Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a stílusa próbára tesz ... " – én már ezen játszi könnyedséggel túl tudom tenni magam. Gondold végig! Kb. az összes (én most nem is tudnék kivételt mondani) valamire való tesztelőnek van egy stílusa. Ez ilyen. Egyfelől nem vagyunk egyformák, másfelől a YT-n muszáj – ezzel is – kitűnni. Képzeld el ezt a TV-s csatornát úgy, hogy a narrátor csávó ilyen "leíró" stílusban mondaná el a dolgokat. A hallgatóság ~70%-a a harmadánál elkapcsolna (ha nem hamarabb).
#19870 carl18
Jaja, azt vágom (felismertem az általa készített analízist), csak azt mondom, hogy ez így – nekem legalábbis – nem mond semmit. Én a freki átvitelnek látom értelmét, vagy annak, hogy ha spektrum-analízis esetén látod, hogy úgy egyébként milyen volt a lejátszott zene grafikonja. Utóbbi talán a legbeszédesebb. Azokon – szó szerint – látszik, hogy szólhat valami nagyon "színesem", miközben igen távol van a valódi hangzástól (amit a zeneszerző vagy a felvételt készítő hangmérnök megálmodott).#19871
"Ez alapján könnyen megállapítható ... " – lehet, bár készpénznek sem venném, hogy ez ily' módon arányítható. Eléggé pontatlan az ilyen, ill. ehhez hasonló készülékekben az akkumulátor töltöttségének a visszajelzése. Nem véletlen tűnt el itt is az 1%-os bontás (és lett belőle 5%-kénti ugrás).
Az viszont biztos, hogy a 9.49-es "eszi" az akksit, mivel a DSP csúcsra van járatva.
... és ha már spórolás: Nem azt mondom, hogy az X szép, de nekem nem fáj a külseje. Nekem sokkal inkább fáj, hogy a DSP-n spórolt a gyártó. Mondjuk ez is nézőpont kérdése. Oluv egyszer írta, hogy mikor beszélt az Earfün-el, hogy ilyen, meg olyan módon lehetne még jobb, még "zeneibb" a hangszóró, akkor ők csak legyintettek rá: jó lesz ez így, célközönség nem igényli. Hát, ja ... lehet.JBL / HK: én egyébként az ő helyükben megpróbálnám összeolvasztani a Go + Play-t a Boombox-al. Hol van az megírva, hogy egy hangszóró ne tudhatna egyszerre "parasztul" és jól szólni. Sőt, erre példa az Uboom X.
Külső design: ugyanez a sztori. Egy strapabíró hangszórónak miért kell úgy kinéznie, mintha baltával faragták volna?
A nagy ár ellenére egy ilyen JBL (vagy épp H/K) engem izgalomba tudna hozni.
... de addig míg a H/K ilyen konnektoros, "ne bánts" hangszóró, a Boombox pedig csak egy "búúúúm box", addig az újabb, és újabb generáció pont annyira hoz majd izgalomba, mint a korábbi: kb. semennyire.#19869 pècsimunkás
... és akkor az inflációtól kegyesen elfeledkeztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Canon EOS 5D Mark III DSLR sok tartozékkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi