- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
válasz
CptAdamica #27575 üzenetére
Igen amúgy ami vicces 2 rpg van a játékban ebből egy mint a vízipisztoly.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #27460 üzenetére
Milyen szerverek ? Nálunk most a nat typ strict-re váltott
Lassan játszhatatlan lesz ez a játék !
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #27460 üzenetére
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
CptAdamica #27425 üzenetére
Azért volt a történetnek egy másik része is. Az gyanús volt, hogy a 11 GB-os frissítéssel egyidőben jelentkezett, úgy egy másfél hete. Viszont, másik játékban is teszteltem az estleges hardver hibát és előjött valami hasonló. Lényeg, hogy a fél éve vásárolt egerem dobta el magát. Ismertem már ezt a játékbeli jelenséget, csak az zavart, hogy egyetlen stream-ben sem láttam, pedig direkt ezt figyeltem.
De kösz a választ! -
hcol7
senior tag
válasz
CptAdamica #27425 üzenetére
de ha szet van szedve, nemtudja a jatekot elinditani, igy nem impactolja a bug
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #27403 üzenetére
Akkor ezért voltam spotolva tegnap is jópárszor Shipmenten.
Nincs valami hülye feladat erre is?Most néztem meg a Vanguard bétát. Harmadszorra sikerült bejutni az online server kereséshez, aztán kifagyott.
Negyedszerre okés volt minden, de sírt a driver miatt, hogy frissítsem.
Aztán nem voltam elájulva, a grafikától se, a hangoktól se, meg úgy alapban az egésztől.
At Afterburner nem látszik, de gyanús volt a búgás a gépházból, bekapcsoltam a játékban lévő cuccost, és 67 fokos volt a GPU, és folyamatosan ment a venti ezerrel.Két kör után ki is léptem, ez nekem nem hiánycikk, a Cold War-nál ugyanez volt, ott is folyamatosan ilyen hőmérsékletek voltak, de a hűtés nem pörgött ennyire.
Az MW multiban Warzone-ban ezt nem vettem észre, ott ha a menüben mászkáltam akkor visszaállt 47-49 fokra a GPU, nem tekerte ész nélkül a semmiért.
Nálam marad az MW multi meg a Warzone, a Cold Warnak max még a single részét megnézem, ha az is szórakozik akkor uninstall.
Legalább lesz 125GB üres helyem az SSD-n. -
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #27399 üzenetére
Hát elég demoralizáló lehet a codos anticheat csapatban dolgozni az biztos , már első nap láthatod a munkád szart sem ért
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #27395 üzenetére
Jah tegnap mi is találkoztunk pár arcal aki 100+ killel zárta a kört és visszajátszásban látszott , hogy no recoil + ugrált a célkereszt az emberekre. Szerintem most tesztelik a csalásokat bétában .
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #27385 üzenetére
A bf4-el az elején játszottam, azt mondták a bajtársak, 1 év kellet neki mire ki javították, nem tudom addigra el adtam a 3-al együtt, de a 3-at ingyenesen újra beszereztem, most azzal tolom.
EZt sajnos nem javították ki, sőt nagyon nem, amit a játékosok mondanak mekkora nagy szám volt a játék meg ilyenek, (SŐT, EBBŐL NAGY VITÁM IS VOLT ITT) de egy BF 2 akkoriban le alázta, maximum a grafika tett oda a 3-nak.
Ez a hitreg valami szőrnyű, persze nem is a szerverrel van a gond, hanem a gyenge internettel ami az embereknek van. -
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #27380 üzenetére
Majd beszerzem a BF 5-öt ha annyiért lesz, mint amennyiért a BF1-et vettem, szóval 5€ magasságában.
A BF1 DLC-k már megvoltak hozzá, mert előtte ingyen osztogatták.
Néztem róla csomó videót, de nem tetszett, nem fogott meg.
Ugyanígy vagyok az új CoD-al meg a BF-el. A BF-nél nem tudom hogyan gondolják a bétát, mert szerintem messze van még tőle ebben az állapotban.
Valami nem az igazi egyiknél sem, fél évet várhattak volna a megjelenéssel, nem a vásárlókat kellene bétatesztelőnek használni.
Valahogy nem látom a belefektetett munkát, azon gondolkoztam, hogy mi a toszt csináltak x évig a fejlesztők ha csak ennyire tellett tőlük. -
csibe1
addikt
válasz
"Nagyon terrorizáló a játék amúgy, kíváncsi lennék egyszer egy 30-40 es szerverre csalók nélkül. "
Arra én is, mert Shipmenten is majd minden meccsen akad pár "nagyonprofi" játékos, de lehet csak paranoiás lettem.
-
Dave567
addikt
válasz
BF-el nem pedáloznék, mondjuk 3-4 után temettem a Dice-ot, pont ott vannak amit a semmirekellő COD készítők csinálnak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
CptAdamica #27382 üzenetére
legelőször warzonban tűnt fel hogy vagy nem lehetett hallani hogy merről jöttek és sokszor ez miatt haltam meg. bár már nem emlékszem rá amikor megvettem az mw-t hogy akkor is ilyen volt e.
-
Liem
kezdő
válasz
CptAdamica #27370 üzenetére
Hát végre valaki utána járt a dolgoknak!
kb. Fél éve de lehet hogy több is van már, ugyanezt le írtam itt hogy könyebb lobbit kapnak ez akkor is látványos volt! De itt páran közölték hogy hülye vagyok meg hogy az activision nem tudd ilyet. De akkor még is tudd az én észre vételem az hogy ez mellé még azt kellene megnézni hogy rendszeres vásárló és a nem vásárló közt mi a különbség a lobbikba mert hogy van. A warzone is valószínű azért ingyenes mert akik nem költenek rá semmit azok a céltáblái a vásárlóknak , ez saját tapasztalat amig néha vásároltam valamit addig egész jó volt most hogy hónapok óta nem vásárolok azóta elég nevetségesen romlott a játékom. Én megértem hogy pénzt akarnak csinálni de ne átverésel tegyék ezt mondjanak egy havi díjat azt mindenki szórakozhason tudása szerint.
-
Laby
őstag
válasz
Ez alapból egyértelmű, hogy valami oknál fogva botok ellen mennek. Ez 100%, minden egyes videójukból lejön. Nem lőnek vissza, nem helyezkednek, teljesen kezdőként mozognak ellenük.
Nagy streamereknél még el is hinném, hogy ezt ők megkapják. Viszont én pont olyan streamert követek akinek tök kevés a követője, majdnem 5-ös k/d-je van, mégis a lehető legnagyobb botok ellen megy állandóan.
Ott biztos nem Activision intézi így, tuti van valami módszer. A VPN maga még kevés ehhez. -
kill_switch
senior tag
válasz
A leet a gamer világ Blikkje XD.
Amúgy most komolyan, ki lepődik meg ezen a tényen? Mitől sötét titok ez? Vagy még mindig ennyire nincs köztudatban, hogy a streamerek a legnagyobb influenszerei a játékoknak? Miért kapnak szerinted ingyen játékokat? Jó meccsek, jó hangulat, sikerélmény = vásárlói ösztönzés. Nézz meg egy Mogács Dani stream-et... csípem az öreg humorát, de miatta pont nem fognak a játékosok beszállni a játékba. XD -
nutella1
őstag
válasz
Ez 101%, hogy így van. Elsősorban pénzügyi okok miatt szerintem.
-
Laraxior
titán
válasz
Ezert nem nezem egyiket sem. Vakok között a félszemű is...
-
Acheron
őstag
válasz
CptAdamica #27349 üzenetére
Akkor ez megint valami központi
barmoláspatchelés lesz -
hcol7
senior tag
válasz
CptAdamica #27305 üzenetére
ironsight-al is "orjas" kozelre, non-hc ben nagy elony, h oneshot kill, ha jo helyre megy a loves
-
Khaosz55
addikt
válasz
CptAdamica #27261 üzenetére
Tegnap játszottunk warzone-t haverokkal. A félidőnem kiestünk elkezdtünk spektelni. Olyan szintű csalások wallhack aimbot van hogy eszméletlen. 30-40 de még 50 killes embert is láttunk. Falon át mindenkit látott és akár 40-50 méterről simán az összes lövés fejlövés volt. Nem egy embernél hanem az utolsó 3-4 szűkülésben a játékosok 70-80% csaló volt. A végén az nyert akinek jobb a cheat programja. Nem hittem a szememnek. Totálisan játszhatatlan a game. Legalábbis nyerni nem fogsz, csak nagy szerencsével az tuti. A 100K csaló kitiltása kb olyan mint erdőtűzre a vödör víz. Beregisztrál újra megveszi a cheetet és lehet menni.
A másik meg, hogy jól tönkre vágták a játékot. Onnantól kezdve, hogy ingyenes meleg ágya a csalásnak. 1 éve nem volt ilyen kaotikus a helyzet, bár akkor is voltak rendesen.
-
tupacamaru
veterán
válasz
CptAdamica #27269 üzenetére
Plunder-ben alig van csaló, van hogy hetekig nem találkozok eggyel sem. Az hogy valaki szerint mindenki csak ha lelövik, attól még nem biztos hogy csalnak is.
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #27266 üzenetére
Ránéztem, azt hittem a Ferivel beszélgetnek.
Az is benne van, de a K/D arány érdekesebb.
Előfordult, hogy 1-2-es szintű emberke volt a legjobb a szerveren. Biztos nem csalt 75 killel, a másodiknak meg talán 41 volt.
Nem tudom mit csinálnak, de valami biztos van, mert egyik körben vagy 2-3-ban jó minden, aztán meg esek kelek, mintha mellé lőnék. -
konci79
őstag
válasz
Igen.. Én csodálkozva olvasom itt a killeket, én már egynek is örülök... Egyszerűen hihetetlen, hogy szinte semmi sikerélményem nincs, nem vagyok pro, de azért annyira sz.rnak se gondolom magam, ami indokolná,hogy szinte senkit se tudok lelőni. Ma is Sniperral 2x eltalálom messziről ( távcsővel is alig látszott), erre assaulttal simán leszedett 2 kis sorozattal. Én meg elsőre fekszem vagy meg is pusztulok rögtön. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.
-
Laraxior
titán
válasz
Allitolag hardver alapu a ban, ugy azert nem olyan rossz. Ha tenyleg igaz. Bar gondolom az is megkerulheto
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Az is dúrva , hogy kiraktak ennyi csalót ,de a legdurvább , hogy " nem rendelkezik játékba épített csalásellenes-rendszerrel "
2019-ben kiadni egy ingyenes játékot mekkora öngól már .
-
tupacamaru
veterán
válasz
CptAdamica #27192 üzenetére
Egy távoliban...........
-
válasz
CptAdamica #27192 üzenetére
Egy szebb jövőben
-
Liem
kezdő
válasz
CptAdamica #26573 üzenetére
Sajnos nem csak ki próbálták!
-
Laby
őstag
válasz
CptAdamica #26555 üzenetére
Ez nyilván szélsőség, és én sem erre gondolok.
Ritkán én is belefutok olyanba, hogy így összeállnak a dolgok.
Csak az itteni hiszti 90%-ban olyan dolgokon megy, amin halál felesleges kattogni, elfogadod és indítod a következőt, többet nem tudsz csinálni. Hidd el én is kitudok úgy akadni hogy azt mondom jól van elmegy a 'csába ez a játék és azonnal kilépek, hagyom egy ideig, de ez azért elég ritka.Egy játék sem tökéletes, és a régen mindig minden jobb volt elv is eléggé csalóka szerintem.
-
pehaa
tag
válasz
CptAdamica #26482 üzenetére
Kétszer öltek meg végjátékban így ... 19 ilyen hely van jelenleg a pályán.
