- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Szatesz. #15833 üzenetére
Megpróbálhatod maximalizálni a frissítési frekvenciákat a játékban. A játék közbeni legyen 144 Hz, a lobby -ban bőven elég 60 Hz. (144 Hz. 2560x1440 moncsin tolom én is mióta ez be van állítva, csak elvétve fordult elő crash) Nem tudom print screen -elni neked most, mert épp nem enged be a Battle.net
(remélem, mire játszani jövök, megjavul
)
De azt hiszem, a Graphics opciók között van, Custom framerate limit.Egyébként azt hiszem, valamit mókoltak a hangátvitelen a tegnapi frissítéssel, mert az indulás óta eddig sosem hallottam az ellenfelek hangját (multi), de tegnap elkezdett mindenfelől jönni a gügyögés. Nem győztem némítani a népeket (orosz, német, francia, volt minden)
-
Laraxior
titán
válasz
Szatesz. #15833 üzenetére
Akkor nem tudom. Nekem is csinálja, de az nem ugyanez a hibaüzenet, csak directx. Amikor valamit állítok a graphicsban már akkor is kivág. Ha leteszem tálcára akkor is.
Szóval eléggé hímes tojás jellegű a dolog. Ha megy, akkor ne nyúlj hozzá.(#15832) lacy86: Automatikusan átállítja a lövedéket, vagy kell beállítani külön tárat?
Számoltam, de majd' 20EUR lenne ez a kis golyós móka... kicsit combos annyiért.
400-am van alapból, egy 1100-es kell még mellé (9.9EUR) meg még egy 500-as (4.99EUR)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- CNC topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest