- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craftsman01
senior tag
Hali,Series S-en tolom de valami iszonyat gagyi a graff,nem csak nekem ugye? Mármint a pálmafák azok csak egy zöld pacák,meg villog minden eltúnik visszajönnek a fák a bokrok. Mert néztem Vrjancsit de neki neki se szép de azért mégse olyan gáz jó ő gépen tolja.
-
craftsman01
senior tag
Soha egy játtékal nem volt gondom win10-el pedig első naptól fogva fenn van,sőtt még a 7-tel sem pedig azt is szidták össze vissza az is első naptól fenn volt nekem.Jó lehet én voltam az az 1 az egymillióból
de már mindegy mert csak xbox meg telló van itthon.
-
craftsman01
senior tag
Már megint televan kilépkedő agyhalott nyomorékokkal a game. Csak tudnám miért indítja el inkább kapálna a kertbe a ...........
-
craftsman01
senior tag
válasz
jozefgucci1 #27110 üzenetére
Ja akkor náluk van valami nem nálam? Nincs meg nekem.
-
craftsman01
senior tag
Warzone error code 6 xbox series s. Mi a teendő,köszi.
-
craftsman01
senior tag
válasz
kill_switch #27066 üzenetére
De pont a Plundert sem játszák normálisan,hisz csak pufogtatni járnak odan nem az adott játékmodot játszák,ahányszor megyek egyett tolni egyedül első leszek,szerintem ez elmond mindent.
-
craftsman01
senior tag
-
craftsman01
senior tag
"így azért elég sok tartalomhoz lehet jutni."
-
craftsman01
senior tag
válasz
Glaz-dozfhut #26863 üzenetére
Konzolos vagyok Series S,nem dobál ki.
-
craftsman01
senior tag
A kilépkedőktől kérdem.Miért? Miért kell kilépni első körbe. Kis map.
-
craftsman01
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26807 üzenetére
Én tegnap töröltem is,ideje tovább lépni.
-
craftsman01
senior tag
Miért kell kilépni a játékból hogy új meccsbe berakjon? Warzone. Ha nem lépek ki csak keres órákig de semmi.
-
craftsman01
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26627 üzenetére
Pont a warzone az amit simán lehet nyomni konzolon is.Persze bill eger kombóval,meg én csak a kis mappon tolom oda bőven elég a fov is.Meg csak randomokkal nyomom de hiába pc-sek a társaim mégis top1 vagyok a csapatba kill damege szinten.Nem nagyképűségből,ez tény.
-
craftsman01
senior tag
Gyelekik ez az aldis aksi tényleg brutal,egész nap nyúztam és még mindig háromnegyedet mutat.Ennyi pénzért bestbuy.
-
craftsman01
senior tag
válasz
nincsnév007 #26356 üzenetére
Black ops és kicsit smg-re alakítva.
-
craftsman01
senior tag
válasz
nincsnév007 #26354 üzenetére
Ak 47
-
craftsman01
senior tag
Cr 56 amax-hoz most mit is kell csinálni ,hogy meglegyen? Köszi.
-
craftsman01
senior tag
A kis mapp miért a régi?
-
craftsman01
senior tag
válasz
markknight #26222 üzenetére
Számszerüsítve mennyi konzolon a fov?
-
craftsman01
senior tag
Vá nagyon jó lett. Nekem bejön.
-
craftsman01
senior tag
Na lement a part1.De mikor lessz a part2?
-
craftsman01
senior tag
Nekem megy,xbox .Csak azt nem tudom játszani kő vagy várni a menübe valamire.
-
craftsman01
senior tag
válasz
lolka-bolka #26044 üzenetére
Nem sértés volt,én sem a 90s években születtem hanem jóval korábban,szal az X generáció tagja vagyok.
-
craftsman01
senior tag
válasz
lolka-bolka #26038 üzenetére
Azért ilyet olvasva kikerekedik az ember szeme
.Mintha nem is 2021 lenne hanem 1980.
-
craftsman01
senior tag
válasz
CptAdamica #26004 üzenetére
Én meg a csipát utálom anno cod 4-ben is mindig olyan szerón toltam ahol nem volt.De ugyi most ez nem lehetséges de ezért nem hanyagolom a gamét.
-
craftsman01
senior tag
Gyerekek hát mi a retkes ................................ hogy a Rebirth-en lassan egy órája egy..... meccset nem lehet lenyomni vagy egyedül vagyok vagy ketten vagy hárman ha esetleg összejön a négy fő akkor a repcsipől kiugornak utánna meg vagy 1 vagy 2 fő kilép.Nem értem.
-
craftsman01
senior tag
De hát nem is írtam ki csúnya szót.
-
craftsman01
senior tag
Rebirth:elindított 20 mecs-ből egy sem játszható,vagy ketten vagyunk vagy ha hárman akkor kilépnek vagy mitudom én vsgy nem is játszik csak megy magátol a game. Ez így elég idegesítő. Ja a játék fagyást már nem is említem,megál az idő de te tudsz mozogni,az állandó server kidobás.Netem mindig beton stabil direkt nézegetem. Szerk már a 30. kör is gatya.Nevetséges
-
craftsman01
senior tag
Rebirth island-ról vajon miért lépkednek ki félúton a nyomorékok.
-
craftsman01
senior tag
Csak Warzone-t játszok ahhoz is fel kell tenni a packokat,most rakja a pack2-őt,vagy az csak az alap MW-hez van? Ja xbox.
-
craftsman01
senior tag
Mai nap vagy 10 win Warzone.Előtte két napig estünk keltünk.
-
craftsman01
senior tag
válasz
nutella1 #25227 üzenetére
Azért ez eléggé túlzás így,közel a 40-hez már nincs olyan reakció időm mint fiatalon,szal engem is sokszor leszednek.De ha visszagondolok a cod4-es időkre nagyon sokszor kibaktak,hogy csalok pedig nem ,csak egyszerűen jól ment ennyi.Nem kell egyből csalózni az illetőt ha lelő.Ja és napi 2- 3 óra azért nem a világ.Szal nem ott éltem az életem.Ezért is csináltunk szerót haverokkal mert már unalmas volt a sok rivó oszt utánna már mi baktuk ki őket.
-
craftsman01
senior tag
Hali,esetleg tudni mikor jön vissza a börtön nélküli miniroyal.Me ami most van az kaka.
-
craftsman01
senior tag
Már megint ez a nyomorult börtönös miniroyal,mintha direkt azt akarnák hogy ne játszanak vele.
-
craftsman01
senior tag
válasz
craftsman01 #24732 üzenetére
Most win lett miniroyalon,de olyan szinten voltak az enemik mint a pubglite-ban a botok.Szeretek játszani a Warzone-nal,de szivesen elbeszélgetnék az egyik fejlesztővel,hogy ennek mi értelme,hogy eggyszer isten vagy utánna meg tök béna.
-
craftsman01
senior tag
Warzone,pár napja mintha most játszanék elősször fps játékkal,valami hihetetlen egyfolytában csak halok elég idegesítő.
-
craftsman01
senior tag
válasz
gjung44 #24662 üzenetére
Nálam nem volt stim,úgy volt ahogy leírtam. A gázban felvettem a gázálarcot,de már csak ketten voltunk nem szaladtam be a körbe mert még voltak jópáran,és ekkor vettem észre hogy megált a sebzés azaz nem sebződtem a gázban,már csak 1 team volt azokra rárohantunk és amikor már bent voltam a körben akkor sem vette le a maszkot.Ezért írtam hogy nálam tuti bebugolt a maszk.
-
craftsman01
senior tag
-
craftsman01
senior tag
így ugyanis nem szakítják szét a játékosbázist, és meccseket is könnyebben, gyorsabban talál majd a matchmaking (pláne, ha a crossplay is ki van kapcsolva). Eg cikkben olvastam,de nem is tudsz játszani ha kivan kapcsolva.Warzone a cikk tárgya.
-
craftsman01
senior tag
Élvezetes a mini royal így 1 perc game 2 perc lobby. Me hogy én nem börtönözök az tuti.
-
craftsman01
senior tag
Nincs valami hir ,hogy ezt a retek mini royalt mikor váltják vissza?
-
craftsman01
senior tag
Hát gyerekek jól elbaszták a Mini royalt.
-
craftsman01
senior tag
Hát én tényleg nemtom milyen hibákról beszéltek hang nálam ok sőt némítani kell elég sok emberkét me feszt varnyognak meg kutya ugat gyerek nyíg asszony veszekszik vele
ja komoly asszonykája úgy lebaszta csak lestem. Meg egész nap amikor nyomtam simán ment a multi. Magyarba vagyok Borsod.
-
craftsman01
senior tag
Warzónba is feszt kilépnek még az elején lehezett idegenekkel normálisan toni most meg meghó mán megy is.meg ha nem oda ugrunk ahova szeretne kilép meg még sorolhatnám. Kezdik unni a játekot? Vegyék ki akkor ezt a viszahívós faszt oszt jónapot mert így semmi értelme. És kapjon perc bant aki indokolatlanul kilép mint az apexban.
-
craftsman01
senior tag
válasz
tupacamaru #13972 üzenetére
Ha felveszel havernak megmutatom ,hogy játszok 16Gb rammal meg 4 magos proccal ja és csak kispisztollyal megyek. Nem akimbóval.
-
craftsman01
senior tag
-
craftsman01
senior tag
Hali kispisztoly- ból hogy kell gyorstüzelőt csinálni egy gyerek úgy nyomta mintha uzi lett volna.
-
craftsman01
senior tag
Hali, megmondaná valaki miért nem ad társakat warzone, talán 10. próbálkozásra lessz társam akkor 3 helyett 2- en vagyunk vagy 4 helyett 3-an.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest