Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96
üzenetére
" ... oluv neki ülne hangolni tronsmart Bang maxot az is felmosná padlót mezőnnyel ... "
Ebben szerintem tévedsz. Azért azok a "woofer"-ek annyira nem rosszak. A YT-n az egyik csóka, aki szétkapta (és nem csak ezt, hanem sok más hangszórót is) azt mondta, hogy Boombox 2 koppintásnak tűnik. Szóval ha nem is csúcs hangszórók, de nem is alsó-polcosak, mint pl. a Tronsmart-okban lévők.
Szóval utóbbival Oluv sem tudna csodát tenni. Egyszerűen, ha a hangszóró (a meghajtó) nem képes kellően mélyre menni, és/vagy a passzív membrán sz@rul van hangolva (erre is láttunk példát: Soundcore), akkor jöhet akármilyen "mágus", lehet eq-zni, az jó nem lesz.#19860 bwoay
Nem vagyok "TV guru", csak úgy figyelgetem a piacot, ill. néha meg-meg nézek egy-két videót a TECHWorldhu-ról. Lehet a sráccal egyet nem érteni, de nekem – így outsider-ként – az az érzésem, hogy képben van. Sok márkával (pl. Sony, de most a legutóbb a Philips-ekre tért ki) kapcsolatban van egész jó videója.#19862 carl18
Ez a kép nem tudom miből van, de nekem spektrum-analízisnek tűnik (és nem freki görbének). Az eredeti szám görbéje nincs rajta így az sem látszik, hogy melyik van közelebb a valósághoz.
" ... Optikai kábelel van számítógépre kötve ... " – köszi, ennyi!
Sokat számít, hidd el. Nem véletlen írtam pár hsz.-el korábban, hogy nagyon kellene egy jobb audio codec (aptX Adaptive lenne a tuti, LDAC ide overkill), de még a nagy JBL is tojik rá. Majd ha nem, és akkor jön a többi kis kínai márka, és hirtelen nekik is fontos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest