- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alphamooncam #20140 üzenetére
"Mivel BT-on keresztül nem tudom hogyan tud mérni ... "
Nem igazán értem a kérdést. Egy bluetooth hangszórót hogyan máshogyan lehetne tesztelni / mérni, mint hogy bluetooth kapcsolaton keresztül lejátszunk valamit, és azt egy minőségi, kalibrált mikrofonnal felvesszük? Aztán ezt esetleg lehet hasonlítgatni más hasonszőrű hangszóróhoz, vagy épp a lejátszott hanganyaghoz." ... a mérőjelet el tudjam küldeni a laptopról (...) vezetékes kapcsolatot kellett ... "
Miért, nincs bt. a laptopodban?"Én úgy látom főleg nem hangzásjavítás miatt vannak DSP-zve ezek BT. hangszórók ... "
Persze. A DSP tudásától függően ezek a chip-ek "csodára" képesek (nem csak egy szimpla – esetleg dynamic eq). Persze innentől kezdve egy komoly hifista ilyenkor a földre köp ..." ... akkor mindenáron el kell kerülni hogy a DSP működésbe lépjen ... "
Na, azt nem tudod. Az gyakorlatilag az első pillanattól dolgozik. Alacsonyabb hangerőn plusz dinamikát ad a mélyeknek (és esetleg a magasaknak), "széthúzza" a teret, hogy jobb legyen a sztereó hatás, stb. Nagy hangerőnél pedig – ahogy írtad – visszavesz a mélyekből."Az egyik exem is folyton meg akarta változtatni az álláspontomat. Neki sem jött össze."
O.K. csak ugye az egész onnan indult, hogy te érdeklődél, hogy kinek mennyire jött be a bt. speaker-es zenélés autóba. Erre jött egy gyakorlatilag 100%-ban elutasító válasz, de te mégis kötötted az ebet a karóhoz.... de végül megérte? Tetszik, amit hallasz? Nem zavar, hogy a bal-jobb csatorna fel van cserélve? Illetve nekem erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogsz "kikötni" egy ~6-7 kg-os hangszórót esztétikusan, biztonságosan, de közben oly' módon, hogy az gyorsan oldható legyen. Nyáron egyébként – az autó méretei / kialakítása miatt – a napot is fogja kapni rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nioh 2 (PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Búvárkodás
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Androidos tablet topic
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest