- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Mert az 1,73as k/d-val már benne vagy a több tízmilliós játékos bázis legjobb néhány százalékában. Ezért rak erősebb lobbyba. Tul nagy az 1 k/d és az alatti réteg, és oda minket már nem igen rak be. De szerencse kérdése is, hogy épp a kör elején a top 5 legjobb csapat valamelyikébe futsz bele vagy sem.
-
wolf13
őstag
Nekem is benne volt sokáig. Nem is volt gondom. A múlt héten vírusra gyanakodtam (másból kifolyólag) így töröltem ezeket a sorokat , s a többire rákerestem , trójait írt a Google. Ezt vissza másoltam , azóta nekem rendben van. Megjelenés után egyébként nekem a régió váltás megoldotta. Most az sem segített , hogy ide oda állítottam. Jelenleg is Amerikait használom , azóta nem dob le. Nem tudom biztosan , hogy másnak ez segít-e , de egy próbát megér , pláne , hogy egy elég bosszantó hiba. Ha megint előjön , nekem is tovább kell keresgélnem.
-
omfgk
veterán
-
Tomko78
őstag
-
shotika
őstag
Ez az egy játék, amit aktívan multiban játszom, és ba***a csőröm, amikor felmegyünk 3-4-en játszani, és kivagdos. Mivel nekem szinte semmilyen hibaüzenetet nem dob fel a játék, csak elegánsan kivág, így azért elég nehéz kitalálni, hogy valójában mi a probléma. Ha egyszerű lenne, nem beszélnénk már erről
A többit már beszéltem másokkal itt, hogy én olyan vagyok, aki minden hiszti ellenére addig megy, amíg megoldást nem talál.Az alaplapomon ugye gyárilag hibás volt a lancsatlakozó, utána pedig a hangkártya durrant el (mondjuk azt egy régebben egy hibás táp okozta) - tehát felmerült, hogy ez is probléma forrás, illetve utána figyeltem fel a lötyögő hangkártyára. Addig megyek, amíg jó nem lesz, vagy azt fogom mondani, hogy "mindent megtettem, hogy menjen".
-
Pro!Petya
addikt
Erre én is kiváncsi lennék!!
((#13247) LorenzoHUN)
Nálam is 3-4 óra alatt kb 50-60X ürít....
/1440p felbontás minden high./ avg ~120-130fps
------------------------------------------------------------------------------------------------Más:
Kipróbáltam 1080p full low-ba mert látom sokaknál ez a módi még RTX-es csúcskarikkal is.
Basszus hát valami iszonyat mennyire szarul néz ki , amúgy sem egy bfv kinézetre.... de még ezt is lerontani ... ?!
Értem én hogy "kompetitív" meg miazanyja de ennyit megér az a plusz fps hogy ettől lesz mindenki Shroud?Majd megszokod!
Itt már nincs olyan mint BFV-ben hogy kibéreljük az állandó Top3-at egész este
Pár jó kör után úgy is $zopóágra rak akármit is csinálsz, és pontosan úgy ahogy írod esni kelni fogsz.
Személyszerint én utálom ezt a SBMM "rendszert" , de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest