talppal...
Ingyen postát ír...
Kell még külön valamit fizetni rá? Mivel Amcsiból jön, attól tartok, hogy valamit még rátesz a magyar hatóság... -
Vertigo18
addikt
Futáshoz keresem a legmegbízhatóbb, hosszabb üzemidejű, ultrakönnyű, BEVÁLT lámpát!
-
Vertigo18
addikt
Közben a Tube is 6 dodó. Sajnálom, hogy 2 dollár a posta, simán berendelném a melós kulcstartómra a másodikat.
-
Vertigo18
addikt
válasz
janakbacsi #64334 üzenetére
Általában...
-
Vertigo18
addikt
Megjött az itt ajánlott Skillhunt E3A lámpa.
Tulajdonképpen eljutottunk odáig, hogy majdnem épp akkora, mint az AAA-s akku, amivel megy. Külön öröm, hogy bele is tettek egy AAA elemet. Kiegészítők még egy plusz tömítőgyűrű, illetve egy kulcstartó-karika.
Összességében nagyon jó kis lámpa.
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_ #63535 üzenetére
Ez vajon megérne ennyit???
-
Vertigo18
addikt
válasz
Zoli-bácsi #63105 üzenetére
A lámpa jó, semmi baja. A korábban ajánlott fej-adaptert berendeltem,a sajátjának a gumi karika része adta meg magát.
Csakhát azt gondoltam"lámpabuziként", hogy akkor már veszek egy új lámpát is.
Dehát ezt tényleg nektek kell magyarázzam? 🤣
-
Vertigo18
addikt
válasz
Gargouille #63103 üzenetére
Van nekem is itthon 5 fejlámpám,de ott általában éppen az volt a lényeg, hogy minél jobb legyen a fénye. Itt most más a prioritás. Ezért is volt tökéletes a Boruit Rj-02,az olyan erővel világított, ahogy akartam és kikapcsolás után egy gombnyomással ugyanúgy kapcsolt vissza.
-
Vertigo18
addikt
válasz
ZozzV6 #63094 üzenetére
Ugye, hogy ugye?
No, van olyan fejlámpa, ami külön kapcsolós a mód és a ki/be kapcs. szempontjából, 18650-essel vágtat, Usb-s tölthetőséggel rendelkezik és a fejtartó része nem csak körbe megy a fejen, hanem felül is?Mert akkor gyorsan megrendelem Westbam címére, nehogy megtudja a nejem az újabb lámpát!
-
Vertigo18
addikt
Jót akart? Kötve hiszem!
Ő is tudja nagyon jól, hogy az évek során az írásai és tanácsai alapján rengeteg pénzzel lettem szegényebb - már, ha érted mire gondolok! És az egész asszem' úgy kezdődött vagy 10 éve, hogy "vegyél egy C8-ast"! Ma meg többek között a Tg hatására (ti, a többiek, akik a háttérben lapultok és tanácsaitokkal pénzt költtettek velem, ti is hibásak vagytok, tudjátok jól!
)van itthon 29 lámpám, pedig ugyanúgy, mint 10 éve, csak 2 kezem és egy fejem van!
Szerintem minden itteni "társam" ismeri azt a szorongó érzést, amikor egy sarokban elbújva bontjuk a kínai csomagot, majd a háttérből leskelődve megszólal az asszony, hogy "megint egy lámpa? Minek???" -
Vertigo18
addikt
válasz
WestBam #63086 üzenetére
Tisztelt Tg! Széjjel szedlek, és soha többé nem olvasom a blogodat, ha nem a kérdésemre válaszolsz!
Fontos lenne, hogy csakis egy mód legyen rajta. H03-am van. Hosszúnak találom azt, ahogy bekapcsolom a legkisebb módra, majd elnyomva kell tartanom a gombot, hogy kikapcsoljon. Aztán hosszan tartva kell megint azon a módon bekapcsolni.
Esetleg még olyan lámpa jöhet szóba, amin külön kapcsoló van a be és kikapcsolásra, illetve a módváltásra, tehát lekapcsolom a főgombbal, amikor a legkisebb a lumen, aztán egyetlen gombnyomásra (nem lenyomva tartásra) ugyanúgy kapcsol be...
Boruit Rj-02 is van itthon, csak elszakadt az a gumiadapter. Olyat hol lehetne szerezni külön? Mert ez a lámpa nekem tökéletes ERRE... -
Vertigo18
addikt
Olyan fejlámpát keresek, aminek a fejem tetején is van tartópántja, nem csak körben, illetve minél KISEBB fényereje legyen. Olyan 100 lm lenne a maximum. Mellette mehetne mondjuk 18650-nel és lehetne beépített Usb-töltése...
Tudom, fura hogy nem a legnagyobb fényerőt keresi valaki! -
Vertigo18
addikt
Üdv! Fejlámpához (az itt régebben ajánlott Boruit Rj-02) honnan tudnék venni fejrészt? Olyan "gumi-c@rt", amibe bele kell húzni és azt feltenni a pántra...
Tehát a lámpa megvan, a fejre való szíj is megvan, csak az az adapter nincs amivel a kettőt össze párosítom.
-
Vertigo18
addikt
Hoi!
27 lámpa után kezd nagyjából körvonalazódni, hogy mi is kellene nekem. Egy minél kisebb, 26650-es akkuval működő lampicsek kellene, amit lehet Usb-vel tölteni. Convoy S11 van, Sofirn SP33 szintén van. Sajnos egyiket sem lehet közvetlenül tölteni.
Kellene nagyon az a beépített töltés...
-
Vertigo18
addikt
Ha dupla lett a hsz, az azt jelenti, hogy kettő kell?
Egyébként a Convoynak van egy zoomos lámpája, a Bd04-es, de nem véletlen, hogy nem nagyon szeretik itt a zoomos lámpát a profik... -
Vertigo18
addikt
Szerintem már rég megkapta a választ. Erre a felhasználásra egy sima, olcsó SK68 és kész. Felesleges a Zanflare és a társai.
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_ #60390 üzenetére
Megadtad magad!!!
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_ #60386 üzenetére
Köszönöm szépen...
Ennek sajnos én magam sem tudtam ellenállni
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_ #60382 üzenetére
Hol is van ez ennyiért?
-
Vertigo18
addikt
Valaki tesztelje már le a Lidl-s Tronic akkukat, marha kiváncsi vagyok. Sajnálom, hogy azt nem lehet tesztelni, mekkora a valós élettartama...
-
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm a válaszokat...
Most már csak egy hely kellene, ahonnan olcsóbban meg lehetne venni az Emisart...
-
Vertigo18
addikt
Kéne nekem egy olyan lámpa, ami olyan "cső" kialakítású, mint a Convoy S2, vagy a Blf A6, 26650-nel megy és négy darab leddel világít...
Nah?
-
Vertigo18
addikt
Convoy M3-ra, ha lesz valakinek olcsósító kuponja, az ne tartsa magában!
-
Vertigo18
addikt
válasz
csabyka666 #55020 üzenetére
Miért akarod magad ilyenekkel szivatni, azt elárulod?
-
Vertigo18
addikt
válasz
bringasisti #54857 üzenetére
Engedd el! A topikban mindennapos "lakók" vagyunk már szinte, hidd el, nagyon sok IGAZI "szakember" van itt köztünk. Nem azért mondják, hogy "kevés" nekik ez a lámpa, mert meg akarnak sérteni, hanem azért, mert van SOKKAL-SOKKAL jobb, erősebb alternatíva. Fentebb azt is leírta már a kedves fórumtárs, hogy majdnem mindenki ilyesmivel kezdte. Én magam valami AA-s Police lámpával kezdtem, rá volt írva talán az, hogy 50.000 Watt, amikor meg bekapcsoltam, majdnem leestem a székről, mentem vele az erdőbe baglyokat gyilkolni, kisütöttem a retinájukat. Aztán jöttem az SK68-as és hasonló lámpák, amik nyugdíjazták a bagolygyilkos Police lámpát, akkora fényük volt.
Aztán rátaláltam erre a topikra és jöttek a VALÓDI lámpák és dobtam az ilyen "szarokat", mint ami a tied is. És még mindig nem bántásból mondom, csak gondold át kicsit, kérlek, hogy egy ilyen "szaktopikban" vajon miért ajánlja mindenki a C8-S2+ párost? Nem lehet, hogy azért, mert jók?
Aztán szólj, ha kiélvezted majd az S2-C8 párost, ajánlunk olyat is, ami nyugdíjazza ezeket is!
Persze, tudom, neked csak egy otthoni lámpa kellett áramszünet esetére... Ahogy mindnyájunknak! De majd elkap a gépszíj, és nevetni fogsz az előző 5-6 hozzászólásodon.És hidd el, nem bántani akarlak! Meglátod!
-
Vertigo18
addikt
Végre megjött az a k***va nyuszi!!!
-
Vertigo18
addikt
válasz
WestBam #53504 üzenetére
Igen, első körben 500 volt kiírva, másodikban 1000. Viszont én elméletileg az első körben voltam, mégsem kaptam. Most az van, hogy "feldolgozás alatt" március 12-ig. Az elején annyi volt, hogy az első 500-at március 12-én küldik ki, a második, ezres turnust március végén. Félreértés ne essék, tisztában vagyok a preorder mögött álló jelentéstartalommal, nem sürgetni akarok senkit, nem szeretnék refundot sem, de ha már egyszer ők ezt írták, akkor be kellene tartani, nem?
-
Vertigo18
addikt
A Bangood oldalán előrendelt Astrolux FT03-as lámpám order Status-ánál ezt olvasom: "Back Order"...
Ez ugye nem azt jelenti, hogy nem kapom meg...?
-
Vertigo18
addikt
Akkor a feltüntetett méretek alapján ajánljatok rá egy jó kis övre akasztható tokot és már be is fogtam a pofám!
-
Vertigo18
addikt
Ez az Astrolux FT-03 vajon milyen lámpatartóba való? Kellene egyet rendelnem, hogy mire ideér, addigra meglegyen a tartója is, és lehessen használni...
-
Vertigo18
addikt
Jajj, ez az FT03-as nagyon szép és praktikus lett! Mindig is vágytam egy 26650-es cellás kézi throwerre. Az L2-re inkább feltettem mindkét "csövet", de így nem túl "kézi".
Most viszont nem tudtam megállni, behúztam ezt, 8.200-at vont le.
Viszont szívesen olvastam volna egy leírást, ha a blog készítője esetleg olvassa, remélem reagál!
-
Vertigo18
addikt
Van most valahol valami normálisabb fejlámpára akció? Ne zabálja az akkut, nem akarok messze világítani, közvetlenül csak a lábam elé, de ott látni akarok rendesen...
-
Vertigo18
addikt
Még mindig van olyan, aki megveszi ezeket a szar akkukat? Zozz-t és pár fórumtársat még megértem, hiszen szétszedik, tesztelik, méregetik, méricskélik... De van, aki még mindig HASZNÁL ilyet?
-
Vertigo18
addikt
Convoy C8-on van olyan lehetőség, hogy csakis egyetlen módon, a legmagasabb fokozaton működjön minden kapcsoláskor?
-
Vertigo18
addikt
válasz
[CS]Blade2 #50523 üzenetére
A legolcsóbb Convoy S2+-szal tutira nem lősz mellé.
Ilyen felhasználási igényekhez pedig pláne javasolható. Sokszor van akcióban.
-
Vertigo18
addikt
válasz
[CS]Blade2 #50519 üzenetére
Hát mire kellene, meg mennyire világítson? És mit jelent nálad a "belépő szint"?
-
Vertigo18
addikt
válasz
HardSanyeee #50374 üzenetére
Biztosan tudja. Nekem az írásából az jön le, hogy tisztában van a minőséggel és az árakkal...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Gargouille #49134 üzenetére
Várjuk!
-
Vertigo18
addikt
Basszus, mekkora lúzer vagyok!
Tán egy éve már, hogy a kulcstartómra itteni ajánlásra én is vettem egy Nitecore Tube kislampiont. Eddig tök jól elvoltam vele, imádtam, az öv mindig ott lóg a gatyámon, zseben kívül, így amikor nagyon sötét lett hirtelen, akkor csak lenyúltam és erre rákapcsoltam egyet. Nagyon hasznos kis eszköz, be kell valljam.
Azonban most érett meg arra, hogy mivel már csak pislákol a fénye, ezért elemet cseréljek benne. Előkészültem, előszedtem az LR41-es elemeket, kiscsavarhúzót, majd szétszedtem... és ott tapasztaltam az akku jelenlétét. Kicsit megforgattam és egyértelműen felismerhetően ott van az Usb-C töltő része. Így lehajtott fejjel ismét összecsavaroztam, elpakoltam az eszközöket, majd feldugtam a telefontöltőre tölteni...
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_ #47763 üzenetére
Hát, köszi szépen!
Épp most forgatom a kezemben az előzőleg rendelt, S58-as Brinyte lámpámat, azt tesztelgetem, erre idebököd itt ezt...
Ismét megy lefelé a számlámról a pénz, most kivetted a gyerek szájából a kaját!
-
Vertigo18
addikt
Megjött a Bangoodról rendelt Xanes 18650-es lámpa, szokásos SK73 kis extrákkal. Ilyen az oldalsó gomb, ami világít, illetve a közvetlen micro USB-s töltési lehetőség.
Az 1000 lumentől baromi messze van, viszont após végre nem eszi meg az SK68-asában az AA akkujaimat, adhatom ezt neki a régebbi 18650-es akkujaimmal, ráadásul tölteni is tudja innentől már.
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_ #47304 üzenetére
Automatikusan benne volt, ráadásul még volt is mellé egy olyasmi, mint egy névjegykártya, amin csak egy angol szöveg állt, miszerint már benne van az akku, csak le kell szedni a kis érintkezés-gátlót a használat előtt.
Ha levonom az akku árát, majdnem ingyen volt a lámpa.
-
Vertigo18
addikt
Köszi, most rögtön be kellett húznom miattatok két lámpát...
Időközben befutott a MecArmy illumineX minilámpa és kijelenthetem, hogy várakozásainkkal ellentétben van már benne egy mini akksi, így "felesleges" volt vásárolni egyet ebay-ről. Mindegy, most van kett.
A lámpa tényleg elég pirinyó, mondhatni aranyoska, de ehhez képest elég nagy a fényereje. Tulajdonképpen jobb sokkal, mint a régi, lapos elemes vasutas-lámpám.. .
Pedig vagy 10 ilyen elférne abban.
-
Vertigo18
addikt
Bocsi, de az itt ajánlott lámpák 90%-ánál nem szerepel a "csomagban" az akku. C8, S2, hogy csak a legnépszerűbbeket említsem.
Bár a Nitecore Tip valóban adja hozzá, ebben igazad van.
Szerintem annyira nem gáz, hogy nem teszik bele az akkut a csomagba, a gond inkább az, hogy nem egy szokványos akku, ha veszek egyet, valszeg nem nagyon fogom másba beletenni, nem túl elterjedt.
-
Vertigo18
addikt
Appból elég jó áron van!
-
Vertigo18
addikt
Volt már 9900-as "Feri" akku...
Most is van 6.800-asom, elrettentésképpen adom kollégák kezébe, mellette egy 3400-as Sanyo. Első, amit megállapítanak a "Feriről", hogy huhh, ez nagyon könnyű, üres...?
-
Vertigo18
addikt
Convoy C8 akció most van valahol?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Masooo #45109 üzenetére
Miért kuka az L2? Nagyon jó kis thrower! Vagy feltétel a 18650-es akku? Mert nem nagyon látoma feltételeket, amiknek meg kellene feleljen az új lámpád!
Esetleg még megnézheted az M1-M2 vonalat, hasonlóak a C8-hoz, 18650-es akkukkal mennek, ráadásul sokunk kedvenc blogjában is van egy jó kis bemutató róluk...
-
Vertigo18
addikt
válasz
ZozzV6 #45061 üzenetére
Mit jelent a "távra"? Épp most értekezünk privátban a fórumtárssal, hogy egy GT elvisz 2km-re, ahol már fel se ismerem, amit látok, hát ember legyen a talpán, aki felismeri...
Ehelyett jó lenne mondjuk egy erdőben hirtelen nappali fényességet csinálni és az se lenne hátrány, ha nem csak 50 méteren belül...
Blf Q8 nincs, van Solarstorm T4, az is igen jó... De ez a kép nagyon odavert a fantáziámba...
Ismerős érzés pár fórumtársnak, igaz?
Egyébkét akkor már a DT70-es, nem a Q8...
-
Vertigo18
addikt
Jelenleg 28 lámpám van, úgy vagyok vele, ha valami szerelem első látásra, azt valszeg' megveszem...
Aztán meg ráfogom a fiamra, hogy kellett neki!
Ez a sokledes Manker és a kolléga képe (hogy csapna bele a villám már megint - szerintem már mindenki kívülről ismeri a fórumtárs udvarát, ráadásul sok-sok lámpa talált gazdára áldásos tevékenysége miatt...) ismét szerelembe ejtett...
Az a terítés... hmmmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest