- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagylaci32
tag
A H03 alapvetően fejlámpa, de a talpmágnes miatt sok egyéb helyen is jól használható. Nem 1 mozdulat a fejpántból kivenni-visszatenni, ezért kézben tartva én pánttal együtt szoktam használni, illetve azzal együtt felmágnesezni valahova. Egyébként a választott lencse függvényében változik a szóráskép, emiatt, illetve a hengerből sugárirányba világító kialakítás miatt nem vált ki egy zseblámpát.
-
WestBam
Topikgazda
Ha mágnest szeretnél használni akkor előtte nézd meg a driver környékét, mert nem minden esetben biztonságos a használata. Ha a + érintkező körül van egy műanyag gyűrű akkor valószínűleg nem okoz problémát. Ha nincs akkor ha elcsúszik akkor akár rövidzárlatot is okozhat. Akkor inkább egy pici pöttyöt forrassz az akku tetejére. Forró nagy páka, ne melegítsd sokat, az sem jó.
-
geza844
aktív tag
Az akku téma engem is érdekelne. Nálam az elsődleges szempont a kapacitás, tehát ebből a szempontból szeretnék jó ár / érték arányút. A terhelhetőség, és a max töltőáram másodlagosak. Egy S2+ hajtására lesz, és egy gagyi töltőm van hozzá. Most ezt néztem ki: MJ1 3500 mAh. A védelem mennyire fontos ez esetben? Ugye az S2+ használható védett akkuval?
Bocs, ha olyat kérdezek, amiket már 100-szor megválaszoltatok, viszont ha így van, érdemes lenne kiegészíteni a téma-összefoglalót konkrét termék ajánlásokkal is.
-
Ra3
őstag
Én ilyet vettem az s2+-hoz:
Keeppower (nem védett, 6b5203 kuponnal 5.69 dollár)
Ez sem rossz, árban hasonló, de "csak" 2600mah, viszont védett:
Sanyo (242103 kuponnal 5.5 dollár)5-ös kezelő: én most elég sokat megnéztem, de nem akarom úgy elkapkodni a dolgokat mint annó az órákkal az elején, megvárom mennyire jön be az s2+, aztán majd után döntök hogy mi kellene.
-
luck66
tag
-
hpsafl
tag
Elméleti síkon számolgatva/saccolva 3A a max áramfelvétellel egy 3400mAh-es akkuval kb 1 óráig bírja, közepes módban kb 2 óra, és gyenge módban 15-20óra.
Amit még el kellene dönteni S2 vagy S2+. Előbbi kicsit jobban fókuszált, még utóbbi kicsit jobban terít.
A színhőmérsékletből én neautralt javaslok, mint ami a tesztemben is volt, mert ez kellemesebb, természetesebb a szemnek, de ha te a hidegfehér fényt jobban szereted, akkor olyat vegyél.
Akku [link] [link] az egyik a legolcsóbb még minőségi aku, a másik egy nagyobb kapacitású, azzal tovább világít. A lényeg, hogy csak LG, Panasonic,Sanyo, Sony cellával ellátott akkut szabad venni, mert ezek tudják is a rájuk írt kapacitást.
-
hpsafl
tag
Garantáltan vízálló, van benne mód memória, kivehető a stroboszkóp és az sos is, ez tényleg 1000 lumen, Convoy minőség, mi kell még?
A Convoy melegszik rendesen, vagyis rendesen meg van hajtva, és a hővezetés is jó.Nekem mindegy, hogy mit veszel, de én zoomosat nem vennék alapból, pláne nem ilyet.
Ciccuka: kb 3$ a legolcsóbb XM-L2 led, és akkor még nincs sem lámpatested, sem drivered.
Tudom meg lehet oldani olcsóbb leddel is, de szerintem ha nem kulcstartóról beszélünk, akkor egy XM-L2 lednek minimum lennie kell a lámpában.
-
hpsafl
tag
Miért ragaszkodsz ennyire hozzá? Nagyon nagy a szórás az ugyan úgy kinező lámpák között is.
Nem volt még ilyen lámpám, csak hasonló, de ki merem jelenteni, hogy egy Convoy S2/S2+ 8x7135-ös chippel sokkal jobban világít, igaz abba jó akku kell, de valamit valamiért.
Ha meg inkább messzire szeretnél világítani, akkor Convoy C8.
-
Myers
senior tag
Ezek az Xtar töltők jók.
De ugye van valamid, amit az usb másik végére dugsz. pl számítógép, vagy amivel a telefonokat is szokták tölteni.
A sima verziónak 5V, 0,5A kell a bemenetre, viszont a plusszosnak már 1A-es kell! Szerintem maradj a simánál.Az akksi is jó. Van is ilyenem, bár még ezt az akksit nem raktam ebbe a lámpába. De megnézem, hogy belefér-e.
Én egyébként többnyire bontott laptop akksival használom, ami alapból nem jó bele, mert sík a teteje, és így nem érintkezik. Úgyhogy kell az akksira egy mágnes, vagy egy kis alátét. Ezzel elmegy kb. 2 órát tisztességes fényerőn, utána elkezd pislákolni, és akkor tudom, hogy már cserélni kell.
Szerintem ezzel a 3400-as akksival elmegy 4 órát is.
-
Myers
senior tag
Jó választás!
2 éve nyúzom. Szerintem a töltő elmegy, bár töltés közben ne legyen éghető anyag a közelben, de ez márkásakra is igaz.
A töltő mintha USA csatlakozós lenne.
Az akksi az gyanítom, hogy valami millió amperórás hamisítvány, de menni fog vele, csak rövid ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest