- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Végre újra tudok az óráról válaszolni a Messenger üzenetekre!
Ha még nem volt leírva és másnak is van ilyen gondja:
Messenger alkalmazás törlése, de mindenképpen gyorsítótár és adatok törlése előtte, majd eltávolítás.
Utána egy régebbi verzió, a messenger 481.0.0.51.109 letöltése és telepítése (pl Apkmirror oldalról).
Jelentkezz be, várd meg, amíg mindent szinkronizált, majd zárd be az alkalmazást.
Ezután telepítsd újra a már letöltött alkalmazást, de ne törölj semmit előtte.
Ezután természetesen le kell tiltani az automatikus frissítést mind az alkalmazáson belül, mind a play áruházban.
(Ha a telefon saját telepítője nem telepíti, akkor javasolt a SAI split installer)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szaszabond #7707 üzenetére
Nálam a Store továbbra is kéri, hogy jelentkezzek be.
Nyilván be vagyok... -
Szaszabond
aktív tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Szaszabond #7705 üzenetére
Ez később még jól jöhet, thx!
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
Szaszabond #7704 üzenetére
Hátha segít valakinek.
Na a wear alkalmazas nem indul el, mert ugye frissítest szeretne de nem támogatott már az óra a 2024 utáni modelleken. Viszont ha kikapcsolod a netet (wifit és mobilnetet is) akkor elindul az app. Ezt követően visszakapcsolhatod a netet és tudsz beállitásokkal babrálni es letolteni mindent és telepíteni az órára. -
Szaszabond
aktív tag
-
zeon.hu
nagyúr
Mást se enged be a Store?
(Próbáltam mindkét órával, természetesen be vagyok jelentkezve) -
zeon.hu
nagyúr
Utolsó Messenger frissítés óta egyik óráról se küldi el a (gyors) választ.
Írja, hogy "elküldve", de a Messenger-en nem jelenik meg mégsem.
Cserébe viszont a telefonon megnyílik a Messenger alkalmazás.
Másnál is ilyen lett? -
zeon.hu
nagyúr
Használja még valaki 2/több órával az alkalmazást?
Automatikusan vált arra, amelyiket viselem, de az adatokat (alvás, mozgás) nem viszi át.
Vajon megoldható ez? -
Grillo
őstag
Na valami történt, együtt nyomva a két gombot reagál, tovább tudtam lépni, most megy rendben. Azt hiszem ez egy jó figyelmeztetés volt, hogy hamarosan feladja, de addig is használom.
-
Grillo
őstag
válasz
zeon.hu #7687 üzenetére
Hát, én sem örülök, de jön karácsony, stb, összeszervezem a dolgaim. Én is használtan nézegetem, az S3 is úgy jött, igaz 1 hetes volt. Nem is cserélném, de nincs értelme 30k körül megjavíttatni, annyiért már jó állapotú S4ek vannak ahogy nézem. De mivel sok évre tervezek, így újabbakat nézek.
-
TaaT
nagyúr
-
Grillo
őstag
válasz
zeon.hu #7685 üzenetére
Hát, majd a szerelést lehet megnézem, a töltés közbeni nem működik.
Most csináltam egy olyat, hogy visszaállítottam a telefonról gyári állapotra, így újra indult. Viszont most meg abba akadtam bele, hogy a kezdéskor a tutorial végigfut a gomkezeléssel, és a power gombon nem jutok túl érthető okokból. A háttérben tudok cserélni számlapot meg mindent a telefonról, de nem tudom eltüntetni az üzenetet, hogy nyomjam meg a gombot...
Azt hiszem ideje lesz új órát keresni, lünettát szeretem, így lehet a Watch 6 classic lesz. Valakinek összehasonlítva van tapasztalata?
-
Grillo
őstag
Beütött a gebasz, megint nem működik a power gomb. Egyszer már volt emiatt szervizben pár éve, már akkor is gazdasági TK-t súrolta. Ezzel, hogy a támogatás is megszűnik, pláne ésszerűtlen költeni rá.
Van ötlet, hogy szoftveresen, gomb nélkül hogy tudnám újra indítani? -
glaci
őstag
Szia!
Ez a töltő vajon elboldogul a Watch 3 -al is?
Régóta keresek valamit, ami tudja mindkét órámat. (Gear S3 Frontier és Watch 3 45mm)
Sajnos a saját töltőik nem megcserélhetőek.
Ennél bizalomgerjesztő, hogy van rajta bemélyedés és nem tök lapos. (Ugya a Gear lapos alul, de a Watch már dudorodik kissé.) -
-
jano_77
nagyúr
válasz
zeon.hu #7676 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Kikapcsoltam, holnap tesztelem.
Cserének mit ajánlotok inkább?
Watch 5 Pro BT (ez a legrégebbi, de akksi miatt a legjobb, ahogy olvastam)
Watch 6 BT (nem érzem szükségét az LTE-nek, ami ugye csak annyiban jelent előrelépést, hogy telefon nélkül is tudok pl hívást indítani az óráról?)
Watch 6 Classic BT - ez hasonlít ugye leginkább az S3-ra a fizikai lünetta miatt, bár szerintem enélkül is meg tudnék lenni.
Watch 7 BT -
jano_77
nagyúr
én csak a saját gyárijával töltöttem - nem igaz egyszer vettem én is egy ilyen combót, de nem jött be - és sajnos igen, minden este tölteni kell, mert hol 15% alá kerül és kéri is, hol mondjuk marad benne kb 25-30%, de azzal már nem bírná ki a másnapot.
Olvasgatok a Watch 6 Classic-ról, de azt írják pl a Mobilarénás tesztben is, hogy azt is kell tölteni esténként. Cseberből vederbe.
Huawei Watch-ok jobban bírják ha minden igaz, csak azok meg nem tudom mennyire működnének jól együtt egy S23-al!? -
Joe.36
addikt
válasz
jano_77 #7670 üzenetére
Ha minden este tölteni kell ott baj van. én ezzel töltöm, a gyárit soha nem használtam. [Samsung gyors Qi vezeték nélküli töltőpad Duo Galaxy Note 9 S9 Gear S3]
-
TaaT
nagyúr
válasz
jano_77 #7670 üzenetére
Nekem van egy Classic, meg egy Frontier. A classic jó ha 2 napot kibír, a frontier meg volt hogy hétfőtől péntekig bírta. Hozzá kell tenni hogy csak munkaidőben használom, azon kívül kikapcsolva tartom. Úgyhogy az én classicomban, meg a te frontieredben is már gyenge az aksi.
-
jano_77
nagyúr
Szeretnék segítséget kérni!
Adott egy Frontier Gear S3, amin pár napja vmiért nem frissül az AOD óra!?
Nem változtattam semmit, óraszámlap is ugyan az mint korábban volt és akkor még jó volt. Most amikor elalszik azt az órát mutatja - mondjuk 8:05 - és mikor felébresztem gombnyomással, akkor meg rögtön befrissül 8:46-ra pl.
Ez szerintetek miért lehet?Köszi előre is a tanácsokat.
#7660Joe.36: 3-4 naponta4?!
Azt hogy csinálod? Nekem minden este bele kell tennem a bölcsőbe tölteni.
#7666ferenck: nekem is előfordult már párszor, hogy nem tudtam felébreszteni az órát, azt hittem teljesen lemerült és kikapcsolt, de közben meg tudtam, hogy még több mint 50%-on volt, ez nem lehetséges. Ilyenkor nyomogatom a gombokat összevissza és egyszercsak felébred.....de hogy mi volt a baja, azt nem tudom.
-
bvvitya
aktív tag
Samsung Gear s3 azt jelzi fel van tölrve de nem tudom bekapcsolni. MIt tegyek?
-
-
Joe.36
addikt
válasz
ericdrawen74 #7659 üzenetére
Nekem fontos, ezért van még most is ez, nem zavar hogy 3-4 naponta tölteni kell.
-
-
TaaT
nagyúr
Nekem csak egy bajom van ezzel, új telefon csatlakozásához FR kell az órán csinálni. Tehát addig marad meg a fizetős számlapom amíg nem akarom másik telefonhoz hozzá társítani az órámat. Kérdés, fel lehet-e rakni offline ilyen tartalmakat?
-
Joe.36
addikt
válasz
ericdrawen74 #7655 üzenetére
Nálam még most is 3-4 napot elmegy, gyári aksi, lünetta miatt használom a mai napig.
Milyen óra van ami, ilyen jól néz ki, jó anyagminőség, jó kijelző, lehet rajta telefonálni, és van rajta lünetta ?
-
zeon.hu
nagyúr
Véget ér a támogatás: [link]
-
Smithy87
senior tag
Sziasztol elvileg hardveresen tudja az ekg-t fel lehet éleszteni valahogy?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Smithy87 #7642 üzenetére
Nekem olyan gondom van, hogy random belassul, illetve kifagy az adott óraszámlap. Van, hogy többszöri gombnyomásra jelenik csak meg ismét a számlap! Volt olyan többször is, hogy magától átváltott az óraszámlap egy alapra!? Ezeket vajon miért csinálja az óra? A végét járná?
Nem cseréltettem még akksit benne, érdemes lehet? Mennyiért csinálják most, esetleg tudtok tuti helyet BP-en belül?
Köszi -
Smithy87
senior tag
Calakinek bármi ötlete as s3 classicom működésével kapcsolatban? Aksit cseréltem de random kikapcsol és a töltöttség is össze vissza ugrál az óra szarint már amikor tölt.
-
Joe.36
addikt
Redmi Note 13 pro , működik az óra mindenféle trükk nélkül, kiírja hogy nem fog, de aztán minden ok.
-
Smithy87
senior tag
Tudok valahogy régebbi firmwaret vissza tenni? Az utolsó óta nem tölt az óra 60% felé és kikapcsolgat meg ilyesmi. Már cseréltem benne akkut is. Még a firmware downgrade maradt ha az se segít megy alaktszésznek.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7626 üzenetére
Nem egészen így van, mivel '23-as telefonokon is van már 14-es droid.
A Samsung a 2024-ben megjelenő saját márkás telefonokra írta, hogy nem támogatott többé.
Egyéb telefonokkal ki kell próbálni.
(Nálunk csak egy A54 van, ami 14-es droid, de nem idei telefon.) -
Vannak új információk a 2024-ben megjelenő telefonokkal való kompatibilitásról? Azt tudom, hogy Samsung vonalon nem használható ezeken, de más márkák esetében?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7623 üzenetére
2 gomb hosszan nyomva?
Több ötletem nincs sajnos. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7621 üzenetére
Hard reset, utána egy gyári fw rá, ez is volt próbálva?
Vagy semmire nem reagál az odin módban? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7619 üzenetére
Itt nézzetek körül: [link]
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
tesóm felrakott egy módosított android rendszert xda-ról ami egy ideig működött, de manapság már nemOdin módban ragadt, amikor lehetne választani a menüből akkor is visszamegy odin módba. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
kisbarack
aktív tag
Hát tettem egy próbát kérem, de természetesen behelyettesítve a watch3-hoz való plagin appal. Sajnos nekem nem engedi a galaxy store-hoz való belépést
-
Úgy néz ki van remény, hogy használni tudjuk az óránkat, a 2024 és az után megjelenő telefonokkal:
[link]Below are the steps I used, I included a link for the files also.
● Download the older versions of the wearables app and the gear S plugin app (I got the apps from apkpure.net)
● put your phone in airplane mode and enable bluetooth
● manually set the date on your phone to December 3 2023
● install the apps on your phone, wearable 1st plugin app 2nd
● power on your watch and connect your phone to the watch via bluetooth
● the wear app should open and follow the setup instructions from there
● after or near the end of setup you may need to connect your phone back to wifi or connect to restore your backup for the watch. goodluck!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest