Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19878 üzenetére
"Én ahogy használom nekem tökéletes ... " – nyilván ez a lényeg.
... csak az elején nagyon nem akartad érteni, hogy miért írtam azt, hogy " ... a H/K ilyen konnektoros, "ne bánts" hangszóró ... ", miközben te is rácsot eszkábáltál az aljára, valamint hiányolod a type-C töltést. Szóval, ja, kiviheted egy kis sütögetéshez, vagy használhatod a műhelyben (bár olyankor hasznos, ha nem "porolsz"), de ennek a hangszórónak nem ez a közege. Ennyi.
A másik, – és ezt nem győzöm hangsúlyozni, – hogy ha nem sík felületre teszed (és lehet akkor se mindegy, hogy az egy fa, vagy műanyag asztal ...), akkor máshogy vagy egyenesen sz@rul fog szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest