Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Az látszik, hogy valami nagyon egyedi és prémium hatású speakerek/fülhallgatók stb. előállítása volt a cél a Bugani-nál. Van kb. vagy 9-10 speakerük és egy marék fül/fejhallgató, de mindegyiknél nagyon hangsúlyos a dizájn, a hangzás meg nem véletlenül lett ilyen jó, a Harman Kardon Acoustic Engineers 2021 ben partnerként csatlakozott ehhez a kínai brand-hez, szóval ráfeküdtek a cuccra rendesen ami látszik és hallható is, pláne a Brief Pro nál
Nyilván lehet szőrszálat hasogatni, pl. hiába a HK partnerség, a térhatás, vagy a széles sztereó hatás egy kicsit hiányzik (ami a go play nél és az X nél is megvan), és emiatt nagyon középről jön a hang, már-már majdnem olyan mint a sztereó vs. monó vagy inkább széles sztereó vs. sztereó esete ....de egy BT speakernél aminek ilyen egyedi a kinézete és így szól, szerintem 100 ból 99 en észre sem veszik
Az app hiánya már más kérdés, bár annak meg pont ott a go play példája, de egy 3rd party eq val is lehet azért bűvészkedniA Boost Max meg - ahogy írod is - kicsit csalódás, én is hangrobbanásra számítottam a Brief Pro után. Valahol olvastam, hogy lehet még kicsit reszelve lesz, de az is lehet csak egy kósza hír és nincs semmi valóság alapja...
A hangolások esetén viszont az sincs kizárva, hogy a HK azért arra figyelt, hogy ne legyen egy újabb konkurenciája
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest