Hirdetés
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ja igen, az enyelgéshez hozzá akartam fűzni, hogy ezt az idő majd eldönti. Ha valami szar, azt Bog megírja, megmondja, ő is össze rúgta már a port pár kínai céggel. Interjúkban is bátran feszeget kényes dolgokat, mer kérdezni, és mer nemet mondani, én nem hiszem, hogy ettől tartanunk kell.
Egyelőre az earfun nem tud hibázni, jó az app, jók a speakerek, és még a 6000 Ft-os fülesük is rohadt jól szól, jobban pl, mint egy 2-3x drágább másik füles. Én televásároltam a családot earfun fulesekkel. Amint a kapzsiság elkapja őket, és elkezdenek szart csinálni, vagy drágán adni a cuccaikat, kiderül minden.
Egyelőre marha jó az ár-érték arány náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest