- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #19224 üzenetére
Azért, mert egy gramm helyem sincs már a kormányon és ez a hátizsákos módszer bevált, csak a súly a probléma. Ez MTB és a terepen a hátamon biztonságban van. Amit írsz az is jogos, szét fog rázódni. Viszont a hangszórókat nem ismerem, melyik hogyan szól. D8 hangerő elég lenne, de kisebb méretben.
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19188 üzenetére
Nem a konkrét számon volt a hangsúly. Mindegy, hogy 30, 50 vagy 70 óra, de ha ezt úgy tüntetik fel, hogy , hogy "akár", az jellemzően annyit tesz, hogy labor körülmények között és megfelelő csillagállás mellett talán összejöhet. Ezért lepett meg, hogy milyen jól teljesített már elsőre is üzemidő terén.
Oluvot előszeretettel támadják minden miatt, de a gyári specifikációk megadása nem az ő reszortja. Az korrekt módon fel van tüntetve, hogy az ő beállításaival (vagy a fényekkel, a low latency mód használatával is) csökken az üzemidő.
Ugyanakkor mivel a studio és az indoor módoknál teljesen más a hangerő skála, ezeknél az 50%-os beállítás vélhetően közelebb áll a gyári 30%-hoz.
Nyilván célszerűbb lenne táblázat formában megadni a várható üzemidőket a különböző hangerő és egyéb beállítások mellett, de az ilyen jellegű alaposság nem jellemző erre a piacra. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19146 üzenetére
"Van rajta MP3 is ... "
... és hallod a különbséget, a flac és az MP3 között?
Mert én arra tippelnék, hogy flac esetén inkább az SBC hátrányait hallod, mintsem a flac előnyeit. Tedd fel ugyanazt a muzsikát MP3-ba és flac-be!" ... a Micro SD lejátszás milyen extra költség lenne gyártok felől? 1 dollár?"
Szerintem sz*rt sem ér az SD-kártya. Jó codec kellene (aptX, aptX HD ... LDAC ide overkill), és semmi több.
Aminek értelme lenne – egy külön termékvonal szintjén mindenképp – az a saját lejátszó integrálása. Múltkor belefutottam egy tesztbe, ahol ilyen – mai nép-nyelven mondott – internetes rádiót teszteltek (Kenwood CR-ST100S).
Ilyesmi nekünk is van itthon, és noname gyártók garmada használja – gyaníthatóan – ugyanazt a "modult".
Na, ennek már lenne értelme. Könyvtárak, lejátszási listák kezelése, internet-rádió, stb. -
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19090 üzenetére
szerintem a kommenteknek legalább egy része gyanúsan Oluvtól származik.
egyébként meg a csatorna mostanra átment leplezetlen Uboom X reklámba, szóval hiába maradt meg a szakmaiság Oluv régi csatornájához képest, objektivitásról már korántsem beszélhetünk. kíváncsi vagyok, ez meddig tud fajulni, mert már most is elég szélsőséges. -
válasz
carl18 #19129 üzenetére
Legutóbb idén fülhallgatóval csináltam ugyanezt, az úgy békésen sistergett magában.
Ez sistereg, plusz morajlik is közben, mintha valami ki akarna szabadulni a konyhaszekrényből.
Pedig most is csak indoor+-on van közben és amúgy tenyérrel a szekrény ajtón érezni is némi remegést, természetesen távolabb helyezkedik el és nem ér az ajtóhoz a doboz.
Amúgy ezt a videót használom mindenhez.Ja és még valami!
Nem tudok valahogyan visszaigazolást nézni a termék beregisztrálásáról?
Fura, hogy ugyanazokkal az adatokkal másodjára is ugyanúgy engedte és nem valami olyasmit dobott ki, hogy pl “ez a termék már be lett regisztrálva”. -
válasz
carl18 #19127 üzenetére
Igen, rögtön az app-al kezdtem, nem talált új firmware-t, kicsit nyomkodtam a világítás menüt kíváncsiságból és biztos muris tud lenni, de nálam maradni fog kikapcsolva a világítás a hangszórón, nem igénylem, hogy világítson/villogjon zene közben.
Ja, az EQ-kat nyomkodtam kicsit, mivel elektronikus zenéket szoktam hallgatni, Electronic settinggel kezdtem, de kicsit olyan satnyásnak tűnt.
Aztán én is az Oluv félékre mentem rá és egyelőre az Indoor+ módnál maradtam, de még igazán nem is használtam ugye a hangszórót, majd az udvaron is próbálgatom, hogy mondjuk az Outdoor beállításokkal milyen lesz.
Aztán majd én is várom, hogy autóban hangszórókkal felfelé helyezve milyen lesz XXX módban.Pont most futott le egy 12 órás folyamatos fehér zaj és ezalatt amúgy elvileg 15%-ot merült, amit most amúgy nem akarok elhinni, főleg hogy az akkuk sem álltak még ugye be, legalábbis pár feltöltés kell elvileg az új akkuknak a tényleges kapacitásuk eléréséhez.
Mostmár csak folytatom ezt vele mégis, hogy hogyan fog alakulni ezt tovább folytatva a merülés, szerencsére annyira nem zavaró ez a hang, mert teljesen visszacsomagolva beraktam a konyhaszekrénybe, így most olyan, mintha csak valami háztartási gép üzemelne szelíd, de hallható módon.
Amúgy táblagépre is feltettem az app-ot, mert végülis arról fut a fehér zaj közvetítés és ott meg talált új firmware-t, csak akkor már elkezdtem a folyamatot, addig meg úgyis mindegynek gondolom a frissítést.<Adamsky>: A képen a doboz mellett közvetlenül van egy oszlop, az az oszlop 2,1 méterre van a kerítéstől.
Lehet az amúgy nem a közvetlen érkezési távolság, hanem előbb landolhatott és először élére érkezhetett (a gyári doboz nyomódási helyéből ítélve) és úgy tovább dőlt a hosszabb oldalára.
Az én “hibám” is, hogy nincsenek kamerák a házon, mert az ilyen esetekben tényleg nagyon hasznos tud lenni, de így nem tudom bizonyítani, hogy pontosan mi is történt, csak ez a kép van, amin nem látszik ugye a futár.Nagyon örülök neki, hogy nem történt baj, mert amúgy ez a hangszóróm is és az előző is úgy volt eredetileg csomagolva, hogy kb minden irányból nagyon jól lengéscsillapítottan helyezkedik el maga a hangszóró.
-
válasz
carl18 #19092 üzenetére
Falun lakom.
Amúgy próbálkoznék én most valami kontaktálással, de egyelőre az ups.com is csak egy nagy fehér képernyőt hoz be, szóval nem nagyon tudok csinálni semmit sem, de ha elvileg csak várnom kell (ahogy kiveszem szavaidból), akkor igazából az a helyzet, hogy időm mint a tenger, mert igazából nem sürgős, csak aztán tényleg legyen egyszercsak fejlemény.
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
carl18 #19068 üzenetére
ráér van már itthon uboom X az magyarból van 59 ropogós matyiert most arra szántam el magam párját vegyem meg
asszony folyton lenyúlja én meg nem tudok mit hallgatni nyáron udvaron ha bütykölök meg tws se rossz szempont így már ha lesz párja így is kb Xtreme4 áránál vagyok csak és van kettő kvázi "boomboxom" így
-
válasz
carl18 #19037 üzenetére
Ohh, ez így ez alapján valóban eléggé a külvilág felé néz.
Bevallom nem is nézegettem róla képeket, meg videókat, hanem vakon bízom a topikban és majd élőben fogom inkább szemrevételezni is, tuti teljesíteni fogja majd az elvárásaimat.Annyi fura van számomra, hogy amúgy fej- és fülhallgatókban nem annyira kiemelkedő az Earfun, inkább az ár/érték arányban igazán versenyképesek, de tudom, hogy nagyszerű hangszóró lesz ez nekem minden téren.
Meg ezt normálisan tudom majd fogni is, a Dockin-nak ugye nincs fogója, ott lényegében sokszor a rácsokat fogtam közre egy kézzel (nagy kezem van) és úgy hoztam-vittem. -
válasz
carl18 #19034 üzenetére
Az nem semmi történet! 😮
Az biztos, hogy megint le lesz tudva kb szintén 8 évre a hangszóró téma… aztán majd egyszercsak szintén lesz egy lerúgottas állapotú Uboom X-em 10ezerért. 😁
Amúgy meg erre már sokkal jobban vigyáznék, szelídebb életvitelt folytatok már, ahogyan öregszem, még egy hangszórót nem fogok már megalázni. 🙂 -
bwoay
nagyúr
válasz
carl18 #19020 üzenetére
a kérdésem a Tribit oldalára vonatkozott, elvégre én arról írtam, és az ottani árra hivatkoztam. Magyarországot kiválasztva átáll HUF-ra, ezért nem értettem a dolláros árat, amire hivatkoztatok. Gondolom a 104 USD akkor az egy Amazon (kuponos?) deal, de ezt egyikőtök sem specifikálta.
Amit az Amazonról írsz, az nem így van. Hogy milyen valutanemet használ, az attól függ, hogy történetesen melyik Amazonról rendelsz, de néha van arra is lehetőség, hogy te állítsd be, hogy pl EUR-ban vagy USD-ben vagy mittomén GBP-ben terheljék meg a kártyádat. Ami persze lehet Mastercard, de lehet akár Visa is.
Egyébként az Amazon a mai napig rengeteg terméket nem szállít Magyarországra továbbra sem, max te az elmúlt 10 évben nem futottál be ilyesmibe. -
válasz
carl18 #19022 üzenetére
Jelentem gyenge voltam és megvettem, olaj volt a tűzre ezen írásod.
Még jó, hogy úgy voltam a bluetooth hangszórókkal, hogy nincs már szükségem ilyenekre, de túl nagy is volt közben a kíváncsiság a 8 éves hangszóróm után, hogy milyen egy mai, korszerű hangszóró és amúgy szeretek csomagot várni, hát most megkapom (remélhetőleg).
Egyúttal köszi szépen a topiknak is, hogy megosztotta a lehetőséget és a kuponkódot is! -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18993 üzenetére
huuu, valami aliexpress boltbol volt. De volt valami matek, mert 2-t akart adni es nekem csak egy hangszoro kellett. Igazabol nem tudom, hogy eredeti-e, mivel amit kivettem a hangszorobol azon sem volt sony felirat
De mivel utana eleg jol kezdett el szolni nem lett ra panasz. Tokeletesen illett bele, nem kellett reszelgetni. Nem hinnem, hogy ezeket annyira hamisitjak. Meg az a szerencsem, hogy az xb3* szeria majndem mindegyik hangszorojaban ugyanaz a driver van. (pontosan nem emlekszem, de a 31-32-33 egyezik meg)Igen ilyenkor jol jon a sony lustasaga
Valoszinuleg ezekbol azert nagyobb mennyisegben adtak el, mint a dockin, plane hogy az emberek 99%nak ismeretlen a marka (pl nekem is). De a sony az meg a tescoban is kaphato.
Szerintem ha uboom-hoz vagy tribithez kellene hangszorot venni, mar bukna a mutatvany. De orulok, hogy sikerult neked megjavitanod az uj szerzemenyt
-
SSlyTR
senior tag
-
Viktor8.
tag
válasz
carl18 #18988 üzenetére
Igazából az áráért nem volt rossz opció anno mikor az elsőt vettem, akkor volt 25e. Így most a kettő sztereóban viszonylag jól szól. De elgondolkodtam,hogy frissítenék más márkára. Amúgy a régebbi az már kapott egy borulást kocsitetőről is egy 2 méteres betonárokba esett bele, de igazából a passzív membránoknál az egyik műanyag gyűrű letört. De kibírta az esést. Azóta is teljesen jól működik
Érdekes módon akku is teljesen jól bírja még. Csak engem az zavar, hogy alacsony hangerő szinten 0 a basszus kb, közép hangerőn kezd jó lenni, és 80%-ig bírja torzítás nélkül.
De az ajánlott uboom x tetszik.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18976 üzenetére
BT hangszóró? Hordozható? ..persze, hogy volt, van is
..Flip 5 és egy raklap tronsmart (2db groove, 2db t6 plus upgraded, 2db t6 max ...mind kíváncsiságból de azóta is megvannak), és egy két noname a múltból
..nem hordozható, de tologatható BT party hangfalam is van, amirő írtam NGS Wild Punk 3...papíron 1000 watt
beszéltünk még vitáztunk is ezekről anno
amúgy szerencsés helyzetben vagyok mivel az elmult években az ismerőseim között beindult egy bt hangszóró őrület/rivalizálás adják veszik csere bere, így elég sok hangszórót sikerült hallanom, egyet kettőt tesztelni is, zömében hát persze, hogy jbl...
..de van egy nagy Tronsmart-os isMennyi egy T6 Max akcióba?
Fogalmam sincs, nem figyelem, ha véletlenül szembe jön mint pl. januárban az emagon 15 000 ért azt nem tudtam otthagyni abból csináltam a tesómnak egyet. Én előtte decemberben azt is az emagon 19 000.- ért, azelőtt majdnem két éve szintén 19 000 ért vettem és mindegyiket átalakitás céljából. A két hangváltós magas kb. 3-4 ezer forint, ha az ár/értékét nézem is ennyit nekem röhögve megért, pláne, hogy az ár nem érdekelt, kíváncsiság hajtott és a dizájn, mindenféleképpen akartam egy ilyen t6 maxot a lakásba, de a gyári hangzással szóba sem jöhetett -
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18968 üzenetére
Persze, hogy nem boombox szint, nem is azt írtam, szerintem ezt kiveséztük már. Az xtremet viszont simán hozza, de nem is ez lényeg, nagyon jól szól és végre ez a dizájn egy méltó hangzást is kapott, ordító a különbség a gyári és a tuningolt között, mindig elszörnyedek mikor tesztelgetem őket egymás mellett.
Ezekről a woofer méretekről meg csak szösszenet,
... van egy NGS Wiild Punk 3 -am woofer 2x380 mm, brutál ahogy szól, de most volt itt kipróbálásra egy Partibox 320 2x165 mm, hát hogy is mondjam... kicsontozta basszusban az NGS-t... de lehetne még egy raklap példát felsorolni... szóval nem csak a méret a lényeg
kár ezen rugózni és a mm-ből kiindulni/következtetni, nem minden esetben állja meg a helyét
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18965 üzenetére
De hat nekem is eloben kell csalodnom benne
Igazabol a forma vett meg.
Az X jo cucc, de nekem meg mindig az earfun air pro sv tws fules a 24es ev vetele.
Ugye csak azert vettem meg, mert miutan X-et megrendeltem feldobta az oldal, hogy szulinapi vasar van es csak 9ezer forint. Megvettem, es utana neztem csak teszteket. Annyira nem vartam tole sokat, de leesett az allam. Es mit tudhat a zaszloshajo air pro 4, amit minden jutuber korbeszopkod.
Hogy mi lesz ennek a sok vamolasnak a vege, azt senki se mondja meg. Nekem ugy tunik mi megint a vesztes oldalhoz csatlakoztunk. Az amcsiknak eddig is vicc arban mentek ezek a hangszorok. Ezutan is meg jobb helyzetben lesznek mint mi mindenfele vam nelkul. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18959 üzenetére
Mirtune-t mar lattam 20 alatt teljesen uj allapotut. Alan emlitett olyat, hogy ez az egy mely ket magas elrendezes nagyon nem szerencses es ritkan mukodik. Valszeg itt is ez van.
Amugy t6 max-ot majdnem vettem 10ezer alatt, de csak elvittek elolemPedig egyszer akkor is meghallgatom/letesztelem
A vamhaborus kerdesredre, szerintem itt durvan elszabadulnak az arak. Kinat egyebkent is utalja trupyboy, eleg visszagondolni mit csinalt a huawei-el. 104% vammal ki is vonta oket az amcsi piacrol, kinaiak meg 84%os vammal viszonoztak a gesztust. Ez nem jelent jot. Lehet a vegen a huawei jon ki belole jol, mert ok mar reg atalltak sajat hazon belul fejleszteni mindent.
Mondjuk erdekes, hogy trump az oroszokat nem vamolja...
Szerintem nagyon rossz oldalra alltunk. Kar volt trump f@szat szopni, mert legelso alkalommal elismerte, hogy a korrupt kormanyunk miatt is vezeti be eu-ra a vamokatLesz itt meg rubel forint helyett
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #18935 üzenetére
Èn mèg 140 euróèrt vettem az enyémet.
Szóval ¯\_(ツ)_/¯Persze, miután megvettem, valahol mindig 100 euró volt az ára.
Van mèg egy kis Tribit hangszóróm is egyèbkènt.
Ha a Dockin megkotlik, azèrt nèzek majd helyette másik normális hangszórót, de az - remélem - nem holnap lesz.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18 #18930 üzenetére
Legeslegelső egy Creative D100 ( [link] ), majd egy TDK Trek Max A34 ( [link] ). Azután egy Sandstrom Hercules ( [link] ) és ez még mindig megvan a nagyobbak mellett is.
Szerl.: Gondoltam megosztom, mert sosem voltak mainsteam dobozok. Igaz, ma már sokkal jobb hang/ár arányú BT hangfalakat lehet kapni. Még annak ellenére is, hogy azóta inflálódott minden valuta is.
-
válasz
carl18 #18930 üzenetére
Ha sorrendet kellene felállítani öt szempont szerint, akkor nálam így nézne ki:
1. Hangzás
2. Ár-érték arány
3. Garancia és szervizháttér
4. Termék specifikációi
5. Felhasználói véleményekElsőre sajnos nem emlékszem pontosan, de talán valamilyen LG modell volt.
A kedvencem egyértelműen a JBL Charge 3 volt – gyönyörűen szólt –, viszont állandóan szervizben volt. A garanciaidő alatt háromszor is javítani kellett, majd egyszer azon túl is. Végül, amikor utoljára visszakaptam, úgy döntöttem, inkább megválok tőle. Ettől függetlenül hangzását nagyon szerettem . -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #18930 üzenetére
Az, hogy normálisan szóljon.
Kinèzet, üzemidő ezután jönnek.
Utolsó szempont a szín.Számomra a Dockin D fine a topp. A második Bluetooth hangfalam.
Jól szól, jól is nèz ki, ès - bár lassan 7 èves, de mèg bírja az akkumulátor.Az első márkájára nem emlékszem. Valami kisebb márka volt, de full igènyes, tiszta alumínium.
Ès bele lehetett állítani tabletet vagy telefont. -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18914 üzenetére
Es az ups meg mindig jobb, mint a magyar posta.
En nem csodalkozom, hogy vagy dragan vagy nem vallaljak magyarba szallitast.
Azon viszont csodalkozom, hogy valahonnan megis elokerult a te csomagod. Anno a magyar posta csak annyit mondott nekem, hogy hat ez eltunt es a NEMET kereskedo fel ora mulva kuldott egy masik bukosisakot.Lehet akarhogy szepiteni, mi meg mindig balkan vagyunk. Ezt tudjuk mi is es latjak a kulfoldiek is. Nem tekintenek rank elsodleges piackent. Tudjak hogy itt eltunnek a csomagok (nekem egy honapon belul 2 ertekes csomagom tunt el miutan atlepte a magyar hatart), nagy a lopas, a korrupcio es csak buknak rajta.
Ki lehet menni kulfoldre de ott is le fognak nezni az ottaniak. Eleg rossz hirunk van a vilagban.
Egyik nemetben elo rokonom tapasztalata, hogy miutan elvalt es visszavette a nemet hangzasu leanykori vezeteknevet 5szor kedvesebben bantak vele mindenhol , egeszsegugy, onkormanyzat, hivatalokban stb. Pedig elotte is perfekt nemet volt, csak a magyaros hangzasu neve nemtesre valtozott.#18920Bullitz: Szerintem pont a Lava kell neked a tribit-tol
Az 104 dollar, ami 38ezer. Vegyel belole 2-t, ami annyi mint a hasznalt xtrm4. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18897 üzenetére
Oluv csak megkapta valahonnan az ukázt, hogy tegye ki az amazon-os link-eket ...
Viszont aki vásárolt már amazon-ról tudja, hogy a végső ár – pláne magyar címre – nagyon nem az lesz, mint amit a termék oldalán lát ...
Szóval még mindig a gyártó oldala a legolcsóbb. A 112$ pedig azért "nem rossz", mert – ha emlékszel rá – mi is annyiért vettük.#18899 Bullitz
Tényleg nem játszik a magyar cím. Egy pillanatig azt hittem, hogy rájöttek 1 Eur ≠ 1 USD, de nem. Az EU-s shop esetén is ugyanez a helyzet. A desztinációval lehet gond ...
Lehet carl18 rendelését követően még mindig keresik a megfelelő szállítócéget.
FYI: osztrák címre viszont lehet. Ha van kinn ismerős, akkor érdemes lehet "futni egy kört".Jelentem én Magyarországon élek, és semmi pénzért nem mennék el innen sehová. Vannak itt is jó akciók, és ha az ember figyel, és/vagy élelmes, akkor itt is (innen is) minden megoldható. Speciel az Uboom X-et anno itthonról többen 112$-ért szereztük be.
Ha már élelmesség: én írnék nekik a helyedben ... -
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18839 üzenetére
No igen, + az a vicc, hogy a T7 Lite meg 4000 mAh
T7 megjelenésekor azt hittem a 2000 mAh csak elírás
SSlyTR #18840
Szóval az ár különbség jogos az Uboom L nek....de ettől függetlenül a T7 ár/értékben szerintem rendben van.Amúgy a T7- et 3rd party eq- val is próbáltad, vagy csak app-al?
Én egyszer az egyik havernál kíváncsiságból toltam neki 3rd party eq-t, szebben is szólt mint az appal -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18830 üzenetére
jumboBass a tokom
Miert azzal reklamozzak, mikor basszusszegeny?!?!
Amugy tenyleg nagyon jo ar erte (revoluttal most 17600 forint), eddig talan 52 dollar volt a legalja.
Itt mar nincs mese, aki 15ezerert akar hangszorot, az tegyen hozza meg 2ot es a szallitas is ingyen van.
17ert semmi se fog igy szolni. Ez majdnem a jbl go arban van (sok helyen ennyiert nem lehet go4et venni) -
Wolfskin
őstag
válasz
carl18 #18821 üzenetére
Annyit még nem használtam, hogy kiderüljön. Itthon nem nagyon van szükség rájuk, egyelőre csak próbálgattam. De ha nem teszt célból mennek, max fél hangerő. Sokat gondolkodtam a soundcore motion 100/300-on is, főleg a kikapcsolható rendszerhangok miatt, de hallottam egy elég jó összehasonlítást tws-ben (2 x Motion 300 vs 2 x xiaomi) és ott nagyon maggyőző volt. És mindezt fél áron.
Semmiképp sem cserélem csak ezért az aksikat, majd ha már meghaltak benne. Az a powerbank megoldás nekem is eszembe jutott. Van egy csomó ilyenem, szóval venni sem kell. Bár őszintén szólva sokat nem használom ezeket a bt hangszórókat, pláne nem szabadban, ahol nincs áram.
Egy envaya 100-ban kicseréltem már, az nagyon torzított már kis hangerőn is, utána jó lett. Csak most sehol se találom. Van abból még egy, abban mostanra halt meg, töltőn se szól rendesen, folyton berecseg. A 250-es envayában is cseréltem, de az nem lett jó. Aksiról el sem indul, töltőn igen, de ha fél hangerőnél feljebb tekerem, leáll. Lehet valami gagyi hamis aksit kaptam (itta fórumon). Bár nekem a 100-as hangja mindig is jobban tetszett, a 250 csak brummog, a 100 sokkal kiegyensúlyozottabb, van azét mélye is, de szebb a magasa.
Nem vagyok nagy híve az öncélú basszusoknak, a kocsiban is van egy 30cm-es Focal egy 30 literes zárt ládában, és épp csak annyira van feltekerve, hogy még ne halljam, de ha lekapcsolom észre vegyem a hiányát. Nem hangerőt, csak energiát ad a mélyeknek. A 16cm Morel elate 6.2 szert szinte önmagában is elég, így inkább 2.5 utas a rendszer.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18792 üzenetére
" ... de valódi teszt nincs róla."
Azért már akad pár használható (persze nem Alan Ross szintű elemzés) review (pl.). Meghallgattam én is párat, mert – ahogy korábban írtam – erősen agyaltam a beszerzésen. Végül legyűrtem a bennem szunnyadó konzumidiótát.Távirati stílusban:
• Az Xtreme 4-et szerintem veri. Aki annál nagyobb hangszórót semmi szín alatt nem akar, jó alternatíva lehet.
• A szoftveres támogatás nagyon ott van (ebben veri az Earfün-t).
• Hangminőségben viszont az Uboom X a nyerő. Egyértelműen, jól hallhatóan (többek között Oluv beállításainak köszönhetően).
• Ár: igencsak versenyképes (pláne az early bird-ös ~36e Ft volt az).Nekem a LAVA akkor lenne alternatíva, ha Oluv-ot a közelébe engedték volna, és megcsinálhatta volna vele azt a csodát, amit az X-el tett. Persze, akkor sem lenne olyan hangos, max. hangerőn ugyanúgy hamarabb fogyna el, de nekem speciel nem is kell az a hangerő, amit a X tud.
Azt hiszem most jó ideig marad a Motion+ és az Uboom X.
-
SSlyTR
senior tag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18782 üzenetére
Ja ott a w-kingek ia nagyon jo aron mentek. Meg megjelenes utan is, az remlik, hogy az x10 70 usd az x20 meg 120 volt. Te kb ennyiert vetted hasznaltan az x10et
Most is akcios a ket hangszo 80 es 170 usd. D10 pedig 60usd, ami feleannyi mint nalunk. Az az igazi best buy.
De a lava formailag nekem jobban bejon mint uboomX, es kivancsi vagyok hogy teljesitene vele szemben. Az a tippem az earfun kifujja az orrat.
90 dollar (33ezer forint) az majd egy 10 ezerrel olcsobb mint amiert az X-et vettuk. Teljesitmenyben es hangszoro elrendezesben ugyanazt tudjak. Az X 1.5 kiloval nehezebb, akksija nagyobb.
Ha fel evvel elobb jon tuti ilyet veszek
Mar csak a forma miatt is, mert sokkal jobban nez ki mint a X. Igen, a mai napig nem tudtam megemeszteni
Azert megint mekkora kulonbseg van az amcsi es a magyar akciok kozott. Naluk 32ezer, ami nalunk 42ezer indulo ar. Es hat ok 5szor ennyit keresnek mint mi itt. Es ott az akciok az kokemeny learazasok (pl wking), nem ilyen -10% ami nalunk megy. 20%nal mar orulhetunk, mint nyuggerek a hatosagi aras farhatnak
Szeptemberben is szamolgattam, de nem erte volna meg elhozatni amcsibol. Meg ha ismeros hozza, plusz borondot kell vele feladni, ami 25-30ezer. Az x20 akkor is 80ezer korul lett volna. Viszont 45-50ezerert mar szoba jott volna az uboomX helyett. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18760 üzenetére
Az Xtreme 4 az igazi kérdés. A Boom 2 szerintem nem megy olyan mélyre, mint előbbi. Egyébként az a baj, hogy a méret csökkenésével nagyon komolyan kell azon dolgozni, hogy megmaradjon az a dinamika / mély, ami mondjuk egy Uboom X-nél alap.
Kisebb hangszóró és kevesebb hely. Utóbbi is igen fontos. Hiába teszed bele ugyanazokat a driver-eket egy kisebb házba, azok már nem fognak úgy szólni.
Érdemes Alan (végre adott életjelet) Brain X tesztjét beharangozó videóját megnézni. Épp az utóbbiról (is) beszél benne.#18761 Pixx96
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy az egy ovál minden esetben jobb, mint a két kör alakú. Utóbbi felülete simán lehet, hogy több.
Engem inkább az zavar kicsit, hogy a magasak mindig a mélyek mellé teszik. Most, hogy ezen – végre – nincs fogantyú, akár lehetett volna az egész picit magasabb azáltal, hogy a mélyek és a magasak egymás alá kerülnek. Ezáltal vagy egy keskenyebb hangszórót, vagy egy (picit) szélesebb / jobb sztereó szeparációt (távolabb kerülhettek volna a mélyek egymástól) eredményezve." ... ebben méretben nem várnám azt hogy hálózatról tudja csak a max powert... "
Miből gondolod, hogy ez a Tribit-nél így lesz? Az Xtreme 4-né sincs így tudtommal. -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #18760 üzenetére
ahh de mér kell ezeket kerek mélyeket erőltetni.xtreme 3 után is azt vártam volna megkapja a Xtreme 4 ovális mélyet mint a boombox 3 csak kisebbet.... szvsz túl nagy az űr charge 5 és bb3 között Xtreme nem ad annyival többet mint amennyivel drágább és nagyobb... főleg hogy ebben méretben nem várnám azt hogy hálózatról tudja csak a max powert...
ilyen kis méretben főleg sokkal jobb az ovális mély nagyobb felületet tudnak lefedni és sokkal jobb melye lenne meg mélyebbre is mennen a cucc.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18754 üzenetére
"Tozo esetén erre nincs lehetőség." – most már legalább ezt is tudjuk.
"És nem olyan hangos ne tudjon az ember együtt élni vele." – nyilván te nem használod úgy, ahogy én is szoktam, hogy benyomok valamilyen beszélgetős podcast-ot, és arra vagy elalszom v. nem. De, ha igen, akkor azért zavaró tud lenni, ha – még oly' diszkréten is, de – a hangszóró "szól", hogy ő most kikapcsolt.EarFün Uboom L-nél (azzal a firmware-el, amin keresztül már az app is látja a hangszórót) megírná valamelyik tulaj, hogy mi a helyzet?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18 #18740 üzenetére
Ha volt neki Clip2 akkor a Charge már nagyon nem kompakt. A Motion PLus-ra is azt mondja, hogy már határ eset. Én pl. azt sem mondanám kompaktnak. Persze ez relatív, de aki elment a Clip méretosztályig, annak szerinem az a kompakt. Én a helyében már Motion PLus-t sem vennék, mert ugyan nem nagy, sőt, relatíve kicsi, de igazán kompaknak nem mondanám.
Flip6 az csak 18*7cm, a Motion PLus meg már ~1L tejesdoboz méretben és súlyban is.
Ha engem kérdezneén biztos nem vinnék hátizsákos túrázásra egy 1kg-os "téglát", arra a pár pillanatos zenehallgatásért, hiszen nem hiszem egy ilyen túra alkalmával az lenne a prioritás.
Flip6 meg csak fél kiló és méretben is kb egy telefon méretű henger.
SZVSZ -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #18730 üzenetére
Megjött az uboom X tetszik na ez nem egy rossz hangfal bb3tól szebben szól tisztábbak az ének hangokon érezni nem olyan kásás a hangja mondhatni go+ play3 minőségét súrolja hangra elég szépen (persze kisebb hangereje van) de a mérete is kisebb és akár go3 vagy a bb3 árából majdnem kijön 3 uboom x
(nagyon gyanús lesz párja ennek a hangfalnak
)
"7 Oluv EQ amivel lehet játszani" Hááát meghallgattam őket 3 különböző zenével is hagytam a picsbe lőttembe saját magamnak saját fülemhez EQ-t az appban majd még finomítok rajta aztán ennyi... sose voltam híve ezeknek az előre majmolt preset eqnak hiszen hangzás is egy szubjektív dolog ahány ember , ahány fül ahány ízlésvilág meg zenei műfaj mindenkinek más tetszik
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18708 üzenetére
" ... ha le kapcsolom a Bluetootht az Uboom X 10 perc után ... "
Azt hiszem írok nekik, hogy – ha megoldható – gondolkozzanak el rajta, hogy ne így működjön, hanem úgy, ahogy a Soundcore-ok (ld. korábbi írásom). Esetleg lehessen választani (ha már ott az app).Egyébként nekem is fülig ér a szám, ha az Uboom X-et hallgatom. Nagyon "ki lett grammolva a cucc". Értsd: látszik itt-ott a spórolás (olcsó külső burkolat, szög-egyszerű design), de jók a benne lévő hangszórók, szuper a hangolás, és az app is tudja, amit feltétlen tudnia kell. Az egészhez pedig jön egy olyan árazás, amivel eddig más nem tudok konkurálni.
#18709 Ramoskaa
A "sima" Boom még nem tud PartyCast 2.0-t, azt csak másik Boom-al tudod tws-be kötni. A kérdés viszont az, hogy mikori a Boom-ot (milyen fw. van rajta), mert sajnos, amit most (kb. 2023 óta) lehet kapni picit más(hogy szól), mint a régiek. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18559 üzenetére
"Ha Hidegbe télen mínusz fokok mindegyik ... "
Én inkább a nyár miatt aggódok kicsit. Síeléshez nem szoktam ekkora cuccot magammal vinni, de nyáron azért vinném majd ide-oda (családi összejövetelek, kerti sütögetés).
A kézikönyvben egy kumma szó nincs az "operating-" és a "non-operating temperature"-ről. Azt hiszem újra "billentyűzetet kell ragadjak" ... -
válasz
carl18 #18559 üzenetére
Nem is az akkura gondoltam elsősorban, hanem az általános tervezésre és anyaghasználatra, igaz amúgy soha sem volt még Earfün termékem, így közvetlenül nem ismerem őket (de amúgy a Dockin is “madeinchina”).
Mínuszokban eddig sem volt sohasem igényem kinti zenélgetésre, meg szintén mínuszokba a telefont is igyekszem ritkábban elővenni a melegebb nadrágzsebből, egyrészről én is gondolok olyankor az akkura, másrészt meg a kezem is fázik olyankor a telefont nyomogatva.
Nálam mostanra a hangszóró recsegése valószínűleg akkor az eddigi sok max hangerő okán alakulhatott ki végül, eddig valamiért azt gondoltam, hogy eleve úgy vannak tervezve ezek a hangszórók, hogy bírják és esetleg halkítják magukat (ezt észre is vettem olykor a Dockin-nál, amikor egyszerre sokáig ment maxon), mert utóbbi években leejtést sem kapott, simán csak az udvari körülmények és pakolgatások okoztak rajta sérüléseket.
Kiteszteltem közben, hogy mennyit bír mostanra így bő 7 éves korában és közepes hangerőn majdnem egész 12 órát tud szólni úgy, hogy nem villan fel az alacsony töltés LED és így rögtön töltőre téve aztán 3 óra 20 perc alatt tölt fel teljesen a saját adapterével (mialatt ki van kapcsolva a hangszóró).
Ha legközelebb veszek esetleg hangszórót, az biztos akkor, hogy túlbiztosított lesz hangerő tekintetében, hogy ne érezzem szükségességét max hangerőn szólaltatni, ezáltal akkor jobban óvva a cuccot.
“Tanulópénz” volt, ami igazából bőségesen visszahozta az árát az évek alatt, mert nagyon szépen kiszolgált. -
válasz
carl18 #18557 üzenetére
Szimpatikus is az Uboom X egyébként, korszerűbb hangszóró mindenképp, csak mivel alapjában változtak a felhasználási szokásaim, azt is csak évente párszor használnám mostanra csakúgy, mint ahogy ezt a Dockin-t is és ugyanúgy csak porfogó lenne az is az év nagy részében a szekrény tetején.
Abban nem vagyok mondjuk biztos, hogy egy Earfün termék is legalább ilyen tartós lenne felhasználástól függetlenül nézve, a Dockin cuccok az én meglátásaim szerint igazán alaposan átgondolt, nagyon minőségi cuccok (aztán lehet hasonló elmondható az Earfün oldaláról is, de azokat jobban ilyen “népnek szánt” terméknek gondolom).
-
válasz
carl18 #18553 üzenetére
Köszi itt is a válaszod!
Én is mindenképp 20ezer alatt gondolkodtam, de időközben mondjuk elszomorít, hogy ahogy hallgatom most a hangját, bizonyos esetekben halk recsegés hallható, amikor egy zenében pl csak magában szól valami ütem, mindenféle egyéb körítés nélkül (más esetekben gondolom az egyéb hangok “elnyomják” a recsegést).
Valószínűleg ezt már ebben az állapotában nem szabad hirdetni, mert kb 10ezerért sem menne el, viszont a hozzá kötött emlékek és a 7 év nekem mindenképp többet és 10ezer Ft-nál, szóval nagy valószínűséggel ebből inkább megtartás lesz és inkább maradjon csak nálam örökre és tovább.
A tiéd nagyon szép állapotú, újszerűnek mondanám, az enyém tényleg kapott az időtől (képeket max holnap tudok csinálni, ha érdekes lehet).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18526 üzenetére
"... 40 százalék után ha 39re ... "
OK, ezt értem, de milyen habverő mellett? Kell hozzá az 50+ vagy kisebb hangerő mellett is jelentkezik ez a hiba?
Én spec. nem tapasztaltam ilyet, de majd próbálom akkor figyelni.
Decibel mérő app-al, és teszt hanggal (vm. fehérzajjal) lehetne "láthatóvá" tenni a hibát, ha valóban létezik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18452 üzenetére
Írhatsz nekik, de én borítékolom a választ: EarFun UBOOM Raver
Más kérdés, hogy ez egy borzasztó gagyi OEM cucc. Nem is értem, hogy az EarFun miért égeti magát ilyennel (miért adja ehhez a nevét).Épp az előbbi okán, ill. ahhoz kapcsolódva én kb. kizártnak tartom, hogy most jó ideig másik hangszóróval kijöjjenek. Inkább nyomják a tws füleseket ...
Oluv-nak szerintem szintén eléggé elvették a kedvét a kooperációtól. Persze ha lesz egy kis eszük, ill. látják majd, hogy aki veszi az X-et, az kb. miatta, lehet meggondolják majd magukat, de az nem most lesz.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18449 üzenetére
Jut is eszembe! Kaptam választ a kérdésre, hogy töltés közben használható-e a hangszóró. Idézem: "Although the speaker supports an input power of up to 60W, the charging power for the internal battery is limited to 30W. The speaker can be used while charging: when in use, the additional input power meets operational needs; when not in use, all input power is used to charge the battery at 30W."
Vagyis nyugodtan lehet használni, és – a 60W-os bemeneti teljesítményből, és az idézett szöveg alapján – én arra a következtetésre jutottam, hogy ilyenkor sem feltétlen tölt majd lassabban.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18447 üzenetére
"Igen nekem mondjuk 0.33 után csak 0.41 volt opció." – nekem se.
Én a custom fw.-ről beszélek, amit Oluv patreon oldalán tudsz megvenni." ... a Dockin hangja szebb és élesebb."
Erre írtam, hogy ez inkább hangolás, mint tudásbeli különbség (cust eq.-val jó eséllyel most is "egy szintre" hozható a kettő).Nekem inkább néha kicsit az az érzésem, hogy túl mélyen (a hangszóró síkjához képest) vannak a magassugárzók. Ilyen szempontból sokkal szerencsésebb a Motion+ kialakítása, ahol egészen szélen és még kicsit kifordítva kerültek elhelyezésre.
... de említhetnénk a Go + Play-eket is, amiknek az előlapja íves. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18445 üzenetére
0.38 lesz az a 0.33, de nem is ez a lényeg. Amit bemásoltál az egy spektrogram és nem frekvencia görbe (ezt Alan mindig is hangsúlyozza, és utóbb rá is írja). A Docik-nál, ami bevágtál, az nem tudom mi.
A sztori másik fele, hogy nem hiszem, hogy magasak terén a "hardware" többet tudna, a Dockin-ban, mint az Earfun-ban. Ez már inkább a hangolás, amit hallasz.
Nekem eddig bejön. Ahogy korábban írtam, nyilván nem hifi. Ennek megfelelően nem is "flat" teljesen. A végeken van egy pici emelés, valamint az plus-os preset-eknél egy kis "sztereó tér széthúzás" (ettől egy hifista már eleve bakot ugrana).A 0.41-ről egyébként nagy a csönd (legalábbis én olvastam Oluv-tól semmit róla). Én spec. a cust. 0.39-el használom, és addig míg nem futok bele valami ordas hibába, nem is tervezem frissíteni. Oluv ezt az fw.-t mondhatni egy teljes nyáron keresztül tesztelte.
" ... Dockin Grafikon és a Túl tolt 120hz basszust ... "
Mondjuk ezt csodálom, hogy eddig nem zavart. Ezt nagyon kellene hallani.
Igaz a plus 2-est, de ebben a videóban Alan összeveti a W-King D8-al. Érdemes csak az első 1 percet meghallgatni. Neked melyik is van? Nem ez, ugye, de nem is az első D Fine? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18389 üzenetére
"Vettem egy kis demo videót az Uboom X-ről!" – jó kis "classic music" 😎
Igaz a konkrét felvételnél nem (nagyon) jelentkezik mint probléma, de máskor inkább tedd magasabbra a hangszórót, hogy ne legyen előtte / alatta semmi.
Nagy felületen – pl. földön vagy egy asztal közepén – ugyanis bezavarhat a hangzásba ("búúmivá" teheti azt) a hangszóró előtt/alatt lévő rész.
Oluv gyakorlatilag ennek kiküszöbölésére csinálta a cust. fw.-ben a desktop módot, ill. ezért szokta ő is mindig az asztal szélére pakolni a hangszórókat.#18386 spgabor
"A boom 2 nehezen fér egy hátizsák aljába." – van az a hátizsák, de sajnos tény, hogy azon is ott az az "eltüntethetetlen" fogantyú.
A Motion+ egy jó választás lehet(ne), de az is kicsit határeset. A Motion 300 inkább "hátizsák barát". A Motion+ ~1 kg, a Motion 300 súlyát viszont nem említik se az oldalon, se a kézikönyvben, de én azt feltételezem, hogy könnyebb.
Más nem nagyon szokta ajánlani (talán mert itt a topic-ban csak nekem volt, és mert nem egy mai darab) de szóba jöhet még szerintem a Soundcore Boost (amazon.de-ről lehet beszerezni).
Az előbbi link-en lévő teszt végén az van feltüntetve, hogy a Motion 300 775g. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18383 üzenetére
"Így úgy érzem ez a X10 töltés miatt nagy ki ábrándulás nekem."
Ez tanulópénz. Legközelebb meg kell nézni a kézikönyvet. Így elnézve a többi W-King-et, egyik sem túl acélos (talán az X20, annál 3 órát írnak), ami töltési sebességet illeti. Jó trükk ezen spórolni.
Sajnos – ahogy korábban említettem – erre még Alan se tér ki. Pedig egy 8-9 órás töltés feltűnhetne ...#18384 Peaceliker
Olyan készüléknél, ahol van kellő töltési teljesítmény ahhoz, hogy gyorsabban töltsön, mint ahogy az akksi merül, szerintem sem kéne gondot okozzon.
Azért én rákérdeztem az Earfun-nél. Ha válaszoltak, megosztom. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18372 üzenetére
Ja, hogy itt a csóka egy X10-et árul? Kicsit elvonta a figyelmemet az alatta lévő kazis magnó.
Anno egyébként kijegyzeteltem a három nagy konkurens akksi / töltési adatait.
Ezek alapján a B2P-t elvileg 30 W-al lehet tölteni (20V=1.5A), az UBoom X-et pedig 60 W-al (20V=3A)? Hmm...
A lényeg, hogy a Soundcore 3 órás töltési időt ad meg 30W gyorstöltés esetén, míg az Earfun azt állítja, hogy 4 óra egy teljes töltés (szintén 30W-os töltés mellett).
@Peaceliker, szóval az 5-6 óra elvileg lejjebb vihető egy jobb töltőfejjel. -
SSlyTR
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18354 üzenetére
Milyen töltőd van? Mivel töltöd az X10-et (és gondolom az UBoom X-et)?
"Tegnap este 8 körül rá dugtam most reggel le vettem és csak 70 százalékig jutott."
Mennyiről indultál, ill. honnan tudod, hogy hány százalékon áll pontosan? App ugye nincs.#18356 rezy89
"Jön a basszusos rész, érezhetően csökkent a hangerőn és ez a hullamzás van végig."
Újkorában jó volt, majd egyik napról a másikra lett ilyen?
Most nézem, hogy neked ez a második ... adódik a kérdés, hogy mindkettő ezt csinálja?
... ha, nem, akkor mi a kérdés?→ elromlott / hibás készülék
#18360 SSlyTR
"Oluv féle app support-os csoda van rajta." – fain, jól működik? Ezzel vetted, vagy te henkölted rá?" ... valaki felhozta, hogy miert nincs elrejheto fogantyu a hangszorokon ... " – én voltam
Ez sem rossz, ami a Tronsmart S100-on van, de én ilyen sima lehajthatóra gondoltam, mint régen a magnókon.
Egyébként így külső design-ra (élőben még nem volt szerencsém megtapogatni egyiket sem) a Tronsmart-nak egész pofás hangszórói vannak. Design-ban sok Soundcore-t és az összes Earfun-t verik. A hangzás más tészta ... -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18347 üzenetére
Valamikor en is kiprobaltam valahol valami hasonlot (kiallitva volt auchanban vagy mm-ben). Szornyu volt, de elkepedtem, hogy az energizernek is van mar 3-4 hangszoroja.
Amugy ha jot akarnanak, akkor lenne egy bazinagy powerbank-juk, ami zenet is tudna kiadni. De nem 1800mah... -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18318 üzenetére
Megneztem a kis videodat, de nem volt szerencses a zenevalasztas, legalabbis en csak arra figyeltem, hogy utolerjem azt a feher taxit
De viccet felreteve, sokkal tobb minden atjon, ha van enek is. Es ha jol remlik, akkor az volt az x10 gyengepontja, nem szolt tisztan az osszehasonlitasokban. A basszus az erossege, es pl ennel a zenenel konnyen hozza dragabb hangszorok szintjet.
Kivancsian varom milyen benyomasaid vannak a x10zel. De erdekelne par dolog:
Van app support?
Az osszeszereles minosege es anyagok milyenek az uboomx-hez kepest? -
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18280 üzenetére
Pakold mar ossze a uboomX-el is
Erdekel mekkora a meretkulonbseg. Anyaghasznalatban mi a kulonbseg kozottuk?
Engem nagyon megfogott a formaja, de kb 3-4 hangszoro sokkal szebben szolt, amiket a uboomx foldbe dongol. Igy az lett vegul, de a formavilaga nem jon be. Se a fogantyu se az anyaghasznalat, Az uboomL sokkal minosegibbnek tunik mellette. A sony xb32nek meg sokkal jobbak a fenyei.
francz'70: Egyet ertunk, a t6 max egy nagyon jol kinezo hangszoro, es a marketing is nagyon jo mogotte. Illetve 4.1 hangszoro 4 passziv membrannal, es mindez 19 ezer forint. Gyartasi koltseg 5ezer alatt lehet. Es igen konnyunek tunik, hogy lecsereljenek benne 2 hangszorot valosagban a RnD kolsege nagyobb lenne. Ujra fejleszteni, tesztelni, hangolni stb. Inkabb hagyjak, nem futnak vele meg egy kort. Adnak melle a egy kupont inkabb.
Megjegyzem autoiparban azert hogy sporoljanak 1-2-3 dollart egy teljes auto gyartasanal nem tettek erosebb procikat a multimedia egysegekbe. Olyan 2015-16 kornyeken azok a procik lasabbak voltak mint az 2012es kozepes telokban fellelhetok. Hat persze, hogy lassu az egesz meg akad. De sporoltak 500 forintot egy teljes auto aranal... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18313 üzenetére
"A hangszóró a saját hangerő állitásán maxon volt."
Ez lehetett gond.Én mondjuk azt a telefont ahol az abszolút hangerőt ki kell kapcsolni (vagy ha bekpacsolod se történik semmi) eleve kerülném.
Gondolom ott, ahol semmi gond nincs az UBoom X-el az abszolút hangerő aktív, így a hangerők (telefoné és hangszóróé) szépen szinkronban vannak.#18314 hcol7
"... pont forditva kene ... "
Ha muszáj (mert sz*r a telefon és/vagy a bt. eszköz, amihez csatlakozik) én is ezt tenném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest