Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Mióta be van kapcsolva a hangerő Szinkronizálás sokkal szebben és jobban szól.
Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.
Persze tudom Uboom X nem egy hifi cucc, de egy jó hordozható hangszóró ami megfizethető.
Mióta be van kapcsolva a hangerő szinkron azóta nem sokkal kiegyensúlyozotabb a hangja. Csodálkoztam is Outdoor módba ilyen " Bass Heavy hangszórót csinált Oluv"
#19920Pixx96
Nálam a leváltás folyamatos volt 2023-ba lett egy szóba újra festés, aztán van dockinom és Edifier és utána a normális Hifim nem lett összerakva mert hát minek?
Most ott tartunk hogy tényleg A bluetooth hangszórók és a Edifier kiszolgálják a igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta teljes más lett a működése a Uboom X-nek nincs túltolt mély se magas, csak eddig Outdoor módba csodálkoztam milyen erősen és mélyen szól.