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #26463 üzenetére
Nem tudom mi lesz itt, de igencsak a lejtőn megy a dolog, mindegyik cégnél.
A BF3 béta szerintem és mások szerint is jobb volt, mint amit kiadtak, azért ez csufi. -
válasz
CptAdamica #26418 üzenetére
Ez valami dimenziókapu, vagy felrobbant az echtoplazma?
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #26415 üzenetére
A render resolution-t nálam feltolja; csak nem tudom minek akar nagyobb felbontásban renderelni, mint amit a monitorom tud.
Elcseszett egy akármi lett ez. -
válasz
CptAdamica #26404 üzenetére
Én mostanában azon csodálkozom, hogy küldöm a stunt az emberre és simán lelő mintha semmi sem történt volna vele.
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #26404 üzenetére
Spéci traceres airstrike volt EMP-vel kombinálva; esetleg nukleáris airstrike, és a szemedbe folyt a rohamsisak.
Mivel nem törölted le, feldobtad a bakancsot ami visszahullva rád kinyírt.Egyre izgibb ez a játék, kellene egy külön lista ezekről a szuper újításokról.
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #26352 üzenetére
Mit számít az, hogy túl OP???
AS-val hoz se nyúltak hozzá, ugyan úgy 10m-es betont átvisz ha kell... -
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #26352 üzenetére
Szerintem annyira nem OP, jobban rángat, kisebb a max tárkapacitása és lassabb mint az AR-ek többsége viszont erősebb. Az még bele simult az M4A1, Grau, Kilo, M13-as korszakba. Én most, hogy visszatértem a teljesítményt előtérbe helyezve újra előkaptam az M4-et meg a Grau-t.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #26343 üzenetére
Ezt jó is , hogy felvetetted , pont kérdezni is akartam , hogy nem húzták túl a fényeket a játékban , mert nálam minden olyan fényes ? Pedig semmit nem állítottam el .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #26318 üzenetére
+1 én is kilőttem már az első nap a DLSS-t mert annyira elvette az élsimítást , hogy vállalhatatlan ebben a formában. Inkább kevesebb fps ,de kinéz rendesen és nincs elmosódva a kép .
-
omfgk
veterán
válasz
Teljesen jó a DLSS, csak kell mellé sharpening filter (és még más egyéb, kinek mi jön be).
1440p-ben a Quality így jó.
-
gjung44
tag
válasz
a dlss jo csak nem fullhd felbontáson kell használni. 4k-ban ha a qualityt használod akkor nagyon jo kép van és és rendesen megdobja az fps-t
https://www.youtube.com/watch?v=a7oJr5DHlTs
csináltam egy tesztet vele ugy hogy minden felkapcsoltam 4kban még a raytracinget is. ez az fps szám lehetetlen lenne dlss nélkül
-
chris0000
őstag
válasz
CptAdamica #26314 üzenetére
nem,
most akarom beszerezni... konzolon max nincs RT, de az nem érdekel... thx
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #26283 üzenetére
Szerintem ezek egyike sem meglepő, szóval várható volt.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyit dolgoztak az új pályaverzión, hogy szokás szerint parádésra sikerült?
Lehet kiadták bérmunkába pár indiainak -
pehaa
tag
válasz
CptAdamica #26283 üzenetére
Mi már az első napon felfedeztük a Stadionnál. Az eredményjelzőről leesve (menekült, mert lőtték de nem nyílt az ernyő) esett be a társam a föld alá. Csak úgy tudtam kiszedni onnan, hogy vittem egy járművet oda ahol volt.
-
válasz
CptAdamica #26254 üzenetére
Nálam is, plusz sok épület belül meg kék, vagy az a fos 80-as évekbeli neon?
Vagy a nuke miatt ilyen hülye a fény -
válasz
CptAdamica #26241 üzenetére
Nekem a fegyók, töltények, felvehető cuccok pl. kockásak lettek amik a földön vannak...
több fps-t nem vettem észre. -
nyul105
senior tag
válasz
CptAdamica #26234 üzenetére
Nyuszika megy az erdő szélén. Egyszercsak leesik
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #26237 üzenetére
Ugyan csak 2K-n játszom ,de nekem nem hozott több fps-t , viszont mintha simább lenne a játék és a színek is élethűbbek lettek .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #26135 üzenetére
Három kört sikerül indítani és mindben kifagyott gg odatették megint magukat a nyomorékok .
-
válasz
CptAdamica #26085 üzenetére
-
craftsman01
senior tag
válasz
CptAdamica #26004 üzenetére
Én meg a csipát utálom anno cod 4-ben is mindig olyan szerón toltam ahol nem volt.De ugyi most ez nem lehetséges de ezért nem hanyagolom a gamét.
-
tupacamaru
veterán
válasz
CptAdamica #25983 üzenetére
Azt írják hogy az a baj hogy teljesen fekete, és ez nagy előnyt ad, pedig nem ez az előny amiért váltottam rá.
Gondolom új skin-t húznak rá.
-
Acheron
őstag
válasz
CptAdamica #25954 üzenetére
Melyik handgun lett sorozatlövő?
Multiban már másodszor futok bele, hogy nem a Renetti féle birst - ot adja egy maroklőfegyver, hanem full automata, mint anno az MW2 -ben a G18. Melyik ez a fegyó? -
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #25954 üzenetére
Bizony a BF-et mindenki várja mint a messiást , talán végre jó lesz jobb mint az 5 volt és kapunk ismét egy minőségi FPS játékot . Aztán reménykedhetünk , hogy a kövi cod tényleg 2.Vh-s lesz és oda talán nem merik berakni ezeket a túlszaturált valótlanul színtelített textúrákat a csillámfaszpónisskinekkel
-
geckowize
őstag
válasz
CptAdamica #25938 üzenetére
Van egy tippem, hogy ezért ($$$):
Sparks Operator Bundle#25928
Acheron:
"Úgy egy hónapja konstans"
Nem tudtam, nem teszem már a lábam egy jóideje multiba, Damascus már meglett tavaly júliusban mindenre, aztán Obsidianosítottam FAL-t, MP5-öt, JAK-12-t, Kar98k-t és a launchereket, de miután december közepén integrálták a BOCW fegyvereket Warzone-ba (és miután megkaptam a BOCW-t ajándékba), inkább a BOCW fegyvereket húzom, egyelőre csak a leveljüket, a gold/diamond/dm camokat még nem grindolom egyelőre, mert ahogy eddig képeken láttam, elég "búcsúsak" (mint ahogy az egész BOCW).Egyébként ahogy itt a topicban szerintem még páran, pénzt nem költöttem volna BOCW-re, mert játszottam a betával és egyáltalán nem jött be. De így, hogy megkaptam és Warzone-ban a legtöbb meta-fegyver onnan származik, kb. csak Nuketown 1984-ezésre használom fegyverhúzásra. Viszont most, hogy visszamentem Shoot The Shipre, hihetetlen felüdülés volt visszacsöppenni MW multiba, visszasírom a tavalyi évet, mikor még nem egy End Of Life productként volt kezelve Activision által.
Igaz, jogosan mondhatná bármelyik BOCW fan, hogy ha MW-ben csak pár mapon vagyok hajlandó játszani, akkor biztos jó, vagy jobb játék-e, mint a BOCW, de engem az sem érdekel, ha 100-adszor húzzák le ezekről remake mapokról a rókabőrt, ha egyszer megvan az a körítés, amire minden MW-fan várt az elmúlt 10 évben.
Nekem a nosztalgiafaktor teljesen kiszolgálja az igényem Shipmenten, Rust-on, Crash-en, Vacant-en, Backlot-on, Scrapyard-on, Broadcast-en.
A non-remake mapok közül egyébként nyilván Shoot House-t favorizálom, de emellett még Hovec Sawmill, Khandor Hideout, Mialstor Tank Factory jön be.
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #25796 üzenetére
Semmi köze hozzá, hogy ingyenes vagy sem....
Még az elején lett kitárgyalva, segítik a gyengébb játékosokat, egy kis turbóval.
Ha szoktad figyelni a chatet, szokták írogatni a BOT-ot, persze amikor ultra jó játékos vagy, ez ugyan úgy fordítva is igaz.
2 méterről nem tud lelőni, úgy hogy 20 db golyót ki lőtt rád, MP HC játékmodról beszélünk Hardcore!!! Persze ez neked sírva röhögős!!
De ott van a csávóka beugrik 60m-ről, én fedezékbe állok, és egy lövés halál KP-ból.
A Spawn az ugyan ez, lelövöd, már be rakja mögéd, és le is lőtt..
A latency meg ugrál mindenkinek, nekem is fel szokott menni 30-ról 300-ra vagy többre, de az enemynek is.
Vannak dolgok amiket nem ért az ember, na de ez van... -
Acheron
őstag
válasz
CptAdamica #25798 üzenetére
Sajnos ez ilyen a kezdetektől. Azt nem tudom, hogy az Acti így képzelte -e el eredetileg, de a megbízott programozók ezt hozták - ezt használják. Sajnos az látszik, hogy bár a srácok programozásból jók, de műszaki szakot nem végeztek, fogalmuk sincs a negatív csillapítás mibenlétéről, így megfelelő balance rendszert sem tudtak felépíteni, hogy nagyjából mindig a hozzád hasonló képességű játékosok között tudj játszani - egyszerűen megoldották azzal, hogy ha jó vagy, akkor a körülményeket lerontjuk annyira, hogy esélyed se legyen - így nem tud megszaladni a statisztikád (kvázi a jó meccsek után egy darabig van egy pozitív visszacsatolásod (aka gerjedés...), utána egyszer csak visszadob a rendszer alapba, a kezdők közé, és kezdődik minden elölről). De az MW 2019 esetén ezen már kár háborogni, mivel (számomra) úgy tűnik, hogy a "nagyonügyesfickókkalraklakegycsapatba" faktor szorzója az egyik legnagyobb az SBMM súlyozási rendszerében, mióta a
cheatereke-sportolók java része átment az új részre, azóta a fentiek mellett is szépen javul a K/D arány, magyarán itt annyit már nem tud rombolni az SBMM, amit skill -el ne lehetne egyensúlyozni. De elnézve a CW kommentjeit, ott bizony tolja ezerrel az okosságot... -
Acheron
őstag
válasz
CptAdamica #25796 üzenetére
"...Lehet ezt azok nem érzik, akiknek megvan az alapjáték..."
Már hogy a viharba ne éreznék? Tökéletesen érezni az AI beavatkozását a "sima" multiplayer -ben is, ahogy mennek előre a meccsek, szépen váltják egymást a különböző "erősségű" játékok, és itt most szándékos a macskaköröm, mert nem az ellenfelek erősségéről van szó.
Minapi élmény, az SBMM nekem fújt, kezdtem egy 63 - 11 K/D játékkal, majd kb öt - hat játékon keresztül tartott a széria, de mindben rendre egyre kisebb aránnyal. Utána fordult a kocka, 10 -ből nyolcszor már megkezdett meccsbe kerültem be, ahol gyakran az ellenfél VTOL vagy Chopper Gunner killstreak -ja érkezett épp (ilyenkor csakis nyílt térre tett a respawn, ahol azonnal újból ledarált a légierő), de a normál játékban is gyakorlatilag a respawn -al egyidőben lőttek le többször egymás után, mivel épp tűzvonalba tett az AI. Itt kb az ellenfelek is olyanok voltak, hogy bármerre indultál, a semmiből kaptad a fejest (volt, amikor egyértelmű WH révén - ergo ilyenkor az SBMM szemérmetlenül bevág a cheater társadalom legalja közé) És újabb 10 - 12 meccs után kezdődött a nyerő széria ismét - hiszen világi szarul teljesítettél x meccsen keresztül (estem keltem, konkrétan). Egyszer linkeltem is erről egy szép képet, ahol az egyik COD tracker oldalról vettem le egy este a KD alakulását meccsenként, kvázi szinuszhullám - tuti nincs mögötte semmi mókolás, csak a véletlen műve lehet(nem).
Jah, ez volt az, nem is mostanság kelt. -
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #25782 üzenetére
Lelőtték az SBMM warzone oldalt is, "adatvédelem" címszóval. Csak azt nem értem, ha annyira aggódnak az adatokért, akkor miért teszik közzé egy nyílt API-n át.
Persze, mert nem akarják hogy rájöjjenek a csalásra!! -
konci79
őstag
válasz
CptAdamica #25643 üzenetére
Ugrás közben rámzoomolt, es fejbelőtt...Ez csak egy a sok közül..
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
CptAdamica #25620 üzenetére
Ugyan ezt írtam volna , +1
-
geckowize
őstag
válasz
CptAdamica #25615 üzenetére
Nem az M16-ot nézed véletlenül?
-
geckowize
őstag
válasz
CptAdamica #25594 üzenetére
Es a helit?
-
vendingo
veterán
válasz
CptAdamica #25587 üzenetére
Én m16 és aug fan vagyok, ezt veszem ki elsőnek lodautból. Ha ügyes vagy, akkor 2 kattintás egy ellenfél.
-
Padlás
senior tag
válasz
Az AUG jelenleg ennyire op. 2 burst és fekszel. A 2 burstből (6 golyó) elég, ha egy fejre megy és a recoil miatt ha testre lő, elég valószínű, hogy az egyik fejre megy. Mire észreveszed, hogy bekaptad az első burstöt és reagálnál, már talált is a második burst és fekszel. Szóval, ha éppen campelsz és minimálisan tud lőni az illető, szinte biztos, hogy halsz is.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
...hogy jót is mondjak. Egy hete sunyiba csatlakoztam egy kezdő pároshoz, aki kicsit idősebbecske is. De még az nem is számítana, de borzasztó lassú is. Én sem vagyok fiatal, de 6-7 hónapja játszom. Érezhetően könyebb dolgom van. Van lehetőségem megfordulni és befejezni az illetőt ha el kezd lőni. King slayer trió-ba egyedül hoztam a pontok felét, meg ilyen apróságok. Attól függetlenül nincs win-streakünk.
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
Igazából annyira nem felfutott a játék hogy sok csaló legyen, Más gondok lesznek itt,vagy egyszerűen csak jók
-
csibe1
addikt
válasz
CptAdamica #25583 üzenetére
"majd azon nyomban átugrik a célkereszt a 10 méterrel arrébb álló társamra."
Ez tutibiztos Erő érzékeny célkereszt volt, már ha a melletted álló egy Jedi volt.
-
pehaa
tag
válasz
CptAdamica #25583 üzenetére
Hány ilyennel találkozok... 1 vagy 2 hp marad. Én még pingre tudnék gondolni...
-
Acheron
őstag
válasz
CptAdamica #25444 üzenetére
Ezeket a srácokat én is szívesen megkeresném, biztosan nem cheat -elnének többet. Nem lenne mivel...
-
BITBOYS
addikt
válasz
CptAdamica #25435 üzenetére
Ezen is csak röhögni tudtam
[link] 49 KILLS AND..
Asszem 4 perc környékén jön a lényeg -
csibe1
addikt
válasz
Csak 50?!
Ez szomorú, tuti rosszul volt valami beállítva nála!Majd legközelebb, akkor már talán a 70 is meglesz neki!
-
BerserkGuts
addikt
válasz
neve is azt mondja nem fogod szeretni xD
-
Boti80
lelkes újonc
válasz
Hát ez durva, ilyet nem láttam még
-
gjung44
tag
válasz
CptAdamica #25379 üzenetére
180 demage akkor elég ha 1 armor van csak betöltve neki. 2 armorral 200 élete van 3 armorral 250
-
jozefgucci1
addikt
válasz
CptAdamica #25356 üzenetére
-
csƵ
addikt
válasz
CptAdamica #25356 üzenetére
Most engem is olyanokkal rak össze, hogy mindegyiknek az ellenfél csapatból 2-3x K/D nálunk meg mindnekinek kétszer annyi D.
-
válasz
CptAdamica #25353 üzenetére
Ezzel nem csak Te vagy így. Ez az SBMM egy vicc. Tegnap olyan volt az esti 3 órás játékunk, mintha P4-el, meg egy szál bambmusznáddal csapkodnánk az ellent. Semmi hatása volt. Alig ment a lövés. Máskor meg orrba-szájba elsők vagyunk folyamatosan.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
CptAdamica #25334 üzenetére
nem fog menni a freesync vagy gsync xd
nálam törik a kép -
shifty!
senior tag
válasz
CptAdamica #25330 üzenetére
Ha sokat alt+tab-olsz, akkor érdemes Fullscreen borderless módban futtatni a játékot, alapból van egy minimális impact-je a teljesítményre, de ezeket a oda-vissza váltásokat jobban kezeli a játék így.
-
Hzoltan969
tag
válasz
CptAdamica #25287 üzenetére
Jön a DLSS támogatás a közeljövőben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #25210 üzenetére
Mivel kvazi ott a raketa, a silo tetejet kinyitottak, ez boritekolhato.
-
Roland861010
veterán
válasz
CptAdamica #25170 üzenetére
Próbáld ki low grafikán ami kell hogy maradjon magason azt hagyhatod úgy de a csillám póni effekteket kapcsold ki.
Az fpst fixald a monitorod képfrissítéséhez.
Sokkal jobb lesz.Lehet nem csillog a fegyver de cserébe te is észre fogod venni az ellenfélt.
FPS játékot csakis low grafikán érdemes játszani.
Itt egy beállítás hogy kellene ki néznie igaz MW-hez van de én így játszok Warzoneban is.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Ne szívd mellre, nekem is sok ilyen van
Hiába a 415-ös rang, közepes játékos sem vagyok és rengeteget kapok..
Van, hogy le se tudok szállni vagy ha véletlen sikerül azonnal kilőnek és ez megy folyamatosan 10x egymás utánszóval én is telesírhatnám a topikot.. csak warzone-t játszom. Egyszerűen el kell fogadni, hogy béna vagy
Én is -
csibe1
addikt
válasz
Ez csak amiatt lehet, hogy feltetted a nudis paccset, te kis huncut
-
csƵ
addikt
válasz
CptAdamica #25131 üzenetére
Az biztos, hogy még egyszer nem veszek meg olyan játékot, amelyikben ezek fennálló problémák.
-
xprsgd
csendes tag
válasz
CptAdamica #25094 üzenetére
Az stun gránát volt.
Amennyiben nem heart beated van, akkor mindenképp a stun a javasolt. Jobb mint a flash. -
válasz
CptAdamica #25094 üzenetére
Az nem a stun?
A mine-t pont tegnap szívtam meg, mikor kb. 2 is volt a reptértorony lift feljárója előtt, de ő lazán feljött és balra elslisszolt míg azok felrobbantak és hátbalőtt... Mindig vannak ilyen szörvájvörök... -
csuzda
aktív tag
válasz
CptAdamica #25091 üzenetére
Túl közel rakta a sarokhoz. Van egy nagyon rövid észlelési ideje és mivel közel van, így át tud rajta szaladni mielőtt még felrobbanna.
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #25091 üzenetére
EOD perk illetve a M10-el szinte átrepül rajta az ember.
-
Dave567
addikt
válasz
CptAdamica #25005 üzenetére
És az ellenfelet miért nem jelzi, mert gyakori a Multiban is, hogy a semmi lő.
A gránátot amikor mellém dobják, szokta jelezni, valamikor csak hallom de nem jelzi...
Ha streaket kapok azt se mindig jelzi, csak ha véletlen meg nyomom, hogy hívni kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest