- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
"az általa szerkesztett fw-el szól a legjobban a motyó. Ez melyik verzió volna?"
0.38 után mindegyik, kivéve az 5.0. Ezek egyébként nem általa szerkesztett fw-ek, hanem azok a változatok, amikben működnek az általa beállított EQ presetek, az indoor és az outdoor (amik nem is a gyári EQ-k között találhatóak).de ahogy Adam mondja, 1.2.7-tel fogod megkapni, működni fog az appal (Earfun) azonnal. Viszont ha érkezik újabb fw, akkor azt a linkelt Media Product Tool segítségével lehet majd felrakni, mert hiába az app támogatás, nincs lehetőség OTA frissítésre az appon keresztül. Legalábbis egyelőre.
-
bwoay
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19413 üzenetére
Ja ok, ertem. szamomra egy ideje mar csont ugyanugy neznek ki, alig latok kulonbseget pl a flipek kozott. plusz magassugarzonak azert nem latom ertelmet, mert attol nem lenne sztereo (és 2.1 sem, ahhoz inkabb subwoofer meg ket kozepsugarzo kellene), hanem egy ilyen fura hangzasu valamit eredmenyezne, aminek nem latom elonyet. hpozzatennem: regen a charge full sztereo volt, es en inkabb a visszalepest latom a mostani hangszoro elrendezesben, mert marhara hallani, hogy mono es zero teret csinal.
egyebkent az szerintem inkabb elony, ha nincs mire lecserelni a jelenlegieket.
-
bwoay
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19411 üzenetére
ez a flip/charge/xtreme henger forma abszolút időtálló, praktikus és szerintem esztétikus is. egyszerre kompakt, (már ránézésre is) strapabíró és célszerű kialakítás. mindegyik használható az oldalára fordítva, szemben pl a Soundcore modelljeivel, vagy pl a Uboom X-szel. Ezen a designon hülye lenne a JBL változtatni - szerintem elsősorban ez adja el a termékeiket, a márkanév egybeforrt vele, nem véletlenül másolják annyian.
Ami a tudást illeti (a hangzást is beleértve): nagyjából a kötelező minimumot adják hozzá az újabb modellekhez, mindezt irtózatos felár mellett. Az már csak hab a tortán, hogy mindeközben hasznos feature-öket vesznek el, mint pl a jack aljzat, vagy a mikrofon. -
bwoay
nagyúr
válasz
Cyborg #19407 üzenetére
köszönöm! a Motion Boom hangja marhára izgat egy ideje, de az pont az a méretkategória, aminek nem látom a helyét a saját felhasználásomban. Egyébként a Motion+ hangját lenyűgözőnek találom, és egyáltalán nem hiányoznak belőle a mélyek (ami látható abból is, hogy a sima Indoor módot preferálom a Uboom X-en).
-
bwoay
nagyúr
válasz
Cyborg #19396 üzenetére
pont ez a hangerő lépcső teszi lehetővé, hogy alacsony hangerő mellett is precízen be lehessen állítani. ugyanez a helyzet a Uboom L esetében is: gyári presetekkel vagy túl halk, vagy túl hangos. Áldom Oluvot, hogy gondolt erre a finomhangolásra is. Merthogy egyébként a legtöbb embert az érdekli első körben, hogy "mennyi a max?", és csak utána esik le, hogy max hangerőn szinte minden speaker szarul szól, és sok típus alacsony hangerő mellett is. A Uboom X-re utóbbi nem igaz, viszont ehhez meg nagyon jól jön a szokványostól eltérő hangerő skálázás.
Motion Boomhoz képest milyennek találod az Earfunt?
(venni egyébként nem a fáradtságot hanem a fáradságot szoktuk)
-
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19393 üzenetére
Oluv elsősorban arra törekedett, hogy az eredetihez hasonló hangzást hozzon létre. Ez lett az Indoor. Nem a Studio, mert azt a Patreonos támogatói kérték, és annak meg az a lényege, hogy a lehető legkevésbé nyúljon bele a hangba. Ezáltal ott nincs dinamikus EQ és minimális a DSP trükközés is.
Én próbáltam az Outdoor módokat, de nekem (50 négyzetméteres helyiségben) csak arra jók, hogy elkápráztassam az ismerőseimet az ordenáré mélyekkel. Amikor az akku tesztet csináltam, akkor végig az Indoor+ ment, de a mélyeket sokszor ott is túlzónak találtam. Persze ez adott anyagtól is függ, de számomra is az Indoor az, ami a leginkább flat és a fülemnek kellemes.
Szerintem akinek az Outdoor módok bármelyike jön be ennél a hangszórónál, annak garantáltan tetszene a HK Go+Play 3 hangja is a dedikált subwooferrel. -
bwoay
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #19316 üzenetére
biztos mi vagyunk a kiválasztottak. más nem láthatja.
LOTR:
A Motion+ egyik legnagyobb erénye (számomra) a sztereo tér.
Ebben a Luna biztosan elmaradt tőle, lévén mono. -
bwoay
nagyúr
válasz
Acélfarkas #19312 üzenetére
ha esetleg valaki nem értené, miért lehet rémálom együtt dolgozni ezzel a faszival...
Nem is értem, mitől ilyen lelkes - kétlem, hogy érdemi bevételi forrást jelentene ez a project. Mindent együttvéve le a kalappal az elhivatottsága előtt, de kérdéses, hogy ér-e ennyit egy BT speaker, amit jellemzően nem a "kritikus hallgatók" vesznek.
Praktikus meg nyilván egyetlen firmware lenne, ami tudja mindezt egyben. Pláne, hogy gyári, érdektelen EQ presetből rengeteg van az appban, valahogy kétlem, hogy bármi technikai akadálya lenne annak, hogy a studio mellett megférjen egy desktop mód is, plusz az összes beállítás TWS-re optimalizált változata.
Persze dolgozzon csak rajta serényen, ha éri az erőt. A Uboom X enélkül is egy igazi kuriózum a piacon. Semmi garancia nincs arra, hogy lesz még valaha olyan BT hangszóró, amit ilyen filozófiával és ekkora műgonddal fognak hangolgatni.Peaceliker:
desktop böngészővel néztem, de direkt bejelentkeztem a céges mellett a privát fiókommal is, hogy biztosan a bárki által elérhető árat lássam. -
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19311 üzenetére
legközelebb komolyan csinálok screenshotot is, bár számomra semmi haszna annak, hogy állandóan csekkolgatom és szólok... 23-án még biztosan az alacsonyabb ár volt, egy cimborámnak mutattam aznap.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19309 üzenetére
gondolom a kupon nélküli árat nézted...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19306 üzenetére
abszolút jogos a falat fejelő emoji, hiszen amikor visszaesett az ára az általatok most annyira áhított 100 EUR-ra, akkor azt konkrétan neked címezve írtam meg ide a topicba. és ez az ár egy hétig így is maradt.
-
bwoay
nagyúr
ne aggódjatok, ciklikusan változtatják az árat. korábban is volt drágább, de írtam is korábban, amikor visszaállt. érdemes ránézni 3-5 naponta, biztos vagyok benne, hogy megint le fog menni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
rezy89 #19282 üzenetére
szerintem ez normális, ha mondjuk 80-90%-os hangerőn vereted. 50% mellett viszont aggasztóan kevés. nem tudom, mennyire jó viszonyítási alap az én uboom x tesztem, de az közel 10x ennyit ment el egy töltéssel, moderált hangerőn.
általánosságban el lehet mondani, hogy a hangerő, a fények és a beállított bt codec befolyásolja leginkább az üzemidőt. mármint az akkumulátor kapacitásán túl. -
bwoay
nagyúr
szerintem értékelhető mély hangokat ekkora méretben csak passzív radiátorral lehet elérni, az meg ebben nincs. én borzasztó óvatos lennék és mindenképpen meghallgatnám vétel előtt. aztán vennék valami mást
el sem kezdem sorolni, mennyi alternatíva van újonnan jóval 30, vagy akár 20k alatt...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19250 üzenetére
Amazonon visszaállt a Uboom X ára a korábbira.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19246 üzenetére
korábban USD-t írtál, ezért vettem biztosra, hogy nem a németet nézted.
megváltozott az ár, nem ennyibe került eddig. vélhetően vissza fog állni, meg hát gondolom a gyártó oldalán is lesz ismét készlet. -
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19244 üzenetére
mert nem a német amazonon nézted.
-
bwoay
nagyúr
Uboom X battery test update:
54 órát biztosan teljesített, mert éjfél után még ment.
valamikor az ezt követő 8 órában kapcsolt ki, igy meglehetett akár a 60 óra is.
kiszámolom, hogy mikor kell elindítanom, hogy jó eséllyel munkaidőben merüljön le, és indítok egy újabb tesztidőszakot - nade ezt szigorúan a hétvégén. mert már én is unom ilyen hangerő mellett hallgatni
most tölt, közben pedig lemérem az akku valós kapacitását is. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
ez nem a rendes 50%, inkább a gyári EQ-k 35%-ához áll közelebb (de azok ugye szarok
). egy szuterén helyiségben van, ahol dolgozom. egyébként nem mondanám, hogy üvölt, de beltéren hosszú távon én valamivel alacsonyabb hangerőn hallgatnám.
kétlem, hogy több napig fog menni még, de már most is bőven jó. kitaláltam, hogy itthonról hogyan tudom ellenőrizni - ha lemerül és elvész a kapcsolat, akkor a spotify lejátszás is leáll, azt meg látom távolról is, ha pl. bejelentkezem asztali gépről
ja igen, a 0.41-gyel nekem volt az előző teszt alatt két random leállás, most 0.46-tal még nem volt eddig egy sem. -
bwoay
nagyúr
Uboom X battery test update:
47 óra 20 perce megy a hangszóró Oluv indoor+ EQ-jával 50%-os hangerőn, fények és low latency mód kikapcsolva. Az app 40% töltöttséget mutat. -
bwoay
nagyúr
urak! értő olvasás! "inkább". azt írtam: inkább. inkább, mint az Xtreme 3 (vagy 4) szintjén.
ebben egyetérthetünk?carl18:
akkor lényegében olyan gyorsan tölt, mint amilyen gyorsan merül használat közben?
hk go+play 3-at szívesen meghallgatnám, de nekem már a uboom x indoor+ módja is túltolja a mélyeket bizonyos számoknál. ja és a hk-nak szánalmas az üzemideje az earfunhoz képest, valamint nem vízálló és inkább tűnik kényesnek, mint strapabírónak. szerintem az egy elegáns beltéri hangszóró elsősorban. illetve olvastam valamit, hogy nem párosodik automatikusan bekapcsolás után, wtf? meg mintha app sem lenne hozzá, hanem gombkombinációkkal lehet hangzást váltani, mindezt az üveg felületen elhelyezett érintőgombokkal. hát... ok. -
bwoay
nagyúr
válasz
Tiger. #19207 üzenetére
nem fura ez, egyszerű fizika. ha nagyobb hangerő mellett is kellenek a mélyek, akkor nagyobb speakerre van szükség. EQ-val ez egy darabig kompenzálható, de minden hangszórónak vannak határai.
UBoom X német Amazonon UBOOMXXX kuponnal 110 EUR, és az inkább a JBL Boombox 3 szintjén van.egyébként szerintem nem szar sem az Extreme 3, sem a 4. Az viszont biztos, hogy van egy csomó jobb alternatívájuk. pl azonos méretben ott a Tribit Stormbox Lava, sokkal olcsóbban, még komolyabb mélyekkel.
-
bwoay
nagyúr
válasz
umfrider #19194 üzenetére
Az LG magyar oldalán azt írja, hogy tudja a wireless party link dual mode-ot és a multi mode-ot is. Az első a 2 eszközös stereo, a másik meg a több eszközös mono mód.
Meg itt látszik a meghajtók és a passzív radiátorok elrendezése is.
A magas felfelé sugározza be azt a kúpot a tetején, meg gondolom sw-es trükköt is alkalmaznak a 360 fokos hangzás érdekében. Pont ettől lesz érdekes, hogy 2 ilyen speaker stereo módban mit csinál, mert ha mindkét csatornát körben szórja, az biztosan nem a szokványos stereo teret hozza létre, hanem valami mást. -
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19188 üzenetére
Nem a konkrét számon volt a hangsúly. Mindegy, hogy 30, 50 vagy 70 óra, de ha ezt úgy tüntetik fel, hogy , hogy "akár", az jellemzően annyit tesz, hogy labor körülmények között és megfelelő csillagállás mellett talán összejöhet. Ezért lepett meg, hogy milyen jól teljesített már elsőre is üzemidő terén.
Oluvot előszeretettel támadják minden miatt, de a gyári specifikációk megadása nem az ő reszortja. Az korrekt módon fel van tüntetve, hogy az ő beállításaival (vagy a fényekkel, a low latency mód használatával is) csökken az üzemidő.
Ugyanakkor mivel a studio és az indoor módoknál teljesen más a hangerő skála, ezeknél az 50%-os beállítás vélhetően közelebb áll a gyári 30%-hoz.
Nyilván célszerűbb lenne táblázat formában megadni a várható üzemidőket a különböző hangerő és egyéb beállítások mellett, de az ilyen jellegű alaposság nem jellemző erre a piacra. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19185 üzenetére
"A Studio az eleve egy visszafogott és naturális hangolás, ami a teljes hangerő tartományban azonosan szól"
de ennek nem pont az az előfeltétele, hogy dinamikusan változtassa az EQ-t a teljes tartományban? márint hogyan tud alapból mindenféle hangerőn ugyanúgy szólni? elvégre mindig ez a gond, hogy a hangerő állításával változik a hangzás, így azt gondolnám, hogy az dinamikus EQ éppen ezt orvosolja.review-k: hát ja, tudod, hogy én is ezeket az anyagokat nézem. valóban, itt mindig nagyon kontrasztosak a különbségek. viszont ha az ember vesz egyet otthonra, és nincs mellette egy másik, amivel össze tudja vetni, akkor csak az számít, hogy alapból elégedett-e a hangjával, vagy sem.
persze nem bánom, hogy a UBoom lett végül, sőt! mikor Atish itt volt, meg is vitattuk, hogy a B2P árából csaknem két Earfun is kijön, ami nagyon nem mindegy. pláne, hogy tud real tws-t, amit elvileg a Soundcore nem (a partycast állítólag nem az).Időközben Richard! is járt nálam (ezúton is köszönöm a lehetőséget) és hát ja, már értem a Motion+ hype-ot.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19177 üzenetére
kicsit utánaolvastam a dolgoknak, és ha nem is világosodtam meg, valamennyire azért tisztult a kép.
tehát: többen írják, hogy két workaround van a tws problémára. az egyik, hogy az ember marad a gyári EQ-knál (iOS). a másik, hogy letiltja az AAC codecet (Android).
nem teszteltem, csak olvastam, így nem az én állításom.
a problémát pedig vélhetően számítási kapacitás korlát okozza. Oluv beállításai jóval számításigényesebbek, és ezt vélhetően már bírja a vas tws módban.
ami egyébként nem is annyira meglepő, mivel találkoztam olyan állítással is, miszerint a studio és a 2 indoor mód dinamikusan változik a hangerő függvényében.
egyébként szinte csak téged láttalak még azt hangsúlyozni, hogy ez a speaker képes halkan és hangosan is jól szólni. nem értem, erről miért nem esik több szó, elvégre sokaknak (pl nekem is) ez a fajta sokoldalúsága az egyik legnagyobb előnye.
a másik meg az üzemidő: nem is értem ezt az "akár" 30 órát. mióta szokás specifikációk terén szerénykedni? simán rá lehetne írni akár 70-et is... a tesztem ugyan megszakadt, meg közben felraktam a 0.46-ot is, de ahogy írtam korábban, 50 óra alatt sem tudtam lemeríteni a felére. mindezt úgy, hogy az akksik egyetlen töltési cikluson estek át. Még tervezek egy tesztet, de sok értelmét már most sem látom: ahogy én használom, kimegy a világból.Atish19:
ismételten köszönöm a lehetőséget, és sorry, hogy a tervezettnél sokkal jobban elhúzódott a dolog. Ahogy mondtam, a Boom 2 Plus számomra a jelenleg létező legpofásabb hangszóró, és engem meggyőzött a hangja is olyan értelemben, hogy ha ilyet vettem volna, akkor boldog lennék vele. A tali tanulsága számomra meg az, hogy borzasztó nehéz két eltérő speakert fair módon összehasonlítani, mert nincs két azonos beállítás/hangolás. Meg ugye az elvárások is különbözőek.
A Motion 300 is tetszett, pláne, hogy számomra kimondottan levegősen szól, és az a kompakt forma meg telitalálat.
Bízom benne, hogy Richard! előkerül ma, és akkor meghajtjuk a Motion+-t is. -
bwoay
nagyúr
battery update:
az Earfun UBoom X most már 48 órája megy (én a felével is nagyon elégedett lettem volna). Tegnap indoorról indoor+-ra állítottam, hogy jobban merüljön. 55%-os töltöttséget ír ki jelenleg. A hangerő továbbra is 35-40% (Oluv EQ-val ez ugye alacsonyabb, mint a gyáriakkal). -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19177 üzenetére
0.41-gyel jött. tudom, hogy a 0.46 gyári, írtam is, hogy ofw.
a motion+ hangja biztosan jó lenne, de hurcolni praktikusabb lenne nekem a 300, a hátrányai meg érzem, hogy nem jelentenének gondot.
nade majd a puding próbája eldönti.
a uboom x megvételét követően amúgy egész más szemmel nézi az ember az árakat, és hirtelen minden irreálisan drága lett a szememben a tudásához képestAtish19:
nekem abszolút jó, talán 4 után lenne a legjobb, de igazából bármikor megoldom.
viszont megint mondom: nem sürgős a dolog, csak miattam ne gyere! -
bwoay
nagyúr
válasz
Atish19 #19172 üzenetére
azért az nem rossz dolog, ha látni a szerveződést, mert más is kedvet kaphat hozzá (mint a mellékelt példa mutatja).
motion 300-at mindenképpen megnézném, ha lehet, mert azon nagyon agyalok, és pont a motion+ miatt lamentálok rajta.
amúgy én szeretem vírusoknak kitenni az immunrendszerem, mert edzésben tartjákde jobbulást! szólj, ha már felépültél, nekem nem sürgős. vagyis hát fene tudja - a motion 300 is akciós még 5 napig
Adamsky:
a TWS hibát még kiköszörülheti - állítólag vannak hangkimaradások, ha az ő EQ-jára beállított speakereket párosítasz össze.
jut eszembe: ofw-ből is van új a uboom x-hez, asszem 0.46, de én még nem raktam fel. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19166 üzenetére
"Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még"
azzal kezdtemazt mondta a jóember, hogy szerinte a Boombox 3 és a HK g+p 3 között van a hangja. A teret hiányolta, meg hát a másik kettőben van mélynyomó. Az árat 60 környékére lőtte be, úgyhogy amikor mondtam, hogy inkább a feléhez áll közel, akkor elképedt.
Nekem a sokoldalúsága a legnagyobb előnye és ezt nagyon jól meg is fogalmaztad korábban.
Az ember nézi a teszteket/összehasonlításokat és könnyen magával tudja sodorni a reviewer véleménye, de amikor belegondoltam, hogy mire akarom használni, vagy hogy jellemzően mire fogom, akkor már mindjárt máshogy közelítettem meg a kérdést.na, 27 órája megy kb, most 75%-ot ír. Nagyon elégedett vagyok a hangminőséggel, egész egyszerűen zenei módon szólal meg. És annyiba kerül, mint a JBL Xtreme 4-hez az akkumulátor...
-
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19164 üzenetére
jut eszembe: tegnap mintha 96%-ot mutatott volna... na mindegy, elképesztően jól fogja bírni így nálam, mert inkább beltérre kell, nem akarom üvöltetni, és nekem az indoor beállítás is elég lesz mélyek tekintetében.
nálam kezdetektől fogva zene szól rajta, ami jobban meríti, de hát nem nagyon akar ez merülni, tök jó! ja igen, ez is nullára merülve érkezett hétfőn, így aznap csak töltöttem.bíztam benne, hogy ennél konkrétabb választ ad az Earfun a garancia-hosszabbításra, bár én meg sem próbáltam még a regisztrációt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19161 üzenetére
tegnap óta járatom, de nem a burn-in miatt, az akkura vagyok kíváncsi.
25 órája megy moderált (talán 35-40%-os) hangerőn, de 80%-ot mutat. én azt hittem, hogy reggelre lemerül, de most már látom, hogy holnap reggelre sem fog.
gyanús, hogy a töltöttség 10%-onként ugrik, de a lényegen nem változtat.képzeld, tegnap jöttem rá, hogy rengeteg speakerrel össze tudom vetni, ugyanis a munkahelyemtől kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni.
Saját használatra viszont JBL Charge 2+ meg Sony ULT Field 1 volt eddig, nyilván ezek bármelyikéhez képest overkill. miközben majdhogynem olcsóbb is volt mindegyiknélőrület!
külsőre amúgy nekem élőben sokkal jobban tetszik, mint a képek alapján.
egy időben pont a Boom 2 Plust kerülgettem, azt formára nagyon eltalálták, de bennem is vannak kétségek még az akciós árát illetően is. pláne most, hogy hallgatom az Earfunt... ez egy kíváló allrounder speaker lett, az ára meg egyenesen vicc (kb egy JBL Flip 6-ot tudtam volna venni ennyiért) -
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19154 üzenetére
"EarFun provides a straightforward warranty that is processed in the most hassle-free way possible. Please note this warranty policy only available for products sold by Amazon EarFun store or EarFun Official Website. You can submit your warranty ticket on Process-Warranty, or contact us via service@myearfun.com with your order receipt."
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19151 üzenetére
persze, az is egy eshetőség, hogy ez a legjobb a világon. csak ezt annyira nagyon sulykolják, hogy már pont ettől gyanús. miközben lehet tudni, hogy az Earfun lényegében megvezette, mert nem az összeladások, hanem reflink rendszer alapján számolnak el. így ha tőlük (Oluv és becses neje) függetlenül indul be a biznisz, az nekik semmiféle bevételt nem jelent. amennyiben ez valóban így van, és Oluv hónapokat áldozott erre a projektre, akkor utána még muszáj is reklámoznia, ha szeretne üzletileg jól kijönni a dologból. szerintem ez minimum elgondolkodtató.
számomra Alan Ross sokkal hitelesebb. ő nagyon jól tudja, hogy a pártatlansága a lényege a csatornájának, és rendre elutasítja a fizetős ajánlatokat.
úgy gondolom, hogy ez egy borzasztóan fontos ellenpont a két legnépszerűbb/legszakmaibb reviewer között.Joy meg táncikál, meg felvezet, de pl a kommentek közötti szakmaiság már elég idegennek hat tőle. Ezért gondolom, hogy néha nem ő ír.
nincs konkrét modell, ami szerintem jobb, mint a uboom x, mert
1. nincs uboom x-em (ez vélhetően ma délután már nem lesz igaz)
2. amikor lesz, akkor sem fogom tudni összevetni 10 másikkal.
egy video alapján nehéz is ezt eldönteni. ugyanakkor lássuk be: egy ilyen video játszi könnyedséggel manipulálható.nektek viszont simán elhittem, hogy azért ez az ajánlott típus, mert jobb kb minden eddigi, általatok próbált bt hangszórónál. neked egyébként külön hálás vagyok azért, mert kitértél rá, hogy a speciális hangolásnak köszönhetően mind beltéren, mind kültéren megállja a helyét, és ez tényleg nem jellemző minden hangszóróra, nálam viszont ez egy döntő szempont.
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19145 üzenetére
nem az earfun speakerek érdemeit vitatom. csak azt mondom, hogy akinek üzleti érdeke fűződik az eladásukhoz, annál joggal merül fel a pártatlanság kérdése. elhiszem, hogy a uboom x magasan ár/érték arány bajnok a mezőnyében, de még jóval azon is túl. ugyanakkor a csatorna összehasonlításait nézve lassan kezd olyan érzésem lenni, hogy egyáltalán nem is létezik olyan hangszóró, ami ennél jobb.
Ami pedig a custom EQ-kat illeti: ezeket árulja patreonon, így abszolút érdekében áll minél több modellhez kreálni egyet. -
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19090 üzenetére
szerintem a kommenteknek legalább egy része gyanúsan Oluvtól származik.
egyébként meg a csatorna mostanra átment leplezetlen Uboom X reklámba, szóval hiába maradt meg a szakmaiság Oluv régi csatornájához képest, objektivitásról már korántsem beszélhetünk. kíváncsi vagyok, ez meddig tud fajulni, mert már most is elég szélsőséges. -
bwoay
nagyúr
Tisztelt Urak!
úgy látom, hogy már lehet az Earfun oldaláról közvetlenül Magyarországra (és Szlovéniába) is rendelni.gtx560unlock:
azért kellene analóg jelet átvinnie, mert a digitális átvitel lényege, hogy alapértelmezés szerint a jelfolyam a forrás konverterét/DSP-jét kihagyva változatlan, "nyers" formában kerül át a hangszóróra, és a feldolgozásról az adott speaker konvertere/DSP-je gondoskodik.
ugyanakkor nem célom, hogy meggyőzzelek bármiről is, el tudom fogadni, hogy te úgy érzed/hallod/gondolod/tapasztaltad, ahogy írod. -
bwoay
nagyúr
válasz
gtx560unlock #19106 üzenetére
hangolva? leghangosabb? hogyan? analóg jelet visz át bluetoothon?
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19085 üzenetére
engem Oluv stílusa is irritált néha. Nem feltétlenül a videokban, hanem mondjuk a kommentjeiben. ugyanakkor nem kérdőjeleztem meg a szakmaiságot, sőt, amiatt viseltem el. aztán hogy miért kell ennyire előadni, hogy ez az új a csatorna nem az övé, azt nem egészen értem. vélhetőleg összefüggésben van a letiltásával, de hát annyira átlátszó az egész.
Alant bírom, de egyrészt egy hét tréning kellett, míg követni tudtam, hogy mit mond. Másfelől pedig nincs mindig türelmem hozzá.Dominik reviewst is szoktam nézni, köszi!
-
bwoay
nagyúr
ajánlom ezt a lengyel csókát azoknak, akik szeretik az összehasonlító videokat.
gondolom többen is követitek ingyen, de nem láttam még megemlítve a topicban.
Oluv feleségének a szerencsétlenkedése (nem a minőségre, a színészkedésre gondolok) vagy Alan Ross másfél órán át tartó nyökögése nem mindenki számára fogyasztható könnyen. -
bwoay
nagyúr
válasz
Tybike81 #19031 üzenetére
dörzsölt vagy!
csak a fekete változat vesz részt a promóban, vagy vannak színek?azért írtam, hogy a retail árhoz képest jó vétel, mert azért van a JBL Xtreme-nek több kiváló, de féláras alternatívája is. Igaz, az auracast meg a cserélhető akku jó húzás volt a gyártótól, viszont ezért irtózatos felárat kérnek el, miközben az Xtreme 3 jelenleg 80k-ból megvan.
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19020 üzenetére
a kérdésem a Tribit oldalára vonatkozott, elvégre én arról írtam, és az ottani árra hivatkoztam. Magyarországot kiválasztva átáll HUF-ra, ezért nem értettem a dolláros árat, amire hivatkoztatok. Gondolom a 104 USD akkor az egy Amazon (kuponos?) deal, de ezt egyikőtök sem specifikálta.
Amit az Amazonról írsz, az nem így van. Hogy milyen valutanemet használ, az attól függ, hogy történetesen melyik Amazonról rendelsz, de néha van arra is lehetőség, hogy te állítsd be, hogy pl EUR-ban vagy USD-ben vagy mittomén GBP-ben terheljék meg a kártyádat. Ami persze lehet Mastercard, de lehet akár Visa is.
Egyébként az Amazon a mai napig rengeteg terméket nem szállít Magyarországra továbbra sem, max te az elmúlt 10 évben nem futottál be ilyesmibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest