Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz <Adamsky> #20092 üzenetére

"Őket kérdezted a bluetooth hangszórós ötleteddel kapcsolatban?"

Természetesen nem és nem is fogom, mert nem vagyok troll, ha maguktól nem jönnek rá hogy a hobbijuk milyen költséges és mennyire hiábavaló a fáradozásuk, nem az én tisztem elmondani ezt nekik.

A prémium autók bizony gyárilag ki vannak bélelve, bitumenezve.

" ... majd szépen automatikusan felkapcsolódik a telefonomra egyszerre a kocsi audio rendszere ... " – ezt én nem értem. Csak a BB3 lesz használva, nem? Akkor azt bizony kapcsolgatni kell.

Nem jól érted, pedig leírtam, hogy egyszerre kapcsolódik fel a két eszközre.

Telefonom bluetooth beállítsainál be lehet állítani több kapcsolatot beszabályozva azt is hogy a "CARPLAY" csak hívásra legyen használva, minden egyebet a BB3 csinál majd, és automatikus vált bejövő/kimenő híváskor, elhalkul a navi, amikor pl. hívás érkezik.

Alap hifi-re nincs pénzed vagy sajnálod rá, ezért inkább veszel egy drága (ezt a témát ugye még ki se nyitottuk, hogy lehet akadna a BB3-nál ár/teljesítmény viszonyban jobb) bt. hangszórót, ami alapvetően nem autóba való.
    Pixx96 is írta, hogy ő bizony próbált már többfélét, és – ha jól értem – az eredmény a rossz és a sz*r között mozgott.

Kidobni valóra nincs pénzem, amiről tudom, hogy a végén nem lesz megfelelő.

Olyan hogy alap hifi az micsoda?

Csonka frekvenciaválaszt tudó szerkezet?

Olyat nem akarok.

Pont azért jöttem, ide, mert nem ismerem a bluetoothos piacot, gondoltam Nektek van ilyen irányú tapasztalatotok, és igen kérlek adj tanácsot hogy merre nézelődjek, ha jobb cuccot szeretnék kevesebb pénzért, mint a BB3.

Szeretném, ha olyanok példák jönnének, aminek a frekvencia válaszát lehet ellenőrizni - zsákbamacskát nem szeretnék jeligére.* ;)

Pixx96 kolléga igaz írt, hogy többet is próbált, de nem nevesítette a konkrét tipusokat ÉS a "teszt" körülményeit, így az a feltételrendszer amit felállítottam a hitelesség érdekében, semmilyen szinten nem teljesült.

Mondjuk örülnék neki ha részletesen leírná, hogy miket próbált milyen körülmények között, mert érdekelne...

Új hozzászólás Aktív témák