- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Leet kidobott 1 cikket.Mondjuk ők se tudják
[link]
Már annyira nincs bajom Caldera mappal.
De a rebirth kis szigetek kimennek,és szóba se került,hogy a nagy közönségkedvenc első map visszakerül-e.
Mert sztem lehet azt jobban csipázná a banda,de akkor meg azért nem fognak a 2.0-val játszani,lehet azért. -
geckowize
őstag
Ahogy utánaolvastam azt látom, hogy még a 2015-ös BO3 idejében szerzett CP-t is tudtak Vanguardban (2021) költeni, úgyhogy én reményteli maradok.
De persze amennyire ismerjük az acti végtelen pénzéhségét, nem tudom azt se 0%-ra becsülni, hogy ne vezetnének be valami új in-game currency-t....
Ryoo: ha esetleg tudnád linkelni melyik videókban mondták ezt, kíváncsi lennék, hogy pontosan mit mondtak, milyen contextben.
-
Én elmondom neked mi történt:
A helyzet az, hogy a karaktered digitális teste meghalt és átköltözött a szellemvilágba.
Mivel igazi harcosként élte le az életét, ennek megfelelően ő is áthaladt a fényalagúton, hogy végleg eggyé váljon a nagy Warzone világgal és az áthaladás közben lepörgött benne eddig az összes Warzone meccs amiben eddig része volt. Ezt láttad Te most a csodálatos fényjelenség közben és tanúja lehettél, ahogy áthaladt a fényalagúton és kilépve az épületből, egyből találkozott egy másik szellem Mara karakterrel.Amúgy viccet félretéve vicc. Ez a Caldera térkép kár volt, hogy megszületett.
-
Dave567
addikt
Srácok az "szemétség",ha solóban összejátszanak(lehet reportolni az emberteket)?
Egymás után 2 meccsen is 2 pajzsos tag cserkészet be.
Ez mit jelent, komolyan nem értem, van ilyen a Singlebe?
Reportolhatod, de nem sokat ér, eddig se ért semmit a report.
Én ma két jó vágású magyar emberkével játszottam Shipmenten, egyik kis aranyos a hordóknál feküdt, persze kempelt, ha arra jártam bedaráltam, hallottam is a Voicba, PERSZE meg az ANYÁMAT, cheater G.ci vagyok, mondtam is neki, fogja be, és hagyja abba.
A kis barátja meg végig RPG-zet, én is szidtam őket, de csak magamba, aztán felvett ismerősnek, amit csak játék után fogadtam el, de ő is mondta a végén az anyázást, meg biztos cheatelek.
STATOM 100/79 -
csibe1
addikt
"Srácok az "szemétség",ha solóban összejátszanak(lehet reportolni az emberteket)?
Egymás után 2 meccsen is 2 pajzsos tag cserkészet be."Szemétségnek szemétség szvsz, de ha nem csalnak valami szoftverrel akkor mi alapján indoklod a reportot?
A szoftveres csalást meg megint más tészta, mert nem sokat tudnak tenni ellene, nem is veszik észre legtöbbször. -
Glaz-dozfhut
őstag
Azt csak érdekességként jegyzem meg, hogy a Cold war-t 5 napja úgy hazavágták, hogy nem lehet elindítani. PC-re. Küldtek egy egész méretes frissítést, olyan 5 gigabyte-ot és semmi. Két napig voltak próbálkozások kisebb frissítéssel, de már az sem. A saját fórumát innen nem is néztem. Konkrétan rá sem kerestem. 2 napja csak konzolosok streameltek például.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Routerben minden jól van beállítva? Próbáltál fix IP-t adni a gépnek, portforwardot?
Ez egyértelműen a te hálózatodat érintő probléma, én pl soha nem láttam ilyen hibát.
Szolgáltatói odalon megérné NAT-olást kikapcsoltatni.Ne adj' isten kipróbálhatnád router nélkül is a játékot ha ott van a netkábel a gép közelében.
-
k-adi
nagyúr
-
Dave567
addikt
Igen, mivel évente van új Cod, ez normális, bár szerintem ezzel többen játszanak mint a többivel, de így is várakozni kell.
Letöltöttem a frissítést, de nem voltam fent kb 3 hónapja, nekem ez a HITREG ami a mostani Codokban van, annyira nem jön be, ezért is csak kimondottan Mw Codot veszem meg.
Most várom a kettőt, addig meg megy a BF3. -
nitro16
senior tag
-
gjung44
tag
könnyen meg lehet csinálni ha messze a kezdö körön kivül landolsz és akkor kezded el csinálni amikor már a segggedben van a gáz. pont csak annyi idöt adsz hogy le tudd hivni a helit, megcsinálod, autoba pattansz aztán go. nekem eddig mindig bejött, nem valoszinü hogy vissza fognak fordulni a heli miatt ha messze vagytok a körtöl és már nyakatokon a gáz. csak jol kell idöziteni
-
csibe1
addikt
Elsőre nekem is vacakolt, most felszedtem megint, és fent egy tetőn sikerült is, egyből kiírta, hogy megvan a cucc.
Hiába van már ott helikopter, mindenkinek külön hív valamiért.
Közben meg figyelgess, mert simán kiszednek; majd mindig van valaki a közelben.
Nekem ami nem sikerült a stadionban volt; csodálkoztam is, hogy bent senkivel nem találkoztam. Máskor meg 3-4-en is vannak. Ki kell fogni. -
csibe1
addikt
A Bay of Pigs-el nekem is ezt csinálta, nem látom a marksman fegyvereknél.
Előfordult, hogy kinyitom a kosarat, és nincs tojás vagy a farakásba, dobozba tette.Amúgy csak egyesével lehet gyűjteni, ha kinyitsz másik kosarat, és felveszed a tojást akkor az utoljára felvett az aktuális, az előző eltűnik.
A Halloween-es event sokkal jobb volt, ott pontosan láttad mi hiányzik még a cuccok közül.
-
GAbre
veterán
Illetve lehet a rebirth-ös 1ik chalange is bugos.Meg a flashes napi.Már 4 napi bugos
Elvileg alig öltem common-al(3at összesen) Mikor 1 menetben öltem csak most 3at commonal.Írok is supportnak
Mellesleg a warzone választható küldetések is elmentek.
Tudom csinálni őket.De külön választani nem lehet valami seasonös izék vannak a mission-ben.
De 1ik se ez vagy eleddig ami volt,és választani se lehet.
Tudja valaki hol lehet változtatni? -
Dave567
addikt
Az mondjuk mindíg is alap volt,hogy mögéd spawnolhat az enemy minden játékban
Melyik MW részről beszélsz??? Mw 2 játszom, COD4 (MW1) most kezdtem el megint, ilyennel nem találkoztam.
Meg azzal se, hogy egymás után 3* a csapattársammal együtt berak a cempelő csávókám elé, hogy simán szedje a killt..
A tiéd meg egy bug, látod ez is újdonság.. -
Dave567
addikt
Spawn - YouTube
Most nézd meg. -
GAbre
veterán
https://youtu.be/pC-pXjHtc2Y
Nem is tudtam,hogy véglegesen meg lehet halni survival módban(vagy 1eltalán kimenni spec-be)xd
-
szgabor12
tag
Ebbe még nem futottam bele, majd csak este kerülök gép elé.
Cold War Betanál is ugye úgy volt, hogy hiába volt ott a menüben, hogy Warzone nem tudtál közvetlenül átlépni, kidobott a battle.net-be, és MW-t el kellett indítani külön (legalábbis nekem így volt). Ha tippelnem kéne, a Warzone mindkettőből indítható lesz (remélem), viszont ha MW-ből akarod indítani a CW-t ugyanúgy kidob majd az appba, hogy külön indítsd el, és fordítva is.
Hogy ez miért jó, hogy teletűzdelik a játékot, nem tudom a választ, lehet marketing, próbálnak rávezetni, hogy vedd meg az új CoD-ot, lehet úgy gondolják így egyszerűbb nekünk, nem tudom.
-
nanorambo
őstag
Milyen kedvezményes ajánlatokra gondolsz?
Úgy tudom, hogy a battle pass ára folyamatosan 1100 pont. A plusz bp tiereket tartalmazó battplepass pakk az elején is "akciós" mindig.Nekem az tűnt fel, hogy aktuálisan birtokolt cod pontok alapján szabja személyre az árakat a cod. (nem száz százalék de többször feltűnt) Pl ha nincs pontom, akkor az egyik operátor bundle 1600 pont. Ha van 1600 pontom, akkor ugyan az a bundle 2000. Persze lehet csak rosszul figyeltem, de full digitális shop, ahol figyeli az aktuális egyenleged, simán "trükközhetnek" vele.
-
nyul105
senior tag
Hali,
Monitortól függ, de 2 monitorral ez a tapasztalatom:
- 144hz, tn panel, acer predator: overdrive on/extreme esetén elviselhetetlen iverse ghosting, ami offnál eltűnt. Nagyon szerettem a monitort.
- 144hz, ips, lg 27g850-b: fast-on a legjobb, van faster, ami egy no komment kategória (akkora inverse ghosting, hogy ihaj). amúgy ez a mód csak marketing 1ms miatt van . -
-
-
Dragon3000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest