Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 90 - modellalkat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11T Pro éjfélkor ébreszt probléma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
-FLY-> #19698 üzenetére
Legalább most kivették a Fal-t a WZ random fegyverei közül , mert botrányosan sokan tolták a macro+Fal páros automata modban .Még a 3.Season-ban is elég sokat nyertünk WZ-ben de a legutóbbinál már rendesen küzdeni kelet a győzelemért . Discord csatornán egy képet nem láttam , hogy valakinek is jött volna visszaigazolás , hogy csalót raktak ki ,de itt a topikban valakinek az ismerősének a nagyanyjának a rokona halott róla , így a rendszer tökéletesen működik
-
BandiHUN
veterán
válasz
-FLY-> #19698 üzenetére
Én egy kört mentem eddig mindössze,az nagyon jó volt, a nem oil rig pályán...remek volt,az ISO-val együtt,csupaszon is lett vele 27 kill,pedig először láttam a mapot,és irtó hamar kiürül a kis micsoda.Viszont volt egy emberke a csapatunkban,akinek nem volt semmi neve,csak klán,persze előttem az lett az első,de igazából csak kicsit volt jobb.
Inkább az előző végén,hétvégén találtam rossznak,minden körben volt legalább egy,aki 2-3x annyit ölt,mint a többiek,és nem streakkel.De végülis vállat vontam,mert jöttek nekem is a VTOL,wheelsonok...csak a végén feltűnt,hogy volt,aki 120-at is ölt,miközben én streakkal is 80-at,meg mikor még chopper gunnerrel is sikerült utolsónak lenni,pedig irtottam rendesen
Aki akar,ügyeskedjen.Olyan igazi aimbottert nem láttam ezeréve,jó kempert és csodálatos deathspawnokat igen.
Az új mapot is elég jól ki lehetett ismerni 1 kör alatt is,sajnos sok játék nem lesz,passt is extrát vettem,mert holnaptól 2 hét nyaralás...
Ráadásul beszoptam,mert 240-es SSD-re nem fért el a patch,megpróbáltam trükközni,hogy törlök ki gyorsan fájlokat,mondom majd úgyis leszedi,hát nem,így éjszaka újratöltés lett a vége,mostanra jött le.
Nevem senki... -
BandiHUN
veterán
válasz
-FLY-> #18301 üzenetére
Nálam minden működött szépen,húztam a snipereket,mert már csak az van,az újra is kaptam robbanó lőszerrel is,stb,XP is ment,míg el nem jött a 155,szépen duplán ment a kör körbe a legtöbbször.
De ha épp nem mutatja,akkoris ahogy visszajön a játékoslista,már a növelt érték látszik a jobb felső sarokban.Camokra viszont van késés,elveszés nincs,de van,hogy 2 meccsel később írja ki felül,mikor már nem is az adott fegyóval megyek,shipmenten a kill is csúszkál,van,hogy már a következő élettel megyek,mire kiderül,hogy megnyertem pl.egy összelövést,csak tök más puffantott le közben. -
omfgk
veterán
válasz
-FLY-> #17775 üzenetére
Nem nagyon látom ,hogy bannolgatnának.
Elvileg kéne ,hogy kapjál üzenetet in-game belépéskor ,hogy valakit bannoltak akit reportoltál.
Na én ilyet eddig nem kaptam. 50-60 report után sem. 95 százalékuk a nagyon egyértelmű kategória volt.
Ne felejtse el senki a cheatereket blokkolni is. Na ezek viszont hasznosak. Már sokszor jött a figyelmeztetés ,hogy egy általam blokkolt játékos is joinolt az adott szerverre.
-
AAntii
őstag
válasz
-FLY-> #15800 üzenetére
MIóta kiderült, hogy ez a normális módi én eleve oda ugrom, tactical insertionnel, sniperrel, annyi lőszert meg amennyi kell szedek össze a balekok hulláiból. A rekordom 20 kill a 11-es bunker felett, de ahogy fogy a játékosok lelkesedése talán ez már nem fog feljebb menni
-
shotika
őstag
válasz
-FLY-> #11250 üzenetére
De most őszintén, attól, hogy solo mód, egy szabály se tiltja, hogy a játékosok ne foghassanak össze. Ha alkalomszüli, én is élnék ezzel. Ez szerintem csak színesíti a játékot.
De egyébként még beszabályozni se lehet nagyon.
Tételezzük fel, és most tekintsünk el attól, hogy van olyan eset hogy egymást régről ismerő játékosok megtalálják a kiskapukat, hogy együtt menjenek, tehát 1v1 egymást lövitek mindenki mástól távol, de mondjuk nem bírtok egymással - ha megvan a kellő tapasztalat mind2 részről, egy teljesen racionális döntés, hogy akkor ketten mentek tovább, sőt majdhogynem ösztönös döntés. Egyrészt a cél szentesíti az eszközt, másrészt hatalmas fun mondjuk két ismeretlen közt egy ilyen jelleg kooperáció. Természetesen ez egy szélsőséges példa. Akár írhatnék olyat is, hogy a másik játékos épp azzal szerencsétlenkedik, hogy átmásszon egy kerítésen, mert a nagy izgalomban nem látja, hogy elég lenne 2 métert tennie hogy megkerülje, te pedig inkább nem lövöd le, hanem mondjuk olyan egyértelmű jelzést adsz le, amiből lerí, hogy átérzed a helyzetét, ezzel pedig kialakul egy olyan ritka szimpátia, ami a további fentebb felvázolt összefogáshoz vezethet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Airsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 90 - modellalkat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest