Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Akkor Xiaomi telefonom volt és a másik hogy sok termék nem katan be annak a hiányától!

A Dockin D Fine és Dockin D Fine Plus P30 Pro mellet is tőkéletesen működik.Igen láttam Oluv szerint a legjobb hangszóró most a Charge 6 abba a méretbe, akkor biztos tud valamit a JBL és azt is írta Oluv a Boombox 4-től is valami hasonlót vár hogy újra valami nagyot alkosson a JBL.
#19924Pixx96
Egy mai bluetoothhangszóró Passzív membránokat használ a basszus fokozására. Addig egy sima stereo hangfalpár kéri a reflex nyilást és ha nem verődik vissza a levegő nem lesz jó a basszusa.
Ez olyan mint mikor a Dockin a sarokba raktam és ott elég durván visszaverődött a hang mert hátul van a passzív membrán és nagyon sokat jelentet.
Régen én is kipróbáltam hogy a "Phillips mélynyomót kivittem az udvarra "és olyan gagyin és furán szólt kültéren mikor beltéren meg sarokba elég tiszteségesen produkálta a basszust.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest