- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19378 üzenetére
Valóban, igazad van, az a 4"-os motyó csak egy passzív cucc. Mindenesetre amire nekem kell, jól szól, hallottam már ilyet. Természetesen csak utazáskor lenne az autóban (ritkán megy, hétvégi, nyaralós, vidékre szaladgálós járgány), nem rögzíteném sehova. Az autóhangszóró upgradet körbejártam már, kellene hozzá normális fejegység is, amivel lazán el lehet lőni a bulit 70k főle ha az ember normálisan megcsinálja, azt pedig akkor már csak úgy érdemes.
Blitzwolf, Tronsmart márkákkal van esetleg vkinek tapasztalata? Blitzwolfokat láttam h van néha jó áron ali/banggoodon 20as körül.
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #19368 üzenetére
Úgy úgy
Más
Amúgy érdekesség (nekem legalábbis új infó). Beszéltem u ups el. Nincs telszám a címzésen, de cím legalább jó. Viszont első sikertelen kézbesítésig nem tudnak számot hozzáadni. Tehát az agenda az lesz, hogy:
-futár majd hozza a csomagot
-én nem leszek itthon
-visszaviszi, ezt látom trackingnél
-felhívom őket, megadom a számom
-kihozzák újra, hív a futár, nem leszek itthon és kérem hogy dobja be -
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #19328 üzenetére
Én az eleje óta kíváncsi voltam rá. Csak aztán sokat csúszott a megjelenés és közben berendeltem b2p-t. Ezt szeretem, de továbbra is érdekel uboomx. Most 42 ért teszek egy próbát. Aztán egyik majd megy. Remélem sokkal jobban bejön majd mint b2p mert sztem itthon anker ami eladhatóbb, mert az suttyósan néz ki
-
hkari
őstag
válasz
<Adamsky> #19278 üzenetére
Igen iphone-om van szóval nem lenne rossz az Airplay. Más Sonos cuccom nincs, mert alapvetően túlárazottnak érzem őket, de ez a 30-40 ezer Ft, ez már "baráti". Inkább kisebb hangerőn hallgatom, ezt ilyen utazósnak venném, mondjuk hotelszobába pl. Hangerő nem igazán érdekel, csak a dinamikus hang. Sajnos vagy nem sajnos szeretem a jó mélyeket, amit ekkora méretben nem tudom mi tud megadni, akár alacsonyabb hangerőn is.
Aprósólyom: Igen vele én is régen szemezek, csak a Gen1 állítólag szériahibás, a Gen2 meg azért méretéhez képest elég horror árban van még.
-
hkari
őstag
válasz
<Adamsky> #19275 üzenetére
Felbukkant pár darab itt-ott 30-35 környékén. Táskába bedobom és viszem hangszóró lenne
airplay pedig egy jó dolog, még ha nem is annyira fontos nekem.
Nagyon rég keresek egy pici de jó hangszórót, csak sajnos tuti többet várok ezektől mint amit kellene, főleg mélyekben. Van tipped erre mi lenne a legjobb?
-
beeeeerka
tag
válasz
<Adamsky> #19264 üzenetére
Sziasztok, köszi.
Adamsky #19264
Milyen TV?
-Star Light 32SLTA2000F
Van rajta optikai kimenet?
-Nincs
A TV jack csatija mennyire könnyen elérhető?
-Polcon, a saját lábain áll, viszonylag könnyen mozdítható.
A TV-re van bármi (soundbar, erősítő) kötve?
-Nincs
Kérdésedre röviden válaszolva: az ilyen kütyü ...
-A ketyere rendelés alatt, a haszn-ut még nincs a kezemben, majd meglátom,
mit írnak benne ...---
bwoay #19263
szerintem old school módon: mindkettőt párosításba, és megtalálják egymást.
-A ketyere rendelés alatt, a haszn-ut még nincs a kezemben, majd meglátom,
mit írnak benne ... -
-
LanyUs
őstag
válasz
<Adamsky> #19225 üzenetére
Nekem megvan még a jó öreg, régi harcos Extreme 1 is
Fél órát bír már csak az akku, de hálózatról használható. Kicsit kopogós a mélye 50% felett. A W-king D8-ból kettő is van és van, hogy sztereóban használom őket. Abban az esetben a hangerő már tűrhető, de mély ott sincs. A Mojo buzz kinyiffant.
Esetleg JBL Flip Essential 2 24e vagy Flip 6 40e körül? Nem ismerem őket...
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
ez nem a rendes 50%, inkább a gyári EQ-k 35%-ához áll közelebb (de azok ugye szarok
). egy szuterén helyiségben van, ahol dolgozom. egyébként nem mondanám, hogy üvölt, de beltéren hosszú távon én valamivel alacsonyabb hangerőn hallgatnám.
kétlem, hogy több napig fog menni még, de már most is bőven jó. kitaláltam, hogy itthonról hogyan tudom ellenőrizni - ha lemerül és elvész a kapcsolat, akkor a spotify lejátszás is leáll, azt meg látom távolról is, ha pl. bejelentkezem asztali gépről
ja igen, a 0.41-gyel nekem volt az előző teszt alatt két random leállás, most 0.46-tal még nem volt eddig egy sem. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
Indoor+ 50%-on annyira nem durva azért hogy mindenkit felzaklasson.
Ha nem panelba lakik, nem hiszem egy átlag "Házba" ez olyan durva lenne.
Mondjuk én is csinálok tesztet a saját magam, de nekem valahogy nem jön össze a 47 óra. Indoor+ mód Ledek kíváncsi vagyok nálam mennyi az annyi.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19185 üzenetére
"A Studio az eleve egy visszafogott és naturális hangolás, ami a teljes hangerő tartományban azonosan szól"
de ennek nem pont az az előfeltétele, hogy dinamikusan változtassa az EQ-t a teljes tartományban? márint hogyan tud alapból mindenféle hangerőn ugyanúgy szólni? elvégre mindig ez a gond, hogy a hangerő állításával változik a hangzás, így azt gondolnám, hogy az dinamikus EQ éppen ezt orvosolja.review-k: hát ja, tudod, hogy én is ezeket az anyagokat nézem. valóban, itt mindig nagyon kontrasztosak a különbségek. viszont ha az ember vesz egyet otthonra, és nincs mellette egy másik, amivel össze tudja vetni, akkor csak az számít, hogy alapból elégedett-e a hangjával, vagy sem.
persze nem bánom, hogy a UBoom lett végül, sőt! mikor Atish itt volt, meg is vitattuk, hogy a B2P árából csaknem két Earfun is kijön, ami nagyon nem mindegy. pláne, hogy tud real tws-t, amit elvileg a Soundcore nem (a partycast állítólag nem az).Időközben Richard! is járt nálam (ezúton is köszönöm a lehetőséget) és hát ja, már értem a Motion+ hype-ot.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19177 üzenetére
kicsit utánaolvastam a dolgoknak, és ha nem is világosodtam meg, valamennyire azért tisztult a kép.
tehát: többen írják, hogy két workaround van a tws problémára. az egyik, hogy az ember marad a gyári EQ-knál (iOS). a másik, hogy letiltja az AAC codecet (Android).
nem teszteltem, csak olvastam, így nem az én állításom.
a problémát pedig vélhetően számítási kapacitás korlát okozza. Oluv beállításai jóval számításigényesebbek, és ezt vélhetően már bírja a vas tws módban.
ami egyébként nem is annyira meglepő, mivel találkoztam olyan állítással is, miszerint a studio és a 2 indoor mód dinamikusan változik a hangerő függvényében.
egyébként szinte csak téged láttalak még azt hangsúlyozni, hogy ez a speaker képes halkan és hangosan is jól szólni. nem értem, erről miért nem esik több szó, elvégre sokaknak (pl nekem is) ez a fajta sokoldalúsága az egyik legnagyobb előnye.
a másik meg az üzemidő: nem is értem ezt az "akár" 30 órát. mióta szokás specifikációk terén szerénykedni? simán rá lehetne írni akár 70-et is... a tesztem ugyan megszakadt, meg közben felraktam a 0.46-ot is, de ahogy írtam korábban, 50 óra alatt sem tudtam lemeríteni a felére. mindezt úgy, hogy az akksik egyetlen töltési cikluson estek át. Még tervezek egy tesztet, de sok értelmét már most sem látom: ahogy én használom, kimegy a világból.Atish19:
ismételten köszönöm a lehetőséget, és sorry, hogy a tervezettnél sokkal jobban elhúzódott a dolog. Ahogy mondtam, a Boom 2 Plus számomra a jelenleg létező legpofásabb hangszóró, és engem meggyőzött a hangja is olyan értelemben, hogy ha ilyet vettem volna, akkor boldog lennék vele. A tali tanulsága számomra meg az, hogy borzasztó nehéz két eltérő speakert fair módon összehasonlítani, mert nincs két azonos beállítás/hangolás. Meg ugye az elvárások is különbözőek.
A Motion 300 is tetszett, pláne, hogy számomra kimondottan levegősen szól, és az a kompakt forma meg telitalálat.
Bízom benne, hogy Richard! előkerül ma, és akkor meghajtjuk a Motion+-t is. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19177 üzenetére
0.41-gyel jött. tudom, hogy a 0.46 gyári, írtam is, hogy ofw.
a motion+ hangja biztosan jó lenne, de hurcolni praktikusabb lenne nekem a 300, a hátrányai meg érzem, hogy nem jelentenének gondot.
nade majd a puding próbája eldönti.
a uboom x megvételét követően amúgy egész más szemmel nézi az ember az árakat, és hirtelen minden irreálisan drága lett a szememben a tudásához képestAtish19:
nekem abszolút jó, talán 4 után lenne a legjobb, de igazából bármikor megoldom.
viszont megint mondom: nem sürgős a dolog, csak miattam ne gyere! -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19166 üzenetére
"Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még"
azzal kezdtemazt mondta a jóember, hogy szerinte a Boombox 3 és a HK g+p 3 között van a hangja. A teret hiányolta, meg hát a másik kettőben van mélynyomó. Az árat 60 környékére lőtte be, úgyhogy amikor mondtam, hogy inkább a feléhez áll közel, akkor elképedt.
Nekem a sokoldalúsága a legnagyobb előnye és ezt nagyon jól meg is fogalmaztad korábban.
Az ember nézi a teszteket/összehasonlításokat és könnyen magával tudja sodorni a reviewer véleménye, de amikor belegondoltam, hogy mire akarom használni, vagy hogy jellemzően mire fogom, akkor már mindjárt máshogy közelítettem meg a kérdést.na, 27 órája megy kb, most 75%-ot ír. Nagyon elégedett vagyok a hangminőséggel, egész egyszerűen zenei módon szólal meg. És annyiba kerül, mint a JBL Xtreme 4-hez az akkumulátor...
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19161 üzenetére
tegnap óta járatom, de nem a burn-in miatt, az akkura vagyok kíváncsi.
25 órája megy moderált (talán 35-40%-os) hangerőn, de 80%-ot mutat. én azt hittem, hogy reggelre lemerül, de most már látom, hogy holnap reggelre sem fog.
gyanús, hogy a töltöttség 10%-onként ugrik, de a lényegen nem változtat.képzeld, tegnap jöttem rá, hogy rengeteg speakerrel össze tudom vetni, ugyanis a munkahelyemtől kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni.
Saját használatra viszont JBL Charge 2+ meg Sony ULT Field 1 volt eddig, nyilván ezek bármelyikéhez képest overkill. miközben majdhogynem olcsóbb is volt mindegyiknélőrület!
külsőre amúgy nekem élőben sokkal jobban tetszik, mint a képek alapján.
egy időben pont a Boom 2 Plust kerülgettem, azt formára nagyon eltalálták, de bennem is vannak kétségek még az akciós árát illetően is. pláne most, hogy hallgatom az Earfunt... ez egy kíváló allrounder speaker lett, az ára meg egyenesen vicc (kb egy JBL Flip 6-ot tudtam volna venni ennyiért) -
válasz
<Adamsky> #19154 üzenetére
Ahogy beidézi bwoay is, elvileg mindegy, hogy melyik forrásból lett vásárolva, mert a beregisztrációs ablakban külön gombja van, hogy Amazon- vagy pedig hivatalos Earfun vásárlás volt és pl Amazon esetében a rendelés azonosítódat kell megadni.
De amúgy írok majd közvetlenül az Earfun-nak, hogy mizu.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19154 üzenetére
"EarFun provides a straightforward warranty that is processed in the most hassle-free way possible. Please note this warranty policy only available for products sold by Amazon EarFun store or EarFun Official Website. You can submit your warranty ticket on Process-Warranty, or contact us via service@myearfun.com with your order receipt."
-
válasz
<Adamsky> #19138 üzenetére
Próbálkoztam volna a minap ezzel, hogy beregisztrálom a hangszórót Earfun oldalon, laptopról próbálkozva, de nekem ugyanúgy üres marad a végén a “Product registrations” szekció.
Jól gondolom, hogy itt ki kellene listázódnia a beregisztrált hangszórónak?
Bocsi, hogy lefotózva küldöm a képet screenshot helyett, csak túl ideges voltam már a végére, hogy szórakozzak a screenshot telefonra áthelyezgetésével. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19151 üzenetére
persze, az is egy eshetőség, hogy ez a legjobb a világon. csak ezt annyira nagyon sulykolják, hogy már pont ettől gyanús. miközben lehet tudni, hogy az Earfun lényegében megvezette, mert nem az összeladások, hanem reflink rendszer alapján számolnak el. így ha tőlük (Oluv és becses neje) függetlenül indul be a biznisz, az nekik semmiféle bevételt nem jelent. amennyiben ez valóban így van, és Oluv hónapokat áldozott erre a projektre, akkor utána még muszáj is reklámoznia, ha szeretne üzletileg jól kijönni a dologból. szerintem ez minimum elgondolkodtató.
számomra Alan Ross sokkal hitelesebb. ő nagyon jól tudja, hogy a pártatlansága a lényege a csatornájának, és rendre elutasítja a fizetős ajánlatokat.
úgy gondolom, hogy ez egy borzasztóan fontos ellenpont a két legnépszerűbb/legszakmaibb reviewer között.Joy meg táncikál, meg felvezet, de pl a kommentek közötti szakmaiság már elég idegennek hat tőle. Ezért gondolom, hogy néha nem ő ír.
nincs konkrét modell, ami szerintem jobb, mint a uboom x, mert
1. nincs uboom x-em (ez vélhetően ma délután már nem lesz igaz)
2. amikor lesz, akkor sem fogom tudni összevetni 10 másikkal.
egy video alapján nehéz is ezt eldönteni. ugyanakkor lássuk be: egy ilyen video játszi könnyedséggel manipulálható.nektek viszont simán elhittem, hogy azért ez az ajánlott típus, mert jobb kb minden eddigi, általatok próbált bt hangszórónál. neked egyébként külön hálás vagyok azért, mert kitértél rá, hogy a speciális hangolásnak köszönhetően mind beltéren, mind kültéren megállja a helyét, és ez tényleg nem jellemző minden hangszóróra, nálam viszont ez egy döntő szempont.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19145 üzenetére
nem az earfun speakerek érdemeit vitatom. csak azt mondom, hogy akinek üzleti érdeke fűződik az eladásukhoz, annál joggal merül fel a pártatlanság kérdése. elhiszem, hogy a uboom x magasan ár/érték arány bajnok a mezőnyében, de még jóval azon is túl. ugyanakkor a csatorna összehasonlításait nézve lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy egyáltalán nem is létezik olyan hangszóró, ami ennél jobb.
Ami pedig a custom EQ-kat illeti: ezeket árulja patreonon, így abszolút érdekében áll minél több modellhez kreálni egyet. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19148 üzenetére
Igen én is ilyesmire gondolok nem feltétlen magába Micro SD lejátszás. Csak ha van egy hangszóród tudjon már telefon nélkül is tartalmat játszani.
2025 van mehetnék ebbe az irányba is egy új Bluetooth hangszóró telefon nélkül is legyen valamennyire élet képes.
Igen a Aptx is elég lenne Bluetooth 5.4 mellet főleg nem hiszem olyan magas a Licenc díja. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19143 üzenetére
Van rajta MP3 is pár darab ami 320kb/s.
Pár flac zene 900-1000kb/S között van.
De tökre tetszik a X10 esetén milyen drámai minőség javulás volt. Végre ott van a részletek a zene feszes és pontos, legjobb telefon se kell hozzá.
Kártya benne és játsza magától a listát5.0 Bluetooth van de sbc Kodek mellet fut. Ezt tudja a X10 ami elfogadható.
Uboom X Aac kodeket használ meg néztem a fejlesztői beállítások alatt.
Ha a X10 esetén ilyen szinten javult a minőség egy Uboom X esetén mit hozna?
Kíváncsi vagyok a Micro SD lejátszás milyen extra költség lenne gyártok felől? 1 dollár?Csak sok 100-200e forintos termék esetén is divat néha hogy van rajta egy Type c csatlakozó és semmi más.
-
válasz
<Adamsky> #19133 üzenetére
Köszi a válaszaid!
A linket elmentem, de most már hagyom így a folyamatot, ahogy kezdtem, mert ennek töltés nélkül meglesz az 50 óra, de a pontos végére kíváncsi vagyok.
Már 29 órája zúg, búg és 70% az akku.A My product registrations rész meg nálam bugos szerintem, mert nálam mindenképp üresen marad minden.
Mondjuk eddig csak Safari böngészővel próbálkoztam és szerintem Safari és Earfun amúgy sem barátok, mert a cookie ablakocskát sem engedi X-elni.
Majd valamikor megnézem ugyanígy Edge böngészővel is. -
gtx560unlock
csendes tag
válasz
<Adamsky> #19103 üzenetére
ez jó
mér kéne ugyanúgy szólnia? talán minden telefon ugyanúgy van hangolva?
már egy okos tvn se szól úgy meg egy laptopon használva BTvel se különböző telefonokon se szól ugyanúgy példának pont mint pcn gyári realtekes hangkártya kukába való halk tompa dinamikátlan. vagy ha van egy komolyabb decked ugyanaz kazi nem ugyan úgy szól mint egy alsó kategóriáson. hidd el van pár telóm itthon már teszteltem ezt xiaomi note 9 pro , xiaomi 13 , Huawei mate 20 pro , Galaxy s23 , iPhone 13pro még hangerőben se ugyanazok iPhoneval leghangosabb kb az összes hangfal itthon
-
válasz
<Adamsky> #19098 üzenetére
Na ezekért az elérhetőségekért nagy hála!
Valóban rájuk kell zörögni, mert ma délutánra is megkaptam ugyanazt a tracking státuszt, amit tegnap is, miszerint “delivery address is incorrect or incomplete”.Kezdem az e-mail-el, mert valóban nem sürgős, de aztán lehet telefonálás lesz a vége.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19085 üzenetére
engem Oluv stílusa is irritált néha. Nem feltétlenül a videokban, hanem mondjuk a kommentjeiben. ugyanakkor nem kérdőjeleztem meg a szakmaiságot, sőt, amiatt viseltem el. aztán hogy miért kell ennyire előadni, hogy ez az új a csatorna nem az övé, azt nem egészen értem. vélhetőleg összefüggésben van a letiltásával, de hát annyira átlátszó az egész.
Alant bírom, de egyrészt egy hét tréning kellett, míg követni tudtam, hogy mit mond. Másfelől pedig nincs mindig türelmem hozzá.Dominik reviewst is szoktam nézni, köszi!
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19074 üzenetére
Akkor az jó idén még biztos jön Firmware frissítés a hangszóróhoz.
Kültéren Indoor+ egy pár másodpercre ki maxoltam a Uboom X-t. kegyetlen hangos így is, az biztos hangerő van ha kell. 😉
De fél hangerőn is betölt elég szépen egy nagy teret.Jó hangszóró a basszus jó erős és mély.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19071 üzenetére
Szia!
Munkahelyemen nincs wifi, a mobilomat telefonálásra használnám, a mobilnetem inkább másra tartom. Van egy gagyibb kínai BT hangszóróm, ami tud rádióadókat is hangolni, de a hangzása nem valami jó, és a csatornákat se valami szuperül találja meg. Emiatt gondoltam egy kiforrottabb cuccra, kb. ezen 20k-30k keretben.
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
<Adamsky> #19071 üzenetére
van ilyen hangszóróm január óta 😀 nem törődtem bele csak szerettem volna nem amazonrol rendelni... nem voltam lusta összes magyar oldalt végig néztem emagon kívül sehol nem kapni de 90 ezerért egyék meg. jelenleg sehol nem elérhető a hangfal csak amazonon de mivel csak itt van innen rendeltem meg párját.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19049 üzenetére
Azt a képet úgy nézd hogy lesz belőle eladva.
A 2 Dockin marad és a Uboom X.A Jbl Charge 2 akku nélkül van nem jó a töltése.
Azt nem adom el.W King X10 és a Tozo Pa1 amit eladók mert igaz sok hangszóró minek ha nem használom.
Azért 5 hangszóró közel se gyűjtő szint bár van egy régi Hitachi Ghettoblaster a szekrény tetején.🥳Azért jó áron vettem akciósan. Elmehetne rosszabb dologra valaki 2 hónap alatt el szívja a hangszóróim árát (cigi-alkohol).
Azért jó ha több van mert ha vinni kell akkor nyilván nem a Uboom X viszem, kivéve ha nem kell hatalmas hangerő.
Sok esetbe egy Dockin D Fine is elég 60 százalék hangerő mellet elég bográcsolni.De marad a 3 hangszóró aztán egy időre ki szállok én is mert nincs sok értelme ha nincs ki használva.
Ami kellet fejlődés azt le zárta a Uboom X.
Erő, mély basszus, nagy akku és jó hangminőség.
Akku idő is 24 óra simán meg van szóval ez egy jó üzlet.
Majd 2030 körül meg láttom ismét mi van új hangszóró ami előre lépés vagy fejlődés.A Dockin D Fine Plus 2020 Decemberbe vettem, most Uboom X 2024 Decemberbe jött közbe.
Szerintem 2030-ig el vagyok ezekkel. Elég nagy fejlődés kéne hogy újra lássam van okom cserélni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19046 üzenetére
Sajnos az én Dockinom már mű alkotás. Így hogy meg javítottam egyenlőre nem láttom értelmét eladni.
Aztán úgy is oda juttok ebbe a méretbe nincs semmi ami így szól.
Bár a W King D8 mini lehetne opció kis hangerőn nincs basszus inkább 80-100% jön meg a basszus ereje.
30e ami kicsi és jól is szól nehéz eset, és van basszusa ki méretbe? Tozo Pa1 bass módba fél hangerőig tolja a basszust.
1kg méretbe a Soundcore Motion Plus egész jól személyre szabható, egyéni EQ mellet lenne basszus és aptx codec is. Ezt akcióba talán ki lehet hozni 30e körül.
Tribit Mega? Az is 1kg kategóriába elég jó basszust tudott.Egyik ismerősnek Lamax van amire azt mondja nagyon jó a basszusa.
de csak online beszélek vele.
-
Dorian
félisten
válasz
<Adamsky> #19044 üzenetére
Tronsmart ez alapján kiesik, mert elsősorban és túlnyomó részt egy kis 12 m2-es szobában lesz használva:
"Hátrányként elmondható, hogy nagy ugrás van a hangszóró hangerejében az alsóbb hangerőszinteken, ami beltérben egy kicsit zavaró lehet"
(Szvsz egyik ilyen 100e alatti kis izétől sem lehet igazán jó minősegű mélyet várni (ha pl a mozimhoz vagy a hifimhez viszonyítok), így ezt siman el tudom engedni. Ill. a mélyek minőségét a helyiség, elhelyezés, halllgatási hely is legalább annyira meghatározza, edzésnel ilyenről nem beszélhetünk. Hangerő sem lesz túlzó: hátrány ha a az edző beszédhangját elnyomna a háttérzene.)
-
Dorian
félisten
válasz
<Adamsky> #19041 üzenetére
Nem értem itt az órat. Egy svájci ETA szerkezetű órám van, az biztos nem vezérel semmit
A telefonomon van bt.
Teljesen biztos, h 30-nal többet nem fogok kiadni ilyesmire. Nem az audiofil élmény, sőt nem is a konkrét zenehallgatás a lényeg, arra van a szobában felsőkategórias hifi, csak, h a HIIT edzéshez legyen valami ami adagolja az ütemet.
Xiaomi Sound Outdoor megfelelhet? Ha kint keves veszek meg egyet sorbakötve es meg mindig csak 30
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19041 üzenetére
Dockin úgy szokta ha le járt a garancia hogy nem tudnak segíteni. De adnak kedvezményt a következő vásárlásra.
ők írták nincs pót alkatrész nem árulnak.
Így javítás a egyetlen út, Motion Boom Wooferét meg találtam 2.75 inch sotamia a márka fent van aliexpressen.
De az Earfun se Anker se hiszem 3-5 évvel vásárlás után tud alkatrészt kínálni.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19027 üzenetére
Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is hogy bizonyos oldalak milyen árfolyamon váltják a forintot hogy valaminek olyan extrém ára lesz.
Ezt csinála a Dockin oldala is, más oldalról beléptem és írta euroba mondjuk 120 euro=50.000ft, mondom nem is rossz ár az Evoért.
Magyar címről át vált forintra, bumm 62.000ft. Én meg nézzek how -to?Amazonon is játszottam hogy ha átváltok eurorol dollára ugyan az lesz-e az ár?
Na ott nem működik ha Dollárba váltasz drágább lesz minden termék.
Tribit oldala is érdekes, nem értem ezek a nemzetközi boltok miért nem engedik váltani hogy mibe szeretnék fizetni? Mert hogy nekünk csak a forint játszik?
Nem feltétlen a Tribit hibája, nyilván oda adnák ők 104 USD mellet is csak a cég akive le szerződött még le húzza a vásárlókat pluszba. Azért a 414-es Dollár árfolyam mellet dollárontként 54 forintot keresnek, 1 vásárló esetén.
Nyilván így a Tribit Láva sokat romlik értéke, mikor nem rég írta a kollega aki eladta nekem a Dockint, hogy a Uboom X-t 43E forint értékbe sikerült megvásárolni (Ingyen szállítással)
50 euro fölött a mazon ingyen szállít, ez is egy jó dolog.
Így most ott vagyunk ahol a part szakad, Uboom X ez miatt is jobban megéri.
(Nem Politika, vagy eurora kellet volna jó pár éve át állni) És nem volna ilyen macera pénz váltásnál külföldröl vásárlás után). Hol van még mikor a euro 300 ft körül volt?40E alatt gyanusan jó ár lett volna az új Tribitért, aztán kiderült túl szép hogy igaz legyen.
-
válasz
<Adamsky> #19027 üzenetére
Ugye 8 éve szintén német Amazonról rendeltem a Dockin-omat, természetesen arról fogalmam sincs már, hogy melyik futárszolgálat hozta, de szerencsémre eléggé falun lakom és akkor írásod alapján ha UPS is lesz, nem feltétlenül lesz gondom. Úgy legyen.
Amúgy a 106,84 €-ra 44 142 Ft-ot foglalt le MasterCard alapú hitelkártya, majd meglátom a könyvelt összeg végül mennyi lesz, de elvileg mindenképpen megérte az Uboom X. -
Bullitz
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18913 üzenetére
Hát valami PartyBoxra használtan.
Bár most épp találtam több Xtreme 3-at 60-70e körül, lehet már az is megérné.Illetve most valamilyen mismásolással amúgy amazon.de-n sikerült összehoznom a uBoom X-et 133,67€-ra, ami ~ 48 ezer. Így 12e-rel lenne olcsóbb mint itthon.
Mit javasoltok? Használtan 60-65ért egy Xtreme 3 vagy 48-ért a uBoom X? -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18904 üzenetére
Igen jó ár volt a 112 Usd. Én is úgy gondolom lehet részben az én őszinteségem és segítségem járult ehhez hozzá. Ha nem csak az én termékem tűnt el vagy sok ilyen volt akkor az csak hab a tortán.
De ne gondoljuk túl, persze az Earfun írta a amazon tesz panaszt a ups ellen. A kérdés ha a ups valóban sok amazon csomagot nem szállít ki és társai talán ez a oka bizonyos cégek nem küldik ki velük egy adott kontinensen.
Gondolom az Earfun is gyűjti az adatokat melyik cég rontja nekik a ültetüket.Csak az érdekes Ausztriába még eljut a hangszóró magyarba már nem.
nyilván nálunk itthon lehet valami baj hogy másodlagos vevő körbe vagyunk.
-
pamesz
tag
válasz
<Adamsky> #18888 üzenetére
Szerintem meg pont akkus kell neki, a kábelek eltüntetése miatt. Én Soundcore Motion+ -t használok erre a célra. Több mint tökéletes, mellette lehet vinni akárhová. Tölteni is ritkán kell, ha van belőle sok, szólhatnak egyszerre is. Néha ki lehet fogni nagyon jó áron.
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18866 üzenetére
Én se értem 2025be hogy nem alap a Aptx. Nem hiszem olyan drága lenne a jogdíj.
A 2018 D fine Plus tudta ezt 7 éve. 200 euró alatt 4.2 Bluetooth mellet.1-2 Dollár felár lenne szerintem Max és még is csak jól jönne. LDAC Se biztos olyan drága és már marketing értéke is van. Soundcore több terméke is támogatja elérhető áron.
Sok Bluetooth fülhallgató is tudja a LDAC Kodeket nem prémium áron.
Tronsmart esetén elég a Sbc ott úgy se sokat hozz a jobb Kodek.Majd jön a Bluetooth 6.0 és ez már marketing értékkel ér fel.
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18859 üzenetére
Igen, jogos, ezt csak idemásoltam, de én sem erre infót. illetve egy német tesztoldal megírja, hogy a Xiaomi nem adott ki erre vonatkozó infót, ugyanakkor feltételezik, hogy AAC és SBC,
Der Xiaomi Sound Outdoor verwendet die neueste Bluetooth-Version 5.4 und gibt damit eine Empfangsreichweite von 25 Metern an. Xiaomi gibt keinen Bluetooth-Codec an. Wir vermuten daher, dass AAC und SBC zum Einsatz kommen.
Quelle: https://www.smartzone.de/xiaomi-sound-outdoor-30w-im-test/ -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18851 üzenetére
Háááát... ízlésről vitatkozni.
Amúgy az év borásza, a miss world, vagy az Oscar ugyanúgy dől el: lobbi, PR, és kenőpénz. De ha csak egy olyan olimpia sportágat nézel, ahol szubjektív a pontozás... Úgy mondják szépen, hogy "sportdiplomácia".
Mondjuk a xiaomi tényleg szép, de a Red dotot arra értettem, hogy ha a márkának fontos volt a díj, hogy megszerezze (megvegye), akkor valószínűleg fontos neki az a termék.Igen, a Harmant műszakilag megbeszéltük, itt marketing szempontból hoztam föl, azt is "megvette" rá az cég, a nevet, mert a Harman név egy benefit, egy eladás mellett szóló érv a kommunikációban. Kvázi költenek a marketingre, igyekeznek kistafírozni a márkát. Az építkezés időszakában jónak kell lennie a produktumnak is!.
LDAC - lehet, hogy nem javíthatna (sokat), de az ember nem csak a fülével hallgatja a zenét... a lelkével is...
Amúgy ekkora dobozból, akkor membránnal többet kihozni nem lehet. A mélyek nincsenek felfújva, a magasak pedig visszafogottak, hogy arányos legyen a méllyel, de (nekem) még így is elég részletgazdag és levegős. A mély max hangerős sem torzít, szerintem szoftveresen is jól hangolták be.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy egyetértek @#18849carl18-al, szerintem is az árkategória ajánlott terméke. (sajnos nem vagyok a a xiaomi által megfizetett influenszer, de nem is a kognitív disszonancia redukció beszél belőlem...)
----------------------------------------- ------------------------------------------
Termék típusszáma: MDZ-38-DB
Támogatott szabványok: A2DPV1.4, AVRCPV1.6.2, HFPV1.8
Névleges kimeneti teljesítmény: 1 × 20 W, 1 × 10 W
Akkumulátor: Lítiumion, 7,2V, 2600 mAh
Lejátszási idő: kb. 12óra (50%-os hangerő mellett)
Bluetooth-adóteljesítménye:<10 dBm
Bluetooth-adó modulációja: GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Hangszóróegység: 2 hangszóró
Bluetooth-verzió: 5.4
Jel-zaj viszony: ≥ 80 dB
Akkumulátor töltése: 5 V 3 A, 2,5 óra
Frekvenciatartomány: 60 Hz – 20 KHz -
SSlyTR
senior tag
válasz
<Adamsky> #18851 üzenetére
En nem akartam az asztal alatt melynyomot, illetve kerti partin is ez zenelne. Igy jo az ubbomX.
Szoba jott minden. Sot igazabol valami soundbar lett volna a tuti, ha mar vezetek nelkuli melynyomo kerul az asztal ala. (vezetekes nem jo, mert van hogy felemelem az asztalt). De a soundbaroknak a centeret pont "kitakarja a laptop", igy nem jo.
Aztan szoba jott sok 2.0-s cucc, de azok tul nagyok. Talan az edifier luna vagy a jbl 104 volt a legkozelebb a megoldashoz, de ezek sem a baszusukrol hiresek. -
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #18803 üzenetére
Nem is írtam.
Olvasd el figyelmesebben.
Korábban volt, aki Xiaomi Outdoor-ral szemezett, ami nagyjából 15K.
Ezért írtam, ha nem gond, hogy drágább és nagyobb, akkor jó vétel a Motion Boom.
Nem nevezhető eget rengető felárnak 15K-hoz képest, hogy ne ajánljuk a Xiaomi Outdoor helyett.Ui.: Plusz, azért tettem a múlt időbe is, hogy akart-e, mert ha már megvette a Sájomit, én simán eladnám még akár bukóval is és megvenném a motion boom-t.
Legfeljebb kipingálnám, vagy varrnék rá valamilyen pofás huzatot, mert iszonyat ocsmányul néz ki, de legalább bang for the bank, hangzás/HUF arányban.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18791 üzenetére
Most láttam 20 százalék kedvezmény van rá így 104 dollár.
38e forint ami nem rossz ár de valódi teszt nincs róla.
Az biztos egy olcsó Jbl xtreme alternatíva.
A Motion Boomot első kiadást biztos felül múlja.
Soundcore Boom 2 nagy kérdő jel vagy Jbl Xtreme 4 ellen hogy szólna.Nem vettem volna Uboom X-t simán tennék vele próbát az ár akciósan elég baráti. Egy teardown videót azért meg néznék róla mekkora a akku stb.
Egy Alan teszt is jó lenne milyen is a hang grafikon?
Volt Tribit termékem és elég jó volt. -
Taybor
tag
válasz
<Adamsky> #18778 üzenetére
Ezzel most megleptél, hogy a uboom szól úgy mint a harman...
Viszont ez továbbra is azt mutatja, hogy az uboom most egy ár/érték bajnok ebben a szegmensben.
Nah én meg közben tovább gondoltam ezt az egész hangkeltő témát. Arra jutottam, hogy mivel csak a nappaliban lenne használva nekem inkább egy vezetéknélküli rendszer kéne, felesleges az aksi és hordozhatóság, illetve nem szeretnék kábelezni. Hétvégén meghallgattam egyik barátom Denon heos rendszerét és iszonyatosan tetszett, gyönyörű hangja volt. Elkezdtem kutatni mi kapható most ennek megfelelő rendszer és három típusra redukáltam le a lehetőségeket:
Sonos 5
Bowers & wilkins zeppelin
Denos heos 350 vagy a 250-es.
Elolvastam az összes tesztet és most a denon felé hajlok nagyon, főleg a 350-es, de erősen gondolkodom két darab 250-esen és akkor sztereóban szólna. Remélem valahol kitudom probálni is majd.
Viszont nem zárom ki, hogy egy hordozható darabnak beruházok egy uboomra a későbbiekben -
Steevy84
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18762 üzenetére
"Az Xtreme 4 az igazi kérdés. A Boom 2 szerintem nem megy olyan mélyre, mint előbbi."
De bizony mélyebbre megy mint az Xtreme 4, 40Hz-nél 5db-el tud többet mint a JBL, ami nem kevés. Cserébe nem olyan szép tiszta a mély. A boom2-nek kicsit muddy a mélye de nem vészes (bocs nem jut eszembe jó magyar szó rá) De azért az Xtreme4 árának a harmadáért így is szép teljesítmény [link]
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18764 üzenetére
hallani hát sokkal másabb hangja már 40-50% is mintha kapna egy boostot az egész cucc előtérbe kerülnek magas hangok is kevésbé tompa hangja is tisztább lesz kb mintha kapna egy masik hang profilt
azt vártam ha már kapta Xtreme 4 azt undorító dudort lentre cserélhető akksi miatt is ezt featuret elhagyják és legalább is én az ovális mélyet vártam X4 től de hát ez van idén elvileg érkezni kell bb4nek 2025 első felében rebesgetik valamit mutatni kell nekik itt tribit blast 2 , w-king x20 meg az uboomx nevetséges áron
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18762 üzenetére
sajnálattal közlöm Xtreme 3/4 is ilyen tribitet nem tudom hiszen valószínűleg még semmi konkrét adat nincs róla Max powert hálózatról tudja azt arra írtam jbl-re hogy szánalmas ez ilyen méretben bb3nal érthető de itt vicc főleg hogy uboom X nel ilyen nincs kicsit combosabban szól mint akármelyik Xtreme és ráadásul úgy tudom csak saját hálózati (gyári) töltőröl működik ez a power boost de majd megnézem van itthon Xtreme 3 másik töltővel meg powerbankkal
Xtreme 4
Xtreme 3
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18753 üzenetére
Tozo esetén erre nincs lehetőség. Elég ritka feature ez én még nem találkoztam vele. Nyilván ez firmware alapú és azt kéne a telefonon az alkalmazásnak tudni ezt írni.
módosítani.
Hála egyik hangszórót bekapcsolasi hangja se zavaró.
És nem olyan hangos ne tudjon az ember együtt élni vele. -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18749 üzenetére
Igen, onnan indultunk, hogy felb.szott a Hama, amikor egy buli után hajnalban épp elaludtam, és arra ébredtem, hogy ő is. Akkor fogalmazódott meg az a 4 pont. és hogy mennie kell.
(Egyébként egy véletlen folytán került hozzám, épp az Alpokban túráztunk volna, mikor 5 napig szakadt az eső, és 5 napig ültünk a hüttében, miközben itthon maradt a Denon. A willhabenen a szomszéd faluban volt, és újonnan, így ennyit megér alapon megvettem).
És ahogy tisztult a kép, és túljutottunk az első három ponton, világossá vált, hogy nincs olyan, ami mindet tudja. És igen, kicsit utánanéztem, és átmenetileg elkezdett érdekelni a téma azon túl is, hogy vegyek valami kompromisszumos megoldást.
Ahogy olvasom, nem csak engem idegesítenek a rendszerhangok, érdekes kihívásnak látom megfejteni, a gyártók miért ragaszkodnak mégis hozzá, milyen marketing előnyöket rejt. Egyelőre azt gondolom, talán a folyamatos figyelemterelés a termékre. Ha egy termék nem keltene hangot, nem kommunikálna veled, vagy nem villogna, beleszürkülne a hétköznapok használati szokásaiba. Így azonban folyamatosan ki tud tűnni onnan, és a felhasználók zöme ezt még mindig termékelőnyként, törődésként éli meg: "ó, de jófej ez a gyártó, ilyen extráéval kedveskedett nekem".
Amúgy a Xiaomival kapcsolatban részben igazat is adok. Adott egy hangszóró, egy viszonylag áttekinthetetlen szortimentben, amiben beletették egy drágább márka által is használt hangszórókészletet, adtak egy jó dizájnt (Red Dot díj 2024), viszonylag jó elektronikát (egy szétszedős videón az összes IC jól beazonosítható, nem no name), de semmi marketing támogatást nem tettek mögé. Innentől kétesélyes: ha foglalkoztak a hangolással is lehet jó, ha nem akkor kicsi az esélye. (bár ekkora méretben sok mérést nem is kell végezni. A xover egy kondi a tweeter előtt, a kvázi lineáris hangképet meg a beépített dsp korrigálja. Ha azt is hozzávesszük, hogy a JBL árában nagy hányad a márkaépítésre fordított marketing büdzsé, és ebben az ársávban nem csak a gyártás, de a K+F is Kínában történik, akkor máris közelebb került egymáshoz a két kütyü.(Kb 20 éve mondta az egyik ügyfelünk, aki Kínában gyártatott, hogy már az ő iparágában is ott zajlik a fejlesztések zöme. "A nagy márkák is, mint a Nike vagy Adidas csak kiválasztják az új kollekciót, amit brandingelnek nekik és ők csak a márkaépítésre koncentrálnak. Ha marketinget is megtanulják [a kínaiak], és megbízható márkákat építenek föl, jaj lesz nekünk" Ha megnézel pár iparágat, (fotó, telefon, autó stb) a kínai márkáknak már helye van a piacon.)
Egyébként a drágábbik modellben (szintén nincs neve) már ügyeltek hangminőség hitelességére is, influencerek helyett megvették a Harman szakértelmének jogait. Sőt beletették a 360 fokos kamut is (ami tényleg csak annyi, hogy több irányba tettek magassugárzót, így ha körbe szaladgálsz a hangszóró körül, többször szaladsz bele a magas sávba), tettek bele RGB ledet, HD kodeket, kicsit több akksit, kicsi appot, szóval az már tényleg fullos marketing termék lett.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #18749 üzenetére
+1
*HiFuture Ripple: Én még 11K-ért vettem akcióban, de a mostani 15k-ért is azt mondanám, hogy nem megér egy próbát. Én a helyedben kipróbálnám. Szándékosan nem írtam értékelést az árukeresősre, hogy ne verjem fel az árát.
Nyilván a helyén kell kezelni, vannak negatív oldalai: mint pl ennél sem lehet fokozatmentesen állítani a hangerőt az alsóbb tartományokban, úgyhogy nincs olyan halk állása, hogy mondjuk a párna mellé letegyem és ASRM-t hallgassak lefekvéskor. Nincs AUX-in. Hangos a bt csatlakozási visszajelzés: "You are connected to HiFuture". WTF??? Bár ez lenyelhető, mert csak egyszer mondja el. Apró nüansz.
A magas túlerősített, ha úgy teszed le, ahogy megáll a saját talpacskáin. De ez legalább adja, hogy van benne magas. Öröm az ürömben, hogy magas hangsurgárzása erősen irányított, kvázi, ha a hangfalat ráteszem egy puha támasztékra (pici törülköző) és forgatgatom fel-le, akkor nagyon jól beállítható, hogy mennyire szórja meg a fülemet magassal és végül egy egész jó hangkép alakul ki mind a méretét és árát is figyelembe véve. Annyira ha nem lenne más hangfalam, akkor is szívesen hallgatnék rajta bármit. Egyedül az igazán mélyek hiányoznának (40-50Hz körül, nem tudom nem mértem ki, csak van mihez hasonlítani).
11-15-kért szerintem nagyon jó vétel. (természetesen az árat, méretet, konkurenciát figyelembe véve és nem abszolút értelemben)
És egyébként van mihez hasonlítani: Van itthon régi old-school 20+ éves Sony HiFi, ami még mindig jól szól, BT hangszórókból meg a következő: Sandstrom Constellation Hercules Högtalare (skandináv piacon forgalmazták, 2-szer 2 utas hangszóró), HK Onyx Studio 2, HK Go&Play Wireless (Ez még egy régebbi típus, talán a 2-ik kiadás) -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18741 üzenetére
Utánanézek, köszi!
Közben megnéztem a flip-et is, valóban jó koncepció, szerintem tweeter nélkül nincs igazi nyitott, részletgazdag magas. A két csatornás sztereo ebben a méretben irreleváns.
Aztán ahogy néztem a Flip6-ot, találtam valamit, ami még jobb: Xiaomi outdoor, marha jól néz ki feketében (Red dot díjas/2024) és messze lezenéli a Flip-et. (a jbl-ekről nekem mindig az volt a benyomásom, hogy komoran, tompán, mélyen zenélnek).
Csak valszeg ehhez sincs app, és ez is tilinkózik mindenre, mint egy tamagocsi. (de legalább a rgb led nem fertőzte még meg ezt a szegmenst)
És kevesebb, mint a fele az ára. Ez még akkor is megéri, ha megszakítom a tápkábelét és egy kapcsolóval kivezetem, hogy egy mozdulattal ki tudjam lőni.
. -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18734 üzenetére
Megnéztem az ajánlásokat, köszi!
A Bose dupla ár, de a másik kettő szimpatikus. Mint koncepció jobban hangzik egy nagy hangszóró, mint 2 kicsi, a nagy membrán azért több levegőt mozgat meg. Bár a 6,2 ill. 6,7 cm vs. 2 x 5 -5.5 cm (kb) esetében nem is annyival kisebb, és 2 db.Ahogy látom kb mind ugyanazt tudja, egyik esetében sincs olyan USP, ami ütne. Szerintem a 25-30h lejátszási idő egy marketing érték, méretre, súlyra egy kategória. A Soundcore mellett szól, hogy tapasztalatból kikapcsolhatók a rendszerhangok. A többinél passz.
Ebben a pici, szélessávú méretben valószínűleg a HD kodek nem játszik nagy szerepet, ahogy korábban te is már is írtad (a Dockinnál se teszteltem, hogy önmagában az LDAC kihallható-e, vagy a jobb dac, op amp, és a EQ együttes hatásai közül csak az kodek mekkora szerepet játszik.).
A Soundcore mindenhol kapható, a Tribit van az emagon, da ahogy láttam, a Tozo csak külföldről hozható be.Hangra van köztük különbség?
PS Az meglep, hogy a soundcore 100 annyival gyengébb a 300-nál. Összehasonlító videókban alig hallani különbséget. És az is csalóka, hogy papíron ugyanolyan vastagok (5,5cm), videón meg úgy látszott, a 100 jóval vastagabb.
@#18735The Stig Igen, méretre nekem ez az mobilitás felső határa, jól lőtték be a gyártók, hogy ide pozícionáltak vezető termékeket. egy jó kompromisszum a hang és a mértet közt. Az, hogy lapos és nem köbös, javítja a pakolhatóságát és nagyobb membránfelületet enged.
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
<Adamsky> #18712 üzenetére
Ez a két hangszóró TWS-be vs. egy erősebb jó kérdés.
Itt az első opció játszik, ha nem tudom őket párban használni akkor két motion boom a nyerő, mert cél a TWS ,de mivel két különböző hangszóró így lehet a hang is fura lenne ,ha esetleg lehetne párban használni a motion boom 1 és 2-ötEgyébként elég jól le vannak akciózva még valamivel több ,mint egy napig 60 és 90€
-
válasz
<Adamsky> #18705 üzenetére
Az utóbbi bekezdésre reagálva inkább csak a macera részével értek egyet, mert amúgy ha feltölti az akksit, akkor az ugye azután nem marad sokáig feltöltött állapotban, hanem szépen ugye merülget, ahogyan órákig szól.
Mondom ezt úgy, hogy én nagyon akksimániás vagyok és a telefonon konkrétan kb 1 éve nem látott már teljes töltöttséget, hanem mindig 8x %-ig van csak töltve és persze 2x % alá sem hagyom.
Tipik, amikor én vagyok a telefonért és nem ő, értem.De amúgy ha a Soundcore tudja említésed alapján a kritériumot, akkor az úgy szintén egy határozott megoldás.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18672 üzenetére
56km... kb 50 perc autóval felhívtam ügyfélszolgálatot adja meg futár számát mivan csomaggal már erre közölte a csaj holnap hozzák
itt ültem 8 órát semminek biztos idő milliomos vagyok
ezért nem szeretem én előre fizetni csomagokat már ki van fizetve szállítás sz@rnak rá mikor ér ide
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #18661 üzenetére
Friss vásárlás.
Egyèbkènt erre gondoltam,: [link]
Ez alapból első bekapcsoláskor szebben szólt.
De majd állitgatjukSzerk.: minden ok, most állítgatjuk az appban.
Eddig csak bekapcsoljuk, hallgattuk.Szerk2.: Oluv benti lesz. Teljesen jól szól a kis hangfal.
Eddig nem használtunk alkalmazást, de mostantól hadználja a tesóm is -
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #18642 üzenetére
Erre gondoltam.
De, igazából már mindegy. Jó lesz szerintem az Uboom L.
Lenne egy kèrdèsem: többször olvastam itt, hogy ilyen frissítés, meg olyan firmware...
Igazából csináljunk vele valamit, vagy csak bekapcsoljuk, ès használjuk.Szerk.: Filp4- et fog váltani. Gondolom attól szebben szól.
Unokahúgom kapott 2-3 ève egy Uboom- ot, az is szèpen szól. Simán jobb mint a Flip4 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest