Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz <Adamsky> #20060 üzenetére

"..van egy olyan érzésem, hogy még ez is jobb lesz az X30-nál ..."
    Hát nem is tudom, [link] ezen az amúgy pocsék videón én nem hallom, hogy jobb lenne :DDD

Nem azt állítom, hogy Xtreme 4 tökéletes, de szvsz. jobb. Pláne mikor bekapcsolja a "Spatial Audio"-t, ami nem csak térhangzást hoz (sőt, azt hoz a legkevesebbet), hanem irgalmatlanul megtolja a mélyeket,
    Persze, hogy jobb, mint ahogy a linkelt videókban a Go play3 is és talán még az extreme3 is bár abban már nem vagyok biztos de nem is ez lényeg inkább arra utalok, hogy ez egy kicsit más koncepció mint a többi tronsmart. Nyilván az x600 volt a cél, csak attól egy kicsit nagyobbat akartak durrantani ezért is lett jóval dinamikusabb ami éppen nem is baj, sőt! A spatial audio-t engedjük el az valahogy nem lett az igazi, de simán soundpulse-ban nem rossz, ennyire tronsmart még csilingelt alapból :D

Nem kardoskodok egy tronsmart mellett csak valahogy úgy tűnik - mint ahogy a linkelt videóknál is hallatszik - nem olyan nagy az űr az ütköztetett speakerek között, egy kis hangolással még akár jól is szólhat ;)

Van fenn egy teszt (most nem találom) ahol az x30 on kapcsolgatják az LDAC-t ....hát igen úgy azért kicsit más a leányzó fekvése, így etetve még egy ótvar speaker is felrántaná a szemöldököt :D

Új hozzászólás Aktív témák