Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Oluv mennyit baszakodik a Uboom X-szel ... "
Van igazság abban amit írsz. Ezért is tipródtam én is picit az "ítélethozatal" alkalmával. Más kérdés, hogy ha a hangszórók fejlesztése is úgy történne mint mondjuk egy autóé, akkor 1,5-2 év lenne egy-egy új termék tökéletesre csiszolására (míg az előző/aktuális épp piacon van). Az idő így is, úgy is X. Viszont nem mindegy, hogy ezt az X-et a már piacon lévő termék farigcsálására fordítod, vagy az újéra. Előbbi esetben ráadásul azt is kockáztatod, hogy a termék bevezetése rosszul sikerül (ld. Uboom X)#20383 motrola
" ... LAMAX PartyGo1 mennyire vállalható?"
Ennyiért? Isten ments! Az egy dolog, hogy itt tényleg nincs vele tapasztalat (ahogy carl18 írta), de ennyi pénzért van olyan, amivel van, és ennél minden bizonnyal jobb:
Boom: ~22e Ft
Boom Plus: ~32 Ft
A Boom 2 is jó, de az most drágább (~41e Ft) a fentieknél (volt már jóval olcsóbb is...)A Boom 2 árához viszont most nagyon közel van a TRIBIT StormBox Lava (én inkább ezt venném). És, akkor ott van (míg kapható) az UBoom X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő