Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz Ciccuka #28229 üzenetére

    Igen, én is így gondolom, ahogy Westbam írta, hogy az SK-68 az már egyfajta gyűjtőfogalomként van használva, nem pedig egy konkrét márkát nevezünk így. Mindegy mi van ráírva, ha ilyen "alakú" (a lámpatest megegyezik), AA-s akkuval megy ÉS Q5-ös led van benne, akkor azt SK68-nak tituláljuk. De nem csak itt, hanem más, külföldi fórumokban is. És abban is igazatok van, hogy egyre rosszabb a minősége, már mindenki lassan legyárt egy "SK-68"-ast, mert olcsó, és viszik. Az, amit linkeltél, az elég jó fénnyel rendelkezik, a hamisítványok hamisítványaihoz képest! Nameg a királykék a kedvenc színem... :)

    Mondjuk én még nem láttam AA-s "Sk-68"-at T6-os leddel (pedig ITT is van egy, bár az árát is megkérik, DE ez nem AA-s!). De Wombatot se láttam még, aztán meg az is létezik... :)

    Westbam: tehát kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag az S2 és az S3 ugyanaz. Ezért is nevezted többször is "ikertestvéreknek" őket. Köszönjük a hiánypótló írást, linkként akár az összefoglalóba is bekerülhetne, úgyis felvetődik majd még többször is a kérdés, hogy mi a különbség a kettő között.

    [ Szerkesztve ]

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák