Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Megtaláltam az elveszettnek gondolt öreg Olight i3 lámpámat. Régen 10440-es védett akkuval hajtottam, benne is volt egy, de sajnos már halott. Vennék bele 1 vagy 2 új 10440 akkut. Milyen ajánlott és honnan? Elsősorban kínából rendelnék.
-
geza844
aktív tag
válasz
gyenesmartin #30968 üzenetére
Mi az előnye ha a procit kiforrasztom? Vagy mi történik ha ezt nem teszem?
-
geza844
aktív tag
Eszembe jutott a kis 348 Nichia lámpám, amit még itt ebben a topic-ban nyertem tavaly májusban. Már hónapok óta a zsebemben van a képen látható módon:
Először nem sokra ertékeltem ezt a lámpát, mert nem tudtam kulcstartómra tenni. De most már imádom! Bármikor olyan helyzet adódik, hogy lámpa kell, nem hülyéskedek, kb. 1 másodpercig tart elővenni és bekapcsolni! 1 mod, 240 lumen, kicsit meleg fény, fél perc alatt úgy felmelegszik, hogy eldobod, szóval a száraz tények nem sok pozitívat mondanak, de a gyakorlatban annyira bevállt, és már olyan sokszor kisegített, hogy ha egyszer elhagyom (mert ettől azért kicsit parázok), ugyanilyet fogok venni. Ezt a kis lámpát farmer zsebre találták ki, vagyis ez egy igazi "zseblámpa" -
geza844
aktív tag
S2+-ba milyen drivert lehet tenni, amin 1 mod-os, vagy legalább lehet valahogy 1 mod-osra állítani?
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #29914 üzenetére
Na rájöttem, hogy a Convoy S2 nem lesz jó airsoft fegyverre szerelve, vezetékes távirányítóval sem, mert ugye van több módja, amit össze vissza fogok kapcsolgatni játék közben... szóval, lehet valahogy az S2-t 1 mod-ra átalakítani, vagy ha nem, milyen hasonló tudású 1 mod-os lámpa ajánlott?
-
geza844
aktív tag
válasz
Mandra #28729 üzenetére
Az az akku nagyon jó! Az a töltő viszont nem mér mAh-t, de ha feltölti, tedd be S2+-ba, és mérd le, hogy teljes fényerőn mennyi ideig bírja? A teljes fényerőn felvett áramerősségből és az időből elég jól meg lehet becsülni, hogy mennyi szufla van még az akkukban. Én nemrég mértem (Opus BT-C100 töltővel) egy ilyen bontott cellát, ami egy 2200 mAh-s LG volt, és 1940 mAh-t tudtam belőle kivenni, ami nagyon jó! Érdemes bontott cellákkal foglalkozni.
-
geza844
aktív tag
válasz
Psychopeti #28734 üzenetére
Boruit RJ - 02
Nagyon ügyes kis lámpa! Fokozatmentesen állítható a fenyerő és integetve is lehet kapcsolgatni. Masszív, fém, tölthető USB kábellel, nem drága. -
geza844
aktív tag
Erre én is gondoltam, de nem lenne egyszerű kifúrni. Az előző hsz-ben lévő lámpa se rossz ötlet. Köszönöm a javaslatokat, de aztán addig nézegettem, agyaltam, míg sikerült így összegányolni:
Nem is hinnétek el milyen stabil lett. Jól megrángattam pedig, de nem mozdul semerre, az a csiptető mintha rá lenne hegesztve, úgyhogy lezártnak tekintem a projektet -
geza844
aktív tag
Van egy ilyen lámpám:
Hogy lehetne ezt feltenni kulcscsomóra?? -
geza844
aktív tag
Na nézegettem az Olight i3s lámpákat (sima meg a réz verzió), aztán észrevettem, hogy a mód kiosztás a legmagasabb fényerővel kezdődik. Hát ez nagyon nem tetszik. Arra nagyon ritkán van szükség. Én imádtam a régi sima i3 lampámban azt, hogy bekapcsoláskor 2,5 lumen fénye volt, mert az sok esetben elég is volt (pl. éjszaka a sötéthez szokott szememnek, amit igencsak bántott volna a teljes fényerő). Meg az ugye vígan működött egy védett 10440-es akkuval, és ki tudja, hogy az i3s mit szólna hozzá. Hirtelen tölteni se tudnám most az 1,2V-os akkut, mert most csak egy Opus BT-C100 töltőm van. Szóval inkább régi i3-ats szeretnék, azt vajon lehet még valahol kapni? Nem talatam most sehol
Vagy építeni lehet ilyet?
-
geza844
aktív tag
válasz
Vagany #28655 üzenetére
Tudom, hogy van olcsóbban is Olight I3s, de én a 180 lumenes réz verziót néztem ki PVD bevonattal, és az meg ennyi. Vagyis csak 9e, de postával 10e. Aztán lehet, hogy jó lenne a sima is, tennék bele 10440-et, mert a sima I3 is elment vele kb 1 percig (majd kikapcsolt, míg ki nem hűlt szegényke). Dehát az a réz nagyon pöpecül néz ki
Na lehet, hogy mégiscsak ez lesz, és majd úgy vigyázok rá, hogy együtt öregedjünk meg!
-
geza844
aktív tag
Nincs valakinek felesleges Olight i3s lámpája? Esetleg PVD bevonatos? Ha már lúd
Gondolkozom, hogy ilyen kérek karácsonyra, de sokallom érte a 10k-t postával. Estetleg sima i3 is érdekelhet. Olyanom már volt, csak elhagytam
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #26607 üzenetére
Egyébként az akkukra UltraFire márka van ráírva, de az eBay-es fotókon ez feltűnően nem látszik. Gondolom gyári hibás akkuk, amiket rendes márkanéven nem mernek eladni, de noname kategóriába minden szemét eladható... azért ez az UltraFire szempontjából elég gáz. Lehet, hogy a gyár ezeket az akkukat kidobta, aztán valami lelkes amatőr meg feltette eBay-re. Vagy lehet, hogy szénné használt akkuk lennének?
-
geza844
aktív tag
Most néztem rá azokra az akkukra, amit még asszony rendelt tavaj: 2pcs Power 18650 4800mAh 3.7V Rechargeable Li-ion Battery for LED Flashlight KJ
S2+-ban 18 és fél percig bírta 2100 mA-on, vagyis ~650 mAh kapacitása lehet. Gyönyörű... az majdnem 4800
Természetesen megtiltottam asszonynak, hogy ezentúl bármiféle világítással kapcsolatos dolgot rendeljen csak úgy magától kínából
-
geza844
aktív tag
válasz
krisztianAMG #26524 üzenetére
Köszi! Ezen gondolkoztam is, hogy biztos le lehet szedni az elejét is, csak azt nem tudom miért nem próbáltam meg. De most, hogy mondtad, simán lecsavartam
Szóval köszi!
-
geza844
aktív tag
Jólvan, majd egyszer, ha már nem tudok mit kezdeni magammal, annyira ráérek, készítek róla egy videót, hogy mennyire szorul bele
Lehet, hogy ehhez 1 számmal vastagabb fóliát használtak, vagy nemtom. De a lényeg, hogy valószínű jó lesz apum lámpájába.
-
geza844
aktív tag
válasz
zoli03 #26518 üzenetére
Ja, hogy véletlen védettet rendeltem...a fenébe, ezt nem is vettem észre.
Francia91: bocs, hanyagul írtam, nekem is S2+ van, és eléggé szorul bele. Ha úgy forgatom, akkor egyes állásoknál meglazul annyira, hogy ki lehet belőle rázni, de azért félek teljesen belenyomni.
Mindegy, úgysem magamnak rendeltem, hanem apumnak gagyi lámpához (mert alapból gagyi akkuk voltak hozzá, és valami felháborítóan keveset bírnak), abba meg úgy is oldalról kell belepattintani, vagyis oda jó lesz. Főleg, hogy a lámpában van a töltő is (azzal fogja tölteni), így talán biztonságosabb is.
Viszont ezután csak óvatosan rendeljetek védett akkut S2+-hoz! Innen rendeltem. Mondjuk akkor csak $8,91 volt. Igazából nem is tudom miért nem GB-ről rendeltem... tényleg nemtom...
-
geza844
aktív tag
válasz
hpsafl #26513 üzenetére
A csengő nagyon nem felesleges! Minden nap használom mikor tekerek. Járdán sose megyek el senki mellett anélkül hogy előtte rá nem csengetnék, mert a bámészkodó gyalogosoknak jó szokásuk véletlenszerűen megállni, ballra, jobbra lépni egyet csak úgy, szóval csak úgy közel elmenni valaki mellett (hátulról) nagyon veszélyes!! Mindig csengetek, ráadásúl jó messziről, mert a csengő hatására is (miközben rosszallóan hátranéznek) öszevissza tudnak ugrálni hirtelen. Szóval bárki megy előttem (nekem háttal a járdán), ~10m-ről rácsengetek, megvárom már ugrabugrál kicsit, majd félreáll, és akkor már tiszta a pálya. Kell a csengő!
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Most jött meg 2 db NCR18650B akku. Be vannak csomagolva valami fóliába, de úgy, hogy az érintkezők kilátszanak, mintha így szánták volna használatra. Működne is így biztos. Az oldalán a fólia alatt végigfut hosszában egy kis fém lemez. Ugye le lehet szedni ezt a fóliát, meg minden mást is (pl. fém lemez) róla, és úgy is jó lesz? Csak mert így S2-be beleszorul.
-
geza844
aktív tag
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Gondolkozom azon, hogy vegyek egy komolyabb töltőt, amivel tudok pl. valós kapacitást mérni. Az Opus BT - C100-ra gondoltam, de most néztem még a Liitokala Lii - 260-at is. Ez tud annyit mint az Opus? Mert akkor a 2 csatorna miatt lehet rászánnék még $4,3-t.
-
geza844
aktív tag
Megjött kb. 1 hete a kis 348 Nichia NVSW219BT lápma, amit a GearBest-ről nyertem nemrég, íme:
Rendeltem hozzá egy ICR10440-es akkut, és mellétettem egy Convoy S2+ lámpát, olyan úgy is mindenkinek van
Előtte még viszont annyit észrevettem, hogy egy kicsit túl hosszúnak érzem a lámpát ehhez az akkuhoz. Legalábbis szerintem lehetett volna kicsit rövidebb is.
Jóval melegebb a fénye, mint az S2 esetében, deát az eleve hideg fényű (6500K - 700K). Az S2 közepes fényerőre volt állítva, ami elvileg 940 lumen/2 = 470 lumen. A 348 Nichia NVSW219BT lámpa elvileg 240 lument tud. A kép alapján ez talán meg is van. Azt azonban tudni kell, hogy se a 10440-es akkut, se az S2-ben lévő 18650-es akkut nem töltöttem még, ahogy jöttek kínából olyanok, alig használtam a lámpákat még pár percnél többet.
A 348 Nichia amúgy eléggé melegszik. Míg fényképeztem mehetett kb. 2 percig, és ezalatt a lápma testének közepe már érezhetően melegedett, a led felöli vége pedig teljesen átforrósodott, annyira, hogy ott nem is tudtam fogni. Talán ezért is olyan hosszú a lámpa teste, hogy kézbe lehessen tartani még 2 perc után
Amúgy 1 modja van, a végén van a bekapcsoló gomb, én hiányolom róla a kulcstartó részt, dehát ez inkább ingzsebbe való. Kár, hogy nem hordok inget
-
geza844
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #24910 üzenetére
Bouruit RJ02-t én bringán használtam párszor, abszolút elég hozzá a fénye, és nagyon könnyű az infrás érzékelőjével (asszem az van benne) menet közben kapcsolgatni, hozzá se kell érni.
-
geza844
aktív tag
válasz
Csaszu2 #24906 üzenetére
Ott van pár info az oldalon is, 1 mod, max 240 lumen, max 2 óra üzemidő. Bár lehet, hogy a 240 lumen 10440-essel értendő, a 2 óra üzemidő meg AAA-val. Ha megjön nekem, akkor majd letesztelem az üzemidőt.
-
geza844
aktív tag
-
geza844
aktív tag
válasz
dudika10 #24792 üzenetére
Félreértesz, én arra vagyok kíváncsi, hogy az a töltő, amibe egy 18650-es cellát kell tenni, meg egy telefon akkut, az vajon jobban hasznosítja e a 18650-es cellában lévő energiát, mint egy USB-s power bank? Mert ugye itt nincs USB a 2 eszköz között. Értem, hogy nem lehet csak úgy összekötni őket!
-
geza844
aktív tag
válasz
dudika10 #24789 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem értek mindent. Talán az lesz a legcélravezetőbb, ha rendelek egy ilyen töltőt, és kipróbálom, hogy vajon jobb e a hatásfoka, és ha igen, mennyivel?
Hamarosan úgy is jön egy 1 x 18650-es power case, belerakok egy rendesen feltöltött NCR18650B akkut, kikapcsolásig merítem a telefonom akkuját, és megnézem meddig tölti fel (kikapcsolt telefonnal)?
Aztán ebbe az új töltőbe beleteszem ugyanezt a telefonakkut lemerülten, ugyanezt a 18650-es cellát feltöltve, és meglátjuk mi változik?
Majd beszámolok
Ja, amúgy van csere akkum a telóhoz, meg pont 1 hete rendeltem még egyet, mert a mostani akkum kicsit kezd púposodni, és állandóan ledobálja magáról a hátlapot..
-
geza844
aktív tag
válasz
Tamás9x #24785 üzenetére
De nekem van egy ilyen fétisem, hogy nem szeretem pazarolni az energiát...
Szerintem inkább elkölteném egy nagyobb power bank árát egy kisebb jobb hatásfokú megoldásra, sőt lehet még többet is adnék érte, akármilyen hülyeség is lenne
Dehát itt nagyon egyikünk se 100-as nem?
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #24784 üzenetére
Aztaku...
Universal Li-ion Battery Charger w/ USB Port for 18650 / 17670 / 18500 / Cell Phone (110~240V)
És ez vajon jobb hatásfokú lehet mintha egy sima power bankot használok?
-
geza844
aktív tag
Ha fognék egy ilyen akku töltőt (amibe közvetlenül bele tudom helyezni a telefonom akkuját):
(L:/dl/upc/2016-05/02/267219_ww9tb1gu7tyy2g71_1410398423734-p-1983879.jpg)(/L)
Aztán egy bármilyen power bankot, és a kettőt összekötném úgy, hogy semmilyen elektronika ne legyen a 18650-es cellák, és a telefon akku között, tehát egy vezetékkel direktbe kötném a 2 akkut, akkor az elvileg működne?
Feltöltené az akkumat?
Az egészen azért gondolkozom, mert így ki lehetne hagyni a körből az 5V-os USB-t (vagyis a felesleges, és veszteséges DC konvertálásokat oda vissza), így talán jelentősen lehetne növelni a hatékonyságot.
Bocs, hogy itt teszem fel a kérdést, folytathatjuk máshol is erről az eszmecserét erről, ha van értelme, csak mondjátok meg hol?
-
geza844
aktív tag
Ha már építkezésről van szó, ilyesmit nem rakott össze itt még valaki?
(L:/dl/upc/2016-04/28/267219_q0maafbbjvy7ilfi_100wlamp.jpg)
(/L)
Bár gondolom egy ilyen azért kevésbé használható, mint egy rendes házzal rendelkező kézi lámpa, de azért elég vagány, és elég izmos
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #24673 üzenetére
Egyébként elvileg nem is tiszta sárgarézből készül a lámpa teste, hanem réz ötvözetből, vagyis bronzból, legalábbis említik a bronz anyagot a hivatalos oldalon.
Ugye itt a driverben is van egy DC / DC konverter, és nem csak 1,5V-ot ad a led-nek AAA elem esetében, hanem akár többet is?
erik365: 3 perc az nagyon korrekt! A sima I3 csak kb. 1 percig bírta 10440-el, aztán kikapcsolt.
-
geza844
aktív tag
válasz
erik365 #24672 üzenetére
És akkor sima AAA elemmel tud 180 lument elvileg?
Bocsi, már látom az Olight oldalán, hogy alapból 180 lument tud a lámpa, de amikor túlmelegszik, akkor visszaveszi a max fényerőt 90 lumenre, és így kb. fél percig tud 180 lumennel világítani.
(L:/dl/upc/2016-04/27/267219_p3gb2pfu9kdzutzl_i3s-cu_photo-11_1.jpg)(/L)
Gyönyörű kis lámpa... csak kicsit drága... -
geza844
aktív tag
Az Olight I3S-ből engem a PVD bevonatos réz verzió érdekelne, de kicsit húzós az ára, szállítással együtt 10.500 Ft. Az már kemény. Ezt kínából honnan lehetne beszerezni? fasttech.com-on csak a sima verziók vannak, de még drágábban adják a imát, mint a leitz-hungaria.hu-nál, amit nem is értek...
Meg még azt nem értem, hogy a sima verzióknál 80 lument ír max fényerőnek a leitz-hungaria.hu, a réz verzióknál viszont 180-90 lument ír max fényerőre, ami nem e azt jelentheti, hogy a réz verzió támogatja a 10440-es cellát? Esetleg jobb lenne a hűtése?
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #24643 üzenetére
Most, hogy ezt leírtam, tök szeretnék egy Olight i3s-t
Amúgy most látom, hogy van már i3e is, azt tudja valaki, hogy mi a különbség az i3s-hez képest?
Egyébként a sima i3, és az i3s közötti különbségről van itt egy jó leírás.
Olight lámpát honnan érdemes rendelni?
-
geza844
aktív tag
válasz
zazenke #24641 üzenetére
Ha már nyaktekerős, ha már Olight, ha már AAA, akkor én annak ellenére, hogy nem szeretnél még egyszer ilyen lámpát, bátran ajánlanám az Olight i3-at! Nekem évekig volt, imádtam, sose volt vele semmi baj, (sajnos tavaly nyaraláskor elhagytam
) pedig a kulcstartómon lógott, és gyakran használtam. Ha egyszerre nem is sokat, de sokszor, vagyis kapott sok tekerést. Egy kézzel is lehet tekerni simán. Sőt, a végén pár évig egy 10440-es cellával hajtottam, ráadásul védettel, és még úgy is tökéletes volt. Persze max fényerőn melegedett rendesen (majdnem 200 lumen), sőt ki is kapcsolt pár perc után (talán a cella védelme kapcsolt be), de engem ez nem zavart, mert úgy is csak rövid ideig használtam egyszerre. Max 1 percig. Szóval az Olight i3 egy nagyon jó kis lámpa!!
-
geza844
aktív tag
válasz
Tamás9x #24638 üzenetére
Tyű, tényleg, az USB 5V-os... egyébként a DC/DC átalakítók elvileg jó hatásfokkal is léteznek vagyis ez önmagában még nem lenne nagy akadály, kérdéses, hogy az ilyen olcsó power case-ben milyen hatásfokú van, és ugye az, hogy a telefon töltő áramkörében is DC/DC átalakító van e, vagy pedig egy sima feszültség osztó, mert az ugye garantálja a nagy veszteséget...
-
geza844
aktív tag
Igen, mert a telefonok akkuja is pont olyan feszültségű (3,7V) mint egy 18650-es cella, és a legtöbb telefonban azért nincs 3400 mAh-s akku, szóval egy töltés még simán kijöhet belőle, ami elég nagy segítség ha merülőben van a teló. Mert a mai világban okostelefon nélkül félemberek vagyunk...
Egyébként a kis Boruit RJ - 02 fejlámpát bátran ajánlom mindenkinek aki gondolkozik rajta! Nekem nagyon bejött! Bringára használtam még tél végén (fényerőben agyonveri a sokkal drágább dinamós bringás lámpámat), és a mozgásérzékelős része is frankón működik. Mehet közben nagyon könnyen, gyorsan ki és bekapcsolható egy "integetéssel"
Elég masszív is, első nap, mikor kipróbáltam leejtettem a fejemről a betonra (nem húztam meg eléggé a pántját), és alig látszik rajta valami, működik szépen azóta is.
-
geza844
aktív tag
válasz
Vertigo18 #24631 üzenetére
Igen, vagyis igazából gondoltam a power case jó lesz egy praktikus akku tartónak
Mivel az egyik akku a lámpában lesz, a másik meg akkor ebben, és ha tényleg kellene, végülis lehet vele tölteni telót, vagy bármi USB-s kütyüt működtetni, vagy ha nem kell lámpa, akkor abból is ki lehet venni az akkut, és azzal is lehet tölteni. Meg van már egy fejlámpám (Boruit RJ - 02), és abból is ki tudom venni az akkut, ha nagyon nagyon kellene valamit tölteni. Szóval azért praktikusnak gondolom ha van az embernél egy 1x18650-es power case. Aztán majd meglátjuk. Készülök megkerülni a Balcsit bringával, és amiatt rendeltem most ezeket. Bár persze jó lenne egy nagy power bank is, dehát apránként... igyekszem alacsonyan tartani a költségvetést, mert gyorsan el lehet szállni, de ezt gondolom itt senkinek nem kell ecsetelni ugye?
-
geza844
aktív tag
Na, hát elvileg jó üzletet kötöttem:
- Convoy S2+ $11.19
- 2 x NCR18650B $6.99
- LiitoKala lii - 100 $3.99
- Power Case $1.69Nagyon várom már őket
-
geza844
aktív tag
Ilyet már tesztelt valaki?
http://m.banggood.com/4PCS-MECO-3_7v-4000mAh-Protected-Rechargeable-18650-Li-ion-Battery-p-992723.html -
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Bringára szeretnék lámpát. Már van rajta egy viszonylag komolyabb darab (Reelight RL771), ami tök jó is, de minden nap tekerek este olyan helyen, ahol nincs közvilágítás, és nagyon kátyús az út, ide pedig több fény kellene, meg messzebbre kellene látnom mint ~5m-6m.
Egy Convoy C8-ra gondoltam, amivel kifejezetten távolra világítanék, meg esetleg egy S2+-ra, amivel közelre (sőt, utóbbit szerintem le is fordítanám egészen, hogy teljesen magam elé világítsak).
Jónak tűnik ez a szett, vagy valami mást ajánlanátok inkább?
-
geza844
aktív tag
Pont pár napja rendeltem egy Boruit RJ - 02 lámpát egy LG INR18650 MJ1 akkuval, úgyhogy most nagyon örülök, hogy jók az első tapasztalatok a lámpával, és ajánlott ez az akku ezen a teljesítményen
Sajna még kell vagy 3 hét mire én is kipróbálhatom...
-
geza844
aktív tag
Az akku téma engem is érdekelne. Nálam az elsődleges szempont a kapacitás, tehát ebből a szempontból szeretnék jó ár / érték arányút. A terhelhetőség, és a max töltőáram másodlagosak. Egy S2+ hajtására lesz, és egy gagyi töltőm van hozzá. Most ezt néztem ki: MJ1 3500 mAh. A védelem mennyire fontos ez esetben? Ugye az S2+ használható védett akkuval?
Bocs, ha olyat kérdezek, amiket már 100-szor megválaszoltatok, viszont ha így van, érdemes lenne kiegészíteni a téma-összefoglalót konkrét termék ajánlásokkal is.
-
geza844
aktív tag
válasz
Vertigo18 #23601 üzenetére
Igen, ilyenek vannak és lesznek is. Vásárló-csalogató, majd otthon-kibontó, csalódást-érző akkuk...
Szerintem ezek inkább vásárló csalogató, otthon kibontó, és a feliratnak örülő akkuk... anélkül, hogy a kedves vásárlónak bármi fogalma lenne arról, hogy mit is jelent a 9900mAh... ergo elvárása se nagyon van vele szemben, így nem is tud csalódni benne. Az ilyen esetekben szerintem a kínálat pont találkozik a kereslettel. Hülye embereknek sz.r termék.
-
geza844
aktív tag
Hát nem pont a legelső mai hozzászólásom előtt ajánlott valaki INR 18650 akkukat??? Jobban kellene figyelnem... de én találtam még jobb áron most
http://www.gearbest.com/batteries/pp_238971.html
Jó mondjuk ehhez 2-t kell venni, de nekem pont annyi kell -
geza844
aktív tag
Na már megvan, hogy milyen lámpám lesz (S2+), valakinél linkelt egy LiitoKala töltőt, szerintem az jó is lesz nekem is, már csak az akkut nem tudom, mit ajánlotok? Mármint milyen 18650-es akkut? Ja, és S2+ -hoz védett kell, vagy sima?
-
geza844
aktív tag
válasz
luck66 #23568 üzenetére
Azta... ezen az oldalon van vagy 100 változata az S2-nek... b.szarás... milyen LED-el rendeljem? Szeretném ha természetes színű lenne. Az, hogy most 1000mA-es, vagy 2800mA-es (ha jól láttam ez a 2 véglet), az gondolom nem mindegy fényerőben. Látom van T6-al, L2-vel, meg U2 LED-el szerelt... most akkor melyiket?
-
geza844
aktív tag
Ez az S2+ lehet hogy mégiscsak elég lenne nekem is. Igazából bringára kellene, nem tudjátok, hogy milyen kerékpáros tartóba megy bele patentul? Ez vajon jó lehet hozzá?
(L:/dl/upc/2016-02/01/267219_x4hvdrxpl1t5hrm5_lampatarto1.jpg)(/L)
aliexpress.com-ról szoktatok rendelni? Vajon eredetit küldenek onnan? -
geza844
aktív tag
Esetleg 1x26650?
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Milyen 2x18650-en hajtott kínai kézilámpát érdemes venni most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest