- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Garmin topik
- One mobilszolgáltatások
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19765 üzenetére
Van újra Prohardver!
Nagy böjt volt ez!
Igen igazság szerint a USD-be jobban megéri fizetni és tökre jó mikor a gyártó nem erőltet rá egy adott valutát.
MyEarfun oldal ezért is jó mert én is 112 USD-be vettem Uboom X-t anno 41500 körül volt ez.
Amúgy már Tribit oldalán se lehet USD-be fizetni, ahogy látja magyarországra rendeled automatikusan átvált forintra.
Most néztem a 170 Dolláros Tribit Strombox Blast Ha USD -be veszi az ember kijön 59E forintra, de itt jön a móka berakod kosárba és megadod magyar vagy.
Hiába állitod Eurora vagy USD-re automatikusan átvált neked forintra.
És a 170 USD-ből lesz 71.000 forint, nem tudom mi alapján ilyen drasztikus a különbség.
De Dockin oldalán is kaptam egy 40 Euros kedvezményt (D FIne Evo)
Ránéztem 110 Euro lenne, euroba ez 44.000 forint de a Dockin oldala is átvált forintra és bumm 51.000 forint.
Amazon.de ezért mondjuk jó mert nem szenved enged fizetni dollárba és Euroba is.
Csak Itt már ha dollárba akarsz fizetni és kevesebbet ér akkor 100 euro helyet talán 120-130 USD.
Csak valahogy engem zavar hogy adott oldal helyeted akarja eldönteni mibe fizes, a Bankod úgy is átváltja és még így is jobban jársz mint ha egy adott cég váltja neked "Horror áron".
Csak így a Jó value hangszórók nem lesznek olyan jó ajánlatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 10
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest