Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silent77 #35457 üzenetére
Köszönöm, meg is rendeltem az F1 mellé az S2+ -t. Ha lehet akkor több akciós lámpát már ne linkeljetek a héten
ezt akksit érdemes megvenni?
NCR18650B 3.7V 3400mAh 18650 Li-ion Battery
vagy esetleg ár/érték arányban tudtok jobbat ajánlani?
-
BBéci
legenda
válasz
Silent77 #35394 üzenetére
Ha leírnám, ami erről eszembe jutott, lesújtana rám a népharag és lángpallossal űznének ki innen, a lámpások paradicsomából.
Én egy Acebeam L16-ra kérek kupont. Ha 99,9 helyett 80-ért adnák, azonnal megrendelném.
Persze listaárán is alighanem meg fogom venni, csak megvárom az F1-et. -
dobolan
senior tag
válasz
Silent77 #30200 üzenetére
Ok, én elhiszem. Tavaly novemberben volt utoljára 40 dolláros rendelésem. De ha a ráírt értéket nem nézik, akkor mi alapján döntenek? Pl. rendelek x doboz különféle vitamint külföldről egy csomagban, aminek értéke 100$, meg egy másikat, aminek értéke 15$, mert olcsóbbak vannak benne.A vámügyintéző hogy különbözteti meg? Kizártnak tartom, hogy expertek, és mindennek ismerik a valós értékét...
-
Studi
veterán
válasz
Silent77 #30200 üzenetére
Gondolom azon sakkoznak, hogy értemész-e, ha rávágják a 2e Ft ügyintézési költséget és az áfát (ami néha több, mint a cucc értéke), vagy hagyod a francba, és visszaigényeled a lóvét a vágottszeműektől. Mert utóbbi esetben ők tök fölöslegesen dolgoznak vele, és gyártanak egy tonna iratot.
-
dobolan
senior tag
válasz
Silent77 #30194 üzenetére
Ja, ezt tudom, de tapasztalati 40$ körül van a határ, mert a közte lévő tételek vámolási procedúrájának a költsége már magasabb, mint az utána befizetett áfa + vám költség, ezért állítólag nem éri meg kezdeményezni az eljárást alatta. Neten olvastam én is ezt. Rengeteg csomagot rendeltem így, eddig egyet sem "lőttek le", pedig ráírták az értéket.
-
-
Czimby
addikt
válasz
Silent77 #29716 üzenetére
Na most teljesen elbizonytalanodtam akku téren Samsung Q30, Panasonic 3400-as, és LG 3500MJ között vacillálok. Mivel az Astolux is max 6A-t vesz fel a Convoyok meg 3A alatt így mindnek jónak kell lennie.
Azt nem tudom, hogy az Astrolux TURBO módban nem-e nyirja ki magát, bírja a LED azt a közel 6A-t 45s-ig?Azért is gondolkozok újra a Pana akksikon mert a Lii100 töltőról olvastam, hogy van hogy kicsit túltölt ez ellen jó lenne a Protected akksi.
-
erik365
senior tag
-
erik365
senior tag
-
makoss
veterán
válasz
Silent77 #29127 üzenetére
Tabot rendeltem, 3 hét kellett csak ahhoz, hogy "eldöntsék" az idióták, hogy zárolták a pénzem ergo: nem szóltak, de még ezután egy halom hülyeség jött, vám áfa, kb +15.000Ft a semmiért, + 2 hónap várakozás. 0 garancia.
Én akit tudtam lebeszéltem róla!
1 külföldi rendelésem volt pár hete, de messze a leg korrektebb volt mint azok a külföldi f*sok! (eustok)
Magyar oldal, kb 2, max 3 nap várakozás, (!!) GLS futár hozta és annál fizetni.
Így kell! -
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Silent77 #27926 üzenetére
Fényképezni nincs kedvem, de az S2 és S2+ -tól lényegesen erősebb, jobban teríti a fényt. Hogy mennyi a az annyi, majd megmondjátok
Innentől persze kérdéses, hogy mennyire volt jó vétel. Ezt szerintem szubjektív. Ami viszont mindenképpen pozitív ebben a lámpában, hogy a kis méret mellé, nagy fényerő társul. Ja és módkiosztása sem rossz ,ha nincs is meg a 3000 lumen.
A micro usb-s tölthetősége is tetszik, 4.17 voltra töltöttem egy telefon töltővel, akkor váltott zöldre a led. Nem hagytam rajta tovább, így nem tudom, hogy meddig töltött volna.
Egy biztos, ez a lámpa inkább a hordható kivitel, mint egy 3x18650 akkuval működő. Nekem volt egy Solarstorm T-3 lámpám ami alapvetően elég jó fényerővel rendelkezett (amúgy nem ajánlott vétel, mert nekem és másnak is hamar tönkre ment) de hordani nem lett volna jó, a kocsiban mondjuk elfért.
-
Kozy10
tag
válasz
Silent77 #27920 üzenetére
most sikerült megnéznem a G20-G30 videót, határozottan jobb a fénye a G30-nak
Lehet a G20-t is felülértékelték, úgy, ahogy a Klarus XT11GT-t, az sem tudja állítólag a 2000 lument XHP35 leddel, lehet ez sem éri el a 3000-t
másik lehetőség,hogy a G30 tud többet mint ami az adatlapján szerepel...16340-esből nekem Olight a favorit, kicsit drágább de ez elfér mindegyik lámpámban amiben a fent említett Trustfire nem, pedig ez is védett: [link]
Viszont a Soshine is jó márka és megbízható és mellesleg olcsóbb, az 50 mAh különbség elenyésző, nálam nem az döntöttbelepróbáltam a 16340-es Trustfiret a Thorfire KL02-be(aminek a klónja egy az egyben az AIMAI AK02) , rá sem lehet csavarni a végét, nagyon hosszú bele, viszont az Olight tökéletes, sajnos Soshine csak 18350-es van, így arra nem tudok mit mondani...
-
válasz
Silent77 #27919 üzenetére
G30 után nekem csalódás.
Ahogy Zozz is írta, nincs 3000 lumen.
Közelébe sincs.
Ha ezt tudom biztos nem rendelem meg.
Persze majd este kiderül, de csalódott vagyok. Pedig lehet én vártam a legjobban.
Pár napja néztem egy videót, a végén g30-al vetik össze. Már akkor szomorúan néztem.
https://www.youtube.com/shared?ci=Ofwa0ehd9BA -
válasz
Silent77 #27873 üzenetére
Nem tudom a G30-nak milyen a menürendszere,de nekem ez nagyon nem jön be.
Leírnád pár szóban és röviden mi és hogyan van?
Ha bekapcsolom,a legkisebb fényerőn megy,de nem lehet feljebb állítani.Aztán addig kattingatok,míg bejön a legnagyobb fény,de kb. félóra múlva megint nem lehet állítani. -
Wendelke
aktív tag
válasz
Silent77 #27869 üzenetére
Hali Silent77!
Az én Klarus G20-om
09.28-án rendeltem meg.
29.09.2016 09:49 PostNL Elektronikus értesítés a szállításról HUNGARY
04.10.2016 05:23 PostNL Megérkezett a feldolgozó központba HUNGARY
04.10.2016 05:23 Magyar Posta Célországba elküldve (Export) Netherlands ( (NLAMSE)
04.10.2016 16:13 PostNL Célországba elküldve (Export)
04.10.2016 20:55 Magyar Posta Célországba elküldve (Export) Netherlands ( (NLAMSE)
05.10.2016 00:59 PostNL Import (Megérkezett a célországba) HUNGARY
05.10.2016 11:54 PostNL Feldolgozás HUNGARY
05.10.2016 11:54 Magyar Posta Import (Megérkezett a célországba)
07.10.2016 13:10 Magyar Posta Belföldi feldolgozásra továbbítvaElég gyorsnak tűnik.
-
válasz
Silent77 #27869 üzenetére
Háááát......A S30R II Baton mellett nagyobb fényerőre számítottam,de nem rossz.Ez a kapcsoló menürendszer a sírba fog vinni,elég lenne nekem egy egyszerűbb is.
Lehet azért nem látszik az ereje annyira,mert jobban széthord a fénye.
A melegedés nem vész,szerintem bőven üzemi nőmérsékletet tart tartósan is. -
-
benfolds
őstag
válasz
Silent77 #27783 üzenetére
ezt néztem. lehet, hogy a posta szívatja őket.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Silent77 #27700 üzenetére
G20? Nem keversz össze valakivel?
Nekem most csak egy ilyen 4 dolcsis van úton,
CREE XML T6 2000 Lumens 5 Modes LED Flashlight Zoomable Flash Light Waterproof Tactical Torch Lamp Lantern For Hunting,Use 18650
Még gondolkodom egy olyan olcsó 7*T6-os 4 akksis lámpán, amit nem bírtam linkelni mobilalkalmazásból.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Silent77 #27692 üzenetére
Csak ha felteszed vaterára akkor 300 a Foxpost, pont a héten szívtam meg vele így a weboxot kellett használni kemény 600Ft-ért. Igazából jobbak mint a posta, egy elemlámpa postán ajánlottan majd 1000Ft feladni ezekben egy zsákkal elmegy annyiból, ugyan úgy megbízható és nekem Bp-Győr kemény 1 nap volt, szóval elsőbbségi opció is van rajta mondhatni. Ha jobban elterjedne akkor kinyírná a postát szerintem.
-
karesz501
senior tag
válasz
Silent77 #27636 üzenetére
Ohhhh, értem akkor minden ok, köszönöm a segítséget.
A 'védett' alatt ugye védett telepet értesz? A jelenlegivel nem használható biztonságosan vagy csak ha túltöltöm vagy lemerítem akkor lesz baja?
Bocs a "hülye" kérdésekért, de most használok először ilyen Li-ion telepeket az AA vonal után
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Silent77 #27111 üzenetére
Már van groupbuy BLF-en rá de nekem még úgy is drága. Eddig a G30 és az L6 volt a legtöbb amit gyári lámpára kiadtam. Nagyon tetszik a G20 meg az hogy akkuval és tokkal adják de most sokat költöttem és így aztán végképp nem engedhetem meg. 2 épített lámpától vagy az L6-tól kellene megválnom hogy megvehessem de az L6 marad.
Lehet írok valami tesztet majd Logoutba mert megjött a BLF 348 Nichia lámpám. Nem gondoltam hogy ennyire tetszeni fog. Meg az S2+-ból is megcsináltam a short verziót de még a kapcsolót ledesíteni kell majd. Jövő héten talán lesz arra is időm. -
WestBam
Topikgazda
válasz
Silent77 #27115 üzenetére
A marketing miatt lett ilyen picike, nagy méretben nem egy modellt lehet venni ami tudja ezeket a paramétereket. Ha ismerősnek megjön akkor elkunyizom tőle egy teszt erejéig, megkönnyítve a döntést aki hezitálna, nomeg érdekelne engem is, hogy meggyőzzem magam, nincs is rá szükségem és amúgy is rossz lámpa
A GBLED2016 kuponnal lejjebb megy az ára, azt nézd meg utána lehet-e még pontozni -
Ra3
őstag
válasz
Silent77 #27111 üzenetére
Én a nagy tesóval meg vagyok elégedve (ott 900-ról megy 2450-re), de ez szerintem is elég nagy ugrás, plusz az árat kicsit sokallom, meg még tapasztalatok sincsenek róla.
Azt esetleg el tudom képzelni hogy ebben a kompakt méretben nem akarták jobban megküldeni az XHP70-et hogy hosszú távon is jól használható legyen túlmelegedés nélkül, gondolom turbón meg amúgy sem ajánlatos sokáig hajtani.
Méretben mondjuk nem rossz de én jobban szeretem ha azért világít messzebbre is, ezzel a nem túl mély op refivel a négy szegmenses led szerintem teríteni fog rendesen. -
ecx
tag
válasz
Silent77 #26817 üzenetére
Akkor mi most más mozit nézünk,
Nálam 9 dodó 2db
-
ecx
tag
válasz
Silent77 #26815 üzenetére
16340-ből vettem szürke Trustfire-t az aliról, 610mAh körül tud az Opus BT c3100-zal tesztelve, 0,5 Amperrel kisütve. A lygte-info.dk sajnos ezt nem, de a protected "lángos" Trustfire verziót teszteli, ami az 1 amperes merítést is szépen bírja (~660mAh), ennél csak lényegesen drágábban vannak picivel jobbak (legalábbis azok, amiket a lygte-n teszteltek).
Ennél jobb, mintegy 720mAh az M3-hoz adott gyári OTR akku, ezt ugyanígy Opus-szal teszteltem. Ezt sajnos csak a full pakkban lehetett venni, külön nem elérhető.
Ha ma rendelnék, én a Trustfire protected Flame 880mA verziót rendelném, ár-értékben korrekt.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Silent77 #26751 üzenetére
A lipoval van némi tapasztalatom modellezés okán, azzal nem játszom, egyébként az imax-al ezeket is tudnád tölteni ha nagyon akarod, annál többet egy ilyen kis töltő sem tud
Egy brand töltőben én jobban bízom, olvastam a sok jót én is a liitokala töltőről, de azon kívül, hogy beteszem az akkut és feltöltve kiveszem nekem más opció nem nagyon kell egy töltőnél
Azért töltöm éjjel az akkukat, mert nappal nem hagyom egyedül a lakásban, ellenben csak este jövök haza melóból, ha meg pukkan akkor legalább van esélyem eloltani így, nem ég le a fél lakás.
Amúgy nem vagyok én szaki, csak lelkes amatőr -
WestBam
Topikgazda
válasz
Silent77 #26749 üzenetére
Nekem nem célom az akkuk tesztelése, rátöltésből is lehet látni, hogy a cella felvesz-e elegendő áramot, ha meg gyengül az is fel fog tűnni. Ha nem lenne rajta lcd azt sem bánnám, volt kijelző nélküli i2-es töltőm, az is tette a dolgát, ellenben a mellett is teljesen nyugodtan aludtam, nekem az a legfontosabb
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Silent77 #26708 üzenetére
Írd meg majd, ha nem felejted el, hogy feltöltötte-e. Egyébként az Imax-ból melyik jó? A bangood-on van 22 $-ért is, meg drágábban is. Van tápos is, az kényelmesebbnek tűnik. Megéri plusz pénzt fizetni, vagy mindössze a táp meglétében különböznek? Nem igazán értem a mini kifejezést, úgy látom ezek mind egy méretben vannak.
kgyuri7
Köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest